Lainojen kilpailutus

Kilpailuta lainat ja säästä

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa Nordic Bankin lainavertailu-palvelun avulla. Kilpailutamme lainan puolestasi 27 pankilla ja luotonmyöntäjällä, yhdellä hakemuksella. Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Lainojen kilpailuttaminen on helppoa Nordic Bankin lainavertailu-palvelun avulla. Kilpailutamme lainan puolestasi 27 pankilla ja luotonmyöntäjällä, yhdellä hakemuksella. Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika jonka jälkeen näet suuntaa antavan kuukausierän lainallesi.

Lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja nopeaa, eikä sido tai velvoita mihinkään. Voit saada useita lainatarjouksia, joista on helppoa löytää itseen sopivin laina. Lainatarjoukset ovat järjestetty aina edullisimmasta alkaen, joten halvin laina on helppo löytää. Lainaa voit hakea kauttamme mihin tahansa hankintaan. 

Lainat kannattaa aika ajoin aina kilpailuttaa, koska näin voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Lainahakemuksen täyttäminen on nopea ja kätevä tapa kilpailuttaa lähes 30 pankkia ja luotonmyöntäjää kerralla. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja nopeaa, eikä sido tai velvoita mihinkään. Voit saada useita lainatarjouksia, joista on helppoa löytää itseen sopivin laina. Lainatarjoukset ovat järjestetty aina edullisimmasta alkaen, joten halvin laina on helppo löytää. Lainaa voit hakea kauttamme mihin tahansa hankintaan. 

Lainat kannattaa aika ajoin aina kilpailuttaa, koska näin voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Lainahakemuksen täyttäminen on nopea ja kätevä tapa kilpailuttaa lähes 30 pankkia ja luotonmyöntäjää kerralla. 

Kilpailuta lainat Nordic Bankin lainavertailun avulla

Silloin tällöin täytyy tehdä hankintoja, joita varten tarvitaan lainaa. Ehkä koti kaipaa remonttia, tai haluat rakentaa sinne terassin. Tai ehkä tarvitset uuden auton työmatkoja varten, tai uudet talvirenkaat vanhaan autoosi.

Jos olet jo pitkään haaveillut omasta talosta, ja myyntii tuli juuri sopiva tontti, kannattaa tilaisuuteen tarttua pian. Nämä ja kaikki muutkin hankinnat voi rahoittaa vakuudettomalla lainalla.

Lainan ottamisessa sinänsä ei ole mitään pahaa, mutta kannattaa pyrkiä etsimään mahdollisimman edullinen laina, jotta et päädy maksamaan turhaan liian suuria korkoja.

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää, koska voit sillä tavalla säästää merkittäviä summia rahaa.

Lainojen kilpailutus helposti netissä

Kun teet kilpailutuksen lainavertailupalvelussa, säästät myös aikaa! Nordic Bank kilpailuttaa 27 pankkia ja luotonmyöntäjää, eli voit saada jopa lähes 30 tarjousta yhdellä hakemuksella.

Lainasumma ja laina-aika

Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500–70 000 euroa. Pienimpiä summia käytetään tavallisesti yllättävien kulujen kattamiseen. Vakuudettoman lainan saa tilille nopeasti, minkä vuoksi se sopiikin erinomaisesti tilanteisiin, joissa esimerkiksi pyykinpesukone tai puhelin menee rikki ja uusi pitäisi saada pian.

Isompia lainasummia voidaan käyttää esimerkiksi isoihin remontteihin tai uuden auton ostamiseen. Esimerkiksi kylpyhuoneremontti on iso ja kallis projekti, mutta olisi erittäin tärkeää pitää märkätilat kunnossa, jotta ei pääse syntymään rakenteellisia vaurioita.

Isommalla lainalla voisi myös esimerkiksi järjestää upeat hääjuhlat tai sitä voi käyttää lainojen yhdistämiseen.

Nordic Bankin kautta saatavien vakuudettomien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Jos kyseessä on pienehkö pikalaina, voi takaisinmaksuaika olla jopa alle vuoden.

Laina-aika riippuu asiakkaasta ja lainan määrästä. Se kannattaa pyrkiä sopimaan sillä tavalla, että kuukausierästä tulee omaan budjettiin sopiva. Liian suuri kuukausierä kasvattaa riskejä. Yleensä lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Kilpailuta lainat fiksusti

Miksi lainojen kilpailuttaminen on tärkeää?

Suomessa on monta pankkia ja luotonantajaa. Eri luotonmyöntäjät tarjoavat erilaista korkoa, ja vaihtelu voi olla yllättävän suurta.

Isompi korko tarkoittaa tietysti enemmän maksettavaa sinulle, joten sen vuoksi on järkevää pyrkiä etsimään mahdollisimman pienikorkoinen laina.

Jo yhtä tai kahta prosenttia korkeampi korko voi tarkoittaa käytännössä kymmeniä tai isommassa lainassa satoja euroja enemmän maksettavaa.

Ei ole mitään järkeä maksaa kallista korkoa, jos on muitakin vaihtoehtoja.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia lainoja. Kun pystyt säästämään lainakustannuksissa, sinulle jää enemmän rahaa muuhun elämiseen, säästöön tai sijoituksiin.

Kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa. Tällä tavalla voit varmistaa, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen. Laita jo nyt kalenteriisi muistutus, että muistat suorittaa kilpailutuksen myös ensi vuonna.

Kilpailutus tapahtuu käytännössä niin, että pankeilta ja luotonmyöntäjiltä pyydetään lainatarjous ja niitä vertaillaan keskenään. Lainavertailupalvelussa tämä onnistuu nopeasti, sillä saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin. Täytät vain nettisivuillamme yhden ilmaisen hakemuksen, ja voit saada jopa 27 lainatarjousta. Nordic Bank auttaa sinua säästämään rahaa ja aikaa!

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhdessä teidän on mahdollista saada pienempikorkoinen laina. Jos siis olette esimerkiksi remontoimassa kotianne puolisosi kanssa, ja tarvitsette sen vuoksi lainaa, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä.

Lainaa ei välttämättä myönnetä, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai hänellä on paljon velkaa suhteessa tuloihin.

Myös kovin pienet tai epäsäännölliset tulot voivat estää lainan saamisen. Lainahakemuksen voi kuitenkin tehdä, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö ehdot.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Kilpailuta lainat fiksusti ja toteuta unelmasi!

Yhdistä lainasi, niin säästät

Jos sinulle on kertynyt useita lainoja, osamaksusopimuksia ja kulutusluottoja, saatat hyötyä lainojen yhdistämisestä. Kun sinulla on useita lainoja, maksat niistä jokaisesta myös korkoja ja kuluja.

Todennäköisesti siis maksat joka kuukausi aika paljon pelkästään lainojen korkoja. Jos yhdistät lainasi, maksat jatkossa vain yhden lainan korkoja, mikä yleensä tarkoittaa suurta säästöä.

Laske ensin olemassa olevien velkojesi jäljellä olevat summat yhteen. Ota myös selvää lainojen kuukausieristä, koroista ja kuluista. Syötä lainojesi yhteissumma lainalaskuriimme.

Laina-aikaa muuttamalla voit testailla, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin takaisinmaksuajalla. Laskurista näet myös suuntaa antavan arvion lainan vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti vasta henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Tee lainahakemus nettisivuillamme. Saat tarjouksia sähköpostiisi jo parissa minuutissa. Tarkastele saamiasi tarjouksia. Vertaile niitä keskenään ja vertaa niitä olemassa oleviin lainoihisi.

Jos tarjouksien joukosta löytyy edullisempi vaihtoehto, kannattanee tarjous hyväksyä. Voit maksaa rahoilla kaikki jäljellä olevat lainasi pois. Jatkossa lyhennät siis vain yhtä yhdistelylainaa, eli sinulle jää todennäköisesti paljon enemmän rahaa säästöön tai elämiseen.

Lainojen kilpailuttaminen on tehty helpoksi

Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on helppoa ja nopeaa

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa 27 eri pankkia ja luotonantajaa. Meidän avullamme saat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Palvelussamme lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Meidän kauttamme voit saada lainaa ilman takaajia ja vakuuksia 500–70 000 euroa. Laina-aika on yleensä 1–15 vuotta. Jos kyseessä on pieni pikalaina, laina-aika voi olla alle vuodenkin mittainen.

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit huoletta täyttää hakemuksen, vertailla tarjouksia ja tehdä itsellesi sopivan ratkaisun.

Voit kilpailuttaa lainat missä ja milloin tahansa

Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Saat ensimmäiset tarjoukset jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset ovat saapuneet yleensä 6 tunnissa.

Kun olet valinnut tarjouksista sopivan, saat lainasumman tilillesi todella nopeasti, parhaimmillaan jopa jo samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset lainojen kilpailuttamisesta:

Mistä pankista edullinen laina?

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi noin 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa oman lainatarjouksen veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Mitä hyötyä on lainojen kilpailuttamisesta?

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa lainanhoitokustannuksista. Kilpailutat Nordic Bankin avulla lähes 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Kuinka nopeasti laina siirretään tililleni?

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Mistä löydän edullisimman lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen lainavertailupalvelumme kautta, saat lainatarjouksia, jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa edullinen laina?

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.