Lainaa ulkomailta

Lainaa ulkomailta

Hae lainaa ulkomailta Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla. Saat muutamassa minuutissa lainatarjouksia, ja voit päättää veloituksetta otatko lainan vai et.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, ja voit tehdä hakemuksen niin monta kertaa kuin tahdot – veloituksetta.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae lainaa ulkomailta Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla. Saat muutamassa minuutissa lainatarjouksia, ja voit päättää veloituksetta otatko lainan vai et.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään, ja voit tehdä hakemuksen niin monta kertaa kuin tahdot – veloituksetta.

Saadut lainatarjoukset kannattaa aina kilpailuttaa, voit säästää sillä jopa tuhansia euroja lainan loppusumman suhteen.

Nordic Bankin palveluun lainatarjoukset saapuvat kätevästi korkojärjestyksessä, ja voit valita itsellesi mieleisen lainan sekä kilpailuttaa ne itse. Voit myös olla ottamatta lainaa ja tehdä päätöksen sitoutumatta mihinkään. Vain sinä päätät.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Saadut lainatarjoukset kannattaa aina kilpailuttaa, voit säästää sillä jopa tuhansia euroja lainan loppusumman suhteen.

Nordic Bankin palveluun lainatarjoukset saapuvat kätevästi korkojärjestyksessä, ja voit valita itsellesi mieleisen lainan sekä kilpailuttaa ne itse. Voit myös olla ottamatta lainaa ja tehdä päätöksen sitoutumatta mihinkään. Vain sinä päätät.

Laina ulkomailta nopeaan tarpeeseen

Joskus rahantarve voi yllättää tarkimmankin kotitalouden seuraajan. Pesukone voi rikkoutua, auton renkaat pitää vaihtaa, lapsi sairastuu ja muita yllättäviä tapaturmia.

Laina tulee silloin tarpeeseen. Toki kotimaastakin saa lainaa, mutta kilpailutamme monet erirahalaitokset puolestasi ja ulkomailta voi saada nopeammin lainaa, kuin kotimaasta. Lainatarjouksia alkaa putkahtelemaan sähköpostiin ja palvelumme kautta, mistä voit valita itsellesi sopivan lainan. Lainasumma tulee parhaimmassa tapauksessa muutamissa minuuteissa tilillesi. Voit hoitaa kätevästi raha-asiasi kuntoon ja esimerkiksi korjata kulkuneuvosi – tai ostaa uuden.

Lainat kannattaa kilpailuttaa itse tarjoukset saatuasi. Se on helppoa, sillä saat tarjoukset korkojärjestyksessä halvimmasta lähtien. Huomaa, että voit saada paremman lainatarjouksen lisäämällä yhteishakijan lainahakemukselle.

Lainaa ulkomailta suoraan netistä

Miten saada lainaa ulkomailta?

Lainaa haetaan samalla tavalla, kuin suomestakin. Eli Nordic Bankin hakemuksella kilpailutamme ja haemme puolestasi lainan ulkomailta ja samalla suomalaisilta luotonmyöntäjiltä ja rahalaitoksilta.

Tiedonsiirto on nykyään niin edistyksellistä, että samat järjestelmät ovat käytössä molemmissa pankeissa. Voit hakea siis kätevästi esim. lainaa Virosta tai hakea lainaa ulkomaisesta pankista ylipäätään.

Seuraavassa kappaleessa käydään hieman tarkemmin läpi sitä, mistä lainan hakeminen on mahdollista ja mistä ulkomailta kannattaa hakea lainaa.

Ulkomaiset lainanmyöntäjät Suomessa

Lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa, kilpailutamme ulkomaiset lainanmyöntäjät suomalaisten rinnalla ja voit kätevästi valita itsellesi sopivimman lainanmyöntäjän:

Norjalainen laina

 

Tunnetuimmat norjalaiset lainatoimijat ovat Bank Norwegian sekä Instabank. Norjalaisilta pankeilta voi hakea hieman suurempia lainoja ja esim. vakuudetonta lainaa voi saada 60 000 € asti.

 

Norjalaisten pankkien todellinen vuosikorko on yleensä varsin kilpailukykyinen. Suuremmat vakuudettomat lainat vaativat hieman korkeampaa tulotasoa ja esim. yhdessä haettava laina voi olla paljon helpompaa saada, kuin yksin haettava laina.

 

Norjalaisilla pankeilla on myös tarkemmat rajat hakijan suhteen kuin suomalaisilla, esim. lainanhakijoilta voidaan odottaa yli 23 vuoden ikää ja vakituista kotiosoitetta Suomessa.

Ruotsalaiset pankit

 

Ruotsissa on myös hyvä tarjonta lainanmyöntäjiä vakuudettomille lainoille. Ruotsalaisten pankkien lainojen käsittelyajat ovat myös Norjan tapaan nopeita verrattuna Suomalaisiin pankkeihin.

 

Suuremmat vakuudettomat lainat on helpompi saada myös Ruotsalaisilta pankeilta. Suomesta poiketen siellä voidaan vaatia tietynlaisia minimitulorajoja kuukautta tai vuotta kohden, jotta lainan voi saada.

 

Samanlaiset ehdot pääsääntöisesti myös vallitsevat ulkomaisilla pankeilla, kuin Suomessa. Luottotiedot ja vakaat tulot ovat suuressa merkityksessä.

lainaa Virosta

Lainaa Virosta

 

Virossa on toimittu jo pidempään lainamarkkinoilla, yleisimpiä virolaisia lainoja ovat pikavipit. Tiukennettujen lainsäädäntöjen vuoksi virolaisia lainanmyöntäjiä on nykyään vähemmän Suomen puolella, mutta ei kuitenkaan kokonaan ole poistuneet.

 

Ruotsiin ja Norjaan verrattuna virolaisilta lainanmyöntäjiltä saa huomattavasti pienempiä lainoja ja virolaiset lainanmyöntäjät ovat nimenomaan keskittyneet paljon pienempiin ja nopeampiin lainoihin. Lainojen summat lähtevät sadoista euroista.

 

Osa virolaisista pankeista voi myöntää lainaa Suomeen, mutta heidän toimintansa on rekisteröity Viron puolelle. Hakemusten täyttäminen Viron pankeille on myös nopeaa ja lainan hakeminen ulkomailta ylipäätänsä on helppoa.

Lainaa Espanjasta

 

Santander, yksi tunnetuimpia Suomessa toimivista ulkomaisista pankeista tulee Espanjasta. Voit hakea lainaa ulkomailta muutamasta tuhannesta aina 50 000 asti ilman vakuutta tai takaajia.

 

Laina-aika voi myös olla hieman pidempi, eli voit mahdollisuuksien mukaan lainata aina 15 vuoteen asti ja myös maksaa lainan nopeammin pois ilman lisäkuluja.

 

Vaatimukset lainan saantiin ovat vastaavanlaiset kuin muillakin pankeilla. Maksutiedot kunnossa, vähintään 24 vuoden ikä ja vähintään 1500 e kuukausitulot.

 

Autoliikkeet voivat tehdä esimerkiksi yhteistyössä Santanderin kanssa lainasopimuksen ja saat auton kätevästi lainasopimuksella.

Suomalaista lainaa ulkomailta

Ferratum on suomalainen rahoituslaitos, joka toimii Maltalla. Ferratumista voi saada lainaa muutamasta tuhannesta aina 30 000 e asti. Laina-aika on myös hieman pidempi, 1-10 vuotta ja lainaa voi saada yli 22 vuotias henkilö.

Ferratum pyrkii olemaan tavallisia lainanmyöntäjiä joustavampi sekä pitämään vastuullisen otteen lainojen myöntämisessä. Heille on tärkeää että asiakkaalla riittää varat maksun lyhentämiseen ja tarjoavatkin palveluita oman talouden riskien analysointiin sekä budjetointiin.

Kuten muissakin lainoissa, myös Ferratumin lainan voi maksaa takaisin nopeammin, kuin oli sovittuna ja  ilman lisäkuluja. Jos rahatilanne paranee nopeasti, ei ole järkeä pitkittää lainan takaisinmaksua, vaan hoitaa maksut pois kun pystyy.

Lainaa ulkomailta on vaikeaa ilman luottotietoja

Lainaa ulkomailta ilman luottotietoja

On mahdollista saada lainaa ulkomailta ilman luottotietoja, kuitenkin mahdollisuudet lainan saantiin ovat huomattavasti pienemmät. Mikäli lainanmyöntäjä ei myönnä lainaa maksuhäiriömerkintäisille hakijoille, ei silloin tule tarjouksia edes pienestäkään merkinnästä huolimatta.

Hakemuksen tekeminen on Nordic Bankin sivuilla todella nopeaa ja helppoa, ja saat itsellesi tarjouksia sopivista lainatarjouksista.

Lainaa ulkomailta ja säästä rahaa

Lainaa ulkomailta kannattaa hakea, sillä todellinen vuosikorko on erittäin kilpailukykyinen ja et välttämättä edes huomaa onko laina ulkomailta vai suomesta.

Monet suuremmat lainanmyöntäjät tarjoavat yhdistelylainoja, missä otat suuremman lainan ja maksat muut lainat pois. Yksittäin maksettuja lainoja on helpompi unohtaa ja tulee turhia maksumuistutuksia. Myös yksi kilpailutettu laina on paremmalla korolla todennäköisesti, kuin yksittäiset pienet lainat.

Nordic Bankin lainalaskurilla voit katsoa mikä on sinulle sopiva arvioitu kuukausierä laskun takaisinmaksulle. Ulkomaisesta pankista on myös mahdollista saada lainaa ilman luottotietoja. Täytä hakemus ja saat samalla suomalaiset sekä ulkomaiset lainantarjoajat lähettämään sinulle tarjouksia.

Lainatarjoukset saatuasi voit kilpailuttaa kätevästi itsellesi sopivimman lainan. Tarjoukset tulevat korkojärjestyksessä aina pienimmästä suurimpaan, joten voit helposti itse tehdä kilpailuttamisen.

Lainaa ulkomailta suomalaisilla pankkitunnuksilla

Lainan hakeminen ulkomailta toimii samalla tavalla, kuin Suomen sisälläkin. Laina haetaan netissä. Internet mahdollistaa niin paljon erilaisia toimintoja, että voit kätevästi mennä omilla pankkitunnuksillasi kirjautumaan järjestelmiin ja hakea ulkomaisen lainan samalla tavalla kuin kotimaisenkin lainan.

Usein kysytyt kysymykset ulkomaisista lainoista:

Kyllä, suomalainen voi hakea lainaa ulkomailta. Moni ulkomainen luotonmyöntäjä toimii myös Suomessa, jolloin niiltä voi hakea lainaa aivan kuten suomalaisista pankeista. Kun teet lainahakemuksen Nordic Bankissa, tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä lainanmyöntäjiä, joista osa on kotimaisia, osa ulkomaisia.

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Suomalainen voi hakea lainaa esimerkiksi norjalaisesta, ruotsalaisesta, virolaisesta tai espanjalaisesta rahoitusyhtiöstä Nordic Bankin lainavertailun kautta. Virolaiset luotonmyöntäjät tarjoavat lähinnä pikavippejä. Muista maista voi saada isompiakin lainoja.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On myös mahdollista hakea maksuvapaata, jolloin todellinen laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Kauttamme voit hakea niin kotimaisia kuin ulkomaisia lainoja ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin.

Lainan marginaali pysyy lainaehtojen mukaisesti samana koko laina-ajan.

Luotonmyöntäjien ehdot vaihtelevat jonkin verran. Jos tulot ovat vakaat, on lainaa mahdollista saada. Kannattaa tehdä lainahakemus, niin saat pian vastauksia eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.