Lainavertailu

Paras lainavertailu 2023 netissä!

Nordic Bankin lainavertailu on helppo, ilmainen ja järkevä tapa vertailla ja kilpailuttaa suomalaiset lainavaihtoehdot netissä muutamassa minuutissa.

Täytä maksuton lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään. Lainavertailun avulla voit saada säästöjä jopa satoja euroja kuukaudessa.

Täytä lainahakemus huolellisesti. Välitämme sen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle puolestasi. Saat pian sähköpostiisi lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisimman lainan. Lainavertailu auttaa sinua vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et turhaan maksa liian kalliista lainasta.

Voit saada lainarahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Nordic Bankin lainavertailu on helppo, ilmainen ja erittäin fiksu tapa verrata suomalaiset lainavaihtoehdot netissä muutamassa minuutissa.

Täytä maksuton lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään ja jonka avulla voit saada säästöjä jopa satoja euroja kuukaudessa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Huolellisesti täytetyn lainahakemuksen lähetettyä saat pian sähköpostiisi lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi edullisimman laina. Lainavertailu auttaa sinua vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et turhaan maksa liian kalliista lainasta.

Voit saada lainarahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Lainojen vertailu helposti ja nopeasti

Oletko ostamassa uutta venettä tai remontoimassa kotiasi?

Tuliko myyntiin tontti upealla sijainnilla ja haluaisit rakentaa sinne itsellesi talon?

Mitä tahansa tarkoitusta varten oletkaan hakemassa lainaa, ei kannata koskaan hakea sitä vain yhdestä paikasta.

Jos tartut heti ensimmäiseen tarjoukseen ottamatta selvää, minkälaisia lainoja muilla tahoilla on tarjolla, voit päätyä maksamaan paljon suurempia summia kuin oikeasti tarvitsisi.

Lainavertailu

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä kokoisen lainan olet ottamassa.

Olet sitten hakemassa lainaa uuden puhelimen tai kesämökin ostamista varten tai kodin remontointia varten, lainoja kannattaa aina ensin vertailla. Vertailemalla löydät mahdollisimman edullisen lainan ja voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin, esimerkiksi vuosittain. Näin voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen. 

Helpoiten vertaileminen käy lainavertailupalvelun kautta. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin tai rahoituslaitokseen. Täytät vain yhden hakemuksen ja alat hetken päästä saada tarjouksia useilta laitoksilta. Kun käytät lainavertailupalvelua, säästä rahan lisäksi myös kallisarvoista aikaasi!

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Lainavertailu tuo tuntuvia säästöjä – esimerkkilaskelma

Eri lainanmyöntäjien hinnoitteluissa on suuria eroavaisuuksia. Siksi pienetkin lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Pikainen lainojen vertailu Nordic Bankissa voi tuoda tuntuvia säästöjä lainanhoitokuluihin. Tässä esimerkkilaskelma siitä kuinka paljon voit säästää, kun vertailet lainat ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Esimerkki on laskettu 8000 euron lainasummalla ja 36 kuukauden maksuajalla. Näet taulukosta kuinka paljon kuukausimaksu ja korko vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin käytännössä. Muista, että jokaisen luotonmyöntäjän lainatarjous on aina henkilökohtainen – eli etukäteen ei tiedä mistä juuri sinä saat lainan edullisimpaan hintaan.

Lainapalvelu
Laina- summa
Takaisin- maksuaika (36kk)
Tilin-hoitomaksu (kk)
Korko %
Kuukausierä (kk)
Kokonais- kustannus €
Luotonmyöntäjä 1
8 000 €
36 kk
9 €
18,20 %
299 €
10 764 €
Luotonmyöntäjä 2
8 000 €
36 kk
7 €
15,54%
286 €
10 331 €
Luotonmyöntäjä 3
8 000 €
36 kk
5,5 €
13,48 %
276 €
9 968 €
Luotonmyöntäjä 4
8 000 €
36 kk
5 €
9,93 %
262 €
9 463 €
Nordic Bank lainavertailu
8 000 €
36 kk
5 €
5,56 %
244€
Säästöä jopa 55 €/kk!
8 884€
Säästöä jopa 1 880 €!

Esimerkkilaskelmassa lainan kilpailuttaminen tuo säästöä jopa 1880 euroa! Huomaa, että myös halvimman ja toiseksi halvimman lainan välillä säästöä syntyy 579 euroa. Edullisimman lainan voit kilpailuttaa Nordic Bankissa yhdellä lainahakemuksella noin 15 minuutissa! Lainojen vertailu on siis paitsi erittäin järkevää ja taloudellista, niin myös helppoa ja nopeaa.

Vertaile pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainat yhdellä lainahakemuksella

Lainahakemuksen laittaminen jokaiseen pankkiin erikseen veisi paljon aikaa ja olisi vaivalloista. Nordic Bankissa voit yhdellä helpolla hakemuksella kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Saat siis yhdellä hakemuksella kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Hakemuksen tekeminen ei kuitenkaan sido eikä velvoita sinua mihinkään. Se on myös täysin ilmaista.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Kaikki tarjoukset saapuvat tavallisesti 4–6 tunnissa. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia. Jos päätät valita niistä jonkun, voit saada rahat tilillesi hyvinkin nopeasti: jopa samana päivänä. Nopean lainanhakuprosessin ansiosta vakuudettomat lainat ovat erittäin käteviä erityisesti tilanteissa, joissa ilmenee äkillinen rahantarve.

Lainavertailu fiksusti netissä

Sinun ei tarvitse odottaa päiväkausia, että pääset korjauttamaan hajonnutta autoasi, eikä jännittää meneekö tonttikauppa sivu suun sen vuoksi, että lainahakemukseen ei kuulu vastausta.

Yleisiä kysymyksiä lainojen vertailusta:

Kuka voi tehdä lainavertailun Nordic Bankissa?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Miten voin vertailla lainojen todellista vuosikorkoa?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. Sinun on mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko vertailla lainat yhdessä puolison kanssa?

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Laske kuinka paljon voit saada lainaa

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Meidän avullamme voit toteuttaa pienet ja isommat haaveesi: 500 euroa voi riittää uuden puhelimen hankkimiseen ja esim 50 000 euron lainalla voit saada ostettua jo omakotitalotontin tai tehtyä ison remontin. Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Hakijalla ei siis tarvitse olla takaajia tai omaisuutta. Rahat myös saa tilille todella nopeasti. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovatkin erittäin suosittuja Suomessa.

Helpolla laskurillamme voit kokeilla minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin takaisinmaksuajalla. Laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan mahdollisimman nopeasti pois. Tällöin lainan kokonaissummasta tulee mahdollisimman pieni. Kuukausierä pitää kuitenkin sopia realistiseksi, sellaiseksi että pysyt ongelmitta maksamaan sen joka kuukausi.

Älä myöskään vedä talouttasi liian tiukille liian suurella kuukausierällä. Olisi hyvä, että joka kuukausi jäisi hieman rahaa säästöön pahan päivän varalle.

Kannattaa pohtia tarkasti, kuinka paljon lainaa oikeastaan tarvitset. Summan olisi hyvä kattaa kaikki hankinnasta aiheutuvat kulut. Jos esimerkiksi olet ostamassa moottoripyörää, tarvitset ehkä myös uuden kypärän ja muut ajovarusteet. Jos aiot tehdä pitkiä reissuja pitkin kaunista Suomea, tarvitset mahdollisesti myös teltan ja ruoanlaittovälineet. Mikä olisikaan parempaa kuin yöpyä tunnelmallisessa teltassa ja nauttia ruoasta raittiissa ulkoilmassa luonnon ääniä kuunnellen.

Lainaa kannattaa hakea yhteishakijan kanssa. Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada isomman lainan ja huomattavasti matalamman koron. Matalampi korko taas tietää merkittäviä säästöjä. Jos siis puolisosi kanssa haaveilette esimerkiksi kotinne remontoimisesta tai haluaisitte tehdä moottoripyöräreissuja yhdessä, ja tarvitsette haaveiden toteuttamista varten lainarahaa, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä.

Vertaile myös lainojen yhdistämisen vaihtoehto

Jos sinulla on useita lainoja ja osamaksusopimuksia, voi lainojen yhdistäminen olla kannattavaa. Kun sinulla on monia lainoja, maksat niistä jokaisesta korkoja ja muita kuluja. Tämä todennäköisesti tulee sinulle kalliimmaksi kuin jos maksaisit vain yhden lainan kuluja. Lainojen yhdistäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta on yleensä sen arvoista.

Laske ensin olemassa olevien velkojesi yhteissumma. Ota myös selvää lainojen kuukausieristä ja koroista. Syötä velkojesi yhteissumma Nordic Bankin lainalaskuriin. Takaisinmaksuaikaa muuttamalla voit testailla, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin takaisinmaksuajalla. Laskurista näet myös alustavan arvion lainan vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti vasta tietojesi perusteella.

Tee sitten lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Varmista, että haettava summa kattaa kaikki jäljellä olevat lainat. Tarkastele saamiasi lainatarjouksia ja vertaile niitä olemassa oleviin lainoihisi. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit maksaa sillä jäljellä olevat lainasi pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa, jossa on kilpailutettu edullinen korko. Säästät rahaa joka kuukausi.

Joskus voi käydä niin, ettei hakija saakaan yhdistettyä heti kaikkia lainoja. Silloin voi kuitenkin olla kannattavaa ottaa yksi pienempikorkoinen laina, jolla saa maksettua edes osan kalliimmista kulutusluotoista pois.

Vakuudettomien lainojen vertailu onnistuu helposti netissä Nordic Bankin avulla!

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Meidän avullamme saat siis yhdellä lainahakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainojen yhdistämisen vaiheet:

1

Laske olemassaolevien lainojen ja osamaksujen vielä maksamatta olevat summat yhteen lainojen yhdistely-laskurilla.

2

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus.

3
Muutamassa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiin. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä paras vaihtoehto.
4
Hyväksy tarjous verkkopankkitunnuksilla. Rahat maksetaan tilillesi tämän jälkeen yleensä jo saman päivän aikana.
5
Maksa rahoilla kaikki pienet lainat ja osamaksut pois. Jatkossa maksat vain yhtä yhdistelylainaa, jossa on edullinen korko - säästät rahaa joka kuukausi!

Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista. Se ei myöskään sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit aivan rauhassa täyttää hakemuksen, vertailla saamiasi tarjouksia ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Vertaile millainen laina olisi tarpeisiisi paras

Vakuudettomia lainoja on paljon erilaisia. Niillä kaikilla on omanlaisensa piirteet ja eri käyttötarkoitukset. Seuraavaksi esittelemme erityyppisiä vakuudettomia lainoja, jotta voit vertailla niitä ja valita omaan tilanteeseesi ja tarpeisiisi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

Pikalaina on pienlaina tai pienehkö kertalaina, joka on tarkoitettu äkillisten menojen rahoittamiseen. Pikalainan saa tilille todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jo parissa minuutissa. Laina maksetaan pois tavallisesti muutamissa viikoissa tai kuukausissa. Laina kannattaa maksaa pois mahdollisimman nopeasti, koska silloin korkoja ei ehdi kertyä paljon.

Pieni pikalaina voi tarjota suuren avun monissa tilanteissa. Esimerkiksi yllättävät, kiireelliset lääkäri- ja lääkekulut pitäisi saada maksettua jotenkin, vaikka tilin saldo lähestyisi jo nollaa. Tällaisessa tilanteessa pikalainan nostaminen voi olla hyvä ratkaisu.

Rahat voi tietysti käyttää myös mukaviin asioihin, vaikkapa lomamatkaan. Voit hakea lainaa myös kesken lomareissun, jos tuliaisia tulikin osteltua ennakoitua enemmän ja lomabudjetti ylittyy. Tarvitset lainan hakemiseen vain laitteen, jolla pääset nettiin ja verkkopankkitunnuksesi. Osa luotonmyöntäjistä saattaa pyytää joitain liitteitä, esimerkiksi palkkakuittia, mutta kaikki eivät näitä vaadi varsinkaan, kun kyse on pienestä lainasummasta.

Kulutusluotto on pikalainaa suurempi kertaluontoinen laina. Useimmiten kulutusluottoa haetaan 5000–25000 euroa, mutta Nordic Bankin kautta sitä voi hakea enimmillään jopa 70 000 euroa. Koska lainasumma on isompi, on laina-aikakin pitempi. Laina-aika voi olla mitä tahansa 1 vuoden ja 15 vuoden väliltä.

Kulutusluotto sopii tilanteisiin, joissa on jo etukäteen selvillä melko tarkasti, minkä verran lainarahaa tarvitaan. Kulutusluottoja käytetään lukemattomiin eri tarkoituksiin. Luotonmyöntäjä ei määrää rahojen käyttökohdetta, joten saat itse päättää, mihin ne haluat käyttää. Kulutusluotoilla onnistuu niin kodin remontoiminen, auton korjaaminen, huonekalujen ostaminen kuin juhlien järjestäminenkin.

