Lainaa virosta

Lainaa Virosta nopeasti ja vaivattomasti!

Hae Nordic Bankin kautta lainaa Virosta todella helpolla prosessilla. Lainaa Virosta on saatavilla vuorokauden ympäri, hakemuksemme täyttäminen kestää vain muutaman minuutin!

Lainatarjoukset voit saada jo muutamassa minuutissa, rahat voivat olla hetken päästä tililläsi. Lainaa ulkomailta voit hakea kätevästi yhteisen lainahakemuksemme avulla.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae Nordic Bankin kautta lainaa Virosta todella helpolla prosessilla. Lainaa Virosta on saatavilla vuorokauden ympäri, hakemuksemme täyttäminen kestää vain muutaman minuutin!

Lainatarjoukset voit saada jo muutamassa minuutissa, rahat voivat olla hetken päästä tililläsi. Lainaa ulkomailta voit hakea kätevästi yhteisen lainahakemuksemme avulla.

Sähköpostiin tulee ilmoitus saaduista tarjouksista, ja voit mennä kilpailuttamaan parhaan lainatarjouksen.

Voit säästää huomattavia määriä lainakuluissa kilpailuttamalla halvimman tarjouksen!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Sähköpostiin tulee ilmoitus saaduista tarjouksista, ja voit mennä kilpailuttamaan parhaan lainatarjouksen.

Voit säästää huomattavia määriä lainakuluissa kilpailuttamalla halvimman tarjouksen!

Hae lainaa Virosta

Joskus rahan tarve saattaa yllättää, ja lainan hakeminen on paras ja helpoin vaihtoehto hoitaa rahatilanne kuntoon. Niinsanotut pikavipit tai lyhyen aikavälin ja pienen summan lainat ovat yleisiä virolaisissa pankeissa.

Hae lainaa Virosta ja hoida raha-asiasi kuntoon nopeasti. Virolaisten pankkien kautta voi joutua tekemään erillisen hakemuksen, mutta sekin toimii verkossa ja on nopea sekä helppo.

Virolaisten pankkien lainat ovat yleensä pienempiä ja lyhyempi aikaisia, joten ne sopivat täydellisesti pienen rahatilanteen korjaamiseksi.

Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa, jotta saa halvimman mahdollisen lainan.

Lainaa Virosta nopeasti tilille

Kannattaako Virosta hakea lainaa?

Virosta kannattaa hakea lainaa. Lainan hakeminen onnistuu samalla kuin hakeminen muualtakin, joten sinun ei tarvitse edes miettiä mistä haet lainasi. Euroopan alueella eurot voivat liikkua vapaasti, joten euromaissa on hyvät yhteistyömahdollisuudet.

Jos lainatarjous on tullut Viron pankista, silloin voit hakea lainaa Virosta. Kannattaa katsoa tarkkaan minkälainen todellinen vuosikorko tai muut kulut ovat ja sen perusteella tehdä lopullinen päätös.

Suomessa voi olla lainoja edullisemmalla kulu rakenteella, mikä kannattaa ottaa huomioon lainaa hyväksyttäessä. Et välttämättä edes huomaa mistä maasta lainaa haet, koska prosessi on tehty niin helpoksi sinulle.

Mikäli olet etsimässä suurempaa lainasummaa, ei lainaa kannata hakea Virosta. Virolaiset pankit eivät myönnä suurempia lainoja ja silloin jäät ilman heidän tarjouksiaan. Isompia lainoja saa helpommin suomalaisilta, ruotsalaisilta ja norjalaisilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Pikavippi tai laina Virosta voi olla apu tiukassa tilanteessa

Lainaa ei kannata pelätä, varsinkin jos korko on kohdillaan. Järkevästi kilpailutettu laina antaa tilaa tiukassa taloudellisessa tilanteessa ja pääset asioissa eteenpäin. Vippi voi mahdollistaa esimerkiksi tarpeellisen työvälineen hankinnan, kun tärkeä työväline menee rikki.

Virossa on monta hyvää lainantarjoajaa, jotka myöntävät lainaa Suomessa. Lue lisää muutamasta Virolaisesta pankista, josta voi saada lainaa:

  • Bigbank: Virolainen, vuonna 2009 perustettu pankki. Bigbank toimii tytäryhtiöidensä kautta Baltian ja Pohjoismaiden lisäksi esimerkiksi Espanjassa, Itävallassa, Saksassa ja Hollannissa.

  • AS LHV Group: Pörssinoteerattu Virolainen Finanssikonserni, joka toimii pääasiassa Baltian maissa. AS LHV Group tekee perinteistä pankkitoimiltaa ja siltä löytyy mm. pankkiautomaatit.

  • Luminor Bank AS: Luminor on Baltian kolmanneksi suurin pankki, joka on perustettu vuonna 2017 Nordean ja DNB:n yhdistyttyä.

Lainaa Virosta suomalaisilla pankkitunnuksilla

Voit hakea lainaa Virosta myös suomalaisilla pankkitunnuksilla. Sinun tulee kirjautua Viron pankin verkkosivustolle ja tehdä siellä oma hakemus. Verkkosivut ja palvelut ovat kehittyneet sen verran, että sekin prosessi on tehty todella helpoksi ja käteväksi.

Muutamassa minuutissa hakemukset on tehty ja lainaa voidaan alkaa maksamaan sinulle, mikäli kaikki muut asiat on kunnossa.

Toisinpäin asia ei olekaan niin yksinkertainen. Suomalaisesta pankista et välttämättä saa lainaa Virolaisella pankkikortilla. Suomalaiset pankit haluavat lainanhakijoiden olevan Suomessa asuvia ja pankkitilien haltijoita.

Hae lainaa Virosta suomen kielellä

Virolaisten pankkien sivuilla ei välttämättä ole tehty suomenkielisiä käännöksiä, joten saatat joutua pienimuotoisiin ongelmiin lainaa hakiessasi. Internetissä on nykyään paljon kääntäjäpalveluita tai sovelluksia, minkä avulla voit kääntää mahdolliset virolaiset tekstit ymmärrettävään muotoon.

Lainaa Virosta ilman vakuuksia tai takaaija

Lainaa Virosta ilman luottotietoja

Voinko hakea lainaa Virosta ilman luottotietoja? Todennäköisesti et.

Luottotietojen menettäminen on monille luotonmyöntäjille elinehto ja ilman luottotietoja et tule todennäköisesti saamaan lainaa.

Mikään ei toki estä sinua tekemästä Nordic Bankille lainahakemuksia ja näet saman tien tuleeko sinulle myönteisiä lainatarjouksia.

Toki helpottaaksemme ajankäyttöäsi tulee meillä kilpailutettua kymmeniä eri rahalaitoksia. Jos virolaiset pankit eivät ole listalla, se ei haittaa, sillä lainaa saa muualtakin. Me välitämme lainahakemuksesi 35 pankille ja luotonmyöntäjälle. Mukana on niin kotimaisia kuin ulkomaisia lainanmyöntäjiä, joten löydät varmasti itsellesi edullisimman lainan helposti ja nopeasti.

Lainavertailu on helppoa kauttamme

Lainaehdot kannattaa katsoa tarkkaan

Jos lähdet tekemään sopimuksia yleisestikin ulkomaille, kielellä mikä ei ole sinulle tuttu, kannattaa olla varuillaan lainaa hakiessa. Virolaisista pankeista on positiivisia palautteita, mutta lainaehdot ovat pitkiä ja monimutkaisilla termeillä, joten kannattaa olla varuillaan lainaa hakiessa. Yleisestikin mistä tahansa pankista, mistä voit saada lainaa ilman kummempia tarkistuksia.

Jos saat samantien esim. lainaa ilman luottotietoja ulkomailta, kannattaa miettiä voiko lainaajassa olla jotain hämärää pelissä.

Usein kysytyt kysymykset Virosta lainaamisesta:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On myös mahdollista hakea maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainaerä pysyy tasaisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko. 

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Virolaisten pankkien sivut eivät välttämättä ole suomenkielisiä. Netistä löytyy toki kääntäjiä, joilla tekstin saa käännettyä suomeksi. Voit myös täyttää suomenkielisen lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla. Tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella kymmeniä lainantarjoajia, joista osa on kotimaisia, osa ulkomaisia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Kyllä, suomalainen voi hakea lainaa suomalaisilla pankkitunnuksilla virolaisesta pankista, joka on laajentanut toimintaansa Suomeen. Virosta voi hakea etenkin pieniä lainoja. Suurempia lainasummia kannattaa kysellä muista maista.

Lainat kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä luotonmyöntäjiä, niin kotimaisia kuin ulkomaisia. Täytä maksuton lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamissa minuuteissa, ja rahat siirretään tilillesi nopeasti.

Esimerkiksi Bigbank, AS LHV Group ja Luminor Bank AS myöntävät lainaa Suomessa.

Lue myös: