Luottolimiitti

Edullinen luottolimiitti Nordic Bankista

Kilpailuta luottolimiitti nopeasti Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Täytä helppo luottolimiittihakemus ja saat pian tarjouksia sähköpostiisi.

Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja luotonmyöntäjälle. Alat saada lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Verkkopalvelussamme näet tarjoukset kätevästi koron mukaan järjestettynä. Niistä on helppo valita itselle paras luottolimiitti.

Lainan kilpailuttaminen on helppoa Nordic Bankissa. Voit säästää pienellä vaivalla merkittäviä summia rahaa. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta kokeilla, millä hinnalla saisit lainaa tällä hetkellä.

Kilpailuta luottolimiitti nopeasti Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Täytä helppo luottolimiittihakemus ja saat pian tarjouksia sähköpostiisi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja luotonmyöntäjälle. Alat saada lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Verkkopalvelussamme näet tarjoukset kätevästi koron mukaan järjestettynä. Niistä on helppo valita itselle paras luottolimiitti.

Lainan kilpailuttaminen on helppoa Nordic Bankissa. Voit säästää pienellä vaivalla merkittäviä summia rahaa. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta kokeilla, millä hinnalla saisit lainaa tällä hetkellä.

Luottolimiitti on käytössäsi aina tarvittaessa

Luottolimiitti, jota voidaan kutsua myös joustoluotoksi tai saldolimiitiksi, on joustava lainatuote. Sinulle myönnetään tietty määrä luottoa, jonka voit käyttää tarpeen mukaan. Voit nostaa koko summan kerralla omalle tilillesi tai nostaa sitä haluamissasi erissä niin monta kertaa kuin haluat.

Sinä päätät, milloin ja minkä verran nostat rahaa pankkitilillesi. Esimerkiksi jos eteen tulle yllättävä meno, kuten auton korjauttaminen tai uuden kodinkoneen ostaminen, voit nostaa tarvittavan summan ja maksaa sen takaisin myöhemmin erissä tai kokonaan kerralla.

Luottolimiitti on joustava. Sinun ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla, eikä nostamatta jääneestä luotosta makseta korkoa. Korkoa maksetaan siis vain siitä osasta luottoa, joka on nostettu omalle pankkitilille.

Joustavuuden vuoksi limiitti on kätevä esimerkiksi remonttilainana.

Luottolimiitti aina käytössäsi

Remontin edetessä voi tulla eteen yllätyksiä ja muutoksia, joiden vuoksi budjetti ylittyy. Tarvittava luoton määrä voi olla vaikeasti ennustettavissa. Luottolimiitin ansiosta voit nostaa rahaa juuri tarvitsemasi summan, joten lainaa ei tule nostettua liikaa tai liian vähän.

Joustavat lainat ovat myös erinomaisia lomalainoja tai lomamatkan varakassoja. Matkustaessa voi tulla monenlaisia yllättäviä kuluja, joihin voi varautua hakemalla luottolimiitin jo ennakkoon ennen matkaa. Limiitin voi perua joskus jopa kuluttomasti, jos sitä ei tule käytettyä.

Limiittiluotto on hyödyllinen, koska se antaa mahdollisuuden nostaa luottoa oman tarpeen mukaan, sopivissa erissä ja sen avulla voit välttää ylimääräisiä kuluja. Luottolimiittejä tarjotaan sekä yrityksille että henkilöasiakkaille. Yrityksille myönnettävän luottolimiitin ansiosta yritys voi varautua tehokkaasti yllättäviin menoihin ja investointeihin. Lainan takaisinmaksun voi hoitaa joustavasti omassa tahdissa.

Näin luottolimiitti toimii

Luottolimiitti on joustava tapa lainata rahaa tarpeen mukaan. Luottolimiittiä käytetään tavallisesti silloin, kun tarvitaan nopeasti ylimääräistä rahaa pieniin hankintoihin. Luottolimiitti on kätevä, sillä jokaista hankintaa varten ei tarvitse hakea erillistä lainaa, vaan saat rahoituksen nopeasti ja helposti luottolimiitistä.

Pankki voi myöntää esimerkiksi 2000 euron limiitin, mikä tarkoittaa sitä, että voit nostaa luottoa enintään tuon summan joko kerralla tai erissä. Nostettu luotto maksetaan takaisin joko kerralla tai erissä. Usein luottosopimuksessa määritellään takaisinmaksettavan erän minimikoko, jotta luotto lyhenee tarpeeksi nopeasti.

Luottolimiitti on jatkuva luotto, eli rahaa voi nostaa omalle tilille taas joskus uudelleen sitä mukaan, kun sitä on maksanut takaisin. Rahaa voi nostaa käyttöön joustavasti oman tilanteen mukaan lainaehtojen puitteissa.

Esimerkiksi jos luottolimiittisi määrä on 3000 euroa ja nostat luottoa käyttöösi ensin 200 euroa ja sitten 600 euroa, nostettavissa on vielä 2200 euroa (3000 e – 200 e – 600 e = 2200 e). Korkoja maksat tuosta nostamastasi 800 eurosta. Kun maksat lainaa takaisin esimerkiksi 400 e, limiitilläsi on käytössä 2600 euroa (2200 e + 400 e = 2600 e).

Näin joustava luotto toimii. Kokonaislimiitti pysyy samana (tässä esimerkissä 3000 e), ja nostettavissa oleva summa riippuu aiemmin tehdyistä nostoista sekä takaisin maksetusta summasta.

Luottolimiitti tuo joustoa arkeen

Luottolimiitti tuo joustoa arkeen

Luottolimiitti tuo avun arjen rahahuoliin. Luottolimiitti tuo joustoa talouteen, sillä sen avulla voit nostaa rahaa tarpeesi mukaan silloin kun tarvitset ilman, että sinun tarvitsee sitoutua pitkäaikaiseen lainaan. Käytännössä sinulla on siis aina käytössäsi tietty summa rahaa, jota voit nostaa omalle tilillesi milloin vain. Luottolimiitti onkin erinomainen tapa rahoittaa yllättävät menot, kuten auton korjaus tai kodin remontti.

Luottolimiitti toimii hyvin myös lomalainana tai reissuluottona. Voit hakea luoton valmiiksi ennen matkaa ja nostella sitä tarpeen mukaan. Rahat saa käyttää mihin tahansa, joten voit maksaa niillä matkalippuja, hotelliöitä tai vaikkapa tuliaisia. Tällaisen lainan avulla varaudut myös alennusmyynteihin. Kun olet hakenut luoton valmiiksi odottamaan, voit tutustua tarjouksiin rauhassa ja nostaa rahaa tilillesi vasta sitten, kun tiedät tarkemmin, minkä verran sitä tarvitset.

Joustavan luottolimiitin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä lainahakemuksen vaivattomasti verkossa ja saat päätöksen lainan myöntämisestä nopeasti. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat tavallisesti jo muutamien minuuttien kuluttua. Luottolimiitin hakeminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia, joten sitä voi hakea silloinkin, kun vakuutta ei ole käytössä. Se on helppo ja nopea tapa saada rahaa käyttöösi.

Mitä eroa luottolimiitillä ja lainalla on?

Luottolimiitti eroaa tavallisesta lainasta erityisesti siten, että ensiksi mainittu on joustava lainatuote, kun taas muut lainat maksetaan asiakkaan tilille kerralla. Luottolimiitissä voit itse tehdä nostoja omalle tilillesi silloin, kun itse haluat. Tavalliset vakuudettomat ja vakuudelliset lainat sen sijaan ovat kertalainoja, eli ne siirretään tilillesi kerralla yhdessä erässä.

Luottolimiitti on pitkäaikainen luotto. Voit käyttää luottoa useamman kerran, sillä takaisin maksettu luotto palautuu takaisin nostettavaksi. Tämä on kätevää, koska sinun ei tarvitse hakea erillistä lainaa jokaista hankintaa varten. Siksi tällaiset joustavat lainatuotteet sopivat henkilöille, jotka tarvitsevat pientä lainaa useammin. Kerralla maksettavat lainat sopivat yksittäisiin hankintoihin, joissa tarvittava lainasumma on jo etukäteen melko tarkasti tiedossa.

Tavallisesti luottolimiitin maksimisumma on pienempi. Luoton koko on usein muutamia tuhansia euroja, mutta voi toki olla paljon tätä suurempikin. Usein kaikkein suurimmat summat ovat kuitenkin sellaisia lainoja, jotka siirretään tilillesi yhdessä erässä.

Tällaisen pitkäkestoisen lainan korko saattaa myös olla korkeampi kuin kertaluonteisten lainojen korko. Siksi luoton kilpailuttaminen on erityisen tärkeää.

Mitkä asiat vaikuttavat korkoon?

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kustannuksiin. Lainan korko voi vaihdella suuresti eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Siksi on tärkeää tutustua eri vaihtoehtoihin huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä.

Korkoon vaikuttaa moni tekijä. Ensinnäkin yleinen taloudellinen tilanne ja yleinen korkotaso voivat vaikuttaa korkotarjouksiin. Toinen tärkeä tekijä on lainanhakijan oma taloudellinen tilanne. Rahoituslaitokset tarkastelevat aina hakijan tuloja ja menoja, maksuvaraa, työsuhdetta sekä luottotietoja. Mitä parempi hakijan taloudellinen tilanne on, sitä todennäköisemmin hän saa paremman koron luottolimiitille.

Myös korkotyyppi vaikuttaa korkoon. Kiinteä korko tarkoittaa, että korko pysyy samana koko laina-ajan, vaikka yleisessä korkotasossa tapahtuisi muutoksia. Vakuudettomissa lainoissa on usein kiinteä korko.

Lue tästä mitkä asiat vaikuttavat luottolimiitin korkoon

Kiinteä korko on tietyllä tavalla turvallisempi, sillä korkojen noususta ei tarvitse olla huolissaan. Tiedät myös tarkkaan jo etukäteen jokaisen kuukausierän koon. Kiinteäkorkoisten lainojen korot ovat kuitenkin tavallisesti hieman korkeammat kuin muiden lainojen.

Vaihtuva korko taas tarkoittaa sitä, että laina on sidottu johonkin viitekorkoon, joka määrittelee, milloin korko tarkistetaan. Esimerkiksi asuntolainat on usein sidottu 12 kuukauden euriboriin, jolloin korko tarkistetaan vuoden välein. Vaihtuvakorkoisen lainan etu on se, että hyödyt korkojen laskusta. Mutta vastaavasti otat riskin sen suhteen, että korot saattavat myös nousta laina-aikana huomattavasti, jolloin lainan kulut nousevat.

Luottolimiitin korko on tavallisesti korkeampi kuin vakuudellisten lainojen korko. Tämä johtuu siitä, että vakuuksia ei ole, joten luotonmyöntäjän riski on suurempi. Laina kannattaakin kilpailuttaa, jotta löydät edullisen, matalakorkoisen lainan. Kilpailuttaminen on pieni vaiva, mutta voit sillä säästää merkittäviä summia rahaa.

Tällaisissa joustavissa luotoissa korkoja ei makseta koko luottosummasta, jos et nosta sitä kokonaan käyttöösi. Korkoa maksetaan vain siitä osasta, joka on nostetu omalle pankkitilille. Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi 2000 euron luotto ja nostat siitä käyttöösi 1000 euroa, maksat korkoa 1000 eurosta. Luottoa kannattaa siis nostaa vain sen verran kuin sitä todella tarvitsee, jotta ei päädy maksamaan turhaan korkoa isommasta summasta.

Luottolimiitti ja muut lainatuotteet ilman vakuuksia

Luottolimiitin hakeminen on todella helppoa. Saat kilpailutettua palvelussamme nämä joustavat lainatuotteet sekä erilaiset kertalainat. Nordic Bankissa saat kilpailutettua vakuudettomat lainat 500 eurosta 70 000 euroon asti. Laina-aika on tavallisesti 1-15 vuotta. Palvelussamme kilpailutat niin joustavat lainatuotteet, kuten luottolimiitti, sekä kertaluontoiset lainat, kuten autolaina, mökkilaina, venelaina, remonttilaina, pikalaina ja monet muut. Hakemuksessa kysytään esimerkiksi henkilötietojasi, tietoja taloudellisesta tilanteestasi sekä tietysti lainasummaa ja maksuaikaa.

Lainahakemukset käsitellään todella nopeasti. Alat saada tarjouksia sähköpostiisi tavallisesti jo parin minuutin päästä hakemuksen lähettämisestä. Pääset melkein heti suorittamaan vertailua. Pääset tarkastelemaan tarjouksia myös kirjautumalla verkkopalveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät koron mukaan. Tämä helpottaa tarjousten vertailua entisestään, sillä näet helposti, missä on edullisin korko.

Voit kilpailuttaa lainat palvelussamme, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Muista, että voit hakea palvelussamme monenlaisia lainoja myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä rinnakkaishakijan kanssa voitte saada suuremman lainasumman ja matalamman koron. Lainaa kannattaa siis ehdottomasti hakea yhdessä, jos olet tekemässä hankintoja esimerkiksi puolisosi kanssa.

Usein kysytyt kysymykset luottolimiitista:

Luottolimiitti on joustava lainatuote. Sinulle myönnetään lainasumma, jonka puitteissa voit nostaa rahaa pankkitilillesi oman tarpeesi mukaan. Voit nostaa koko summan kerralla tai haluamissasi erissä. Luottolimiitti voi toimia eräänlaisena puskurirahastona, jolla voi hoitaa arjen yllättäviä kuluja. Luottolimiittejä on tarjolla sekä henkilöasiakkaille että yrityksille.

Pankki tai rahoituslaitos myöntää tietyn summan luottoa, jonka voit nostaa käyttöösi oman tarpeesi mukaan joko kerralla tai pienemmissä erissä. Kun maksat käyttämäsi summan takaisin, se vapautuu uudelleen käyttöösi.

Luottolimiitti eroaa muista lainatuotteista siten, että kyseessä on jatkuva laina, jota voi nostaa omalle tilille useassa erässä. Sitä ei siis välttämättä siirretä tilille kerralla, kuten muut lainat, vaan voit tehdä useita nostoja oman tarpeesi mukaan. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Limiittilaina on joustava laina, josta on hyötyä monissa erilaisissa tilanteissa. Se voi toimia taloudellisena puskurina, johon voi turvautua, kun arjessa tulee eteen mitä tahansa yllättävää. Se toimii erinomaisesti myös esimerkiksi remontti- tai sisustuslainana. Remontoidessa eteen tulee usein kaikenlaisia yllätyksiä ja muutoksia, joiden vuoksi tarvitaan lisärahoitusta. Limiittilainasta sitä saa nopeasti ja helposti.

Luottolimiittiä voi hakea jokainen täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä vakaat tulot. Tällaisesta lainasta on hyötyä jokaiselle, jolla on tarve joustavalle ja nopeasti saatavalle rahoitukselle. Luottolimiitillä voi varautua arjen yllättäviin kuluihin sekä erilaisten projektien, kuten remonttien, yllätyksiin.

Luottoraja on ennalta määritelty summa, joka kertoo, minkä verran rahaa voi enintään nostaa omalle tilille. Joustavissa lainatuotteissa luottoraja voi olla jopa kymmenien tuhansien eurojen kokoinen, mutta on tavallisesti muutaman tuhannen euron kokoinen.

Lainapäätös tehdään todella nopeasti, kun kyseessä on vakuudeton laina. Ensimmäisen kerran lainaa voi saada nostettua omalle pankkitilille jo yhden arkipäivän kuluessa.

Lue myös: