Lainavertailu

Paras lainavertailu netissä!

Nordic Bankin lainavertailu on helppo, ilmainen ja erittäin fiksu tapa verrata suomalaiset lainavaihtoehdot netissä muutamassa minuutissa.

Täytä maksuton lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään ja jonka avulla voit saada säästöjä jopa satoja euroja kuukaudessa.

Huolellisesti täytetyn lainahakemuksen lähetettyä saat pian sähköpostiisi lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi edullisimman laina. Lainavertailu auttaa sinua vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et turhaan maksa liian kalliista lainasta.

Voit saada lainarahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Nordic Bankin lainavertailu on helppo, ilmainen ja erittäin fiksu tapa verrata suomalaiset lainavaihtoehdot netissä muutamassa minuutissa.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä maksuton lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään ja jonka avulla voit saada säästöjä jopa satoja euroja kuukaudessa.

Huolellisesti täytetyn lainahakemuksen lähetettyä saat pian sähköpostiisi lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi edullisimman laina. Lainavertailu auttaa sinua vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et turhaan maksa liian kalliista lainasta.

Voit saada lainarahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Lainojen vertailu helposti ja nopeasti

Oletko ostamassa uutta venettä tai remontoimassa kotiasi?

Tuliko myyntiin tontti upealla sijainnilla ja haluaisit rakentaa sinne itsellesi talon?

Mitä tahansa tarkoitusta varten oletkaan hakemassa lainaa, ei kannata koskaan hakea sitä vain yhdestä paikasta.

Jos tartut heti ensimmäiseen tarjoukseen ottamatta selvää, minkälaisia lainoja muilla tahoilla on tarjolla, voit päätyä maksamaan paljon suurempia summia kuin oikeasti tarvitsisi.

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä kokoisen lainan olet ottamassa.

Ilmainen lainavertailu vuoden jokaisena päivänä

Olet sitten hakemassa lainaa uuden puhelimen tai kesämökin ostamista varten tai kodin remontointia varten, lainoja kannattaa aina ensin vertailla. Vertailemalla löydät mahdollisimman edullisen lainan ja voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin, esimerkiksi vuosittain. Näin voit varmistua siitä, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen. 

Helpoiten vertaileminen käy lainavertailupalvelun kautta. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin tai rahoituslaitokseen. Täytät vain yhden hakemuksen ja alat hetken päästä saada tarjouksia useilta laitoksilta. Kun käytät lainavertailupalvelua, säästä rahan lisäksi myös kallisarvoista aikaasi!

Vertaile lainoja: 27 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella

Hakemuksen laittaminen jokaiseen pankkiin erikseen veisi paljon aikaa ja olisi vaivalloista. Nordic Bankissa voit yhdellä helpolla hakemuksella kilpailuttaa 27 pankkia ja rahoituslaitosta. Saat siis yhdellä hakemuksella kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Hakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Se on myös täysin ilmaista.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat saada tarjouksia sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Kaikki tarjoukset saapuvat tavallisesti 4–6 tunnissa. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia. Jos päätät valita niistä jonkun, voit saada rahat tilillesi hyvinkin nopeasti: jopa samana päivänä. Nopean lainanhakuprosessin ansiosta vakuudettomat lainat ovat erittäin käteviä erityisesti tilanteissa, joissa ilmenee äkillinen rahantarve.

Sinun ei tarvitse odottaa päiväkausia, että pääset korjauttamaan hajonnutta autoasi, eikä jännittää meneekö tonttikauppa sivu suun sen vuoksi, että lainahakemukseen ei kuulu vastausta.

Lainavertailun voit tehdä helposti Nordic Bankissa

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Nordic Bankin kautta voit saada lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Meidän avullamme voit toteuttaa pienet ja isommat haaveesi: 500 euroa voi riittää uuden puhelimen hankkimiseen ja esim 50 000 euron lainalla voit saada ostettua jo omakotitalotontin tai tehtyä ison remontin. Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Hakijalla ei siis tarvitse olla takaajia tai omaisuutta. Rahat myös saa tilille todella nopeasti. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovatkin erittäin suosittuja Suomessa.

Helpolla laskurillamme voit kokeilla minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin takaisinmaksuajalla. Laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan mahdollisimman nopeasti pois. Tällöin lainan kokonaissummasta tulee mahdollisimman pieni. Kuukausierä pitää kuitenkin sopia realistiseksi, sellaiseksi että pysyt ongelmitta maksamaan sen joka kuukausi. Älä myöskään vedä talouttasi liian tiukille liian suurella kuukausierällä. Olisi hyvä, että joka kuukausi jäisi hieman rahaa säästöön pahan päivän varalle.

Kannattaa pohtia tarkasti, kuinka paljon lainaa oikeastaan tarvitset. Summan olisi hyvä kattaa kaikki hankinnasta aiheutuvat kulut. Jos esimerkiksi olet ostamassa moottoripyörää, tarvitset ehkä myös uuden kypärän ja muut ajovarusteet. Jos aiot tehdä pitkiä reissuja pitkin kaunista Suomea, tarvitset mahdollisesti myös teltan ja ruoanlaittovälineet. Mikä olisikaan parempaa kuin yöpyä tunnelmallisessa teltassa ja nauttia ruoasta raittiissa ulkoilmassa luonnon ääniä kuunnellen.

Lainaa kannattaa hakea yhteishakijan kanssa. Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada isomman lainan ja huomattavasti matalamman koron. Matalampi korko taas tietää merkittäviä säästöjä. Jos siis puolisosi kanssa haaveilette esimerkiksi kotinne remontoimisesta tai haluaisitte tehdä moottoripyöräreissuja yhdessä, ja tarvitsette haaveiden toteuttamista varten lainarahaa, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä.

Voit säästää merkittävästi rahaa yhdistämällä lainasi

Jos sinulla on useita lainoja ja osamaksusopimuksia, voi lainojen yhdistäminen olla kannattavaa. Kun sinulla on monia lainoja, maksat niistä jokaisesta korkoja ja muita kuluja. Tämä todennäköisesti tulee sinulle kalliimmaksi kuin jos maksaisit vain yhden lainan kuluja. Lainojen yhdistäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta on yleensä sen arvoista.

Laske ensin olemassa olevien velkojesi yhteissumma. Ota myös selvää lainojen kuukausieristä ja koroista. Syötä velkojesi yhteissumma Nordic Bankin lainalaskuriin. Takaisinmaksuaikaa muuttamalla voit testailla, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin takaisinmaksuajalla. Laskurista näet myös alustavan arvion lainan vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti vasta tietojesi perusteella.

Tee sitten lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Varmista, että haettava summa kattaa kaikki jäljellä olevat lainat. Tarkastele saamiasi lainatarjouksia ja vertaa niitä olemassa oleviin lainoihisi. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit maksaa sillä jäljellä olevat lainasi pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa. Joskus voi käydä niin, ettei hakija saakaan yhdistettyä heti kaikkia lainoja. Silloin voi kuitenkin olla kannattavaa ottaa yksi pienempikorkoinen laina, jolla saa maksettua edes osan kulutusluotoista pois.

Lainavertailu helposti netissä

Lainojen vertailu onnistuu helposti netissä Nordic Bankin avulla!

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Meidän avullamme saat siis yhdellä lainahakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista. Se ei myöskään sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit aivan rauhassa täyttää hakemuksen, vertailla saamiasi tarjouksia ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankin kautta on helppoa ja nopeaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Kaikki tarjoukset ovat saapuneet yleensä 4–6 tunnissa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia, ja kun olet valinnut niistä sopivan, saat lainasumman tilillesi todella nopeasti – jopa jo samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset lainavertailusta:

Kuka voi tehdä lainavertailun Nordic Bankissa?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Mitä hyötyä on lainojen vertailusta?

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän edullisen lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.