Lainojen kilpailutus

Kilpailuta lainat netissä

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa Nordic Bankin lainavertailu-palvelun avulla. Kilpailutamme lainan puolestasi yli 30 pankilla ja luotonmyöntäjällä, yhdellä hakemuksella.

Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa Nordic Bankin lainavertailu-palvelun avulla. Kilpailutamme lainan puolestasi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä yhdellä hakemuksella. Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika, jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja nopeaa, eikä sido tai velvoita mihinkään. Voit saada useita lainatarjouksia, joista on helppoa löytää itseen sopivin laina. Lainatarjoukset on järjestetty aina edullisimmasta alkaen, joten halvin laina on helppo löytää. Lainaa voit hakea kauttamme mihin tahansa hankintaan. 

Lainat kannattaa aika ajoin aina kilpailuttaa, koska näin voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Lainahakemuksen täyttäminen on nopea ja kätevä tapa kilpailuttaa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää kerralla. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja nopeaa, eikä sido tai velvoita mihinkään. Voit saada useita lainatarjouksia, joista on helppoa löytää itseen sopivin laina. Lainatarjoukset ovat järjestetty aina edullisimmasta alkaen, joten halvin laina on helppo löytää. Lainaa voit hakea kauttamme mihin tahansa hankintaan. 

Lainat kannattaa aika ajoin aina kilpailuttaa, koska näin voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Lainahakemuksen täyttäminen on nopea ja kätevä tapa kilpailuttaa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää kerralla. 

Kilpailuta lainat Nordic Bankin lainavertailun avulla netissä

Silloin tällöin täytyy tehdä hankintoja, joita varten tarvitaan lainaa. Ehkä koti kaipaa remonttia, tai haluat rakentaa sinne terassin. Tai ehkä tarvitset uuden auton työmatkoja varten, tai uudet talvirenkaat vanhaan autoosi.

Jos olet jo pitkään haaveillut omasta talosta, ja myyntii tuli juuri sopiva tontti, kannattaa tilaisuuteen tarttua pian. Nämä ja kaikki muutkin hankinnat voi rahoittaa vakuudettomalla lainalla.

Lainan ottamisessa sinänsä ei ole mitään pahaa, mutta kannattaa pyrkiä etsimään mahdollisimman edullinen laina, jotta et päädy maksamaan turhaan liian suuria korkoja.

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää, koska voit sillä tavalla säästää merkittäviä summia rahaa.

Lainojen kilpailutus helposti netissä

Kun teet lainan kilpailutuksen lainavertailupalvelussa, säästät myös aikaa! Nordic Bank kilpailuttaa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää, eli voit saada jopa lähes 35 tarjousta yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme samalla hakemuksella suomalaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden lisäksi lukuisia luotettavia ulkomaisia lainanmyöntäjiä.

Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa

Nordic Bankin kautta voit kilpailuttaa 500–70 000 euron vakuudettomat lainat. Eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainojen koroissa ja kuluissa on isojakin eroavaisuuksia, joten pienetkin lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Lainan kilpailutus on helppo tapa säästää rahaa.

Pienimpiä lainasummia käytetään tavallisesti yllättävien kulujen kattamiseen. Vakuudettoman lainan saa tilille nopeasti, minkä vuoksi se sopiikin erinomaisesti tilanteisiin, joissa esimerkiksi pyykinpesukone tai puhelin menee rikki ja uusi pitäisi saada pian.

Isompia lainasummia voidaan käyttää esimerkiksi isoihin remontteihin tai uuden auton ostamiseen. Esimerkiksi kylpyhuoneremontti on iso ja kallis projekti, mutta olisi erittäin tärkeää pitää märkätilat kunnossa, jotta ei pääse syntymään rakenteellisia vaurioita.

Isommalla lainalla voisi myös esimerkiksi järjestää upeat hääjuhlat tai sitä voi käyttää lainojen yhdistämiseen.

Nordic Bankin kautta saatavien vakuudettomien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Jos kyseessä on pienehkö pikalaina, voi takaisinmaksuaika olla jopa alle vuoden.

Laina-aika riippuu asiakkaasta ja lainan määrästä. Se kannattaa pyrkiä sopimaan sillä tavalla, että kuukausierästä tulee omaan budjettiin sopiva. Liian suuri kuukausierä kasvattaa riskejä. Yleensä lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Esimerkkilaskelma: lainojen kilpailutus säästää rahaa

Lainojen kilpailutus on helppoa ja nopeaa Nordic Bankin verkkopalvelussa. Kauttamme voit yhdellä hakemuksella helposti kilpailuttaa vakuudettomat lainat noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja säästät selvää rahaa.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka paljon voit säästää hakemalla lainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 25 000 euron lainasummalle ja 5 vuoden maksuajalle. Lainojen vertailussa kannattaa aina kiinnittää huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Huomaa, että voit tämän sivun yläreunassa olevalla lainalaskurilla arvioida mikä olisi omalle taloudellesi sopiva maksuaika tarvitsemallesi lainasummalle.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
19,34 %
19 €
22.91 %
60
672,20 €
40 331,99 €
Laina B
14,36 %
14 €
16.69 %
60
600,38 €
36 022,96 €
Laina C
8,19 %
4 €
8,89 %
60
513,19 €
30 791,17 €
Laina D
4,99 %
-
5,11 %
60
471,67 € / kk
Säästöä jopa 200,53 €/kk!
28 299,98€
Säästöä jopa 12 031,01 €!

Esimerkkilaskelman osoittaa miten helppoa lainojen kilpailuttamisella on säästää rahaa. Laskelman esimerkissä edullisimman ja kalleimman lainan välinen hintaero lainan kokonaiskustannuksissa on jopa 12 032,01 euroa! Eli todellakaan koskaan ei kannata ottaa ensimmäisenä vastaan tulevaa lainaa, vaan aina kannattaa kilpailuttaa lainat. Tee lainahakemus nyt sivuillamme. Jo minuuttien päästä pääset tutustumaan ensimmäisiin sinulle lähetettyihin lainatarjouksiin. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään. Lainatarjoukset on helppo vertailla ja valita niistä edullisin. Rahat maksetaan tilillesi nopeasti hyväksyttyäsi parhaan lainatarjouksen.

Kilpailuta lainat fiksusti

Miksi lainojen kilpailuttaminen on tärkeää?

Suomessa on monta pankkia ja luotonantajaa. Eri lainapalvelut tarjoavat erilaista korkoa, ja vaihtelu voi olla yllättävän suurta.

Isompi korko tarkoittaa tietysti enemmän maksettavaa sinulle, joten sen vuoksi on järkevää pyrkiä etsimään mahdollisimman pienikorkoinen laina.

Jo yhtä tai kahta prosenttia korkeampi korko voi tarkoittaa käytännössä kymmeniä tai isommassa lainassa satoja euroja enemmän maksettavaa.

Ei ole mitään järkeä maksaa kallista korkoa, jos on muitakin vaihtoehtoja.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja. Kun pystyt säästämään lainakustannuksissa, sinulle jää enemmän rahaa muuhun elämiseen, säästöön tai sijoituksiin.

Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistaa, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen. Laita jo nyt kalenteriisi muistutus, että muistat suorittaa kilpailutuksen myös ensi vuonna.

Kilpailutus tapahtuu käytännössä niin, että pankeilta ja luotonmyöntäjiltä pyydetään lainatarjous ja niitä vertaillaan keskenään. Lainavertailupalvelussa tämä onnistuu nopeasti, sillä saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin. Täytät vain nettisivuillamme yhden ilmaisen hakemuksen, ja voit saada jopa 35 lainatarjousta. Nordic Bank auttaa sinua säästämään rahaa ja aikaa!

Nordic Bankissa voit kilpailuttaa erilaiset vakuudettomat lainat

Nettisivuillamme voit kätevästi kilpailuttaa monenlaiset vakuudettomat lainat. Markkinoilla on paljon erilaisia vakuudettomia lainoja. Niillä kaikilla on omat piirteensä ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Kaikkia vakuudettomia lainoja yhdistää se, että niitä varten ei tarvitse olla takaajia tai mitään vakuuksia. Lisäksi kaikki nämä lainat haetaan netistä, joten prosessi on todella nopea ja helppo.

Yleensä lainanhakijaa vaaditaan toimittamaan luotonmyöntäjälle joitain liitteitä, esimerkiksi palkkakuitti. Näillä liitteillä hakija todistaa maksukykynsä. Kaikki lainanantajat eivät kuitenkaan vaadi liitteitä, varsinkaan jos kyseessä on ihan pieni lainasumma.

Seuraavaksi käymme läpi lyhyesti, millaisia lainoja voit kilpailuttaa Nordic Bankissa, jotta voit pohtia, millainen laina olisi sinun tilanteeseesi sopivin vaihtoehto.

Pikalaina on pieni ja nopea laina. Pienin mahdollinen lainasumma, jonka voit Nordic Bankin kautta hakea, on 500 euroa. Pikalaina voi olla myös tuota isompi summa, esimerkiksi 2000 euroa. Pikalaina maksetaan pois nopeasti, yleensä muutamassa kuukaudessa tai esimerkiksi vuodessa.

Lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Rahat saa nopeasti tilille, minkä vuoksi lainaa haetaan usein silloin, kun ilmenee yllättävä rahantarve, jota varten pitäisi saada hieman ylimääräistä rahaa heti. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi kodinkoneiden hajoaminen tai vaikkapa kiireelliset lääkäri- ja lääkekulut.

Pikalainasta voi siis olla iso apu ja se voi jopa pelastaa suuremmalta katastrofilta. Pikalainaa ei kuitenkaan kannata ottaa, jos sinulla on jo useita luottoja. Talouden tasapainottamiseen sopii paremmin esimerkiksi yhdistelylaina.

Kulutusluotto on yleensä pikalainaa suurempi summa. Tavallisesti sitä haetaan 5000–25 000 euroa, mutta summa voi toki olla myös tätä pienempi tai suurempi. Koska kyseessä on isompi laina, on myös laina-aika tavallisesti pitempi. Kulutusluotto maksetaan pois 1–15 vuodessa.

Kulutusluotolla onnistuu lähes mikä tahansa hankinta ja projekti. Niin uusien huonekalujen ostaminen, oman moottoripyörän tai veneen hankkiminen kuin remonttien tekeminenkin onnistuu kulutusluotolla.

Lainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Koko prosessi hoituu alusta loppuun asti netissä ja rahat saa tilille parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Kulutusluotto sopii siis myös tilanteisiin, joissa rahantarve on kiireellinen.

Yhdistelylaina on erinomainen valinta, jos sinulla on useita kulutusluottoja ja osamaksuja. Nämä kaikki pienet lainat voi yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. Voit saada paljon säästöä joka ikinen kuukausi, kun maksettavanasi on enää vain yksi laina ja yhden lainan korot.

Kannattaa tietysti kilpailuttaa yhdistelylainat ensin Nordic Bankin palvelussa. Voit löytää lainan, jossa on paljon matalampi todellinen vuosikorko kuin nykyisissä lainoissasi. Meidän kauttamme yhdistelylainaa voi hakea 500–70 000 euroa, joten lainojen yhdistäminen voi onnistua myös silloin, kun lainoja on suuri määrä.

Voit hakea yhdistelylainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Voitte esimerkiksi puolisosi kanssa yhdistää luottonne ja osamaksunne ja maksaa niitä pois yhdessä. Rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen kannattaa etenkin, jos haettava lainasumma on suuri. Tällaisessa tilanteessa yhteishakija voi parantaa merkittävästi lainan saamisen mahdollisuutta. Lisäksi voitte saada yhteislainalle pienemmän koron, mikä tietysti tarkoittaa lisää säästöä joka kuukausi.

Joustoluotto poikkeaa edelle mainituista lainoista sillä tavalla, että joustoluottoa ei välttämättä makseta tilille kerralla. Sen sijaan voit itse tehdä nostoja luottotililtä luottorajan puitteissa silloin kun itse haluat. Päätät siis itse, milloin nostat lainaa käyttöösi ja minkä verran.

Korkoja maksat vain siitä osasta, jonka nostat omalle tilillesi käyttöösi. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Joustoluotto toimii siis samalla idealla kuin luottokortti. Mutta et saa fyysistä korttia, vaan luottotilin, josta voit nostaa rahaa omalle tilillesi tarvittaessa.

Erilaiset kertalainat, kuten lomalainat, remonttilainat, kulutusluotot ja yhdistelylainat, maksetaan tilille yhdessä erässä. Siksi ne sopivat hyvin tilanteisiin, joissa hankinnasta aiheutuvat kulut ovat jo etukäteen melko tarkasti selvillä. Tiedät siis jo, minkä verran tarvitset lainaa.

Joustoluotto taas soveltuu paremmin sellaisiin tilanteisiin, joissa et ole vielä täysin varma, minkä verran hankinta tulee sinulle maksamaan ja millaisen lainasumman oikeastaan tarvitsisit. Esimerkiksi remontoidessa tulee usein yllätyksiä, joiden vuoksi alkuperäinen remonttibudjetti ylittyy. Voit nostaa helposti joustoluottoa käyttöösi vasta sitten, kun tiedät tarkasti, minkä verran sitä tarvitset.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhdessä teidän on mahdollista saada pienempikorkoinen laina. Jos siis olette esimerkiksi remontoimassa kotianne puolisosi kanssa, ja tarvitsette sen vuoksi lainaa, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä.

Lainaa ei välttämättä myönnetä, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai hänellä on paljon velkaa suhteessa tuloihin.

Myös kovin pienet tai epäsäännölliset tulot voivat estää lainan saamisen. Lainahakemuksen voi kuitenkin tehdä, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö ehdot.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Kilpailuta lainat fiksusti ja toteuta unelmasi!

Kilpailuta olemassaolevat lainasi  yhdeksi yhdistelmälainaksi, niin säästät

Jos sinulle on kertynyt useita lainoja, osamaksusopimuksia ja kulutusluottoja, saatat hyötyä lainojen yhdistämisestä. Kun sinulla on useita lainoja, maksat niistä jokaisesta myös korkoja ja kuluja.

Todennäköisesti siis maksat joka kuukausi aika paljon pelkästään lainojen korkoja. Jos yhdistät lainasi, maksat jatkossa vain yhden lainan korkoja, mikä yleensä tarkoittaa suurta säästöä.

Laske ensin olemassa olevien velkojesi jäljellä olevat summat yhteen. Ota myös selvää lainojen kuukausieristä, koroista ja kuluista. Syötä lainojesi yhteissumma lainalaskuriimme.

Laina-aikaa muuttamalla voit testailla, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin takaisinmaksuajalla. Laskurista näet myös suuntaa antavan arvion lainan vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti vasta henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Tee lainahakemus nettisivuillamme. Saat tarjouksia sähköpostiisi jo parissa minuutissa. Tarkastele saamiasi tarjouksia. Vertaile niitä keskenään ja vertaa niitä olemassa oleviin lainoihisi.

Jos tarjouksien joukosta löytyy edullisempi vaihtoehto, kannattanee tarjous hyväksyä. Voit maksaa rahoilla kaikki jäljellä olevat lainasi pois. Jatkossa lyhennät siis vain yhtä yhdistelylainaa, eli sinulle jää todennäköisesti paljon enemmän rahaa säästöön tai elämiseen.

Lainojen kilpailuttaminen on tehty helpoksi

Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on helppoa ja nopeaa

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, jonka avulla kilpailutat 35 eri pankin ja luotonantajan lainat yhdellä hakemuksella verkossa. Meidän avullamme saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Palvelussamme lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Meidän kauttamme voit saada lainaa ilman takaajia ja vakuuksia 500–70 000 euroa. Laina-aika on yleensä 1–15 vuotta. Jos kyseessä on pieni pikalaina, laina-aika voi olla alle vuodenkin mittainen.

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit huoletta täyttää hakemuksen, vertailla tarjouksia ja tehdä itsellesi sopivan ratkaisun. Lainaprosessi tapahtuu kokonaan netissä, eikä pankkiin tarvitse lähteä lainaneuvotteluun.

Voit kilpailuttaa lainat missä ja milloin tahansa

Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Saat ensimmäiset tarjoukset jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset ovat saapuneet yleensä 6 tunnissa.

Kun olet valinnut tarjouksista sopivan, saat lainasumman tilillesi todella nopeasti, parhaimmillaan jopa jo samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset lainojen kilpailutuksesta:

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa oman lainatarjouksen veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On myös mahdollista hakea maksuvapaata, jolloin todellinen laina-aika voi olla pidempikin.

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa lainanhoitokustannuksista. Kilpailutat Nordic Bankin avulla yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen lainavertailupalvelumme kautta, saat lainatarjouksia, jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia.

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena. 

Kyllä, lainan kilpailutus kannattaa aina riippumatta lainan koosta. Pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa, sillä pienestäkin lainasta kertyy paljon maksettavaa, jos korko on korkea. Kilpailuttamalla voit löytää edullisen lainan, jossa on lisäksi tarpeisiisi sopivat ehdot. Lainan kilpailuttaminen on helppoa, joten pienellä vaivalla voit säästää paljon rahaa.

Lainat kilpailutetaan Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä. Lainahakemus täytetään nettisivuillamme. Ensimmäiset tarjoukset tulevat tavallisesti jo parin minuutin kuluttua, joten pääset heti suorittamaan vertailua. Kun olet valinnut lainoista edullisimman, saat rahat tilillesi usein jo samana arkipäivänä.

Kun kilpailutat lainan Nordic Bankissa, voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa eikä se vie kauan aikaasi. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja lisäksi voit tarkastella niitä kirjautumalla verkkopalveluumme. Verkkopalvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron koon mukaan, joten näet helposti, mikä tarjous on halvin. Palvelumme on sujuva, helppokäyttöinen ja turvallinen.

Korko muodostuu viitekorosta ja pankin marginaalista. Siihen vaikuttaa siis yleinen korkotaso. Lainan korko on aina asiakaskohtainen, eli lainanhakijan yksilöllinen taloudellinen tilanne vaikuttaa siihen. Näiden lisäksi korkoon vaikuttaa lainatyyppi, lainan koko ja takaisinmaksuaika. Tavallisesti vakuudellisten lainojen korot ovat matalammat kuin vakuudettomien, ja isojen lainojen korot ovat matalammat kuin pienempien lainojen. Lyhytaikaisten lainojen korot ovat usein korkeammat kuin pitkäaikaisten lainojen korot, mutta toisaalta lyhytaikaisessa lainassa korkoja kertyy lyhyemmältä ajalta, joten euroissa niistä ei välttämättä kerry kovin paljon maksettavaa.

Lainojen yhdistämiseen kannattaa tutustua, jos sinulla on useita lainoja. Yleensä yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä kokonaisuutena. Yhdistelylainalla voidaan yhdistää kulutusluotot, osamaksut, luottokorttivelat ja muut vastaavat pienet lainat. Yhdistelylainan ansiosta maksat jatkossa vain yhden lainan kuluja, joten voit säästää huomattavasti lainan kuluissa. Lisäksi raha-asiat aiheuttavat vähemmän stressiä, kun vastuullasi on vain yhden lainan lyhennykset.

Lue myös: