Lainalaskuri

Lainalaskuri 2021 

Voit nyt käyttää päivitettyä lainalaskuria ja hakea lainaa mihin tahansa hankintaan entistä helpommin Nordic Bankin avulla. Kilpailutamme lainan maksutta puolestasi noin 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Voit nyt käyttää päivitettyä lainalaskuria ja hakea lainaa mihin tahansa hankintaan entistä helpommin Nordic Bankin avulla. Kilpailutamme lainan maksutta puolestasi noin 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella.

Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainamäärä 500 eurosta aina 70 000 euroon saakka ja haluamasi maksuaika, jolloin näet samantien suuntaa-antavan kuukausierän lainallesi. 

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin ilmaista eikä velvoita tai sido asiakasta vastaanottamaan lainaa.

Voit siis kaikessa rauhassa tutustua sinulle annettuihin lainatarjouksiin ja valita niistä itselleni juuri sopivimman rahoituksen. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainamäärä 500 eurosta aina 70 000 euroon saakka ja haluamasi maksuaika, jolloin näet samantien suuntaa-antavan kuukausierän lainallesi. 

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on täysin ilmaista eikä velvoita tai sido asiakasta vastaanottamaan lainaa.

Voit siis kaikessa rauhassa tutustua sinulle annettuihin lainatarjouksiin ja valita niistä itselleni juuri sopivimman rahoituksen. 

Lainalaskurilla saat arvion lainan kuukausierästä

Voi olla vaikea hahmottaa lainan kokonaiskustannuksia ja kuukausierää. Sen vuoksi nettisivuillamme on kätevä lainalaskuri, jota voit käyttää apuvälineenä pohtiessasi lainanhakuasioita. Kun syötät laskuriin lainamäärän ja laina-ajan, saat heti arvion kuukausierästä. Saat samalla suuntaa antavan arvion myös vuosikorosta.

Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, joten se määräytyy sinun tietojesi perusteella. Tutustu siis saamiisi lainatarjouksiin aina huolellisesti.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainaa voi siis hakea moniin eri tarpeisiin: paikkaamaan äkillistä rahantarvetta ja isompien haaveiden toteuttamista varten. 

Lainalaskuri auttaa Sinua valitsemaan edullisen lainan

Kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia. Se tarkoittaa sitä, että hakijalla ei tarvitse olla takaajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi. Joitain vaatimuksia kuitenkin on. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, hänellä pitää olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Miten lainalaskuri toimii?

Mieti ensin, kuinka paljon todella tarvitset lainaa. Mieti mitä tarkoitusta varten haet lainaa ja kuinka paljon lainarahaa sen toteuttaminen vaatii. Jos olet ostamassa esimerkiksi uutta tietokonetta, saatat tarvita lisäksi oheistarvikkeita, esimerkiksi hiiren, hiirimaton ja kuulokkeet. Jos tarkoituksena on rahoittaa hankinta kokonaan lainarahalla, kannattaa hakemukseen laittaa heti sellainen summa, joka kattaa kaikki hankintaan liittyvät kulut.

Joskus voi olla kannattavaa rahoittaa osa hankinnoista omilla säästöillä, jos sellaisia on, jotta lainasummasta tulisi mahdollisimman pieni.

Kun olet päässyt selville siitä, minkälaisen lainasumman tarvitset, syötä summa lainalaskuriimme. Jos olet hankkimassa kannettavaa tietokonetta ja siihen oheistarvikkeita, voi esimerkiksi 1000 euroa olla riittävä summa. Tämä on toki vain esimerkki. Tietokoneita on monenlaisia ja eri hintaisia – paljon halvempia ja myös paljon kalliimpia.

Syötä tarvitsemasi summa lainalaskuriin Lainamäärä-kohtaan. Laina-aikaa muuttamalla saat arvion lainan kuukausierästä. Esimerkiksi 1000 euron lainalla ja 2 vuoden laina-ajalla arvioitu kuukausierä on 43 euroa.

Jos päätät hakea lainaa, täytä tarvittavat tiedot lainahakemukseen huolellisesti. Todellinen vuosikorko määräytyy yksilöllisesti tietojesi perusteella. Luotonantajien täytyy myös tietää kaikki olemassa olevat lainasi, jotta he voivat palvella sinua mahdollisimman hyvin. Ota huomioon myös, että yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen voi mahdollistaa isomman lainasumman ja pienemmän koron.

Vakuudettomien lainojen hakuprosessi on helppo ja rahat voi nostaa tilille nopeasti. Voit siis päästä ostamaan uutta tietokoneita jopa saman päivän aikana lainahakemuksen tekemisestä.

Sopivan laina-ajan arvioiminen lainalaskurilla

Lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin laina-ajalla.

Mitä lyhyempi laina-aika on, sitä halvemmaksi laina sinulle tulee, koska maksat vähemmän korkoja kuin pitkällä laina-ajalla.

Taloutta ei kuitenkaan kannata pistää niin tiukalle, että yhtään ylimääräistä liikkumavaraa ei jää. Olisi hyvä, että joka kuukausi jäisi hieman rahaa säästöön pahan päivän varalle.

Lainan takaisinmaksuaikaa ei siis kannata sopia myöskään liian lyhyeksi, koska silloin kuukausierästä tulee liian suuri, etkä välttämättä enää pysty suoriutumaan siitä, varsinkaan jos tapahtuu jotain yllättävää.

Laina on aina mahdollista myös maksaa pois sovittua nopeammin.

Säästä rahaa yhdistämällä lainasi

Jos sinulla on jo useita osamaksusopimuksia ja kulutusluottoja, niiden yhdistäminen on todennäköisesti kannattavaa. Kun sinulla on monta lainaa, maksat niistä jokaisesta myös korkoja ja muita kuluja. Yleensä se tulee kalliimmaksi kuin se, että lainoja olisi vain yksi. Lainojen yhdistäminen on hieman työlästä, mutta jos voit sillä tavalla säästää paljon rahaa, on se vaivannäön arvoista.

Laske ensin kaikkien jäljellä olevien lainojesi yhteissumma, ja ota selvää lainojen koroista ja kuukausieristä. Syötä lainojen yhteissumma lainalaskuriimme. Testaile minkälaisella takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva.

Laskurista näet myös alustavan arvion laina vuosikorosta. Vertaa sitä olemassa olevien lainojesi korkoihin, ja pohdi tulisiko uusi yhdistelylaina halvemmaksi. On hyvä muistaa, että todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti vasta tietojesi perusteella.

Tee sitten lainahakemus. Varmista vielä, että haettava summa kattaa kaikki jäljellä olevat lainasi. Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat saada tarjouksia sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Tarkastele huolellisesti saamiasi tarjouksia ja vertaa niitä olemassa oleviin lainoihisi. Jos päätät hyväksyä tarjouksen, voit maksaa sillä lainasi pois ja jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa.

Toisinaan käy niin, että hakija ei saa heti yhdistettyä kaikkia lainojaan. Silloin voi olla kannattavaa ottaa kuitenkin yksi pienempikorkoinen laina, jolla maksat pois osan kulutusluotoista. Vertaile siis saamiasi tarjouksia huolellisesti, pohdi ja laske minkälaisella järjestelyllä voisit säästää rahaa.

Nordic Bank – lainalaskuri ja ilmainen lainavertailupalvelu

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 27 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Laske ensin lainalaskurilla itsellesi sopiva maksuaika lainalle ja täytä sen jälkeen lainahakemus. Saat nopeasti erittäin kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Lainatarjoukset on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan, eli näet helposti yhdellä silmäyksellä, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankin kautta on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sinulle sähköpostiin jo muutamassa minuutissa. Yleensä kaikki tarjoukset saapuvat 4–6 tunnissa. Vakuudettomien lainojen etu on, että hakuprosessi on helppo ja nopea.

Valitse sopiva lainamäärä lainalaskurin avulla helposti kotisohvalta

Voit kääntyä meidän puoleemme riippumatta siitä tarvitsetko ison vai pienen lainan. Meidän kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa 50070 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Hakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita mihinkään. Voit vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä oman päätöksesi aivan rauhassa. Lainan saamisen edellytys on, että ole täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Vakuudettomien lainojen etu on, että lainan saa tilille yleensä erittäin nopeasti. Voit siis päästä toteuttamaan haaveitasi jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Vakuudeton laina voi toimia myös pika-apuna tilanteissa, joissa rahantarve yllättää ja ylimääräistä rahaa tarvittaisiin heti. Esimerkiksi ilman puhelinta on nykymaailmassa hieman vaikea olla, joten jos puhelimesi hajoaa, voi pieni pikalaina olla ratkaisu.

Lainalaskurin käyttäminen on helppoa ja vaivatonta

Usein kysytyt kysymykset lainalaskurista:

Miten lainavertailu tarkoittaa?

Yhdellä lainahakemuksella vertaillaan lähes 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää. Jonka avulla voit nostaa edullisen lainan tilille!

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Lomalainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras laina loman rahoittamiseen!

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Kyllä, voit maksaa lainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa lainavertailun avulla!

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainoja kannattaa aina vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia!

Miten löydän edullisen lainan?

Edullisen lainan löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Milloin saan rahat tilille?

Laina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 180 kuukautta eli 15 vuotta. Valitse itsellesi aina sopivin laina-aika jotta kuukausierät eivät pääsisi yllättämään!