Monia tavaroita saa nykyään ostettua osamaksulla. Osamaksuissa voi kuitenkin olla yllättävän suuret korot ja kulut. Vaikka osamaksu on sinänsä helppo vaihtoehto, ei se välttämättä ole taloudellisesti kaikkein järkevin. Kulutusluotto saattaa olla edullisempi. Siksi suosittelemme, että vertailet kulutusluotot ennen hankinnan tekemistä.

Yhdistelylaina on tarkoitettu lainojen yhdistämiseen. Monille on käynyt niin, että osamaksulla ja luottokortilla on tullut ostettua kaikenlaista, ja yhtäkkiä huomaakin maksavansa lainanlyhennyksiä moniin eri paikkoihin joka kuukausi. Pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin menee tällöin paljon rahaa.

Tällaisessa tilanteessa on yleensä järkevää yhdistää kaikki pienemmät lainat yhdeksi isommaksi lainaksi, jotta saat säästettyä rahaa. Säästö syntyy siitä, että maksat vain yhden lainan kuluja ja korkoja usean sijaan.

Nordic Bankin nettisivuilta löydät kätevän laskurin, josta näet heti, minkä verran säästöä yhdistelylaina sinulle tuo. Kirjoita kaikkien lainojen tiedot laskuriin, jokaisen lainan tiedot omalle rivilleen, ja lopuksi vielä uuden yhdistelylainan tiedot, niin saat heti tietää, miten paljon saat jatkossa säästöä kuukausittain.

Joustolaina poikkeaa edellä esitellyistä lainoista sillä tavalla, että joustolainaa ei makseta tilillesi yhdessä erässä, vaan sinulle avataan luottotili, josta saat tehdä nostoja silloin, kun itse haluat. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Korkoja maksat vain siitä osasta, jonka olet nostanut omalle tilillesi käyttöösi.

Joustoluotto sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa hankinnasta aiheutuvat kulut eivät ole vielä ihan täysin selvillä. Esimerkiksi remonttia tehdessä ei välttämättä voi etukäteen tietää tarkasti, minkä verran rahaa projektiin menee. Luottotililtä voit tehdä nostoja oman tarpeen mukaan silloin, kun itse haluat. Päätät itse, minkä verran nostat luottoa käyttöösi.

Lainavertailu helposti netissä

Miksi lainoja kannattaa vertailla?

Suomessa on monia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat erilaisia vakuudettomia lainoja. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjästä riippuen. Vaihtelu voi olla yllättävän suurta, esimerkiksi kulutusluottojen korot voivat olla mitä tahansa 4 ja 20 prosentin väliltä.

Lainoja kannattaa vertailla juuri siksi, että löytäisit monien lainavaihtoehtojen joukosta edullisimman ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Pienessäkin lainassa saat säästöjä, jos valitset matalakorkoisen lainan.

Vertaileminen on todella helppoa. Sinun ei tarvitse lähetellä hakemuksia jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön erikseen, vaan saat vertailtua Nordic Bankissa yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Voit lähettää lainahakemuksen vaikka ihan vain kokeilumielessä, sillä pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten lukeminen ei vielä velvoita sinua ottamaan lainaa. Monet lainatarjoukset ovat voimassa useamman viikon, joten sinulla on hyvin aikaa harkita lainan ottamista.

Myös olemassa olevat lainat voi kilpailuttaa ja se kannattaakin tehdä etenkin, jos et ole vielä koskaan sitä tehnyt. Jos lainan ottamisesta on pitkä aika, voi hyvinkin olla, että saisit nyt lainan edullisemmin.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankin kautta on helppoa ja nopeaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Kaikki tarjoukset ovat saapuneet yleensä 4–6 tunnissa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia, ja kun olet valinnut niistä sopivan, saat lainasumman tilillesi todella nopeasti – jopa jo samana päivänä.

Kiinnittä näihin huomiota lainatarjousten vertailussa:

Korko ja todellinen vuosikorko

Lainan korko tarkoittaa rahan hintaa. Korko määrää, minkä verran sinun pitää maksaa lainanantajalle lainan lisäksi. Korko on asiakaskohtainen. Siihen vaikuttaa moni asia, kuten yleinen markkinakoron taso, lainanhakijan yksilöllinen elämäntilanne sekä lainan määrä ja takaisinmaksuaika.

Lainoista maksetaan lisäksi muitakin kuluja, joista osa on kerran maksettavia ja osaa maksetaan kuukausittain. Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi aloitusmaksu ja tilinhoitomaksut. Nämä voivat nostaa lainan hintaa huomattavasti ja siksi ne kannattaa ottaa huomioon vertailussa. Matala nimelliskorko ei siis automaattisesti tarkoita halpaa lainaa.

Yksi tärkeimmistä luvuista lainan kilpailuttamisessa on todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko sisältää sekä koron että kaikki kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan vuosittaisista kustannuksista. Todellinen vuosikorko auttaa vertailemaan lainojen hintoja. Vaikka lainojen nimelliskorot olisivat samat, niiden todelliset vuosikorot voivat olla erilaiset.

Lainan käsittelykulut

Lainasta maksetaan erilaisia kuluja. Aloitusmaksu maksetaan vain kerran ja se veloitetaan lainan nostamisen yhteydessä. Tilinhoitomaksu taas maksetaan joka kuukausi ja se lisätään lyhennyksen ja koron päälle. Tämä maksu kattaa lainan hallinnointikustannukset.

Tilinhoitomaksua voidaan kutsua myös esimerkiksi tilinhoitopalkkioksi tai lainanhoitomaksuksi. Tämä maksu maksetaan joka kuukausi niin kauan kuin lainaa lyhennetään. Lisäksi lainasta voidaan periä laskutuslisä, jos lasku lähetetään paperisena postitse. Kaikkien näiden maksujen koot vaihtelevat ja ovat erilaiset eri luotonmyöntäjillä.

On tärkeää selvittää, minkä verran käsittelykuluja lainasta pitää maksaa, jotta voit arvioida kokonaiskustannuksia. Käsittelykulut voivat nostaa lainan kustannuksia huomattavasti. Pelkkä korko ei kerro koko totuutta kustannuksista.

Takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Kun takaisinmaksuaika on pitkä, korkoja ja kuluja kertyy pitkältä ajalta. Toisaalta lyhyt laina-aika voi tehdä kuukausierästä suuren, mikä lisää riskejä. Onkin tärkeää valita juuri omaan tilanteeseen sopiva maksuaika ja kuukausierä. Jokainen kuukausierä pitää pystyä maksamaan ongelmitta.

Pitkä takaisinmaksuaika on houkutteleva, koska silloin kuukausierästä tulee mukavan pieni ja rahaa jää paljon enemmän muihin tarkoituksiin. Tällöin kuitenkin korkoja ja kuluja maksetaan pitkältä ajalta, jolloin lainan kokonaiskustannukset kasvavat suuriksi. Siksi usein on kannattavampaa valita lyhyempi laina-aika. Mutta ei kuitenkaan liian lyhyt, sillä silloin kuukausierä saattaa kasvaa liian suureksi. Valitse kuukausibudjettiisi sopiva kuukausierä.

Onko mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen tarvittaessa

Lyhennysvapaan kuukauden aikana lainasta maksetaan vain korot ja kulut, ei ollenkaan lyhennystä. Lyhennysvapaan aikana laina ei siis lyhene. Maksuvapaan pitämisestä sovitaan aina erikseen luotonmyöntäjän kanssa.

Lyhennysvapaa voi olla tarpeellinen, jos tulosi muuttuvat yllättäen hetkellisesti tai sinulla on jotain yllättäviä kuluja. Lyhennysvapaan mahdollisuus olisi siis hyvä olla olemassa varmuuden vuoksi. Lyhennysvapaata ei ole pakko käyttää, jos sille ei ole tarvetta.

Muut kriteerit

Tarkista myös muut kriteerit. Kriteerit, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, voivat vaihdella sen mukaan, mikä on sinulle tärkeää. Varmista esimerkiksi, että lainamäärä ja laina-aika ovat sopivat. Lue lainaehdot tarkasti, jotta tiedät, mihin sitoudut.

Usein kysytyt kysymykset lainavertailusta:

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan maksuerä pysyy tasasuuruisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Nordic Bank on kotimainen lainavertailupalvelu, jossa sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat kilpailuttaa lainoja. Lainahakemus tehdään nettisivuillamme. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voi saada jopa yli 30 lainatarjousta. Lainahakemuksen voi tehdä koska tahansa: vuoden jokaisena päivänä, mihin tahansa kellonaikaan.

Täytä maksuton hakemus nettisivuillamme. Alat jo muutamassa minuutissa saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Näet tarjoukset myös kirjautumalla palveluumme, jossa tarjoukset on pistetty järjestykseen pienimmän koron mukaan. Tutustu tarjouksiin rauhassa ja valitse niistä sopiva. Kun olet valinnut sopivan lainan, allekirjoita sopimus, niin saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Helpoiten lainojen vertaileminen onnistuu lainavertailupalvelu Nordic Bankissa. Sinun täytyy täyttää vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme. Voit sillä saada jopa yli 30 lainatarjousta.

Lainoja kannattaa vertailla aina, kun harkitset lainan ottamista. Lainat kannattaa vertailla, vaikka kyseessä olisi vain pieni laina. Myös olemassa olevat lainat voi kilpailuttaa. Näin kannattaakin tehdä säännöllisesti.

Nordic Bank on luotettava lainavertailupalvelu. Palvelussamme kilpailutat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Lainojen vertaileminen palvelussamme on erittäin helppoa ja sujuvaa. Saat ensimmäiset tarjoukset jo muutamassa minuutissa, ja rahat saat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Lainahakemuksessa kysytään esimerkiksi haettavaa lainasummaa ja laina-aikaa sekä hakijan tai hakijoiden tietoja (esim. nimi, yhteystiedot, henkilötunnus). Lisäksi hakemuksessa pitää kertoa omat tulot ja menot. Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita myös hakijan työtilanteesta, eli onko hakija esimerkiksi työssäkäyvä, eläkeläinen vai opiskelija.

Täytä lainahakemus nettisivuillamme. Lainatarjoukset lähetään sähköpostiisi, jonka lisäksi näet ne myös kirjautumalla palveluumme. Palvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan, joten näet helposti, missä tarjouksessa on matalin korko. Lainojen vertaileminen kannattaa, koska sillä tavalla voit saada säästettyä paljon rahaa pienellä vaivalla.

Voit tehdä lainavertailun niin usein kuin haluat. Nordic Bankissa voit täyttää lainahakemuksen milloin tahansa, mihin tahansa vuorokauden aikaan.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Lainanhakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Nordic Bankissa voit vertailla lainoja 70 000 euroon asti. Voit vertailla erilaisia yhdessä erässä tilille maksettavia lainoja, kuten pikalaina, kulutusluotto, autolaina ja remonttilaina. Näiden lisäksi voit vertailla palvelussamme joustoluottoja. Yritykset voivat vertailla yrityslainoja palvelussamme.

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Voit hakea lainaa arjen kulujen kattamiseen tai erilaisten projektien ja hankintojen rahoittamiseen. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Pystyt siis toteuttamaan avullamme sekä pienet hankinnat (esimerkiksi uuden puhelimen ostamisen) että suuret projektit (esimerkiksi remontti).

Rahat siirretään tilillesi tavallisesti yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen hyväksymisestä. Viikonloppuisin rahoja ei yleensä siirretä. Voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen viikonloppuna tai minä tahansa päivänä ja saat rahat tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Yleensä lainaa lyhennetään kuukausittain. Lyhennys koostuu korosta, kuluista ja lainanlyhennyksestä. Pienet lainat on mahdollista maksaa pois myös kerralla yhdessä erässä.

Hyvä lainavertailupalvelu on sujuva, luotettava ja helppokäyttöinen. Kun vertaile lainoja Nordic Bankissa, säästät myös aikaasi. Voit nimittäin yhdellä hakemuksella saada yli 30 lainatarjousta. Palvelussamme tarjoukset on esitetty selkeästi ja ne on laitettu järjestykseen vuosikoron mukaan.

Nordic Bankin lainavertailussa on mukana yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Perinteisistä pankeista mukana ovat esimerkiksi Danske Bank, Säästöpankki ja Aktia. Lisäksi mukana on monia digitaalisia pankkeja.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Sinun täytyy täyttää lainahakemus, jotta voit vertailla lainoja. Lainatarjous on aina henkilökohtainen. Lainan korot ja kulut määräytyvät hakemuksen tietojen perusteella. Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa.

Tarkastele tarjouksista etenkin todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko sisältää lainan korot ja kaikki kulut, joten se kertoo parhaiten lainan todellisista kustannuksista. Tutustu huolellisesti myös lainan ehtoihin.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: