lainaa pienellä korolla

Lainaa pienellä korolla heti tilille

Kun kilpailutat lainasi Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla, löydät helposti itsellesi pienikorkoisen lainan. Lainojen vertailu on helppoa ja palvelumme avulla on helppo löytää mistä saat lainaa pienellä korolla.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Kun kilpailutat lainasi Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla, löydät helposti itsellesi pienikorkoisen lainan. Täytä nopea ja ilmainen lainahakemus ja vertaile lainat fiksusti verkossa.

Kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi yli 30 pankilla ja luotonmyöntäjällä. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa sähköpostiisi. Lainojen vertailu on siis helppoa ja palvelumme avulla on helppo löytää mistä saat lainaa pienellä korolla.

Valitse oheisella lainalaskurilla itsellesi sopiva lainasumma ja laina-aika, niin näet arvioidun kuukausierän. Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita tai sido mihinkään, eli voit rauhassa vertailla lainoja ja valita itsellesi lainan, jossa on mahdollisimman pienet korot.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme lainahakemuksen puolestasi yli 30 pankilla ja luotonmyöntäjällä. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa sähköpostiisi. Lainojen vertailu on siis helppoa ja palvelumme avulla on helppo löytää mistä saat lainaa pienellä korolla.

Valitse oheisella lainalaskurilla itsellesi sopiva lainasumma ja laina-aika, niin näet arvioidun kuukausierän. Lainahakemuksen lähettäminen ei velvoita tai sido mihinkään, eli voit rauhassa vertailla lainoja ja valita itsellesi lainan, jossa on mahdollisimman pienet korot.

Lainaa pienellä korolla Nordic Bankin kautta

Tiedäthän, että mitä matalampi korko lainassa on, sitä edullisemmaksi laina sinulle yleensä tulee.Siksi kannattaa pyrkiä etsimään mahdollisimman pienikorkoinen laina.

Myös pienessä lainasummassa iso korko voi tarkoittaa paljon lisää maksettavaa.

Löydät pienikorkoisen lainan pyytämällä tarjouksia eri pankeista ja luotonmyöntäjiltä ja vertailemalla noita tarjouksia keskenään.

Olisi kuitenkin erittäin hankalaa ja aikaa vievää pyytää tarjous jokaisesta paikasta erikseen. Siksi lainat kannattaa vertailla lainavertailupalvelu Nordic Bankissa.

Me kilpailutamme yli 30 pankkia ja luotonantajaa puolestasi. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi ilmainen hakemus, ja voit sillä saada jopa lähes 30 tarjousta! 

Lainaa pienellä korolla voi hakea helposti kotoa käsin

Lainojen vertaileminen on nyt todella helppoa ja nopeaa. Tarjoukset tulevat sähköpostiisi, ja saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudetonta lainaa kaikkiin tarkoituksiin

Vakuudettoman lainan kiva puoli on se, että voit käyttää rahat mihin itse haluat. Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500–70 000 euroa.

Laina-aika on yleensä 1–15 vuotta. Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme huolellisesti. Alat jo parissa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi.

Kun olet valinnut niistä sopivan, lähetä vaaditut liitteet ja allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi

Pienikin lainasumma voi tuoda ison avun. Elämässä voi sattua kaikenlaisia yllätyksiä, jotka aiheuttavat ylimääräisiä rahareikiä.

Esimerkiksi joku kodinkone tai puhelin voi hajota yllättäen. Jo 500 eurolla voi saada ostettua uuden. Tai sitten haluat hemmotella läheisiäsi esimerkiksi kivoilla joululahjoilla, mutta tilin saldo lähestyy jostain syystä jo nollaa.

Rahareikiä pääsee tukkimaan vakuudettomalla lainalla nopeasti, koska rahat saa tilille pian.

Pienikorkoisella lainalla toteutat unelmasi, fiksusti!

Meidän kauttamme saat lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Isoilla summilla voit esimerkiksi tehdä remontteja tai rakentaa mökkiä tai omakotitaloa.

Usein remontoidessa ja rakentaessa tulee eteen yllätyksiä. Budjetti paukkuu ja remonttilainarahat eivät meinaakaan riittää. Silloin voi ottaa avuksi vakuudettoman lainan täydentämään pankista saatua lainaa.

Vakuudettoman laina käyttökohdetta ei määrätä, vaan rahat saa käyttää mihin itse haluaa. Se tekee tästä lainatyypistä joustavan. Voit yhdistää samaan lainahakemukseen useita hankintoja.

Jos olet suunnitellut ostavasi esimerkiksi tietokoneen, ilmalämpöpumpun ja auton renkaat osamaksulla, voit hakea näihin kaikkiin rahaa samassa hakemuksessa.

Usein vakuudetonta lainaa käytetään myös lainojen yhdistämiseen. Jos sinulle on kertynyt useita kulutusluottoja ja osamaksuja, voisit hyötyä niiden yhdistämisestä.

 Yleensä nimittäin yksi yhdistelylaina tulee halvemmaksi kuin monta pientä, koska silloin maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Kun sinulla on vain yksi laina, säästät myös hermojasi ja muistiasi, kun muistettavana on vain yksi laina. Pysyt myös helpommin kärryillä siitä, miten paljon lainaa on vielä maksamatta.

Esimerkkilaskelma: lainan koron kilpailuttaminen kannattaa

Lainojen korkojen kilpailutus on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kun teet lainahakemuksen kauttamme, voit helposti kilpailuttaa samalla vakuudettomat lainat noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja säästät selvää rahaa.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 30 000 euron lainasummalle ja 5 vuoden maksuajalle. Lainojen vertailussa kannattaa aina kiinnittää huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika tarvitsemallesi lainasummalle.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
14,89 %
19,94 €
17,54 %
60
731,91 €
43 914,41 €
Laina B
12,60 %
14,94 €
13.66 %
60
691,41 €
41 484,30 €
Laina C
7,09 %
4,94 €
7,72 %
60
600,25 €
36 015,04 €
Nordic Bank lainavertailu
4,99 %
-
5,11 %
60
566 € / kk
Säästöä jopa 125,58 €/kk!
33 959,97€
Säästöä jopa 9 954,44 €!

Esimerkkilaskelmasta voi todeta, että tekemällä ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme on mahdollista säästää helposti jopa 9 954,44 euroa 30 000 euron lainan koroissa ja muissa lainanhoitokustannuksissa. Huomaa, että lainatarjous on aina henkilökohtainen ja perustuu lainanhakijan henkilökohtaisiin tietoihin. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuteissa. Lainatarjouksista on helppo vertailla korot ja valita edullisin laina. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti allekirjoitettuasi lainatarjouksen verkkopankkitunnuksilla.

Lainaa pienellä korolla netistä

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa voi saada kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Luottotiedot ja vakaat tulot toimivat eräänlaisena vakuutena luotonmyöntäjille. Jos et ole täysin varma, täytätkö ehdot, voit silti tehdä hakemuksen.  Se on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Muista myös, että hakemuksen voi tehdä yhdessä toisen henkilön kanssaJos olette esimerkiksi ostamassa autoa tai tekemässä remonttia yhdessä toisen henkilön kanssa, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä. Tälläkin tavalla voitte saada säästöjä aikaiseksi, nimittäin yhdessä teidän on mahdollista saada  isompi ja pienempikorkoisempi laina.

Kuluttajien lisäksi myös yritykset voivat hakea Nordic Bankista lainaa. Yrityslainaa voi hakea kauttamme jopa 250 000 euroa. Kilpailuta edullinen kasvurahoitus yrityksellesi kauttamme nopeasti ja maksutta.

 

Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko?

Eri luotonantajat tarjoavat erilaista korkoa. Vaihtelu niiden välillä voi olla suurtakin. Korkoon vaikuttaa myös hakijan yksilölliset tiedot.

Voit nähdä sivuillamme olevasta lainalaskurista suuntaa antavan todellisen vuosikoron, mutta se on arvio, ei välttämättä lopullinen korko.

Sinun henkilökohtaiset tietosi vaikuttavat koron suuruuteen, joten näet lainatarjouksista lainanantajien tarjoaman lopullisen vuosikoron.

Jos teet hakemuksen yhteishakijan kanssa, voitte yhdessä saada pienemmän koron.

Lainalaskurilla voit kokeilla, mikä lainasumma ja laina-aika olisi sopiva

Nettisivuiltamme löydät kätevän lainalaskurin, jolla pystyt kokeilemaan, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sopiva.

Kirjoita laskuriin haluamasi lainasumma ja laina-aika ja saat heti arvion kuukausierästä. Näet samalla myös arvion todellisesta vuosikorosta. Kun vaihdat laina-aikaa, näet heti, miten kuukausierä muuttuu.

Pyri sopimaan laina-aika sellaiseksi, että pystyt maksamaan jokaisen kuukausierän ongelmitta.

Olisi hyvä, jos sinulle jäisi hieman rahaa myös säästöön joka kuukausi. Yleensä lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja. Tämä kannattaa toki vielä tarkistaa lainanantajalta.

Laskurillamme voit kokeilla, minkälaisella laina-ajalla saat kuukausierästä budjettiisi sopivan.

Lainan hakeminen pienellä korolla on helppoa netissä

Nordic Bank auttaa sinua löytämään pienikorkoisen lainan

Niin pienet kuin isotkin lainat on järkevää kilpailuttaa. Eri luotonantajat tarjoavat erilaisia korkoja ja lainanhoitokulutkin vaihtelevat. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri paikasta.

Sillä tavalla saat kattavan kuvan lainamarkkinoista ja voit löytää todella edullisen vaihtoehdon.

Lainahakemuksen lähettäminen jokaiseen pankkiin olisi vaivalloista ja veisi todella paljon aikaa. Onneksi niin ei tarvitse tehdä, koska Nordic Bankin kautta saat useita lainatarjouksia yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Voit saada yhdellä hakemuksella parhaimmillaan jopa 30 tarjousta! Kun vertailet lainat Nordic Bankissa, säästät myös aikaasi.

Lue myös:

Lainan hakeminen pienellä korolla onnistuu missä ja milloin tahansa

Yhteishakijan kanssa laina pienemmällä korolla

Voit myös hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija, jota voidaan kutsua myös rinnakkaishakijaksi, parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia. Usein lainaa saa yhdessä huomattavasti helpommin kuin yksin. Lisäksi yhteishakijan kanssa lainaa voi saada matalammalla korolla sekä muutenkin paremmilla ehdoilla.

Yhteishakijasta on hyötyä tavallisesti varsinkin silloin, kun kyseessä on iso, yli 10 000 euron kokoinen lainasumma. Molempien tulot otetaan huomioon laskelmissa, joten isomman lainan saaminen voi olla mahdollista yhdessä. Pienissä lainoissa ei välttämättä tarvita rinnakkaishakijaa. Mitä isompi vakuudeton laina on kyseessä, sitä enemmän rinnakkaishakijasta on tavallisesti hyötyä.

Rinnakkaishakijasta on hyötyä myös silloin, kun päähakijalla on epäsäännölliset tai kovin pienet tulot, tai kun hänellä on määräaikainen työsuhde, joka on päättymässä pian. Tällöin lainan saamisen mahdollisuudet kasvavat huomattavasti.

Yhteishakijan kanssa laina pienemmällä korolla

Yhteishakijana toimii yleensä puoliso, mutta rinnakkaishakija voi olla myös esimerkiksi sukulainen tai perheenjäsen tai joku muu luotettava täysi-ikäinen henkilö.

Kumpikin hakija vastaa koko lainasta kuin omastaan, eli jos toinen ei pystykään lyhentämään lainaa, jää vastuu siitä kokonaan toiselle. Toisinaan luullaan, että kumpikin hakija on vastuussa vain lainanpuolikkaasta. Näin ei siis ole, vaan molemmat vastaavat koko summasta.

Yhteishakijaa koskevat samat vaatimukset kuin päähakijaa. Molempien pitää olla täysi-ikäisiä, joilla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Jos nämä eivät toteudu, ei rinnakkaishakijasta välttämättä ole hyötyä. Kumpikin allekirjoittaa lainasopimuksen.

Luotonmyöntäjä tarkistaa myös yhteishakijan luottokelpoisuuden ja voi vaatia molemmilta hakijoilta dokumentteja, joilla tulot todistetaan. Tällaisia ovat esimerkiksi viimeisimmät palkkakuitit.

Usein kysytyt kysymykset pienen koron lainoista:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa oman henkilökohtaisen tarjouksen veloituksetta täyttämällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa, kun löydät lainan, jossa on pienet korot ja lainanhoitokustannukset. Kilpailutat Nordic Bankin avulla yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukia sähköpostiisi. Tarjoukset on järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Lisätietoja matalien korkojen lainoista: