Laskurit yrittäjälle

Nordic Bankin nettisivuilta löydät suositut ja hyödylliset yrittäjille tarkoitetut laskurit maksutta käyttöösi. Kätevät laskurit helpottavat yrittäjän arkea.

Näillä työkaluilla laskutoimitukset saa tehtyä nopeasti ja aikaa säästyy muihin asioihin.

Kaikkea ei tarvitse laskeskella itse omassa päässä, vaan laskurit hoitavat laskemisen puolestasi nopeasti ja mikä tärkeintä: varmasti oikein.

Laskurit yrittäjälle

Yrityslainalaskuri

Nordic Bankin yrityslainalaskurilla voit arvioida, mikä olisi yrityksellesi sopiva lainan määrä ja laina-aika. Nordic Bankin kautta yrityslainaa voi hakea enintään 250 000 euroa. Laina-aika on 3 – 36 kuukautta. Helppokäyttöiseen laskuriin syötetään haluttu lainanmäärä sekä laina-aika. Tämän jälkeen laskuri kertoo heti arvion kuukausierästä sekä luoton todellisen vuosikoron ja luottokustannusten yhteismäärän. Laina-aikaa vaihtelemalla näet heti, millä tavalla laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään ja luottokustannusten yhteismäärään.

Yrityslainalaskuri

Viitenumerolaskuri

Viitenumerolaskurimme tekee hetkessä viitenumerot laskuillesi käyttäen pohjana antamaasi laskunumeroa. Viitenumerot helpottavat maksujen käsittelyä eikä manuaalista työtä tarvitse tehdä juuri ollenkaan. Kun viitenumeroa käytetään oikein, taloushallintojärjestelmä osaa merkitä maksun oikealle laskulle.

Jokaisessa laskussa pitää olla viitenumero tai viesti. Viitenumero toimii tunnistekoodina laskun käsittelyssä. Viitenumerot kannattaa ottaa käyttöön heti yritystaipaleen alkuvaiheessa, jotta toiminta on alusta asti skaalautuva ja selkeä.

Viitenumerolaskuri

IBAN-laskuri

IBAN eli kansainvälinen tilinumero otettiin käyttöön Suomessa vuonna 2008. IBAN-koodin tarkoitus on helpottaa kirjanpitoa sekä edistää kotimaan ja ulkomaan maksuliikenteen automatisointia. Maksut eivät enää mene läpi ilman oikeanlaista tilinumeroa. Siksi vanhassa muodossa olevat tilinumerot pitää muuttaa uuteen muotoon.

Tässä sinua auttaa Nordic Bankin IBAN-laskuri. Laskuriin kirjoitetaan tilinumero vanhassa muodossa ja laskuri muuttaa sen IBAN-tilinumeroksi. IBAN-laskukaava on monimutkainen, joten on turha käyttää itse aikaa sen laskemiseen. Laskurimme avulla saat tietää oikean numeron hetkessä.

IBAN-laskuri

Alv-laskuri

Alv-laskuri laskee verosumman, joka erilaisista palveluista ja tavaroista maksetaan. Jokainen yli 15 000 euron liikevaihtoa tekevä yritys on velvollinen maksamaan veroa. Arvonlisäveroprosentti riippuu verokannasta.

Alv-laskuri

Vuokratuottolaskuri

Vuokratuottolaskurilla voit laskea esimerkiksi sijoitusasunnon, varaston tai liiketilan vuokratuoton. Vuokratuottolaskuri on hyvä työkalu etenkin asuntosijoittajille. Laskuri auttaa arvioimaan, onko kyseessä hyvä sijoituskohde. Sitä voi käyttää esimerkiksi, kun etsit sopivaa sijoituskohdetta ja vertailet asuntoja.

Nordic Bankin vuokratuottolaskuri ottaa huomioon myös asunnon korjauskulut. Remonttikustannukset vaikuttavat paljon vuokratuottoon, minkä vuoksi ne kannattaa ottaa laskelmissa huomioon.

Vuokratuottolaskuri

Viivästyskorkolaskuri

Viivästyskorkolaskurilla voit tarkistaa myöhästyneen laskun kulut. Lain mukaan saat lisätä myöhästyneelle laskulle viivästyskorkoa. Korkolaki määrittää koron koon. Monet järjestelmät eivät laske viivästyskorkoa, joten voit sen sijaan käyttää kätevää viivästyskorkolaskuriamme.

Viivästyskorkolaskuri

Katso myös muut laskurit

Laskurit-sivulta löydät myös lukuisia muita käteviä, käyttäjäystävällistä laskureita eri tarkoituksiin. Esimerkiksi veroprosenttilaskuri, prosenttilaskurit, korkoa korolle laskuri jne. Laskureidemme avulla suoritat laskutoimitukset nopeasti ja voit luottaa siihen, että tulos on oikein.

Katso muut laskurit