Lainaa yrittäjälle

Lainaa yrittäjälle Nordic Bankista

Hae lainaa yrittäjälle helposti Nordic Bankista. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Valitse tarjousten joukosta itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Lainatarjoukset yli 10 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae lainaa yrittäjälle helposti Nordic Bankista. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Valitse tarjousten joukosta itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto ja saat rahat tilillesi todella nopeasti.

Lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta, eikä se velvoita tai sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta kokeilla, millä hinnalla saisit lainaa tällä hetkellä.

YRITYSLAINALASKURI

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika kuukautta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta, eikä se velvoita tai sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta kokeilla, millä hinnalla saisit lainaa tällä hetkellä.

Vakuudeton laina yrittäjälle netistä

Yrityksen kassassa olevat rahat eivät aina välttämättä riitä kaikkiin yrityksen kuluihin ja työntekijöiden palkkoihin. Asiakkaiden pitkät maksuajat ja liiketoiminnan sesonkiluontoisuus saattavat aiheuttaa väliaikaisen kassavajeen, vaikka kauppa kävisikin hyvin. Lyhytaikainen vakuudeton laina antaa mahdollisuuden selvitä tällaisista tilanteista.

Yrityksen toimintaa voi rahoittaa kahdella tavalla. Yritys voi hakea yrityslainaa tai yrittäjä voi hakea henkilökohtaisen lainan.

Vakuudetonta yrityslainaa voi saada meidän kauttamme jopa 250 000 euroa. Maksuaika on 3 – 36 kuukautta.

Yrityslainaa haetaan yrityksen nimissä ja se myönnetään yrityksen toimintaa varten. Vakuudettomalle yrityslainalle tarvitaan takaaja, eli yrittäjä itse takaa yrityksensä lainan.

Lainaa yrittäjälle kätevästi lainavertailun avulla

Yrittäjä voi myös ottaa henkilökohtaisen lainan ja sijoittaa rahat yritykseen. Yksityishenkilö voi saada lainaa Nordic Bankin kautta enintään 70 000 euroa. Laina-aika on 1 – 15 vuotta. Lainan voi totta kai maksaa pois myös alkuperäistä sopimusta nopeammin.

Yrittäjälainojen hakeminen Nordic Bankin kautta on helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi täysin ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Voit sillä saada useita lainatarjouksia. Kaikki tarjoukset tulevat sinulle sähköpostitse, minkä lisäksi näet ne kirjautumalla verkkopalveluumme, jossa tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Saat kuitenkin itse valita, minkä tarjouksen hyväksyt. Kun lainatarjous on hyväksytty, saat rahat tilillesi nopealla aikataululla.

Kuka voi saada lainaa?

Enintään 250 000 euron yrityslainan voi saada suomalainen kaupparekisterissä oleva yritys, joka on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta. Yrityksellä ei saa olla verovelkoja tai maksuhäiriöitä. Lainaa voi hakea henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä.

Yrityslainassa reaalivakuuksia ei tarvita. Lainanhakija toimii tällöin itse lainan takaajana, eli hän vastaa velasta kuin omastaan, jos yritys ei pystykään maksamaan sitä takaisin.

Yrityslainan ottaminen ei ole ainoa tapa, jolla yrityksen toimintaa ja kasvua voi rahoittaa. Nordic Bankin kautta saa haettua myös lainaa yrittäjälle. Yrittäjä voi hakea lainaa yksityishenkilönä omiin nimiinsä ja sijoittaa rahat yritykseen tai myöntää lainan edelleen yritykselle. Tällaista lainaa voi saada enintään 70 000 euroa.

Tällainen vakuudeton laina voi sopia hyvin esimerkiksi toiminimiyrittäjälle. Kun toiminimi hakee lainaa, lainahakemukseen tarvitaan tietoja sekä yrityksen tilasta että yrittäjän henkilökohtaisesta taloudellisesta tilanteesta. Esimerkiksi maksuhäiriömerkinnät estävät lainan saamisen.

Lainan hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos yrityksen liiketoimnta on vakaalla pohjalla ja se pystyy varmasti maksamaan lainan takaisin ajallaan. Jokainen lainahakemus käsitellään asiakaskohtaisesti. Lainaa voi saada, jos yritys on tuloksentekokykyinen ja sen talousasiat on hoidettu hyvin.

Voit huoletta tehdä lainahakemuksen Nordic Bankissa, vaikka et olisi varma, onko lainan saaminen mahdollista tällä hetkellä. Hakemuksen tekeminen ja lainatarjousten katsominen ei sido sinua mihinkään eikä velvoita ottamaan lainaa.

Yrityslaina edullisesti esimerkiksi varaston täydentämiseen.

Mihin tarkoituksiin lainan voi käyttää?

Yrittäjä saattaa tarvita lainaa monesta eri syystä. Yrittäjä voi turvautua lainarahaan esimerkiksi yrityksen kasvaessa tai kun se tarvitsee syystä tai toisesta nopeasti lisärahoitusta. Esimerkiksi toiminnan sesonkiluontoisuus ja asiakkaiden pitkät maksuajat saattava aiheuttaa tilapäistä kassavajetta, jota on tarpeen paikata lainalla.

Vakuudeton laina on siinä mielessä mukava ratkaisu, että rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Niillä voi siis tehdä monenlaisia hankintoja ja investointeja, kuten:

  • työkoneiden ja -ajoneuvojen hankkiminen
  • toimitilojen hankkiminen tai remontointi
  • osakkuuden osto yrityksestä
  • sukupolvenvaihdos
  • varaston täydentäminen
  • työntekijöiden palkkaaminen.

Netistä haettava vakuudeton laina yrittäjälle voi myös täydentää pankista saatua vakuudellista lainaa.

Laina maksetaan tilille nopeasti

Vakuudettomat lainat ovat nopeita. Siksi ne sopivat myös kiireellisiin tilanteisiin paikkaamaan äkillistä rahantarvetta. Rahat voi saada tilille jopa jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Yleensä ne siirretään kuitenkin yhden työpäivän kuluessa. Rahat siirretään arkisin toimistoaikaan.

Vakuudeton laina sopii myös aloittavalle yrittäjälle

Yrityslainaa voi hakea yritys, jolla on Y-tunnus. Tällaista lainaa voi saada enintään 250 000 euroa ilman vakuuksia. Jos yritys on vasta perustettu eikä Y-tunnusta vielä ole, voi yrittäjä hakea lainaa perustettavalle yritykselle omiin nimiinsä. Yksityishenkilö voi saada lainaa meidän kauttamme enintään 70 000 euroa. Lainalle ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Laina yrittäjälle mahdollistaa yritystoiminnan aloittamisen ja hankintojen tekemisen jo ennen kuin Y-tunnusta vielä on olemassa. Kun yritys sitten myöhemmin on perustettu, yrittäjä voi myöntää lainan edelleen omalle yritykselleen. Yritys siis lyhentää lainaa yrittäjälle ja yrittäjä lyhentää omaansa luotonmyöntäjälle.

Lainaa ei yleensä saa siirrettyä yksityishenkilöltä yrityksen nimiin. Yritys voi tietysti myös hakea yrityslainan yrityksen perustamisen jälkeen ja maksaa sillä koko lainasumman yrittäjälle kerralla.

Yrityksellä on jo monenlaisia kuluja, vaikka tuloja ei vielä ole. Tilojen ja laitteiden hankintaan tarvitaan pääomaa samoin kuin varaston täydentämiseen. Myös markkinointiin kannattaa panostaa, jotta tulevat asiakkaat löytävät yrityksen. Vakuudeton laina mahdollistaa näiden ja monien muiden hankintojen tekemisen. Tällainen laina voi toki myös täydentää pankista saatua vakuudellista lainaa.

Näin kilpailutat yrittäjälainat Nordic Bankissa

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Korot ja kulut vaihtelevat, joten kilpailuttamalla voit löytää edullisen lainan ja säästää merkittäviä summia rahaa.

Lainojen vertailu Nordic Bankissa on riskitöntä, sillä se ei sido sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä lainahakemuksen ja tutustua tarjouksiin.

Yrittäjälainojen kilpailutus on todella helppoa Nordic Bankissa. Valitse vain sopiva lainasumma ja laina-aika ja täytä sitten kaikki muut tiedot hakemukseen. Alat pian saada lainatarjouksia sähköpostiisi.

Kaikki tarjoukset toimitetaan sähköpostitse. Sen lisäksi voit tarkastella tarjouksia kirjautumalla verkkopalveluumme, jossa tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee tarjousten vertailusta erityisen helppoa.

Kilpailuta yrityslainat turvallisesti Nordic Bankin lainavertailussa

Lainaa yrittäjälle – usein kysytyt kysymykset:

Yritys voi hakea yrityslainan tai yrittäjä voi hakea lainan yksityishenkilönä. Yrityslainaa voi saada enintään 250 000 euroa. Yksityishenkilö voi saada lainaa enintään 70 000 euroa ilman vakuuksia.

Voit kilpailuttaa lainat yrityksen perustamiseen Nordic Bankissa. Tuore yrittäjä voi hakea lainaa omiin nimiinsä ja käyttää rahat yrityksen perustamisesta aiheutuviin kuluihin. Lainaa voi saada enintään 70 000 euroa. Laina voidaan myöntää, jos hakija on hoitanut omat raha-asiansa hyvin ja hänellä on vakaat tulot.

Lainan ottamiseen liittyy tietysti aina riskejä. Lainaa kannattaa ottaa vain todelliseen tarpeeseen ja vain silloin, kun pystyt varmasti maksamaan sen takaisin ajallaan. Laina voi olla hyvä vaihtoehto, jos siitä on todellista hyötyä yrityksen kehittämisessä ja kasvattamisessa.

Lainaa ei kannata ottaa, jos olet epävarma sen suhteen, pystytkö maksamaan lainan pois ajallaan. Uutta lainaa ei kannata ottaa, jos edellisiä on vielä paljon maksamatta.

Kyllä voi. Esimerkiksi yrittäjä voi hakea lainaa yrityksen perustamista varten omiin nimiinsä ja myöntää lainan edelleen yritykselle sitten, kun yritys on perustettu.

Yrittäjän tulot saattavat vaihdella todella paljon, enemmän kuin vakituisessa työsuhteessa olevalla. Lisäksi tulojen ennustaminen voi olla vaikeaa. Näistä syistä lainan saaminen saattaa olla hankalaa.

Kilpailuta yrittäjän lainat Nordic Bankissa. Välitämme hakemuksesi kymmenille pankeille ja rahoitusyhtiöille. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia.

Aloittava yrittäjä voi hakea lainaa yksityishenkilönä. Lainaa voi saada ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Kilpailuta vakuudettomat lainat palvelussamme. Voit saada jopa yli 30 lainatarjousta yhdellä maksuttomalla hakemuksella.

Yritysoston voi rahoittaa vakuudettomalla tai vakuudellisella lainalla. Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa yksityishenkilönä enintään 70 000 euroa ja yrityslainaa enintään 250 000 euroa.

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sillä voi esimerkiksi palkata henkilökuntaa, täydentää varastoa tai hankkia toimitiloja. Pieni vakuudeton laina voi myös täydentää perinteistä vakuudellista pankkilainaa.