Lainapaikat

Kilpailuta lainapaikat yhdellä hakemuksella netissä

Nordic Bankissa vertailet eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainoja nopeasti ja helposti. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bankissa vertailet eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainoja nopeasti ja helposti. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Suomessa toimii lukuisia rahoituslaitoksia. Lainatarjouksen pyytäminen niistä kaikista erikseen olisi hankalaa ja veisi paljon aikaasi. Onneksi niin ei tarvitse tehdä, sillä Nordic Bank kilpailuttaa jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella!

Lainapaikkojen vertailu on tehty helpoksi, yhä useampi löytää itsellesi sopivan lainan kilpailuttamalla lainapaikat Nordic Bankin avulla. Lainahakemuksen lähettäminen lukuisille rahoitusyhtiöille ei vielä sido tai veloita vastaanottamaan lainaa. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Suomessa toimii lukuisia rahoituslaitoksia. Lainatarjouksen pyytäminen niistä kaikista erikseen olisi hankalaa ja veisi paljon aikaasi. Onneksi niin ei tarvitse tehdä, sillä Nordic Bank kilpailuttaa jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella!

Lainapaikkojen vertailu on tehty helpoksi, yhä useampi löytää itsellesi sopivan lainan kilpailuttamalla lainapaikat Nordic Bankin avulla. Lainahakemuksen lähettäminen lukuisille rahoitusyhtiöille ei vielä sido tai veloita vastaanottamaan lainaa. 

Suomessa toimii kymmeniä rahoitusyhtiöitä

Suomessa toimii nykyään useita kymmeniä rahoitusyhtiöitä. Rahoitusyhtiöt tarjoavat monenlaisia lainatuotteita. Osa toimijoista tarjoaa pelkästään lyhytaikaisia pieniä lainoja, eli pikavippejä. Iso osa lainapaikoista tarjoaa monenlaisia lainoja, joiden koko on muutamista satasista useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin asti.

Tietysti myös pankit tarjoavat erilaisia lainoja. Pankit myöntävät sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja. Usein kun puhutaan pankkilainasta, tarkoitetaan esimerkiksi asuntolainaa tai muuta suurta ja pitkäaikaista lainaa. Monet pankit myöntävät niiden lisäksi myös erilaisia pienempiä vakuudettomia lainoja.

Lainapaikkojen suuresta määrästä johtuen lainojen vertaileminen voi tuntua hankalalta asialta. Lainavertailupalvelu Nordic Bankissa vertaileminen on kuitenkin erittäin helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa 35 lainatarjousta. Vertailemme siis 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Kilpailuta lainapaikat netissä

Kaikkien Suomessa toimivien lainapalveluiden täytyy toimia Suomen lakien mukaisesti. Epärehellisiäkin toimijoita toisinaan silti ilmaantuu nettiin. Tällaiset huomaa usein jo niiden verkkosivuista. Sivut saattavat olla esimerkiksi vain osittain suomea tai rahoituslaitoksesta ei löydy mitään tietoja.

Lainaa jokaiseen tarpeeseen Nordic Bankin avulla

Minkälaisia lainoja lainapaikoista voi hakea?

Lainapaikat myöntävät monenlaisia lainoja. Niissä kaikissa on omat hyvät puolensa, ja erilaiset lainat sopivat eri tilanteisiin. On hyvä, että tarjolla on monenlaisia vaihtoehtoja, niin jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva laina. Tässä kerromme lyhyesti erilaisista vakuudettomista lainoista.

Pikavippi on pieni lyhytaikainen laina. Pikalainan saa tilille todella nopeasti, usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Pienin Nordic Bankin kautta haettava lainasumma on 500 euroa. Pikalaina maksetaan takaisin tavallisesti viikoissa ja muutamissa kuukausissa.

Pikavipin saa nopeasti tilille, minkä vuoksi sitä käytetään tavallisesti tilanteissa, joissa rahanpuute yllättää ja ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian. Pikalainalla voidaan ostaa esimerkiksi elintarvikkeita tai maksaa terveydenhoitokuluja.

Valitse itsellesi sopivin lainatarjous

Kulutusluotto on kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausierissä. Kulutusluoton koko voi olla muutamasta satasesta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Tavallisesti luottoa haetaan 5000–25 000 euroa. Monet pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät kulutusluottoja.

Kulutusluoton voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Esimerkiksi uusien huonekalujen ostaminen, remontin tekeminen ja auton ostaminen voivat olla rahojen käyttökohteita. Kulutusluotolla pystyy rahoittamaan myös esimerkiksi lomamatkan tai juhlien järjestämisen.

Käyttöluotto on ominaisuuksiltaan tavallaan kulutusluoton ja luottokortin yhdistelmä. Koko lainasummaa ei siirretä heti asiakkaan tilille, vaan hänelle annetaan luottoraja, jonka puitteissa saa tehdä nostoja silloin kun itse haluaa.

Rahat voivat odottaa luottotilillä siihen asti, että niitä tarvitaan. Sitten voit nostaa tililtä sen verran kuin rahaa tarvitset. Korkoja maksetaan vain siitä osasta käyttöluottoa, jonka olet nostanut omalle tilillesi.

Käyttöluotto toimii puskurina, josta saat helposti rahaa tarvittaessa. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi kodinkoneiden tai auton hajoaminen tai vaikkapa joku hyvä tarjous. Käyttöluottoa myöntävät monet pankit ja rahoitusyhtiöt.

Yhdistelylaina on usein erittäin kätevä tapa järjestää olemassa olevat lainat. Jos sinulla on useita osamaksuja, kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa, kannattaa hakea yhdistelylainaa. Kun saat kaikki pienet lainat yhdistettyä, säästät todennäköisesti huomattavasti lainanhoitokuluissa. Tavallisesti tulee paljon halvemmaksi maksaa vain yhden lainan korkoja ja kuluja usean sijaan.

Lainavertailun avulla voit säästää tuhansia euroja

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Eri lainapaikkojen lainaehdot vaihtelevat jonkin verran. Osa rahoitusyhtiöistä esimerkiksi vaatii tiettyä vähimmäisikää, joka voi olla vaikkapa 24 vuotta. On kuitenkin joitakin yleisiä ehtoja, jotka pätevät kaikkiin lainapaikkoihin.

Kun kyse on vakuudettomista lainoista, et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Yhteishakijan lisäämisestä hakemukseen voi sen sijaan olla hyötyä, etenkin jos haettava lainasumma on 10 000 euroa tai sitä isompi. Kun lainasta vastaa kaksi henkilöä, luotonmyöntäjän riski pienenee, minkä vuoksi lainaa voi saada pienemmällä korolla ja muutenkin paremmilla ehdoilla.

Lainaa voi saada vain täysi-ikäinen henkilö. Hänellä tulee olla puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Sillä ei ole väliä, ovatko tulot palkka- vai eläketuloja, kunhan tulot ovat säännölliset ja riittävän suuret suhteessa menoihin.

Vakuudeton laina netistä, mihin tahansa hankintaan.

Jos lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei lainaa tavallisesti myönnetä. Sitä ei välttämättä myönnetä myöskään silloin, jos hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin tai hänen tulonsa ovat kovin pienet tai epäsäännölliset.

Lainaa voi hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakijaa koskee kuitenkin nämä samat ehdot. Hänenkin tulee olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Yhteishakijasta ei ole hyötyä lainanhaussa, jos hänellä esimerkiksi ei ole puhtaat luottotiedot.

Kilpailuta lainapaikat netissä

Kilpailuta lainat helposti netissä

Suomalainen Nordic Bank kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Eri lainapaikkojen tarjoamien lainojen vertaileminen palvelussamme on niin helppoa, että voit tehdä sen vaikka kotisohvallasi makoillen. Täytä yksi ilmainen hakemus ja odottele hetki.

Jo parissa minuutissa saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi. Kaikki tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Nordic Bankin asiakkaana et päädy mainospostilistalle, josta tulisi jatkuvasti mainoksia. Saat siis vertailla rauhassa tarjouksia ja tehdä päätöksesi.

Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Toimita myös lainanmyöntäjän vaatimat liitteet luotonmyöntäjälle. Kaikissa tapauksissa liitteitä ei vaadita, mutta joskus luotonmyöntäjä saattaa pyytää esimerkiksi asiakkaan palkkakuittia.

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita vakuudettomia lainoja varten. Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Hakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot.

Voit tehdä hakemuksen myös silloin, jos et ole aivan varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei nimittäin vielä sido sinua mihinkään.

Usein kysytyt kysymykset lainapaikoista:

Lainapaikkojen ja lainojen vertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. Voit hakea myös maksuvapaata, jolloin todellinen laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voitte. On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa ja huomattavasti paremmilla lainaehdoilla.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat  ja lainapaikat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.