Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti verkossa

Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti ja turvallisesti Nordic Bankin avulla, netistä.

Hae lainaa fiksusti, kilpailuttamalla pankit ja luotonmyöntäjät yhdellä hakemuksella. Nordic Bankin avulla voit saada lainaa entistä edullisemmin, sillä me kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

 Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti ja turvallisesti Nordic Bankin avulla, netistä. 

Hae lainaa fiksusti, kilpailuttamalla pankit ja luotonmyöntäjät yhdellä hakemuksella. Nordic Bankin avulla voit saada lainaa entistä edullisemmin, sillä me kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi.

Täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset vaivattomasti verkossa. Sopivan lainatarjouksen löydettyäsi voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen laina siirretään tilillesi, parhaimmillaan minuuteissa.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä helppo lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset vaivattomasti verkossa. Sopivan lainatarjouksen löydettyäsi voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen laina siirretään tilillesi, parhaimmillaan minuuteissa.

Lainaa pankkitunnuksilla nopeasti netistä

Ikäviä yllätyksiä tulee toisinaan eteen meille kaikille. Tietokone hajoaa, ja nykymaailmassa ilman sitä on hieman hankalaa hoitaa asioita. Auto jättää tielle, ja työ- ja kauppamatkojen tekeminen jalkaisin tai ruuhkaisissa busseissa on vaivalloista ja vie paljon aikaa.

Pyykinpesukone sanoo sopimuksensa irti. Pyykkivuori kasvaa kasvamistaan. Mitä tahansa voi sattua, eikä kaikkeen aina pysty varautumaan.

Vaikka säästöjä olisi kertynyt, eivät ne välttämättä edes riitä, varsinkin jos ikäviä sattumuksia tulee useita lyhyessä ajassa.

Vakuudeton laina voi olla hyvä apu tällaisissa tilanteissa. Sen saat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa, joten pääset heti korjaamaan autoasi tai ostamaan uutta tietokonetta ja pyykinpesukonetta.

Voit hakea lainaa myös esimerkiksi kesken lomamatkasi, jos huomaat, että budjetti meinaa ylittyä, eivätkä säästöt riitä. Tarvitset vakuudettoman lainan hakemiseen vain laitteen, jolla pääset nettiin sekä verkkopankkitunnukset.

Voit saada yhdellä hakemuksella jopa 35 lainatarjousta

Riippumatta siitä mitä tarkoitusta varten olet hakemassa lainaa, kannattaa lainat aina ensin kilpailuttaa. Sillä tavalla on mahdollista saada merkittäviä säästöjä pienellä vaivalla.

Kun valitset edullisemman lainan, maksat vähemmän korkokuluja ja tilinhoitomaksuja, ja sinulle jää enemmän rahaa käyttöön tai säästöön.

Myös olemassa olevat lainat kannattaa vertailla säännöllisin väliajoin. Vertailun voi tehdä esimerkiksi kerran vuodessa. Näin voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen.

Nykyään ei tarvitse lähettää lainahakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen, vaan voit vertailla lainoja helposti yhdellä hakemuksella lainavertailupalvelun kautta.

Nordic Bank vertailee 35 pankkia ja rahoituslaitosta, joten saat yhdellä hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Palvelu on nopea ja täysin ilmainen. Käyttämällä lainavertailupalvelua säästät rahaa ja aikaa!

Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla missä ja milloin tahansa

Mikä on vakuudeton laina?

Kaikki Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina on pienehkö laina, jota varten hakijalta ei vaadita takaajia tai vakuuksia.

Hakijan säännölliset tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena. Lainan saa nostettua tilille yleensä todella nopeasti, yhden työpäivän kuluessa tai nopeamminkin. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovat suosittuja Suomessa.

Lainarahat voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Lainanantaja ei määrää vakuudettoman lainan käyttökohdetta. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa.

Meidän avullamme voi siis toteuttaa sekä pieniä että isoja hankintoja. Pienempiä kulutusluottoja käytetään yleensä esimerkiksi kodin remontoimiseen ja sisustamiseen, lomamatkaan ja auton korjaamiseen.

Lainaa otetaan myös suurikorkoisten kulutusluottojen yhdistämistä varten. Isompia lainoja voi käyttää esimerkiksi uuden auton ostamiseen tai isojen remonttien tekemiseen. Jos tarvitset pienehkön summan rahaa nopeasti, voit hakea pikalainaa. Pikalaina on myös vakuudeton kulutusluotto. Sen voi saada tilille jopa muutamassa tunnissa.

Yleensä pikalainaa haetaan 500–5000 euroa. Se maksetaan takaisin tavallisesti nopeammin kuin isommat lainat, muutamassa kuukaudessa tai esimerkiksi vuodessa.

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Voit tehdä sillä erilaisia hankintoja, kuten ostaa uuden puhelimen tai auton, remontoida kotiasi tai mökkiäsi tai vaikkapa laittaa puutarhaa kuntoon. Voit ostaa sillä tontin tai rakentaa mökkiä tai esimerkiksi piharakennuksia kotisi pihalle. Vakuudetonta lainaa voi ottaa myös täydentämään pankkilainaa.

Esimerkiksi remonttia tehdessä eteen voi tulla yllättäviä ongelmia, joiden ratkaisemiseen tarvitaan lisää rahaa. Silloin budjetti ylittyy ja remonttilaina ei välttämättä riitäkään. Tällaisessa tilanteessa voit hakea vakuudetonta lainaa paikkaamaan rahantarvetta.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla nopeasti netistä

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Tarvitset lainasopimuksen allekirjoittamiseen verkkopankkitunnukset.

Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Voit tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Lainaa kannattaa hakea yhteishakijan kanssa, etenkin jos kyse on isommasta lainasta. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja pienemmän koron.

Jos siis olette esimerkiksi ostamassa mökkiä tai autoa yhdessä puolison kanssa, lainahakemus kannattaa tehdä molempien nimellä.

Joskus käy niin, että lainatarjouksia ei tule. Yleensä siihen on syynä maksuhäiriömerkintä, epäsäännölliset tai liian pienet tulot tai se että hakijalla on jo liian paljon lainoja suhteessa tuloihin. Myös puutteellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Täytä siis hakemus aina huolellisesti.

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on helppoa kauttamme

Yhdistelylainalla säästät rahaa

Kaupat tarjoavat innokkaasti osamaksusopimuksia. Jos olet ostanut osamaksulla kaikenlaista, kuten uusia puhelimia, huonekaluja ja vaatteita, maksat todennäköisesti joka kuukausi aika paljon pelkästään lainojen korkoja ja kuluja.

Tällaisessa tilanteessa lainojen yhdistäminen voi olla kannattavaa, koska yleensä yksi isompi laina on parempi kuin monta pientä. Tavallisesti rahaa jää käyttöön paljon enemmän, kun lyhennät vain yhtä lainaa. Laske olemassa olevien lainojesi yhteissumma ja ota selvää kuukausieristä ja lainojen koroista. Syötä lainojen yhteissumma Nordic Bankin lainalaskuriin, niin voit testailla, minkälaisella laina-ajalla kuukausierästä tulisi budjettiisi sopiva.

Näet samalla myös alustavan arvion lainan todellisesta vuosikorosta. Laskurissa on vain suuntaa antava arvio, koska todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy yksilöllisten tietojesi perusteella.

Tee lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Vertaile sitten saamiasi lainatarjouksia keskenään ja olemassa oleviin lainoihin.

Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit allekirjoittaa sopimuksen kätevästi netissä pankkitunnuksillasi ja saat rahat tilillesi pian. Voit maksaa lainalla kaikki jäljellä olevat pienemmät lainasi pois. Jatkossa lyhennät siis vain yhtä lainaa.

Joskus käy niin, ettei hakija saakaan heti yhdistettyä kaikkia lainojaan. Silloin voi kuitenkin olla kannattavaa ottaa yksi pienempikorkoinen laina, jolla maksat osan suurikorkoisista kulutusluotoista pois.

Kaikkien lainojen yhdistämistä voi yrittää myöhemmin uudestaan.

Nordic Bankin kautta lainaa netistä pankkitunnuksilla

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu. Kilpailutamme jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta, joten saat yhdellä hakemuksella erittäin kattavan kuvan lainamarkkinoista. Lainahakemuksen tekeminen netissä on helppoa ja ilmaista.

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot, jotta voit saada lainaa.

Tarvitset myös verkkopankkitunnukset, jotta saat sopimuksen allekirjoitettua.

Voit tehdä hakemuksen, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehtoja. Hakemuksen tekeminen ei nimittäin velvoita sinua mihinkään.

Lainaa verkkopankkitunuksilla suoraan netistä

Vertaileminen Nordic Bankin kautta on sujuvaa ja helppoa. Täytä vain lainahakemus ja odottele muutama minuutti. Saat pian tarjouksia sähköpostiisi. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja valita niistä sopivan. Allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi, ja saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla – usein kysytyt kysymykset:

Kauttamme voi hakea lainaa kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon saakka.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainojen kilpailuttamisen on Nordic Bankin avulla täysin ilmaista eikä se sido tai velvoita vastaanottamaan lainaa. Voit rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja halutessasi hyväksyä niistä parhaimman.

Vakuudeton laina maksetaan tilille yleensä yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Lainahakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiin laintarjouksia. Voit vertailla useita lainatarjouksia, joista on helppoa erottaa itsellesi sopivin ja edullisin laina.

Voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla mihin tahansa käyttötarkoitukseen, esimerkiksi auton korjaamiseen tai lomamatkaan.

Et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Kyllä voitte! On jopa suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti paremmat.