Lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa jopa 70 000 euroa

Tiesitkö, että voit saada lainaa merkittävästi paremmilla ehdoilla rinnakkaishakijan kanssa? Yhdessä voitte saada matalamman koron sekä suuremman lainasumman. Siksi lainaa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Laina kannattaa aina kilpailuttaa lainan koosta riippumatta. Pienessäkin lainassa voi säästää paljon rahaa, kun valitsee matalakorkoisen vaihtoehdon. Korot vaihtelevat paljon pankista ja luotonmyöntäjästä riippuen, joten kilpailuttaminen todellakin kannattaa. Voit säästää paljon rahaa pienellä vaivalla.

Kun teet lainahakemuksen Nordic Bankissa, tavoitat tuolla yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Palvelussamme voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Tiesitkö, että voit saada lainaa merkittävästi paremmilla ehdoilla rinnakkaishakijan kanssa? Yhdessä voitte saada matalamman koron sekä suuremman lainasumman. Siksi lainaa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Laina kannattaa aina kilpailuttaa lainan koosta riippumatta. Pienessäkin lainassa voi säästää paljon rahaa, kun valitsee matalakorkoisen vaihtoehdon. Korot vaihtelevat paljon pankista ja luotonmyöntäjästä riippuen, joten kilpailuttaminen todellakin kannattaa. Voit säästää paljon rahaa pienellä vaivalla.

Kun teet lainahakemuksen Nordic Bankissa, tavoitat tuolla yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Palvelussamme voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Lainaa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen pienentää luotonantajan riskiä. Siksi lainaa voi saada merkittävästi paremmilla ehdoilla sekä matalammalla korolla. Tästä syystä lainahakemus kannattaa aina tehdä yhdessä.

Lainaa kannattaa hakea yhteishakijan eli rinnakkaishakijan kanssa etenkin, jos päähakijalla on erityisen pienet tai epäsäännölliset tulot. Tällaisessa tilanteessa rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia huomattavasti, jos toisella hakijalla on vakaammat tulot.

Rinnakkaishakijana toimii useimmiten puoliso. Kun siis olette tekemässä yhdessä hankintoja tai toteuttamassa erilaisia projekteja, kannattaa lainahakemus tehdä yhdessä, molempien nimellä.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Esimerkiksi auton ostaminen ja remonttien tekeminen onnistuu mukavasti yhteisellä lainalla. Nämä ovat usein melko isoja hankintoja, ja rinnakkaishakijan kanssa voittekin saada isomman lainan. Vastuun jakaminen helpottaa myös lainansaajan taakkaa, sillä tällöin lainasta ei tarvitse huolehtia yksin.

Laina kannattaa kilpailuttaa riippumatta lainan koosta. Pienissäkin lainoissa voi säästää paljon rahaa, jos valitsee matalakorkoisen lainan. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Voit toteuttaa monenlaisia haaveita avullamme. Esimerkiksi auton ostaminen, tontin hankkiminen, juhlien järjestäminen ja remonttien tekeminen onnistuvat helposti vakuudettomalla lainalla. Palvelussamme kilpailutat myös pikalainat sekä joustavat joustoluotot, joilla paikkaat äkillistä rahantarvetta.

Millaisia lainoja voi hakea yhdessä?

Vakuudettomia lainoja on paljon erilaisia. Käytännössä mitä tahansa lainaa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakijasta on hyötyä varsinkin, jos päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot tai haettava lainasumma on suuri.

Kertalaina on yhdessä erässä tilille maksettava vakuudeton laina. Kertalaina käytetään usein yllättäviin menoihin, kuten uusien kodinkoneiden ostamiseen tai auton korjauttamiseen. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, joten niillä voi myös esimerkiksi järjestää juhlat tai lähteä lomamatkalle. Myös remontointi onnistuu kätevästi kertaluonteisella lainalla, jos tiedät jo etukäteen melko tarkasti, minkä verran tarvitset lainaa projektia varten.

Joustoluotto eroaa kertalainoista sillä tavalla, että koko lainasummaa ei tarvitse nostaa omalle pankkitilille kerralla. Sen sijaan voit tehdä useita nostoja oman tarpeesi mukaan. Saat luottorajan, joka kertoo, minkä verran saat enintään yhteensä nostaa lainaa.

Joustoluotto on jatkuva, luottokortin kaltainen laina. Luotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle pankkitilille.

Joustavuutensa ansiosta tällainen luotto on erinomainen remonttilaina. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, minkä verran lainaa tarvitset, vaan voit nostaa lainaa vasta sitten, kun tiedät tarkemmin, millaisen summan tarvitset. Joustolaina voi toimia myös taloudellisena puskurina. Kun eteen tulee mitä tahansa yllättäviä menoja, voit nostaa helposti ja nopeasti rahaa niitä varten luottotililtäsi.

Yhdistelylainalla voit tasapainottaa talouttasi ja selkeyttää taloudellista tilannettasi. Yhdistelylainan idea on, että haet lainan, joka kattaa ihan kaikki pienet lainasi ja maksat kaikki nuo lainat pois uudella lainalla. Tällä tavalla on mahdollista säästää huomattavia summia rahaa, sillä tavallisesti yksi isompi laina tulee paljon halvemmaksi kuin monta pientä yhteensä. Yhdistelylaina saattaa pidentää maksuaikaa, mutta tavallisesti todellinen vuosikorko on paljon matalampi, minkä vuoksi laina tulee silti halvemmaksi.

Rahallisen säästön lisäksi yhdistelylaina säästää myös hermoja. On helpottavaa, kun ei enää tarvitse huolehtia monesta eri lainasta ja muistella, onko jokainen maksuerä varmasti maksettu ajallaan. Vastuullasi on vain yksi kilpailutettu laina, joten selviät todennäköisesti paljon halvemmalla ja helpommalla lainan maksamisesta.

Voitte yhdistää kaikki luottonne yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Näin saatte jaettua vastuun yhdessä ja tasapainotatte taloudellista tilannettanne tehokkaasti. Yhdistelylainalla voidaan yhdistää kulutusluottoja, osamaksuja, luottokorttivelkaa ja muita vastaavia pieniä lainoja. Ei ole mitään ylärajaa sille, miten monta luottoa voidaan yhdistää. Tavallisesti niitä yhdistetään noin 5–15 kappaletta. Ainoa rajoitus on lainan koon suhteen. Yhdistelylainaa voi saada enintään 70 000 euroa.

Rinnakkaishakijan kanssa on lainamahdollisuudet paremmat

Rinnakkaishakijaa koskee samat vaatimukset ja vastuut kuin päähakijaa

Rinnakkaishakijaa koskevat samat ehdot kuin päähakijaa. Molempien pitää siis olla täysi-ikäisiä, joilla on puhtaat luottotiedot, vakaat palkka- tai eläketulot sekä suomalainen henkilötunnus. Jos nämä vaatimukset eivät täyty, ei rinnakkaishakijasta ole todennäköisesti hyötyä. Jos rinnakkaishakijalla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä, lainan saaminen voi jopa vaikeutua.

Rinnakkaishakijana toimii yleensä puoliso, mutta yhteishakija voi olla kuka tahansa muukin, esimerkiksi sukulainen tai perheenjäsen. Kumpikin lainanhakija on vastuussa koko lainasummasta, ei siis vain sen puolikkaasta. Jos toinen hakija ei jostain syystä pystykään maksamaan lainaa takaisin, maksuerät siirtyvät kokonaisuudessaan maksettavaksi toiselle hakijalle.

Lainat on mahdollista yhdistää rinnakkaishakijan kanssa

Monille on käynyt niin, että osamaksuja, luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja on kertynyt useita. Tällaisessa tilanteessa paljon rahaa kuluu pelkkiin lainojen korkoihin. Lisäksi on vaikeaa pysyä selvillä siitä, minkä verran maksettavaa on vielä jäljellä minnekin. Tilanne voi olla stressaava. Onneksi siihen on mahdollista saada helpotusta nopeasti.

Voit hakea rinnakkaishakijan kanssa yhdistelylainaa, jolla saatte yhdistettyä kaikki pienet lainanne yhdeksi isommaksi lainaksi. Käytännössä lainojen yhdistäminen tapahtuu niin, että laskette ensin, minkä verran velkaa on vielä jäljellä yhteensä. Sitten haette sen kokoisen yhdistelylainan. Jos saatte lainan, maksatte sillä kaikki pienet luotot kerralla pois. Tällä tavalla teille jää vain yksi laina, joten voitte säästää merkittäviä summia rahaa!

Näin saatte sekä säästettyä rahaa että selkeytettyä taloudellista tilannettanne. Arki helpottuu, kun vastuullanne on enää vain yksi laina. Rahaa säästyy ja maksujen hallinta on helpompaa. Kun jaatte vastuun lainoistanne, kummankaan ei tarvitse enää yrittää selviytyä niistä yksin.

Joskus käy niin, että kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistu heti ensimmäisellä kerralla. Tähän voi olla useita syitä. Usein kielteinen lainapäätös voi johtua esimerkiksi liian pienistä tuloista tai siitä, että haet liian isoa lainasummaa. Tällaisissa tilanteissa sinulle saatetaan tarjota pienempää lainaa. Sen ottaminen saattaa olla kannattavaa, vaikka kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistukaan. Voit nimittäin silti saada yhdistettyä kaikkein kalleimmat lainat, ja tällä tavalla saat säästettyä rahaa. Kaikkien luottojen yhdistämistä voi yrittää uudestaan taas myöhemmin, kun velkaa on saatu lyhennettyä hieman lisää.

Näin lainaa haetaan rinnakkaishakijan kanssa

Yhdistelylainan hakeminen on helppoa. Hakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä, eikä vakuuksia tarvita. Näiden syiden vuoksi prosessi on nopea ja hakemukseen alkaa tulla vastauksia tavallisesti jo muutaman minuutin kuluttua. Yhdistelylainan saa tilille tavallisesti yhden arkipäivän kuluessa. Siitä saa siis avun pian.

1. Täytä ensin lainahakemus yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.
Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä se sido tai velvoita mihinkään. Siksi voitte hyvillä mielin täyttää hakemuksen ja tutustua tarjouksiin. Täyttäkää hakemus huolellisesti, jotta saatte kilpailukykyisiä tarjouksia. Puutteellisesti tai virheellisesti täytetty hakemus voi hidastaa prosessia ja voi johtaa jopa kielteiseen lainapäätökseen.

2. Vertailkaa lainatarjouksia.
Kaikki lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Tavallisesti ensimmäiset saapuvat perille jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Pääsette siis melkein heti tutustumaan niihin ja vertailemaan niitä. Tarjoukset tulevat näkyviin myös verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Näet siis heti, missä tarjouksessa on matalin todellinen vuosikorko. Tämä ominaisuus helpottaa lainojen vertailua huomattavasti.

3. Valitkaa paras laina, allekirjoittakaa sopimus verkkopankkitunnuksilla ja toimittakaa mahdollisesti vaaditut liitteet.
Sekä päähakijan että rinnakkaishakijan pitää allekirjoittaa sopimus verkkopankkitunnuksilla. Molempien pitää myös toimittaa liitteet luotonmyöntäjälle, jos sellaisia vaaditaan. Usein liitteet ovat jotain aivan tavallisia dokumentteja, kuten uusin palkkalaskelma tai eläkepäätös. Kun nämä on hoidettu, saatte rahat nopeasti, jo yhden arkipäivän kuluessa.

Miksi lainan kilpailuttaminen on tärkeää?

Kilpailuttamisen tavoite on löytää mahdollisimman halpa laina. Kilpailuttamalla voit säästää huomattavia summia rahaa. Korot ja kulut vaihtelevat, joten kannattaa tietysti etsiä laina, jossa on matala korko sekä edulliset kulut. Tällä tavalla saat säästettyä rahaa joka kuukausi. Rahaa jää enemmän muihin menoihin sekä säästöön.

Lainan kilpailutus on helppoa ja nopeaa, kiitos lainavertailupalveluiden. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, ja voit sillä saada jopa kymmeniä tarjouksia eri tahoilta. Tarjouksia alkaa tulla tavallisesti jo parissa minuutissa, joten pääset heti suorittamaan vertailua.

Nordic Bankissa voit vertailla monenlaiset vakuudettomat lainat, kuten kulutusluotot, joustoluotot, pikalainat, remonttilainat, tonttilainat, autolainat, yhdistelylainat ja monet, monet muut. 

Kilpailuta lainat yhdessä puolison kanssa ja säästä

Lainoja voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Hakemuksen voi täyttää milloin tahansa. Lainahakemuksen tekeminen on riskitöntä, sillä se ei velvoita ottamaan lainaa.

Laske arvio, miten paljon voitte saada lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Minkä verran voin saada lainaa tuloillani? Kuinka paljon enemmän lainaa voin saada rinnakkaishakijan kanssa? Nyt saat selvitettyä nämä asiat helposti Nordic Bankin laskurilla. Helppokäyttöinen laskuri kertoo heti arvion lainan määrästä ja laskee myös kuukausierän koon. Se laskee myös, kuinka paljon saat enemmän lainaa rinnakkaishakijan kanssa kuin jos hakisit lainaa yksin.

Laskurin tiedot osoittavat, että voit saada paljon enemmän lainaa rinnakkaishakijan kanssa, varsinkin jos rinnakkaishakijan tulot ovat suuremmat. Toisesta hakijasta on hyötyä etenkin, jos päähakijan tulot ovat kovin pienet. Tällaisessa tilanteessa rinnakkaishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia paljon, ja lainasumma voi olla huomattavasti isompi kuin yksin hakiessa.

Valitse laskurista ensin hakijoiden määrä, eli haetko lainaa yksin vai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Valitse sen jälkeen vuosikorko ja kerro kummankin hakijan nettotulot sekä kuukausittaiset kulut. Nettotulot tarkoittavat verojen ja muiden pakollisten maksujen jälkeen käteen jäävää tuloa, eli sitä rahasummaa, joka tilillesi maksetaan palkkapäivänä. Kuukausikuluihin kuuluvat kaikki pakolliset menot ja elämisen kulut, kuten asuminen, laskut, liikkuminen, muiden lainojen lyhennykset ja ruoka.

Paina kohdasta ”Laske”, niin näet saman tien arvion lainan määrästä. Laskurissa näkyvät luvut ovat vain alustavia arvioita, eivät välttämättä lopullisia lukuja. Lainatarjoukset ovat asiakaskohtaisia ja ne laaditaan hakijan yksilöllisen taloudellisen tilanteen perusteella. Siksi laskurissa voidaan kertoa vain suuntaa antavia arvioita.

Arvioi lainamäärä
Hakija 1

HAKIJA 2

Laske
Arvioitu lainan määrä
Laina-aika:

0 vuotta

Korko:

0.0 %

Kuukausierä:

0.00 €

Lainamäärä:

0.00 €

Hae lainaa

Laskurin summat perustuvat täysin antamiisi tietoihin. Todellisuudessa lainan määrään vaikuttavat monet muutkin asiat kuin pelkät tulot. Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita erityisesti tulojen ja menojen suhteesta, muista lainoista sekä tietysti luottotiedoista. Lainan määrään voivat vaikuttaa myös lainan käyttötarkoitus sekä laina-aika.

Lisäksi lainanantajien vaatimukset vaihtelevat jonkin verran. Siksi myös lainasummat voivat vaihdella rahoituslaitosten välillä. Jokin rahoituslaitos voi tarjota sinulle isompaa lainasummaa kuin jokin toinen. Tai joku ei myönnä lainaa ollenkaan, kun taas joku toinen onkin halukas antamaan lainan. Kun siis tahdot tietää, minkä verran voit saada lainaa tällä hetkellä, täytä lainahakemus nettisivuillamme. Hakemuksen tekeminen on ilmaista. Se ei velvoita sinua mihinkään.

Lainan hakemisesta usein kysyttyä:

Voit vertailla lainoja Nordic Bankissa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Lainahakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita ottamaan lainaa. Lainahakemuksen voi tehdä joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Kyllä, lainaa voi hakea yhdessä puolison kanssa. Rinnakkaishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia. Yhdessä voitte saada isomman lainan ja matalamman koron. Rinnakkaishakijaa koskee samat vaatimukset kuin päähakijaa, eli hänen tulee olla täysi-ikäinen ja hänellä pitää olla vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa 500–70 000 euroa. Rinnakkaishakijasta on hyötyä varsinkin, jos kyseessä on iso lainasumma. Lainan määrään vaikuttavat esimerkiksi hakijoiden taloudellinen tilanne, tulot sekä muut velat. Tee lainahakemus, niin saat tietää, minkä verran voit saada lainaa tällä hetkellä.

Vakuudettomat lainat ovat todella nopeita. Saat rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa ne siirretään sinulle jo saman arkipäivän aikana.

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Lainaa haetaan netistä, ja rahat saa tilille jo yhdessä arkipäivässä. Vakuudettomia lainoja on erilaisia. Esimerkiksi kulutusluotto ja pikalaina ovat kerralla tilille maksettavia lainoja ja joustoluotto on joustava, jatkuva laina.

Vakuudettoman lainan laina-aika on 1–15 vuotta. Pienien pikalainojen takaisinmaksuaika voi olla reilusti alle vuoden mittainen.

Voit säästää merkittäviä summia rahaa, kun vertailet lainoja. Korot ja kulut vaihtelevat. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta. Näin voit vertailla eri tahojen tarjouksia ja löytää edullisimman vaihtoehdon.

Vertaile lainat Nordic Bankissa, niin tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainantarjoajaa.

Lainaa kannattaa hakea rinnakkaishakijan kanssa, varsinkin jos kyseessä on isompi lainasumma tai päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Yhdessä voitte lisäksi saada lainalle matalamman koron.

Useimmiten yhteishakijana toimii puoliso. Toinen hakija voi olla kuitenkin kuka tahansa muukin aikuinen henkilö, esimerkiksi sukulainen tai perheenjäsen. Molempien suostumus lainan hakemiseen tarvitaan. Yhteislainan hakeminen netissä on nopeaa, eikä se velvoita ottamaan lainaa.

Lisätietoja: