lainaa pienellä korolla

Lainaa pienellä korolla heti tilille

Kun kilpailutat lainasi Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla, löydät helposti itsellesi pienikorkoisen lainan. Täytä nopea ja ilmainen lainahakemus ja vertaile lainat fiksusti verkossa. Kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi 27 pankilla ja luotonmyöntäjällä. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa sähköpostiisi. Lainojen vertailu on siis helppoa ja palvelumme avulla on helppo löytää mistä saat lainaa pienellä korolla.

Valitse oheisella lainalaskurilla itsellesi sopiva lainasumma ja laina-aika, niin näet arvioidun kuukausierän. Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita tai sido mihinkään, eli voit rauhassa vertailla lainoja ja valita itsellesi lainan, jossa on mahdollisimman pienet korot.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainaa pienellä korolla Nordic Bankin kautta

Tiedäthän, että mitä matalampi korko lainassa on, sitä edullisemmaksi laina sinulle yleensä tulee.Siksi kannattaa pyrkiä etsimään mahdollisimman pienikorkoinen laina.

Myös pienessä lainasummassa iso korko voi tarkoittaa paljon lisää maksettavaa.

Löydät pienikorkoisen lainan pyytämällä tarjouksia eri pankeista ja luotonmyöntäjiltä ja vertailemalla noita tarjouksia keskenään.

Olisi kuitenkin erittäin hankalaa ja aikaa vievää pyytää tarjous jokaisesta paikasta erikseen. Siksi lainat kannattaa vertailla lainavertailupalvelu Nordic Bankissa.

Me kilpailutamme 27 pankkia ja luotonantajaa. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi ilmainen hakemus, ja voit sillä saada jopa lähes 30 tarjousta! 

Lainaa pienellä korolla voi hakea helposti kotoa käsin

Lainojen vertaileminen on nyt todella helppoa ja nopeaa. Tarjoukset tulevat sähköpostiisi, ja saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudetonta lainaa kaikkiin tarkoituksiin

Vakuudettoman lainan kiva puoli on se, että voit käyttää rahat mihin itse haluat. Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500–70 000 euroa.

Laina-aika on yleensä 1–15 vuotta. Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme huolellisesti. Alat jo parissa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi.

Kun olet valinnut niistä sopivan, lähetä vaaditut liitteet ja allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi

Pienikin lainasumma voi tuoda ison avun. Elämässä voi sattua kaikenlaisia yllätyksiä, jotka aiheuttavat ylimääräisiä rahareikiä.

Esimerkiksi joku kodinkone tai puhelin voi hajota yllättäen. Jo 500 eurolla voi saada ostettua uuden. Tai sitten haluat hemmotella läheisiäsi esimerkiksi kivoilla joululahjoilla, mutta tilin saldo lähestyy jostain syystä jo nollaa.

Rahareikiä pääsee tukkimaan vakuudettomalla lainalla nopeasti, koska rahat saa tilille pian.

Pienikorkoisella lainalla toteutat unelmasi, fiksusti!

Meidän kauttamme saat lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Isoilla summilla voit esimerkiksi tehdä remontteja tai rakentaa mökkiä tai omakotitaloa.

Usein remontoidessa ja rakentaessa tulee eteen yllätyksiä. Budjetti paukkuu ja remonttilainarahat eivät meinaakaan riittää. Silloin voi ottaa avuksi vakuudettoman lainan täydentämään pankista saatua lainaa.

Vakuudettoman laina käyttökohdetta ei määrätä, vaan rahat saa käyttää mihin itse haluaa. Se tekee tästä lainatyypistä joustavan. Voit yhdistää samaan lainahakemukseen useita hankintoja.

Jos tarvitset nyt esimerkiksi tietokoneen, autoon uudet renkaat sekä uusia talviurheiluvälineitä, voit hakea näihin kaikkiin rahaa samassa hakemuksessa.

Usein vakuudetonta lainaa käytetään myös lainojen yhdistämiseen. Jos sinulle on kertynyt useita kulutusluottoja ja osamaksuja, voisit hyötyä niiden yhdistämisestä.

 Yleensä nimittäin yksi yhdistelylaina tulee halvemmaksi kuin monta pientä, koska silloin maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Kun sinulla on vain yksi laina, säästät myös hermojasi ja muistiasi, kun muistettavana on vain yksi laina. Pysyt myös helpommin kärryillä siitä, miten paljon lainaa on vielä maksamatta.

Lainaa pienellä korolla netistä

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa voi saada kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Luottotiedot ja vakaat tulot toimivat eräänlaisena vakuutena luotonmyöntäjille. Jos et ole täysin varma, täytätkö ehdot, voit silti tehdä hakemuksen.

Se on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Muista myös, että hakemuksen voi tehdä yhdessä toisen henkilön kanssa.

Jos olette esimerkiksi ostamassa autoa tai tekemässä remonttia yhdessä toisen henkilön kanssa, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä.

Tälläkin tavalla voitte saada säästöjä aikaiseksi, nimittäin yhdessä teidän on mahdollista saada pienempikorkoinen laina.

Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko?

Eri luotonantajat tarjoavat erilaista korkoa. Vaihtelu niiden välillä voi olla suurtakin. Korkoon vaikuttaa myös hakijan yksilölliset tiedot.

Voit nähdä sivuillamme olevasta lainalaskurista suuntaa antavan todellisen vuosikoron, mutta se on arvio, ei välttämättä lopullinen korko.

Sinun henkilökohtaiset tietosi vaikuttavat koron suuruuteen, joten näet lainatarjouksista lainanantajien tarjoaman lopullisen vuosikoron.

Jos teet hakemuksen yhteishakijan kanssa, voitte yhdessä saada pienemmän koron.

Lainalaskurilla voit kokeilla, mikä lainasumma ja laina-aika olisi sopiva

Nettisivuiltamme löydät kätevän lainalaskurin, jolla pystyt kokeilemaan, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sopiva.

Kirjoita laskuriin haluamasi lainasumma ja laina-aika ja saat heti arvion kuukausierästä. Näet samalla myös arvion todellisesta vuosikorosta. Kun vaihdat laina-aikaa, näet heti, miten kuukausierä muuttuu.

Pyri sopimaan laina-aika sellaiseksi, että pystyt maksamaan jokaisen kuukausierän ongelmitta.

Olisi hyvä, jos sinulle jäisi hieman rahaa myös säästöön joka kuukausi. Yleensä lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja. Tämä kannattaa toki vielä tarkistaa lainanantajalta.

Laskurillamme voit kokeilla, minkälaisella laina-ajalla saat kuukausierästä budjettiisi sopivan.

Lainan hakeminen pienellä korolla on helppoa netissä

Nordic Bank auttaa sinua löytämään pienikorkoisen lainan

Niin pienet kuin isotkin lainat on järkevää kilpailuttaa. Eri luotonantajat tarjoavat erilaisia korkoja ja lainanhoitokulutkin vaihtelevat. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri paikasta.

Sillä tavalla saat kattavan kuvan lainamarkkinoista ja voit löytää todella edullisen vaihtoehdon.

Lainahakemuksen lähettäminen jokaiseen pankkiin olisi vaivalloista ja veisi todella paljon aikaa. Onneksi niin ei tarvitse tehdä, koska Nordic Bankin kautta saat useita lainatarjouksia yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Voit saada yhdellä hakemuksella parhaimmillaan jopa 27 tarjousta! Kun vertailet lainat Nordic Bankissa, säästät myös aikaasi.

Lainan hakeminen pienellä korolla onnistuu missä ja milloin tahansa

Usein kysytyt kysymykset pienellä koroilla olevista lainoista:

Mistä pankista pienikorkoinen laina?

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi noin 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa oman henkilökohtaisen tarjouksen veloituksetta täyttämällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Mitä hyötyä on lainavertailusta?

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa, kun löydät lainan, jossa on pienet korot ja lainanhoitokustannukset. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Kuinka nopeasti laina siirretään tililleni?

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Mistä löydän lainan mahdollisimman alhaisella todellisella vuosikorolla?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukia sähköpostiisi. Tarjoukset on järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa edullinen laina?

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.