Lainaa pankista

Lainaa pankista ilman vakuuksia

Myös pankit myöntävät vakuudettomia lainoja. Nordic Bankissa kilpailutat myös pankkien tarjoamat vakuudettomat lainat.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Myös pankit myöntävät vakuudettomia lainoja. Nordic Bankissa kilpailutat myös pankkien tarjoamat vakuudettomat lainat.

Nordic Bank vertailee 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Palvelussamme saat siis yhdellä ilmaisella hakemuksella parhaimmillaan yli 30 lainatarjousta. Autamme sinua löytämään mahdollisimman edullisen vakuudettoman pankkilainan.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Niin pienten kuin isojenkin hankintojen tekeminen onnistuu vakuudettoman lainan avulla.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bank vertailee 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Palvelussamme saat siis yhdellä ilmaisella hakemuksella parhaimmillaan yli 30 lainatarjousta. Autamme sinua löytämään mahdollisimman edullisen vakuudettoman pankkilainan.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Niin pienten kuin isojenkin hankintojen tekeminen onnistuu vakuudettoman lainan avulla.

Pankkilainalla tarkoitetaan yleensä vakuudellista lainaa

Usein kun puhutaan pankkilaista, tarkoitetaan vakuudellista lainaa. Pankit myöntävät vakuudellisia lainoja isoja hankintoja varten. Tällaisia ovat esimerkiksi asunnon, mökin tai auton ostaminen. Kun lainanhakijalla on vakuuksia, hän saa pankista helpommin lainaa ja voi saada lainalle paremmat ehdot.

Vakuudellista lainaa varten tarvitaan vakuuksia tai takaaja. Vakuus voi olla esimerkiksi asunto, arvopapereita tai metsätila. Asunnon arvosta vakuudeksi hyväksytään tavallisesti 70 % ostohinnasta. Autolainassa auto toimii usein lainan vakuutena. Vakuuksia ja takaajia vaaditaan, koska ne pienentävät lainanmyöntäjän riskiä.

Jos velallinen ei jostain syystä pystykään maksamaan ottamaansa lainaa takaisin, pankilla on oikeus myydä vakuus ja tällä tavalla saada ainakin osa lainatuista rahoista takaisin. 

Lainaa pankista ilman vakuuksia

Pankit pitävät omaisuuden asettamista vakuudeksi ensisijaisena vaihtoehtona, mutta joissain tilanteissa myös henkilötakaus hyväksytään. Henkilötakaus tarkoittaa sitä, että joku toinen sitoutuu maksamaan velan pois, jos lainanhakija ei itse pysty siihen. Usein takaajana toimivat lainanhakijan vanhemmat, mutta takaaja voi olla joku muukin henkilö.

Pankit myöntävät myös vakuudettomia lainoja

Pankeista saa lainaa myös ilman vakuuksia. Vakuudeton laina tarkoittaa siis sitä, että lainanhakija ei aseta omaisuuttaan lainan vakuudeksi. Myöskään henkilötakausta ei tarvita. Vakuudettomien lainojen riskit ovat luotonmyöntäjälle korkeammat. Sen vuoksi niissä on usein korkeampi korko kuin vakuudellisissa lainoissa.

Vakuudettomien lainojen hakeminen on kuitenkin huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Lainahakemus tehdään netissä ja lainapäätöksen saa todella nopeasti. Pankki tekee lainapäätöksen arvioimalla hakijan tuloja, menoja ja aiempaa maksukäytöstä. Hakijalta saatetaan vaatia joitakin liitteitä, esimerkiksi palkkakuittia tai verotuspäätöstä. Mitään suurta paperisotaa ei kuitenkaan tarvitse käydä, ja osa luotonmyöntäjistä ei vaadi liitteitä lainkaan, kun kyse on pienistä lainasummista.

Vakuudettomia lainoja tarjoavat sekä pankit että luottolaitokset. Koroissa ja kuluissa on isoja eroja, minkä vuoksi vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää. Lainojen kilpailuttaminen on helppoa, koska sen voi tehdä netissä ja yhdellä lainahakemuksella saa useita tarjouksia. Nordic Bankissa voi saada yhdellä ainoalla hakemuksella parhaimmillaan jopa 35 lainatarjousta.

Voit saada lainaa pankista nopeasti netistä

Erilaisia lainoja eri elämäntilanteisiin

Markkinoilla on monenlaisia lainatuotteita. Niissä kaikissa on omat hyvät puolensa ja ne sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin.

Vakuudellinen pankkilaina on erinomainen vaihtoehto, jos hakijalla on vakuuksia käytettävissä. Jos omistat esimerkiksi metsää tai asunnon, voit laittaa ne lainan vakuudeksi. Vakuudellisissa lainoissa on usein matalampi korko. Niiden hakuprosessi on kuitenkin vakuudettomia lainoja hitaampi.

Jos tarvitset ison summan lainaa, kannattaa hakea laina pankista. Pankit kannattaa kuitenkin vertailla ensin. Vakuudettomia lainoja voi saada jopa kymmeniätuhansia euroja, mutta sitä suurempien summien ollessa kyseessä täytyy kääntyä pankkien puoleen ja vakuuksia täytyy olla.

Usein vakuudellisia lainoja käytetään esimerkiksi asunnon, talon tai uuden auton ostamiseen. 

Laina myönnetään jotain tiettyä tarkoitusta varten, eikä rahoja saa käyttää muihin asioihin. Vakuudettoman lainan sen sijaan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on nopea. Hakemuksen voi tehdä netissä, eikä vakuuksia tai takaajia tarvita. Nordic Bankin kautta vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70 000 euroon asti. Vertailemme 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella.

Vakuudettoman lainan saa käyttää ihan mihin itse haluaa. Isot ja pienet remontit, auton tai kodinkoneiden ostaminen, uusien vaatteiden tai huonekalujen hankkiminen ja monet muut hankinnat onnistuvat vakuudettoman lainan avulla. Samassa hakemuksessa voit hakea lainaa useita eri käyttökohteita varten.

Vakuudeton laina voi myös täydentää vakuudellista lainaa. Esimerkiksi taloa rakentaessa eteen tulee usein yllätyksiä tai suunnitelmien muutoksia. Näissä tilanteissa remonttibudjetti helposti ylittyy. Olet ehkä hakenut pankkilainaa rakentamista varten, mutta jos nuo rahat eivät riitäkään, voit hakea lisäksi hieman vakuudetonta lainaa. Hakuprosessi on helppo ja rahat saa tilille nopeasti, joten rakentaminen voi jatkua keskeytyksettä.

Valitse paras todellinen vuosikorko

Vakuudettomia lainoja on monenlaisia

Pankit tarjoavat monia erilaisia vakuudettomia lainoja. Riippuu asiakkaasta ja tilanteesta, mikä kulloinkin on sopiva lainatyyppi.

Kertalainat maksetaan tilille kerralla. Kertaluotto voi olla kooltaan joitain satasia tai tuhansia euroja. Tällaisilla kerralla nostettavilla lainoilla ostetaan usein esimerkiksi autoja tai kodinkoneita tai niillä voi kattaa esimerkiksi remonttikuluja tai lomamatkan kustannuksia.

Joustolaina taas on pitkäaikaisempi ja joustavampi ratkaisu. Siinä sinulle myönnetään luottoraja ja sen puitteissa saat tehdä nostoja luottotililtä silloin kun itse haluat. Korkoja maksat vain siitä osasta, jonka nostat omalle tilillesi. Luotto palautuu käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Yhdistelylainalla voit tasapainottaa taloudellista tilannettasi. Jos sinulla on monia pieniä lainoja tai osamaksuja, saattaisit hyötyä lainojen yhdistämisestä. Nyt maksat joka kuukausi korkoja ja kuluja jokaisesta lainastasi. Kun yhdistät lainat, maksat jatkossa vain yhden lainan korkoja. Tällä tavalla asiakas saa yleensä huomattavia säästöjä. Yksi isompi laina tulee tavallisesti kokonaisuutena paljon halvemmaksi kuin monta pientä.

Vakuudetonta pankkilainaa voi hakea helposti Nordic Bankin avulla

Lainan hakeminen pankista yhteishakijan kanssa

Etenkin isoja lainasummia kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Alle 10 000 euron lainaa voi hyvin hakea yksinkin. Ja toki sitä isompiakin summia voi hakea yksin, mutta lainan saamisen mahdollisuus kasvaa, jos lainaa hakee yhteishakijan kanssa.

Rinnakkaishakijan kanssa voitte saada lainaa pienemmällä korolla ja muutenkin paremmilla ehdoilla. Kun lainaa haetaan yhdessä, molemmat hakijat ovat vastuussa koko lainasummasta. Jos ensisijainen hakija ei pystykään maksamaan lainaa takaisin, vastuu siitä siirtyy kokonaisuudessaan rinnakkaishakijalle.

Yhteishakijaa koskevat samat ehdot kuin ensisijaista hakijaa. Molempien tulee siis olla täysi-ikäisiä, joilla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot. Rinnakkaishakijasta voi olla hyötyä erityisesti silloin, kun pääasiallisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot.

Kilpailuta lainat mihin tahansa hankintaan

Nordic Bank kilpailuttaa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa lähes 30 lainatarjousta. Palvelussamme voit vertailla erilaisia vakuudettomia lainoja 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai kovin pienet tulot, lainaa ei tavallisesti myönnetä. Voit kuitenkin tehdä hakemuksen, vaikka et olisi varma, täytätkö ehdot. Lainan hakeminen ja tarjousten katsominen ei nimittäin vielä sido tai velvoita hakijaa mitenkään.

Voit hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tämä onkin suositeltavaa, koska yhdessä voitte saada lainaa paremmilla ehdoilla ja pienemmällä korolla. Etenkin jos kyseessä on isompi lainasumma, kannattaa hakemus tehdä yhteishakijan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset pankkilainoista:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isomman lainan, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainojen ja pankkien vertailu kannattaa aina. Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile pankkien ja muiden luotonmyöntäjien lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton pankkilaina maksetaan tilille nopeasti. Yleensä yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Meidän kauttamme löydät parhaan pankin helposti. Kilpailuta pankit ja muut rahoitusyhtiöt helposti Nordic Bankissa. Lähetä lainahakemus - kilpailutamme sen jopa yli 30 pankilla ja muulla luotonmyöntäjällä. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainatarjoukset on järjestetty parhaan koron mukaan, jotta sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.