Lainan korko

Lainan korko kannattaa kilpailuttaa

Markkinoilla on tarjolla monenlaisia lainoja ja erilaisia korkoja. Kilpailuta lainasi Nordic Bankissa, niin löydät edullisempia lainoja.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Markkinoilla on tarjolla monenlaisia lainoja ja erilaisia korkoja. Kilpailuta lainasi Nordic Bankissa, niin löydät edullisempia lainoja.

Meidän palvelussamme voit kilpailuttaa sekä pienet että isot lainat 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit hakea meidän kauttamme lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten: kulutusluotot, lomalainat, autolainat, remonttilainat ja monet muut löytyvät kauttamme.

Vertailemme 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit siis saada yhdellä ilmaisella lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta! Hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Rahat saat nostettua tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Meidän palvelussamme voit kilpailuttaa sekä pienet että isot lainat 500 eurosta aina 70 000 euroon asti. Voit hakea meidän kauttamme lainaa mitä tahansa tarkoitusta varten: kulutusluotot, lomalainat, autolainat, remonttilainat ja monet muut löytyvät kauttamme.

Vertailemme 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit siis saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta! Hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Rahat saat nostettua tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Nordic Bank auttaa löytämään matalakorkoisia lainoja

Eri lainanantajat tarjoavat erilaista korkoa lainoille. Vaihtelu voi olla suurta, minkä vuoksi lainoja on kannattavaa vertailla ennen sopimuksen tekemistä. Sekä pienet että isot lainat on syytä kilpailuttaa. Pienessäkin lainassa suuri korko tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa sinulle. Miksi turhaan maksaisit korkeaa korkoa, jos markkinoilta löytyisi edullisempiakin vaihtoehtoja?

Meidän kauttamme pystyt kilpailuttamaan monenlaiset vakuudettomat lainat. Voit hakea palvelussamme lainaa 500–70 000 euroa oman tarpeesi mukaan. Mitä tarkoitusta varten oletkaan hakemassa lainaa, kannattaa lainoja aina vertailla ensin.

Kilpailuta palvelussamme lomalainat, autolainat, remonttilainat, pikalainat, luottotilit, kulutusluotot ja monet muut.

Tarkista lainan korko ennen lainatarjouksen allekirjoittamista

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisempia lainoja. Sinun ei tarvitse lähettää lainahakemusta jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön erikseen, vaan meidän palvelussamme saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. Hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja saat lainapäätöksen nopeasti.

Täytä yksi ilmainen ja helppo lainahakemus nettisivuillamme. Odottele muutama minuutti, niin alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Kaikki tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet siis nopeasti, missä tarjouksista on edullisin korko.

Yleensä kaikki tarjoukset ovat saapuneet asiakkaalle kuuden tunnin sisällä, mutta jos haluat niin sanotusti pelata varman päälle, voit odotella noin vuorokauden, jotta kaikki tarjoukset varmasti ehtivät tulla perille. Vertaile tarjouksia rauhassa ja kun olet allekirjoittanut sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi ja lähettänyt mahdollisesti vaaditut liitteet, saat nostettua rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Lainan haku tapahtuu kokonaan netissä – konttorissa ei tarvitse käydä.

Löydät kysymykseen "mikä on korko?" vastauksen Nordic Bankin verkkosivuilta

Mikä on korko?

Korko tarkoittaa käytännössä rahan hintaa. Se on korvaus, jonka lainanottaja maksaa lainanantajalle siltä ajalta, kun rahat eivät ole lainanantajan käytössä. Homma toimii myös toisinpäin, eli pankit maksavat asiakkaalle korkoa talletuksesta.

Tavallisesti korolla tarkoitetaan vuosikorkoa, eli kuinka monta prosenttia summasta maksetaan vuodessa. Esimerkiksi jos 2000 euron lainasta maksetaan 5 % korkoa, kertyy koroista maksettavaa vuodessa 100 euroa.

Nimelliskorko on hinta, jonka lainanantaja perii lainasta. Yleensä kun puhutaan korosta, tarkoitetaan juuri nimelliskorkoa. Tähän lukuun sisältyy vain korko, eli rahan hinta, ei mitään muita lainan kuluja. Nimelliskorko on tärkeä luku, mutta se ei kerro koko totuutta lainan hinnasta. Todellinen vuosikorko sen sijaan sisältää lainan koron lisäksi kaikki muutkin kulut. Muita kuluja voivat olla esimerkiksi tilinavausmaksu ja tilinhoitomaksu. Todellinen vuosikorko on tärkeä luku, kun vertailet lainoja. Se kertoo parhaiten, mikä lainoista on edullisin.

Valitse lainallesi sopivin korko

Lainan korkoon vaikuttaa moni asia

Korkoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi valtion rahapolitiikka, inflaatio ja lainanhakijan yksilöllinen taloudellinen tilanne. Mitä matalampi korko on, sitä edullisemmaksi laina yleensä sinulle tulee.

Kun haet lainaa, pankki tai rahoitusyhtiö tarkastelee taloudellista tilannettasi kokonaisvaltaisesti. Hakijan maksukyky vaikuttaa lainan kustannuksiin. Todellinen vuosikorko on siis yksilöllinen. Sen vuoksi esimerkiksi nettisivuiltamme löytyvässä lainalaskurissa oleva todellinen vuosikorko on vain suuntaa antava arvio, ei välttämättä lopullinen luku.

Luotonmyöntäjät ovat tietysti kiinnostuneita hakijan palkka- tai eläketuloista. Isot tulot eivät kuitenkaan takaa maksukykyä. Jos henkilöllö on liian isot menot suhteessa tuloihin, ei uutta lainaa myönnetä, vaikka tulot olisivat kuinka suuret. Tärkeintä on siis tulojen ja menojen suhde, eli se että et elä yli varojesi.

Tulojen lisäksi lainanantaja on kiinnostunut esimerkiksi hakijan varallisuudesta, lainoista, työtilanteesta, koulutuksesta ja asumistilanteesta. Nämä kaikki ovat asioita, jotka vaikuttavat henkilön maksukykyyn. Siksi lainaa haettaessa selvitetään laajasti lainanhakijan taloudellista tilannetta ja aiempaa maksukäytöstä.

Lainavertailu on kätevä tapa säästää huomattavasti rahaa

Korko on tärkeä luku lainojen vertailemisessa

Erityisesti todellinen vuosikorko kertoo, minkä verran laina tulee sinulle maksamaan. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi kaikki siitä aiheutuvat kulut, kuten tilinavausmaksun ja tilinhoitomaksut. Tämä luku on siis erityisen hyödyllinen lainojen vertailemisessa.

Kannattaa tietysti tutustua muihinkin lainatarjouksessa oleviin lukuihin ja vertailla niitä. Tarkastele esimerkiksi tilinhoitomaksuja, korkoa ja lainan ehtoja. Kannattaa valita laina, jossa on reilut ehdot. Olisi esimerkiksi hyvä, että lainan saisi maksaa pois halutessaan sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Lainat kannattaa vertailla. Etenkin isossa lainassa voit säästää paljon rahaa, kun valitset pienempikorkoisen vaihtoehdon. Vertailemisesta on hyötyä, vaikka olisit hakemassa vain pientä lainaa. Säästö se on pienikin säästö. Ei ole mitään järkeä maksaa kallista korkoa, jos tarjolla olisi muitakin vaihtoehtoja.

Nordic Bankin avulla löydät edullisen koron lainallesi

Nordic Bankissa korkojen kilpailuttaminen on helppoa

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisten korkojen lainoja. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Voit hakea meidän kauttamme niin pienet pikalainat kuin isot remontti- tai tonttilainatkin.

Vertailemme 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Lainan hakeminen on erittäin helppoa. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, ja jo parin minuutin päästä saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi. Näet tarjoukset myös palvelussamme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Saat rauhassa vertailla tarjouksia. Lainojen vertailussa kiinnitä huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon, joka pitää sisällään nimelliskoron lisäksi myös lainan kaikki muut kulut. Meidän asiakkaanamme et päädy mainospostilistalle, josta tulisi jatkuvasti mainoksia.

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada suuremman lainan pienemmällä korolla.

Usein kysytyt kysymykset lainojen koroista:

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein - näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa korkoja ja muita lainanhoitokustannuksia!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue lisää: