Luotto

Vakuudeton luotto nopeasti netistä

Kilpailuta luotot helposti Nordic Bankissa. Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja luotonmyöntäjälle. Kaikki luotot on syytä kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä kokoista luottoa olet hakemassa.

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat rauhassa katsoa tarjoukset ja tehdä valintasi. Rahat maksetaan tilillesi yleensä jo minuuteissa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Kilpailuta luotot helposti Nordic Bankissa. Välitämme hakemuksesi 35 pankille ja luotonmyöntäjälle. Kaikki luotot on syytä kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä kokoista luottoa olet hakemassa. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Saat rauhassa katsoa tarjoukset ja tehdä valintasi. Rahat maksetaan tilillesi yleensä jo minuuteissa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Voit hakea kauttamme lainaa omien tarpeidesi mukaan 500–70 000 euroa. Oletpa sitten paikkaamassa äkillistä rahapulaa tai toteuttamassa pitkäaikaisia haaveitasi, voit hakea meidän kauttamme lainaa.

Säästät merkittäviä summia rahaa, kun vertailet lainat ensin. Meidän avullamme vertaileminen onnistuu helposti ja nopeasti!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea kauttamme lainaa omien tarpeidesi mukaan 500–70 000 euroa. Oletpa sitten paikkaamassa äkillistä rahapulaa tai toteuttamassa pitkäaikaisia haaveitasi, voit hakea meidän kauttamme lainaa.

Säästät merkittäviä summia rahaa, kun vertailet lainat ensin. Meidän avullamme vertaileminen onnistuu helposti ja nopeasti!

Luotto nopeasti tilille

Markkinoilla on saatavilla monenlaisia lainatuotteita. Vakuudetonta luottoa varten ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Vakuudetonta lainaa varten ei myöskään tarvitse käydä pankissa neuvottelemassa, vaan lainaa voi hakea netissä helposti vaikka omalta kotisohvalta käsin.

Vakuudettomien luottojen kiva puoli on se, että rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Lainan myös saa tilille todella nopeasti. Jos puhelimesi hajoaa ja tarvitset pian uuden, voit hankkia sellaisen pikalainan avulla. Tai jos haluat esimerkiksi lomalla Lappiin laskettelemaan, voit hakea lomalainaa.

Samassa hakemuksessa voit hakea lainaa useita eri tarkoituksia varten.

Jos esimerkiksi haluat toteuttaa sen unelmiesi reissun Lappiin ja sen lisäksi tarvitset hieman rahaa vaikkapa lasketteluvaatteita ja -suksia varten, voit hakea lainaa noita kaikkia varten samassa hakemuksessa.

Luotto fiksusti netistä, kilpailuttamalla edullisin

Miksi lainat ja luotot kannattaa kilpailuttaa?

Vakuudettomien lainojen korkotasoa on alennettu lainsäädännöllä, minkä vuoksi niiden korot ovat nykyään kilpailukykyisiä. Luotonantajien tarjoamat korot vaihtelevat. Siksi luotot on järkevää kilpailuttaa ensin.

Lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta pankista ja rahoitusyhtiöstä. Hakemusta ei kuitenkaan tarvitse lähettää erikseen jokaiseen rahoituslaitokseen. Nordic Bankin kautta saat kilpailutettua yhdellä hakemuksella jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Hakemuksen tekeminen on sinulle maksutonta.

Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Pian alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Kun olet valinnut niistä itsellesi sopivan, toimita luotonmyöntäjän mahdollisesti vaatimat liitteet ja allekirjoita lainasopimus. Rahat saat tilillesi yhden työpäivän kuluessa, parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana.

Kuka vakuudettoman luoton voi saada?

Vakuudetonta luottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Takaajia tai vakuuksia ei vaadita. Jotta hakija voi saada lainaa, tulee hänellä olla vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot. Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena luotonantajille.

Voit silti hakea lainaa, vaikka et olisi täysin varma, täyttyvätkö lainaehdot kohdallasi. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita mihinkään, joten se on riskitöntä. Toki lainaa kannattaa hakea aina vain tarpeeseen ja vain silloin, kun olet varma, että pysty maksamaan sen takaisin ajallaan.

Luottoa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakijan kanssa voitte saada lainaa paremmilla ehdoilla ja pienemmällä korolla. Lainaa kannattaa siis hakea yhdessä etenkin, jos kyseessä on isompi summa.

Katso minkälainen luotto sopisi sinulle

Minkälainen luotto sopisi minulle?

Markkinoilla on paljon erilaisia lainatyyppejä. Niitä kaikkia käytetään eri tarkoituksiin. Minkälainen luotto olisi juuri sinun tilanteeseesi sopiva? Tässä esittelemme lyhyesti muutamia erilaisia vakuudettomia luottoja:

Vakuudeton kulutusluotto: Vakuudeton kulutusluotto on nimensä mukaisesti laina, jota varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Kulutusluottoa haetaan usein erilaisia hankintoja varten tai tavallisen elämän kuluja kattamaan.

Tavallisesti kulutusluottoa haetaan 500025 000 euroa. Nordic Bankin kautta sitä on mahdollista hakea enimmillään jopa 70 000 euroa. Laina maksetaan takaisin 1–15 vuodessa.

Pikavippi: Pikavippi eli pikalaina on pieni tai pienehkö lyhytaikainen laina. Meidän kauttamme voit hakea pikavippiä 500–5000 euroa. Vippi maksetaan takaisin yleensä 1–10 kuukaudessa. Lainat kannattaa aina maksaa pois niin pian kuin mahdollista, koska sillä tavalla säästät korkokuluissa.

Vippejä otetaan yleensä äkillisten kulutustarpeiden vuoksi, esimerkiksi silloin kun puhelin tai tietokone menee rikki. Ilman näitä elämä on nykymaailmassa hieman hankalaa, joten uudet pitäisi saada ostettua pian. Pikalainalla se onnistuu, sillä rahat maksetaan tilille yleensä jo parissa tunnissa.

Joustolaina: Joustolaina on tavallaan virtuaalilompakko. Se toimii samalla tyylillä kuin luottokortti. Koko lainasummaa ei ole pakko nostaa tilille kerralla, vaan voit nostaa rahaa luottotililtäsi useammassa erässä silloin kun itse haluat.

Joustolaina toimii turvana yllättävien tilanteiden varalle. Kun olet hakenut joustolainaa etukäteen, saat nostettua luottotililtäsi rahaa, kun sattuu jotain yllättävää. Voit varautua joustolainan avulla myös alennusmyynteihin. Jos löydät alennuksesta esimerkiksi upeita huonekaluja, pystyt tarttumaan tarjoukseen joustolainan avulla.

Yhdistelylaina: Yhdistelylainaa käytetään lainojen yhdistämiseen. Nykyään on tavallista, että kaikenlaista hankitaan osamaksulla. Elektroniikkaa, vaatteita, huonekaluja ja vaikka mitä muuta saa ostettua osamaksulla. Siksi helposti käy niin, että osamaksuja on maksettavana monta samanaikaisesti. Lisäksi voi olla myös kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa.

Tällaisessa tilanteessa rahaa menee paljon pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin. Voi myös olla vaikeaa pysyä kärryillä lainoista, jos niitä on paljon. Yleensä monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi iso. Siksi lainojen yhdistämisellä voi säästää paljon rahaa.

Meidän kauttamme voit hakea yhdistelylainaa 500–70 000 euroa. Pystyt siis yhdistämään avullamme isonkin määrän lainoja. Käytännössä yhdistäminen tapahtuu niin, että lasket jäljellä olevien lainojesi summat yhteen ja kirjoitat tuon summan hakemukseen. Täytä hakemukseen muut vaaditut tiedot. Lähetä hakemus ja odottele hetki. Alat pian saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Vertaile tarjouksia, ja jos niiden joukosta löytyy edullisempi vaihtoehto, kannattanee se valita. Kun olet saanut yhdistelylainan tilillesi, voit maksaa sillä kaikki pienet lainasi pois. Jatkossa lyhennät ainoastaan yhtä lainaa.

Edulliset luotot löytyvät Nordic Bankin avulla

Eri luotonmyöntäjät tarjoavat erilaista korkoa lainoille. Vaihtelu luotonmyöntäjien välillä voi olla suurta. Siksi kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa ensin riippumatta siitä, minkä kokoisesta lainasta on kyse.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on erittäin nopeaa ja helppoa. Hakemuksen täyttäminen on helppoa. Alat jo parissa minuutissa saada tarjouksia. Ne lähetetään sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne myös palvelustamme, jossa ne on järjestetty pienimmän koron mukaan.

Todellinen vuosikorko on tärkein luku, jota kannattaa katsoa, kun lainoja vertailee. Todellinen vuosikorko sisältää koron lisäksi kaikki lainasta maksettavat kulut kuten tilinhoitopalkkiot ja avausmaksun. Vertaile lainatarjouksia keskenään tarkastelemalla niiden todellista vuosikorkoa. Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sitä edullisempi laina on.

Nordic Bankin avulla löydät edullisen luoton vaivattomasti

Kuinka paljon vakuudetonta luottoa voin saada?

Meidän kauttamme voit saada vakuudetonta luottoa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Voit halutessasi hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä teidän on mahdollista saada isompi lainasumma ja pienempi korko.

Nordic Bank auttaa löytämään luoton pienellä korolla

Lainat ja luotot kannattaa vertailla. Vertailemisesta on hyötyä, vaikka kyseessä olisi vain pieni lainasumma. Eri luotonmyöntäjät tarjoavat lainoille erilaista korkoa ja vaihtelu voi olla suurtakin. Siksi lainatarjous kannattaa pyytää useista eri paikoista ennen sopimuksen tekemistä.

Lainojen vertaileminen onnistuu helposti Nordic Bankissa. Täytä vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa 35 tarjousta! Rahat saat nostettua tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Meidän kauttamme kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Voit saada lainaa, jos sinulla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot. Voit tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen on riskitöntä, sillä se ei sido sinua mihinkään.

Hae luottoa nettisivuillamme, niin säästät aikaa ja rahaa!

Usein kysytyt kysymykset luotoista:

Luottojen vertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa tai luottoa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea luottoa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla, isomman luoton, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Luottoja vertailemalla voit säästää huomattavasti rahaa joka kuukausi luoton koroissa ja kuluissa. Vertaile luotot aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton luotto maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat luottotarjouksia, jotka on järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin luotto.

Vakuudeton luotto on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan luoton hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia luoton saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Nykyään sanoilla laina ja luotto tarkoitetaan käytännössä samaa asiaa. Molemmilla tarkoitetaan lainaa. Lainoja on useita erilaisia, esimerkiksi pankkilainat, osamaksut ja kulutusluotot.

Luottoa haetaan netistä. Meidän kauttamme voit saada vakuudetonta luottoa enintään 70 000 euroa. Luottoa lyhennetään kuukausittain. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta.

Jatkuva luotto toimii samaan tyyliin kuin luottokortti. Luottotililtä voi nostaa rahaa käyttöön omaan tahtiin. Luotto palautuu takaisin käyttöön sitä mukaan, kun sitä on maksettu takaisin. Eli sitä voi nostaa käyttöön tarvittaessa taas joskus uudestaan.

Luoton saldo tarkoittaa sitä, minkä verran luottoa on vielä maksamatta.

Luottoa lyhennetään kuukausittain. Sen voi myös maksaa kerralla yhdessä erässä. Tällöin korkoja ei ehdi kertyä juurikaan.

Luottoa ei myönnetä, jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Luottoa ei saa välttämättä silloinkaan, jos tulot ovat erityisen pienet tai epäsäännölliset tai jos edellisiä velkoja on vielä paljon maksamatta.

Kyllä voi. Koko lainasumman voi maksaa pois kerralla yhdessä erässä.

Edullinen joustoluotto löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuta luotot Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Lue lisää luotoista: