Lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti verkossa

Lainan hakeminen netistä onnistuu helposti ja turvallisesti Nordic Bankin avulla. Voit hakea lainaa pankkitunnuksilla kauttamme. Saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla kilpailuttamalla pankit ja luotonmyöntäjät yhdellä hakemuksella. Nordic Bankin avulla voit saada lainaa edullisesti sillä me kilpailutamme lähes 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi.

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus kätevästi tässä ja vertaile lainatarjoukset vaivattomasti verkossa. Sopivan lainatarjouksen löydettyä voit allekkirjoittaa verkkopankkitunnuksilla jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi jopa muutaman tunnin kuluessa.

 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainaa tilille saman päivän aikana

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Hakuprosessi on varisin nopea ja vie vain hetken.

Täytä lainahakemus kätevästi tässä ja saat lainatarjoukset usein jo minuuteissa. Voit hakea lainaa Nordic Bankin avulla ilman vakuuksia tai takaajia.

Tarkista lainan todellinen vuosikorko, laina aika sekä kuukausierä ennen sopimuksen allekkirjoittamista. Lainatarjukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan joten on helppoa löytää edullisin laina!

Mikäli olet valinnut itsellesi sopivimman lainan voit tunnistautua ja allekirjoittaa lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla kätevästi verkossa. 

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on turvallista sillä vain niin varmistumme asiakkaan henkilöllisyydestä.

Laina aika ja todellinen vuosikorko

Laina aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan antamien tietojen perusteella. Todellinen vuosikorko vaihtelee tällä hetkellä 4 % – 20 % välillä.

Kuka voi hakea lainaa netistä verkkopankkitunnuksilla?

Kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa voi hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti netistä.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla nopeasti netistä

Haet lainaa pankkitunnuksilla turvallisesti Nordic Bankista

Lainan hakeminen ei vielä sido tai velvoita Sinua mihinkään. Valitse sopiva lainasumma mihin tahansa hankintaa varten kätevästi lainalaskurin avulla.

Hakijan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla jotta hän voisi nähdä lainatarjoukset ja hyväksyä niistä sopivimman.

Ennen lainasopimuksen allekkirjoittamista tutustuthan ehtoihin tarkkaan, kannattaa huomioita lainan todellinen vuosikorko ja että kuukausierä on tarpeeksi pieni jotta se ei horjuta talouttasi. 

Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita lainatarjouksia, kilpailuta lainat maksutta verkossa! 

Lainaa verkkopankkitunnuksilla – usein kysytyt kysymykset:

Kuka voi hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla?

Kauttamme voi hakea lainaa kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon saakka.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea vakuudetonta lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit! On jopa suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Sitoudunko vastaanottamaan lainaa?

Lainojen kilpailuttamisen on Nordic Bankin avulla täysin ilmaista eikä se sido tai velvoita vastaanottamaan lainaa. 

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän itsellesi sopivimman lainan?

Lainahakemuksen lähetettyä voit vertailla useita lainatarjouksia josta on helpompi erottaa itsellesi sopivin ja edullisin laina.

Mihin käyttötarkoituksiin voin hakea lainaa?

Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla mihin tahansa käyttötarkoitukseen, esimerkiksi auton korjaamiseen tai lomamatkaan. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.