Luottotili

Luottotili helposti ja edullisesti netistä

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen luottotilin. Vertailemme jopa 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen luottotilin. Vertailemme jopa 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Luottotililtä voit tehdä nostoja juuri silloin, kun itse haluat. Luottotili toimii eräänlaisena virtuaalisena lompakkona, jonka avulla pystyt varautumaan niin mukaviin kuin ikäviinkin yllätyksiin.

Löydä edullinen luottotili Nordic Bankin avulla. Hakemuksen tekeminen on riskitöntä. Se on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. Lähetä hakemus, vertaile tarjouksia ja tee päätöksesi. Jos sopiva luottotili löytyy, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Helppoa ja nopeaa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Luottotililtä voit tehdä nostoja juuri silloin, kun itse haluat. Luottotili toimii eräänlaisena virtuaalisena lompakkona, jonka avulla pystyt varautumaan niin mukaviin kuin ikäviinkin yllätyksiin.

Löydä edullinen luottotili Nordic Bankin avulla. Hakemuksen tekeminen on riskitöntä. Se on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. Lähetä hakemus, vertaile tarjouksia ja tee päätöksesi. Jos sopiva luottotili löytyy, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Helppoa ja nopeaa!

Luottotilin avulla varaudut yllätyksiin

Luottotili on tavallaan sähköinen luottokortti. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa pystyt nostamaan tililtä rahaa. Nordic Bankin kautta voit hakea luottoa 500–70 000 euroa. Voit nostaa luottotililtä rahaa useammassa erässä aina silloin kun haluat. Maksat korkoa vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi.

Luottotili on erinomainen keino, jolla varaudut kaikenlaisiin yllätyksiin. Kun olet avannut luottotilin etukäteen, saat sieltä helposti ja nopeasti rahaa. Jos esimerkiksi tietokoneesi hajoaa yllättäen, voit nostaa tililtä luottoa sen korjaamista tai uuden ostamista varten. Pääset käytännössä saman tien viemään konetta korjattavaksi tai kauppaan ostamaan uutta.

Voit varautua luottotilin avulla myös mukaviin yllätyksiin, esimerkiksi alennusmyynteihin. Ehkä olet jo pitkään haaveillut jostain tietystä korusta tai vaatteesta. Et ole kuitenkaan raaskinut vielä ostaa sitä. Jos hyvin käy, haluamasi tavarat tulevat alennukseen jossain vaiheessa. Silloin voit äkkiä nostaa rahaa luottotililtäsi ja tarttua tarjouksiin.

Luottotilin avaaminen on helppoa ja nopeaa

Kun tiedät, että sinulla on luottotili, johon voit turvautua tarvittaessa, saat lievennettyä rahastressiä. Ei tarvitse pelätä yllätyksiä, koska tiedät, että jos säästöt eivät riitä, voit nostaa rahaa luottotililtäsi juuri silloin kun itse haluat ja sen verran kuin itse haluat.

Luoton takaisinmaksu on yleensä joustava. Joka kuukausi maksetaan ainakin korkoja ja kuluja, mutta yleensä tietysti myös lyhennetään luottoa. Saat luottoa taas käytettäväksesi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin.

Miten luottotili eroaa luottokortista?

Luottotilissä ja luottokortissa on sama idea. Kummatkin voivat toimia eräänlaisena vararahastona, josta voit ottaa rahaa käyttöösi silloin, kun itse haluat. Kummassakin maksat korkoja vain siitä summasta, jonka olet käyttänyt. Luoton lyhennys tapahtuu molemmissa yleensä kuukausittain, mutta ylimääräisiäkin lyhennyksiä pystynee tekemään.

Luottotilissä et saa fyysistä korttia, vaan tili on ikään kuin sähköinen luottokortti. Voit nostaa sieltä rahaa omalle tilillesi luottorajan puitteissa mihin tahansa vuorokaudenaikaan. Luottokortti taas on kortti, jolla voit maksaa ostoksiasi kaupassa tai netissä.

Sekä luottotilien että korttien hinnoissa on eroja. Eri rahoituslaitokset tarjoavat niille erilaista korkoa. Siksi vertaileminen on tärkeää. Pyri aina etsimään mahdollisimman edulliset vaihtoehdot, niin saat pidettyä taloutesi kunnossa.

Avaa edullinen luottotili ja toteuta unelmasi fiksusti

Luottotilin avaaminen on helppoa 

Täytä ensin lainahakemus nettisivuillamme. Voit tehdä hakemuksen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen tekeminen on niin helppoa, että voit tehdä sen vaikka kotisohvaltasi käsin. Valitse haluamasi summa ja täytä muut hakemuksessa vaaditut tiedot. Täytä tiedot huolellisesti, koska vain sillä tavalla voit saada kilpailukykyisiä tarjouksia.

Saat kaikki lainatarjoukset sähköpostiisi. Vertaile niitä rauhassa ja huolellisesti. Näet tarjoukset myös kirjautumalla palveluumme. Siellä tarjoukset on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä tekee vertailemisesta vielä entistäkin helpompaa, kun näet heti yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksista on edullisin korko.

Kun olet tutustunut tarjouksiin ja valinnut niistä sopivan, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Jotkut lainanmyöntäjät saattavat vaatia lisäksi liitteitä, esimerkiksi palkka- tai verotietoja, joten ne pitää vielä ensin toimittaa luotonantajalle. Kun olet lähettänyt mahdollisesti vaaditut liitteet ja sopimus on solmittu, voit tehdä ensimmäisen noston.

Seuraavat nostot voit tehdä ihan milloin itse haluat. Kerran kuukaudessa luotosta maksetaan ainakin korot ja kulut, minkä lisäksi yleensä myös lyhennetään lainaa. Luottotilissä luoton takaisinmaksu on yleensä joustava. Toki lainat kannattaa aina pyrkiä maksamaan takaisin mahdollisimman pian. Sillä tavalla voi säästää korkokuluissa. Saat taas luottoa käyttöösi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin.

Luottotilin voi avata kuka tahansa täysi-ikäinen helposti verkossa

Kuka voi avata luottotilin?

Jotta voit saada luottotilin avattua, sinun täytyy olla täysi-ikäinen, jolla on raha-asiat kunnossa. Jos sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot, voit avata luottotilin. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia tilin avaamista varten.

Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan ollenkaan. Usein tämä johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai esimerkiksi kovin pienet tai epäsäännölliset tulot. Uutta lainaa ei myönnetä välttämättä silloinkaan, jos hakijalla on vielä paljon edellisiä lainoja maksamatta.

Voit kuitenkin aina tehdä lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla, siis myös siinä tapauksessa, että et ole täysin varma, täyttyvätkö nämä yllä kerrotut ehdot kohdallasi. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. Voit huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, minkälaisia vastauksia saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Nordic Bank auttaa löytämään edulliset lainat

Luottotilitkin on syytä kilpailuttaa, koska niissäkin on eroja. Eri rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia korkoja ja lainaa erilaisilla ehdoilla. Jotta löytäisit edullisen, itsellesi parhaiten sopivan lainan, sinun täytyy vertailla markkinoilla olevia vaihtoehtoja.

Lainahakemuksen lähettäminen erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön olisi hankalaa ja veisi paljon aikaa. Onneksi sellaista ei tarvitse enää tehdä, koska lainavertailupalvelu Nordic Bankissa saat vertailtua jopa 27 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella!

Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Ja mikä parasta, se on myös ilmaista. Täytä lainahakemus nettisivuillamme ja odottele muutama minuuttia. Alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Sen lisäksi ne tulevat näkyviin palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tutustu tarjouksiin aina huolellisesti. Toimita mahdollisesti vaaditut liitteet lainanmyöntäjälle, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksilla ja nosta rahaa tilillesi.

Luottotili on eräänlainen virtuaalilompakko. Se on joustava ja kätevä tapa varautua elämässä eteen tuleviin yllätyksiin. Kun avaat luottotilin, saat henkilökohtaisen luottorajan, jonka puitteissa saat nostaa tililtä rahaa. Voit tehdä nostoja ihan milloin itse haluat. Luottoa lyhennetään yleensä kuukausittain. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin.

Valitse itsellesi sopiva lainatarjous muutamassa minuutissa

Usein kysytyt kysymykset luottotilista:

Kuka voi tehdä lainavertailun Nordic Bankissa?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Mitä hyötyä on lainojen vertailusta?

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille – useimmiten yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän edullisen lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjouksia, jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.