Luotettava laina

Luotettava laina netistä

Voit hakea lainaa luotettavasti netistä, ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia. 

Nordic Bank kilpailuttaa yli kolmekymmentä pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä ilmaisella hakemuksella. 

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Voit hakea lainaa luotettavasti netistä, ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia. Nordic Bank kilpailuttaa yli kolmekymmentä pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä ilmaisella hakemuksella. 

Luotettava laina on edullinen ja asiakkaalle sopiva vaihtoehto, kannattaa siis tutustua saamasi lainatarjouksiin huolellisesti. Todellinen vuosikorko ja lainan muut kulut on syytä tarkistaa ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei vielä sido tai velvoita vastaanottamaan lainaa, voit siis kaikessa rauhassa tutustua saamasi lainatarjouksiin ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Luotettava laina on asiakkaalle edullinen vaihtoehto, kannattaa siis tutustua saamasi lainatarjouksiin huolellisesti.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei vielä sido vastaanottamaan lainaa, voit siis kaikessa rauhassa tutustua saamasi lainatarjouksiin ja valita lainan mikäli se sopii tilanteeseesi. 

Nordic Bankin kautta löydät luotettavat lainat

Usein kun lainantarve ilmenee, tarvitaan ylimääräistä rahaa nopeasti. Lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa ihan mistä tahansa tai millä tahansa korolla. Lainanmyöntäjiä ja erilaisia lainatuotteita on nykyään paljon. Niiden kaikkien läpikäyminen on aikaa vievää puuhaa. Siksi vertailemiseen kannattaa käyttää lainavertailupalvelua.

Lainojen kilpailuttaminen on nykyään erittäin helppoa ja nopeaa. Kun vertailet lainat luotettavassa lainavertailupalvelussa, voit varmistua myös lainan luotettavuudesta.

Suomalainen Nordic Bank kilpailuttaa lainat sujuvasti ja luotettavasti. Vertailemme jopa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada lähes 30 lainatarjousta!

Löydät luotettavan lainan Nordic Bankin avulla

Toimimme vastuullisesti ja turvallisesti. Teemme yhteistyötä luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Kun kirjaudut palveluumme, näet saamasi lainatarjoukset pienimmän koron mukaan järjestettynä. Sinä kuitenkin päätät itse, minkä tarjouksista valitset.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Kilpailuta turvallisesti verkossa

Luotettavat lainanantajat

Ulkomaisten lainasivustojen huijausyritykset ovat lisääntyneet. Huijauksessa hakijalle muka myönnetään lainaa, mutta todellisuudessa hän ei koskaan saa rahoja. Sen sijaan hakijaa vaaditaan maksamaan toimitusmaksuja tai jonkinlaisia ennakkomaksuja huijaussivustolle. Huijausyritykset voivat olla todella uskottavia, joten raha-asioiden kanssa pitää olla erittäin tarkkana, jotta ei joudu huijatuksi.

Huijauksen voi välttää, kun tekee lainahakemuksen luotettavassa lainojenvertailupalvelussa. Nordic Bank tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien toimijoiden kanssa. Kun siis teet hakemuksen palvelussamme, voit luottaa siihen, että se päätyy vain rehellisille toimijoille.

Palvelussamme pääset tutustumaan monien rahoituslaitosten lainoihin. Hakemuksesi toimitetaan useisiin pankkeihin, kuten

Sekä monille rahoitusyhtiöille, joista tunnetuimpia lienevät esimerkiksi:

Tavoitat yhdellä hakemuksella nämä ja monet muut lainapaikat, kun teet lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla. Lainaa ei ole pakko hakea omasta pankista. Voit nostaa sitä mistä tahansa pankista tai rahoitusyhtiöstä. Kumpikin näistä vaihtoehdoista on turvallinen ja molemmat toimivat samalla tavalla. Yleensä lainaa ei kannata ottaa omasta pankista tai muusta tutusta lainapaikasta pyytämättä tarjousta ensin muista lainapaikoista. Jos jätät vertailun tekemättä ja otat lainan ensimmäisestä mieleen tulevasta paikasta, saatat päätyä maksamaan lainasta tarpeettoman korkeaa korkoa.

Turvallisimmat lainatyypit

Olet varmasti huomannut, että lainatyyppejä on paljon erilaisia. Eri lainatyypit sopivat erilaisiin tilanteisiin ja eri tarkoituksiin. Millainen laina sitten kannattaisi valita missäkin tilanteessa? Millainen on järkevin ja turvallisin lainatyyppi?

Kulutusluotto
Kulutusluotto on kerralla tilille maksettava vakuudeton laina, joka on usein kooltaan 5 000–25 000 euroa. Luotto voi olla myös tuota paljon pienempi tai suurempi, jopa 70 000 euron kokoinen. Jos lainasumma on isompi, on myös laina-aika pitempi. Nordic Bankin lainoissa takaisinmaksuaika voi olla 1–15 vuotta.

 

Kulutusluoton saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Usein sitä haetaan esimerkiksi auton ostamiseen, kodin remontointiin tai sisustamiseen ja erilaisiin arjen kuluihin. Kulutusluotto, kuten kaikki muutkin vakuudettomat lainat, on nopea vaihtoehto, joten se sopii hyvin myös kiireellisiin tilanteisiin, joissa rahoitusta tarvitaan pian. Kulutusluotto maksetaan tilille yhdessä erässä, minkä vuoksi se sopii tilanteisiin, joissa hankinnan kulut ovat jo etukäteen melko tarkasti selvillä.

Pikalaina
Pikalaina on kulutusluottoa pienempi lainasumma. Pienin mahdollinen summa, jonka Nordic Bankin kautta voi hakea, on 500 euroa. Nopea pikalaina on tarkoitettu lähinnä kiireellisiin tilanteisiin, äkillisen rahapulan paikkaamiseen. Sillä voi tehdä pieniä yksittäisiä hankintoja.

 

Pikalainan laina-aika on lyhyt, se saattaa olla vain muutamien kuukausien mittainen. Pienissä pikalainoissa on usein korkeammat korot kuin isommissa lainoissa, mutta koska laina maksetaan pois nopeasti, ei korkoja ehdi kertyä maksettavaksi kovin paljon.

Joustoluotto
Jos kaipaat kertalainaa joustavampaa ratkaisua, on joustoluotto hyvä vaihtoehto. Joustoluotto tai joustolaina toimii samaan tyyliin kuin luottokortti. Koko lainasummaa ei siis siirretä tilillesi kerralla, vaan sinulle myönnetään luottotili, josta saat tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan. Tällainen luotto sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa hankinnan kulut eivät ole vielä tarkasti selvillä etukäteen. Voit tehdä nostoja luottotililtä vasta sitten, kun tiedät tarkemmin, millaisen lainasumman tarvitset.

 

Esimerkiksi remontit ovat tällaisia projekteja, joissa joustoluotosta voi olla paljon hyötyä. Projektin lopullinen hinta ei välttämättä ole tarkasti selvitettävissä etukäteen, sillä eteen saattaa tulla yllätyksiä tai suunnitelmiin muutoksia. Näissä yllättävissä tilanteissa avun saa nopeasti joustoluotosta. Joustolaina toimii erinomaisesti myös puskurirahastona. Siihen voi turvautua, kun tulee mitä tahansa yllättäviä menoja tai kuluja.

säästäminen

Yhdistelylaina
Tutustu yhdistelylainaan, jos sinulla on monta pientä luottoa, osamaksuja ja luottokorttivelkaa. Yhdistelylainalla kaikki vakuudettomat lainat voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. Velan määrä pysyy samana, mutta yhdistelylaina tuo silti säästöjä. Tämä johtuu siitä, että jokaisesta lainasta maksetaan myös kuluja ja niistä voi kertyä paljon maksettavaa, kun lainoja on useita. Kun luotot yhdistetään, pääset eroon suurimmasta osasta kuluja. Maksettavaksesi jää vain yhden lainan kulut.

 

Lisäksi isommissa lainoissa korko on tavallisesti matalampi kuin pienissä. Myös sen vuoksi yhdistelylaina voi tulla halvemmaksi kuin monta pientä lainaa yhteensä. Yhdistelylaina säästää rahan lisäksi hermojasi. Sinun ei tarvitse enää muistaa maksaa monen lainan lyhennyksiä ja pysyt helposti selvillä siitä, minkä verran velkaa on vielä maksamatta.

Miten tunnistat luotettavan lainan?

Kun suoritat lainavertailun luotettavassa lainavertailupalvelussa, voit varmistua myös lainan luotettavuudesta. Lisäksi esimerkiksi seuraavat seikat kertovat lainan ja lainanantajan luotettavuudesta:

  • Kaikkien Suomessa toimivien luotonantajien täytyy toimia viranomaisten valvonnan alaisena. Luotonantajan nettisivuilta pitäisi löytyä tieto siitä, että yritys toimii Finanssivalvonnan tai Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena. Voit etsiä lainanantajan tietoja myös Finanssivalvonnan sivuilta.
  • Varmista, onko kyseinen yritys luotonantaja vai -välittäjä. Tämän seikan tulisi käydä selkeästi ilmi yrityksen nettisivuilta. Nordic Bank on lainavertailupalvelu. Emme siis myönnä lainaa, vaan tarjoamme lainojenkilpailutuspalvelua.
  • Tutustu luotonmyöntäjään ja lainan ehtoihin huolellisesti. Miten toimit esimerkiksi hankalissa tilanteissa. Pohdi jo ennakkoon, miten lainanmyöntäjä toimii, jos esimerkiksi joudut maksuvaikeuksiin. Tarjoaako luotonantaja mahdollisuutta eräpäivän siirtoon tarvittaessa? Usein luotettavilta lainantarjoajilta tämäkin vaihtoehto löytyy.
  • Tarkastele lainan ehtoja. Lainatarjouksesta pitäisi löytyä lainan nimelliskorko, mahdolliset tilinhoitomaksut ja muut kulut sekä tiedot lainan kokonaiskuluista. Luotettavan lainantarjoajan toiminta on avointa ja selkeää. Saat tarvittaessa lisätietoja lainasta yrityksen asiakaspalvelusta.

Jos yrityksen nettisivut vaikuttavat epämääräisiltä tai ne ovat esimerkiksi vain osittain suomenkieliset, voi kyse olla epärehellisestä toimijasta. Asiallinen yritys viestii itsestään ja toiminnastaan avoimesti ja rehellisesti. Jos yrityksen tietoja ei löydy nettisivuilta, kannattaa pohtia, onko kyseessä sittenkään luotettava yritys.

Tutustu aina lainan ehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt tarjouksen. Jos tarjous on epäilyttävän paljon edullisempi verrattuna muiden toimijoiden vastaaviin lainoihin, kannattaa tarjoukseen suhtautua varauksella. Toisinaan lainanmyöntäjät voivat kuitenkin tarjota asiakkaalle selkeästi muita edullisempaa tarjousta, joten halpa tarjous ei automaattisesti tarkoita huijausta. Selvitä lainanmyöntäjän taustoja ja tietoja ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluun, niin voit varmistua luotonmyöntäjän luotettavuudesta.

Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita lainatarjouksia

Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

Nordic Bankin avulla löydät luotettavat ja edulliset lainat. Palvelumme on erittäin helppokäyttöinen ja sujuva. Vertailemme jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella. Hakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei vielä sido tai velvoita sinua mihinkään, joten hakemuksen tekeminen on riskitöntä.

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme. Välitämme sen 27 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada pienellä vaivalla jopa lähes 30 tarjousta. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Ensimmäiset tulevat yleensä jo parissa minuutissa, joten pääset heti tutustumaan tarjouksiin. Näet ne myös palvelustamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä tekee vertailemisesta entistäkin helpompaa, sillä näet heti yhdellä vilkaisulla, mikä tarjouksista on kaikista edullisin.

Nordic Bankin kautta löydät sekä pienet että isot vakuudettomat lainat kaikkiin tarkoituksiin. Remonttilaina, autolaina, kulutusluotto, joustolaina ja pieni pikavippi – nämä ja monet muut vakuudettomat lainat kilpailutat kauttamme helposti ja luotettavasti.

Lainavertailu on helppoa Nordic Bankissa

Kuka voi saada lainaa kauttamme?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Luotonmyöntäjät vaativat vain, että hakijalla on säännölliset, riittävän suuret tulot ja puhtaat luottotiedot. Tulot voivat olla palkka- tai eläketuloja.

Aivan kaikille lainoja ei siis valitettavasti voida myöntää. Maksuhäiriömerkinnät, liian pienet tai epäsäännölliset tulot sekä olemassa olevat lainat voivat johtaa kielteiseen lainapäätökseen. Voit silti aina tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö ehdot. Pelkkä hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mihinkään. Se on siis riskitöntä ja turvallista. Täytä ilmainen hakemus nettisivuillamme. Välitämme sen jopa 35 eri taholle. Saat pian tietää, onko sinun mahdollista saada vakuudetonta lainaa tällä hetkellä.

Lainaa voi hakea helposti netistä

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen onkin kannattavaa, sillä yhdessä voitte saada isomman lainasumman, pienemmän koron ja muutenkin paremmat ehdot lainalle. Jos olette yhdessä puolisosi kanssa esimerkiksi tekemässä remonttia, hankkimassa autoa tai yhdistämässä lainojanne, kannattaa hakemus ehdottomasti tehdä molempien nimellä.

Luotettava laina lainojen yhdistämiseen

Yhdistelylainalla voit saada isoja säästöjä

Nykyään melkein mitä tahansa saa ostettua osamaksulla. Ehkä olet hankkinut uuden tietokoneen, sohvan ja vaatteita osamaksulla. Lisäksi sinulla voi olla luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja. Tällaisessa tilanteessa joka kuukausi kuluu todennäköisesti paljon rahaa pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin.

Jos sinulla on monta pientä lainaa, kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen.

Voit yhdistää lainasi laskemalla kaikkien jäljellä olevien lainojesi yhteismäärän. Kirjoita tuo summa hakemukseesi ja täytä muut vaaditut tiedot. Jos sinulle myönnetään laina, voit maksaa rahoilla kaikki pienet luottosi pois. Sinulle jää lyhennettäväksi siis ainoastaan yksi yhdistelylaina.

Kilpailuta lainallesi edullinen todellinen vuosikorko

Kun maksat pois vain yhtä lainaa kerrallaan, säästät todennäköisesti paljon rahaa. Sen lisäksi säästät hermojasi ja muistiasi. On paljon helpompi pysyä kärryillä siitä, miten paljon velkaa on vielä jäljellä, kun huolehdittavana on vain yksi laina.

Joskus käy niin, että kaikkien luottojen yhdistäminen ei onnistu heti ensimmäisellä kerralla. Tällöin voi kuitenkin olla hyödyllistä yhdistää edes osa kaikkein kalliskorkoisemmista lainoista. Sinulle jäisi edelleen useampi laina maksettavaksi, mutta saisit silti jonkin verran säästöä, kun kalliskorkoisimmat niistä olisi maksettu pois. Tutustu lainaehtoihin huolellisesti ja harkitse, mikä olisi sinulle paras ratkaisu.

Usein kysytyt kysymykset luotettavasta lainasta:

Lainatarjouksista kannattaa tarkastella etenkin lainasummaa, laina-aikaa, korkoa ja kuluja sekä todellista vuosikorkoa.

Suomessa viranomaiset valvovat luotonantajia, jotta lainan ottaminen olisi turvallista. Kaikkien Suomessa toimivien luotonantajien pitää toimia Finanssivalvonnan valvonnassa.

Kyllä, Nordic Bank on luotettava lainavertailupalvelu, joka toimii yhteistyössä ainoastaan luotettavien rahoitusyhtiöiden ja pankkien kanssa.

Tutustu lainantarjoajan nettisivuihin. Jos kyseessä on asiallinen yritys, nettisivuilta löytyy yrityksen tiedot ja yritys viestii toiminnastaan avoimesti ja rehellisesti. Luotonantajan nettisivuilta pitäisi löytyä myös tieto siitä, että yritys toimii Finanssivalvonnan tai Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena. Tarkastele lainan ehtoja huolellisesti. Lainatarjouksesta pitää löytyä nimelliskorko, lainan muut kulut ja kokonaiskulut.

Voit kilpailuttaa Nordic Bankissa myös yrityslainat 250 000 euroon asti. Nordic Bank toimii yhteistyössä ainoastaan luotettavien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joten voit luottaa siihen, että meidän kauttamme haettu laina on luotettava.

Kilpailuta autorahoitus Nordic Bankissa. Toimimme yhteistyössä vain luotettavien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa, joten voit luottaa siihen, että meidän kauttamme haettu autorahoitus on turvallinen.

Kilpailuta lainat lainavertailupalvelu Nordic Bankissa, niin voit varmistua lainan luotettavuudesta. Nordic Bank tekee yhteistyötä ainoastaan luotettavien rahoituslaitosten ja pankkien kanssa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat ja lainapaikat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lainaa ei kannata ottaa, jos et ole varma siitä, pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Uutta lainaa ei kannata ottaa silloinkaan, jos entisiä lainoja on vielä paljon maksamatta.

Lue lisätietoa luotettavista lainoista: