Lainaa norjasta

Lainaa Norjasta heti tilille!

Lainaa norjasta Nordic Bankin kautta. Vakuudettomia lainoja suuremmille summille ja pidemmille maksuajoille Norjasta!

Nordic Bank kilpailuttaa lainan puolestasi, myös norjalaiset pankit. Lainahakemuksen avulla kilpailutat kymmeniä eri rahalaitoksia muutamassa minuutissa. Saat sähköpostiin samantien lainatarjouksia.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainaa Norjasta Nordic Bankin kautta. Vakuudettomia lainoja suuremmille summille ja pidemmille maksuajoille Norjasta!

Nordic Bank kilpailuttaa lainan puolestasi, myös norjalaiset pankit. Lainahakemuksen avulla kilpailutat kymmeniä eri rahalaitoksia muutamassa minuutissa. Saat sähköpostiin samantien lainatarjouksia.

Lainatarjoukset näkyvät myös Nordic Bankin palvelussa korkojärjestyksessä halvimmasta kalleimpaan, voit samalla kilpailuttaa vielä omat lainasi ja säästää rahaa!

Lainahakemuksia voi tehdä ympäri vuorokauden niin monta kertaa, kuin haluaa, täysin veloituksetta. Lainatarjouksia voi tutkia ihan rauhassa ja valita sopiva itselleen jos siltä tuntuu. Lue lisää alta.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainatarjoukset näkyvät myös Nordic Bankin palvelussa korkojärjestyksessä halvimmasta kalleimpaan, voit samalla kilpailuttaa vielä omat lainasi ja säästää rahaa!

Lainahakemuksia voi tehdä ympäri vuorokauden niin monta kertaa kuin haluaa, täysin veloituksetta. Lainatarjouksia voi tutkia ihan rauhassa ja valita sopiva itselleen jos siltä tuntuu! Lue lisää alta.

Miksi hakea lainaa Norjasta?

Lainan tarve voi yllättää tarkimmankin budjetoijan. Norjalaiset pankit myöntävät suomalaisia pankkeja huomattavasti suurempia vakuudettomia lainoja. 

Norjalaiset pankit ovat erittäin kilpailukykyisiä lainakustannuksiltaan ja prosessit lainan haun suhteen ovat nopeampia kuin Suomalaiset pankit.

Norjalaiset pankit tarjoavat jopa 60 000 euroon saakka olevia lainoja. Ne on paljon suurempia kuin suomalaisten, virolaisten tai muiden pankkien lainat Euroopan alueella.

Laina-aika voi tämän kokoluokan lainassa olla jopa 1-15 vuotta. Lainan voi kuitenkin maksaa aina kuluttomasti pois etukäteen.

Suosittu Bank Norwegian myöntää esimerkiksi luottokortteja, joita voit käyttää normaalin kortin tapaan Suomessa kauppaostoksilla.

Lainaa Norjasta fiksusti Nordic Bankista

Kilpailukykyiset lainakustannukset

Norjalaisten pankkien suurikokoiset ja pitkäikäiset lainat ovat kustannuksiltaan todella kilpailukykyisiä suomalaisiin pankkeihin verraten. Korkoprosentit lähtevät seitsemästä prosentista, mikä ei kovin paljoa ole.

Norjalaisissa pankeissa tarjotaan osassa mahdollisuutta myös säästötiliin. Bank Norwegianilla on esimerkiksi 0,75% talletuskorko heidän tilillään. Instabank on myös pankki, mikä tarjoaa talletuskorkoa.

Kannattaa ottaa huomioon, että lainahakemukselle on hyödyllistä lisätä yhteishakija, jos mahdollista. Yhdessä lainaa hakiessa voitte saada isomman lainan edullisempaan hintaan.

Norjalaiset pankit Suomessa

Norjalaisia pankkeja on mahdollista kilpailuttaa lainan hakemisessa Suomessa tehdyssä lainahakemuksessa. Alle listattu muutama norjalainen pankki:

Komplett Bank

Komplett Bank on hyvin suosittu norjalainen pankki. Komplett Bankista voit hakea lainaa jopa 50 000 euroon asti, tarjolla on myös vuosimaksuton luottokortti.

Joustolaina Komplett Bankista:

Komplett Bankin lainanhakijan vaatimukset:

 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Luottotiedot kunnossa
 • Säännölliset tulot
 • Verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Komplett Bank tarjoaa palveluitaan myös luottokorttipalveluna. Komplett Bankin luottokortti toimii kuten normaali luottokortti ja siinä on jopa 10 000 euron luottoraja.

Instabank

Instabank on myös yksi Norjalainen pankki, ei ehkä niin tunnettu, kuin muut kilpailijansa. Instabank asettaa yleisesti tarkemmat vaatimukset lainoille, kuin muut pankit. Instabankista ei välttämättä saa lainaa, vaikka olisit saanut myönteisen päätöksen, sillä heillä on oikeus muuttaa tarjousta 48 h sisällä. Mikäli päätös on hyväksytty, siirtyy summa tilillesi muutamassa pankkipäivässä.

Instabank laina:

 • Lainasumma: 500-50 000€
 • Lainan korko: 7,99 % – 19,99 %
 • Vähintään 23 vuotta
 • Vuositulot yli 20 000 € vuodessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Ikä + lainan takaisinmaksuaika ei saa ylittää 80 vuotta

Instabankin kautta voidaan myöntää lainaa myös eläkeläisille, mutta lainan takaisinmaksu pitää tehdä ennen 80-vuotispäivää.

Instabankin säästötilillä saat kasvatettua korkoa 0,45 %.

Brabank

BRAbank on aiemmin ollut nimellä Monobank ja voit kätevästi asioida heidän pankissaan myös suomeksi verkossa.

Brabank laina:

 • Lainasumma 1000 – 50 000 €
 • Lainan korko 7,45 – 19,45 €
 • Ikä 23-70 vuotta
 • Vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Vuositulot vähintään 14 400 €
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Riittävä maksukyky

Voiko suomalainen saada lainaa Norjasta?

Kyllä voi. Suomalaisen asiakkaan on mahdollista saada verkosta helposti lainaa norjalaisesta pankista. Pankit ovat perustaneet toimipisteitä Suomeen ja niiden kautta on kätevä lainata suoraan verkosta.

Nordic Bankin lainavertailu auttaa löytämään lainan myös Norjasta

Nordic Bank – lainaa Norjasta helposti suomenkielellä

Nordic Bank kilpailuttaa muun muassa ruotsalaiset ja norjalaiset pankit ja niiden lainat samalla hakemuksella, monien pankkien verkkosivuilla voit asioida suomenkielellä.

Norjalaisten pankkien verkkosivuilta tehdyt lainahakemukset käsitellään myös huomattavasti suomalaisia pankkeja nopeammin.

Monissa tapauksissa haet lainaa täysin suomalaisen näköisestä sivusta, etkä välttämättä edes tunnista olevasi vieraiden pankkien sivuilla.

Hae lainaa Nordic Bankin kautta norjalaisista pankeista. Kilpailutamme kymmeniä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä puolestasi nopeasti ja helposti.

Kilpailuta Norjalaiset pankit Nordic Bankin avulla helposti verkossa

Kilpailuta norjalaiset lainat ilmaiseksi

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja auki vuorokauden ympäri. Voit tehdä uuden hakemuksen niin monta kertaa sivustollamme kuin haluat, täysin veloituksettomasti. Kilpailutamme yhdellä lainahakemuksella sekä suomalaiset, että ulkomaiset lainat. Välitämme hakemuksesi 27 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada siis paljon lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi helposti parhaan.

Lainatarjoukset saatuasi voit rauhassa miettiä minkälaisen lainan otat vastaan ja kilpailuttaa itse vielä parhaimmalla korolla varustetun lainan. Lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon.

Lainalaskuristamme voit saada arvion siitä, millainen todellinen vuosikorko lainallesi tulee. Arvio antaa suuntaa lopulliselle hinnalle, mutta pankki tarjoaa sinulle omat tarjouksensa ja se on lopullinen versio lainoista.

Tällä hetkellä haettu laina voi olla täysin erilainen kuluiltaan, kuin kuukauden päästä. Lainan hakeminen on onneksi tehty helpoksi, joten voit hakea uudestaan lainaa, kun siltä tuntuu.

Kilpailuta norjalaiset pankit Nordic Bankilla

Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi. Lainavertailumme avulla kilpailutat monta pankkia. Valikoimasta löytyy monta norjalaista pankkia. Lainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tärkeintä meille on, että lainasi todellinen vuosikorko on mahdollisimman pieni.

Todellinen vuosikorko näkyy sähköpostiisi lähetetyltä lainatarjoukselta, joita voit saada jopa muutamassa minuutissa hakemuksen lähetettyäsi. Oli mielessäsi sitten suomalainen tai norjalainen pankki, Nordic Bank on apunasi laina-asioissa 24/7.

Saat tukea asiakaspalvelustamme tarvittaessa osoitteessa [email protected]

Usein kysytyt kysymykset norjalaisista pankeista:

Norjalainen pankki myöntää vakuudettomia suurempia lainoja, kuin suomalaiset pankit. Norjalaiset pankit Suomessa ovat yleistyneet viime vuosina ja mahdollisuuksia on tullut paljon enemmän.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, suomalainen voi hakea lainaa norjalaisesta pankista, joka on perustanut toimipisteen Suomeen. Norjalaisesta pankista voi hakea lainaa 60 000 euroon asti.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainaerä pysyy tasaisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Norjalaiset pankit Suomessa myöntävät myös luottokortteja erilaisiin tarkoituksiin. Voit kätevästi tehdä vaikka verkossa ostokset luottokortilla tai käyttää sitä rahan nostamiseen automaatilla.

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä rahoituslaitoksia, joista osa on suomalaisia, osa norjalaisia. Palvelussamme mukana on myös mm ruotsalaisia ja virolaisia rahoitusyhtiöitä.

Monien norjalaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden nettisivuilla voi asioida suomen kielellä. Kun teet hakemuksen Nordic Bankissa, voit saada kymmeniä tarjouksia sekä suomalaisista että ulkomaisista pankeista.

Suomessa toimii monia norjalaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, kuten esimerkiksi Komplett Bank, Instabank ja Brabank. Voit hakea norjalaisista pankeista kertalainoja ja joustolainoja.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue myös: