Lainaa pienituloiselle

Lainaa pienituloiselle edullisemmin netistä

Lainaa pienituloiselle kätevästi Nordic Bankin kautta. Kilpailutamme jopa 35 eri rahalaitosta puolestasi.

Lainahakemuksen tekemisestä saat lainatarjouksia jopa muutamissa minuuteissa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainaa pienituloiselle kätevästi Nordic Bankin kautta. Kilpailutamme jopa 35 eri rahalaitosta puolestasi.

Lainahakemuksen tekemisestä saat lainatarjouksia jopa muutamissa minuuteissa.

Voit hakea lainaa pienituloiselle vuorokauden ympäri – niin usein kuin tahdot.

Lainahakemuksen teko ei sido sinua mihinkään, ja tarjoukset saatuasi voit rauhassa valita parhaimman lainan sinulle.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea lainaa pienituloiselle vuorokauden ympäri – niin usein kuin tahdot.

Lainahakemuksen teko ei sido sinua mihinkään, ja tarjoukset saatuasi voit rauhassa valita parhaimman lainan sinulle.

Miten saada lainaa pienillä tuloilla?

Kun tulot ovat pienet, ei lainan saanti ole välttämättä kovin helppoa. Pienillä tuloilla ei välttämättä omat tulot riitä kattamaan yllättäviä menoja, silloin tulee laina pienituloiselle todellakin tarpeen.

Laina pienituloiselle on joskus ainoa ratkaisu. Mahdollisuudet saada lainaa selviävät lainahakemuksen tekemisen jälkeen, sillä luotonmyöntäjät lähettävät tarjouksensa vasta sen jälkeen.

Nordic Bankin sivuilla on nopea ja helppo lainahakemus, millä voi saada edullista lainaa pienituloiselle ilman vakuuksia. Lainahakemuksen voi täyttää uudestaan veloituksetta, ja voit hakea lainaa ilman mitään riskejä. Voit jättää lainan ottamattakin tarjoukset saatuasi.

Varsinkin pienituloisen kannattaa vertailla lainatarjoukset hyvin tarkkaan. Voit saada huomattavasti paremman lainan jos et ota ensimmäistä vastaantulevaa tarjousta. Näet kätevästi sivuillamme tarjouksesi korkojärjestyksessä pienimmästä suurimpaan. Todellinen vuosikorko kannattaa tarkistaa varsinkin lainojen osalta.

Lainaa pienituloiselle netistä

Lainaa pienituloiselle ilman vakuuksia

Lainaa on mahdollista hakea ilman vakuuksia tai takaajia Nordic Bankin kautta. Kilpailutamme kymmeniä rahalaitoksia ja lainanmyöntäjiä puolestasi, voit saada muutamassa minuutissa tarjoukset sekä rahat tilillesi.

Laina-aika kokonaisuudessaan on 1-15 vuotta. Pienituloiselle lainat ovat yleensä pienempiä, joten laina-aika on myös paljon pienempi. Toki 1 vuoden lainassa on suurempi kuukausierä, kuin 5 vuotta kestävässä lainanmaksussa, joten kannattaa harkita aina itselle sopiva kuukausierä. Lainan voi toki maksaa pois nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Arvioitu kuukausierä on mahdollista laskea lainalaskurimme avulla. Lainalaskurin tulos on vain arvio, ja todellinen vuosikorko sekä arvioitu kuukausierä on vasta todenmukaiset lainatarjouksissa olevilla tiedoilla. Lainatarjoukset ovat yksilöityjä ja siksi laskuri on vain suuntaa-antava

Minulla on pienet tulot ja en saanut lainaa, mikä avuksi?

Etkö saanut omasta pankista lainaa? Nordic Bankin avulla kilpailutat jopa 35 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Sinun ei tarvitse käydä lainaneuvottelua jokaisessa pankissa erikseen ja tämä helpottaa sinua saamaan lainaa, kun lainantarjoajiakin on useampia.

Eri pankit myöntävät lainaa eri ehdoilla ja eri riskiarvioilla. Meidän kauttamme saat Suomen lisäksi lainaa ulkomailta, kuten Ruotsista, Virosta tai Norjasta, mikä voi helpottaa saamaan lainaa pienituloisena suomalaisiin pankkeihin nähden.

En saanut myöskään Nordic Bankin kautta lainaa

Mikäli et jostakin syystä saanut Nordic Bankin kilpailutuksen lainaa, voit tehdä lainavertailun koska tahansa uudelleen, kun tilanteesi muuttuu. Lainan saamiseen vaikuttaa todella moni tekijä. Esimerkiksi pelkkä työpaikan saanti tai muutto toiselle paikkakunnalle voi auttaa saamaan pienituloiselle lainaa.

Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme, jos sinua mietityttää palvelussamme jokin asia osoitteessa [email protected]

Vertaile lainat fiksusti netissä

Mikä vaikuttaa pienituloisen lainan saantiin?

Ikä vaikuttaa myös lainan hakemiseen. Mikäli tulot ovat pienet, voi lainanmyöntäjä olla tarkempi siitä kenelle lainan myöntää. Jotkut pankit eivät myönnä lainaa alle 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Joillain pankeilla ikäraja saattaa olla jopa 20 vuotta. Lainaa voi saada kuitenkin pienistä tuloista tai iästä riippumatta, lainahakemus kannattaa tehdä, jotta tulee varma tieto lainan hakemiseen.

Pienituloisen kannattaa ottaa hieman pienempiä määriä lainaa, sillä suuremman lainan saamiselle voi tulla suoraan hylätty lainapäätös. Tällä hetkellä lainoja myönnetään laidasta laitaan.

Yleinen pienituloisen laina Nordic Bankin kautta on 2 000 euroa. Lainaa voi hyvin saada myös suurempiakin määriä, silloin tulee olla luottotiedot sekä muut asiat kunnossa.

Lainaa pienituloiselle netistä vain muutamassa minuutissa

Nordic Bankin lainahakemuksen täyttäminen on mahdollista tehdä ajasta riippumatta verkossa todella nopeasti. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Voit saada suoraan lainatarjouksia, ja parhaimmassa tapauksessa lainasummakin tulee tilille muutamassa minuutissa.

Kaikki lainatarjoukset tulevat kuitenkin 6 tunnion sisällä hakemuksen tekemisestä. Lainojen kanssa kannattaa olla tarkka, vaikka lainan haluaisikin saada mahdollisimman nopeasti. Pienituloinen voi säästää paljon kilpailuttamalla lainat itse. Näet kätevästi korkotasot ja kokonaisuuden tarjouksista, valitset vain sieltä parhaimman sinulle sopivan tarjouksen.

Lainaa ei tietenkään ole pakko ottaa, mikäli niin et halua. Tarjoukset ovat kuitenkin siellä ja niitä voi tutkia ihan rauhassa. Hakemuksen tekeminen on täysin veloituksetonta ja voit kokeilla millaisia tarjouksia voisit saada myöhemminkin.

Kaikki pankit ei aina ole riippuvaisia tulojen määrästä, voit saada esimerkiksi pienen lainan. Toiselta nimeltään se on pikavippi. Yleensä pikavippi on pieni laina lyhyellä maksuajalla, sen voi maksaa seuraavasta palkasta kätevästi pois.

Kilpailuttamalla voit saada pienituloisenakin hyvän lainan

Kilpailuta lainat vielä tarjoukset saatuasi, niin saat parhaimmat korot ja kuukausierät takaisinmaksun sujuvoittamiseksi.

Miten kilpailutat lainat määrittää sen, kuinka rahankäyttöä on helpompi hallita.

Pankki voi tarjota lainoja eri kategorioista, kuten yhdistelylaina tai joustoluotto. Luoton määrä voi olla pieni, mutta se on kuitenkin rahaa mitä tällä hetkellä ei muuten olisi saatavilla.

Tuloja kasvattaessa voi lainaa hakea uudestaan suuremmalla summalla tarpeen vaatiessa.

Lainaa saa aina hakea uudestaan sille päälle sattuessa, joten mikään ei estä sinua hakemasta lainaa ja tutkimasta millainen tilanne lainanmyöntäjillä tällä hetkellä mahtaa olla.

Lainaa pienituloiselle vertailemalla monta pankkia ja rahoitusyhtiötä

Mitä ottaa huomioon kun hakee lainaa pienituloiselle?

Pankki voi pyytää liitteitä lainaa hakiessa ja liitteiden kanssa tulee olla tarkka ja toimittaa ne nopeasti lainan hakemisen sujuvoittamiseksi. Jotta voit saada lainaa, sinulla tulee olla myös tasaiset palkka- tai eläketulot. Jos vaihdat työpaikkaa usein ja rahan tulo on epämääräistä, voi se vaikuttaa lainan saantiin.

Laina-aika kannattaa myös pitää realistisen pitkänä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä lainaa myös voi saada. Pankki katsoo automatiikan avulla minkälaiset tulot ovat suhteessa maksukykyysi.

Pienituloinen – harkitse yhteislainaa

Pienillä tuloilla kumppani voi auttaa lainan saantiin. Yhteislainaa ilman vakuuksia tai takaajia on mahdollista saada paremmin jos yhteiset tulot ovat vaikuttamassa pankin päätökseen lainan myöntämiselle.

Lainaa on myös kannattava hakea tarpeeksi pieni määrä, suurta lainaa ei kannata heti lähteä yrittämään hakea pienillä tuloilla. Toki se voi olla mahdollista, mutta tulojen vaikutus lainan saantiin on merkittävässä roolissa.

Hyvin usein pankit ovat myös tarkkoja maksuhäiriömerkinnöistä, joten puhtaat luottotiedot auttavat pitkälle lainanhakijaa.

Nordic Bank kilpailuttaa lainat pienituloiselle

Kilpailutamme kymmeniä rahalaitoksia ja pankkeja kätevästi yhdellä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on täysin veloituksetonta eikä sido sinua mihinkään. Voit huoletta testata minkälaisia tarjouksia voisit saada.

Lainalaskurimme avulla voit tarkastaa minkälainen olisi sopiva arvioitu kuukausierä tai todellinen vuosikorko lainasummallesi. Kannattaa siis arvioida ensin, ja sitten hakea tarjoukset ja näet minkälainen korko lainallesi tulee.

Lainat Nordic Bankin kautta ovat laidasta laitaan, laina-aika on 1-15 vuotta. Lainan voi maksaa etukäteen takaisin ilman lisäkuluja. Näin säästät selvää rahaa.

Vakuudettomat lainat ovat eri suuruisia, yleisimmät lainat pienituloiselle ovat hieman pienempiä. Kuitenkin kauttamme voi saada vakuudetonta lainaa 10 00060 000 euroa. Suuremmat lainat ovat yleensä pienituloiselle hieman hankalampi saada, mutta esimerkiksi yhteishakemuksella lainan saanti voi olla helpompaa.

Lainaa pienituloiselle – usein kysytyt kysymykset:

Kyllä voi. Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan maksuerä pysyy tasasuuruisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.