Luottotili

Luottotili helposti ja edullisesti netistä

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen luottotilin. Vertailemme jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Luottotililtä voit tehdä nostoja juuri silloin, kun itse haluat. Luottotili toimii eräänlaisena virtuaalisena lompakkona, jonka avulla pystyt varautumaan niin mukaviin kuin ikäviinkin yllätyksiin.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisen luottotilin. Vertailemme jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Luottotililtä voit tehdä nostoja juuri silloin, kun itse haluat. Luottotili toimii eräänlaisena virtuaalisena lompakkona, jonka avulla pystyt varautumaan niin mukaviin kuin ikäviinkin yllätyksiin.

Löydä edullinen luottotili Nordic Bankin avulla. Hakemuksen tekeminen on riskitöntä. Se on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. Lähetä hakemus, vertaile tarjouksia ja tee päätöksesi. Jos sopiva luottotili löytyy, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Helppoa ja nopeaa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Löydä edullinen luottotili Nordic Bankin avulla. Hakemuksen tekeminen on riskitöntä. Se on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. Lähetä hakemus, vertaile tarjouksia ja tee päätöksesi. Jos sopiva luottotili löytyy, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Helppoa ja nopeaa!

Joustavan luottotilin avulla varaudut yllätyksiin

Luottotili on tavallaan sähköinen luottokortti. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa pystyt nostamaan tililtä rahaa.

Nordic Bankin kautta voit hakea luottoa 500–50 000 euroa. Voit nostaa luottotililtä rahaa useammassa erässä aina silloin kun haluat. Maksat korkoa vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi.

Luottotili

Luottotili on erinomainen keino, jolla varaudut kaikenlaisiin yllätyksiin. Kun olet avannut luottotilin etukäteen, saat sieltä helposti ja nopeasti rahaa. Jos esimerkiksi tietokoneesi hajoaa yllättäen, voit nostaa tililtä luottoa sen korjaamista tai uuden ostamista varten. Pääset käytännössä saman tien viemään konetta korjattavaksi tai kauppaan ostamaan uutta.

Voit varautua luottotilin avulla myös mukaviin yllätyksiin, esimerkiksi alennusmyynteihin. Ehkä olet jo pitkään haaveillut jostain tietystä korusta tai vaatteesta. Et ole kuitenkaan raaskinut vielä ostaa sitä. Jos hyvin käy, haluamasi tavarat tulevat alennukseen jossain vaiheessa. Silloin voit äkkiä nostaa rahaa luottotililtäsi ja tarttua tarjouksiin.

Kun tiedät, että sinulla on luottotili, johon voit turvautua tarvittaessa, saat lievennettyä rahastressiä. Ei tarvitse pelätä yllätyksiä, koska tiedät, että jos säästöt eivät riitä, voit nostaa rahaa luottotililtäsi juuri silloin kun itse haluat ja sen verran kuin itse haluat.

Luoton takaisinmaksu on yleensä joustava. Joka kuukausi maksetaan ainakin korkoja ja kuluja, mutta yleensä tietysti myös lyhennetään luottoa. Saat luottoa taas käytettäväksesi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin.

Yleisiä kysymyksiä luottotilistä:

Kuka voi tehdä luottotilien vertailun Nordic Bankissa?

Lainojen ja luottotilien vertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka suuren luottotilin voin hakea ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea vakuudetonta luottotiliä 50 000 euroon asti.

Mikä on luottotilin todellinen vuosikorko?

Luoton todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On myös mahdollista hakea maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Miten luottotili eroaa luottokortista?

Luottotilissä ja luottokortissa on sama idea. Kummatkin voivat toimia eräänlaisena vararahastona, josta voit ottaa rahaa käyttöösi silloin, kun itse haluat. Kummassakin maksat korkoja vain siitä summasta, jonka olet käyttänyt. Luoton lyhennys tapahtuu molemmissa yleensä kuukausittain, mutta ylimääräisiäkin lyhennyksiä pystynee tekemään.

Luottotilissä et saa fyysistä korttia, vaan tili on ikään kuin sähköinen luottokortti. Voit nostaa sieltä rahaa omalle tilillesi luottorajan puitteissa mihin tahansa vuorokaudenaikaan. Luottokortti taas on kortti, jolla voit maksaa ostoksiasi kaupassa tai netissä.

Sekä luottotilien että korttien hinnoissa on eroja. Eri rahoituslaitokset tarjoavat niille erilaista korkoa. Siksi vertaileminen on tärkeää. Pyri aina etsimään mahdollisimman edulliset vaihtoehdot, niin saat pidettyä taloutesi kunnossa.

Luottotilin esimerkkilaskelma:

Luottotili A
1 500 €
3 kk
604 € / kk
1 812 €
Luottotili B
1 500 €
3 kk
582 € / kk
1 746 €
Luottotili C
1 500 €
3 kk
579 € / kk
1 737 €
Nordic Bank luottotili vertailu
1 500 €
3 kk
514€
Säästöä jopa 90 €/kk!
1 542€
Säästöä jopa 270 €!

Luottotili 1

Luoton määrä 1500 € ja kuukausierä 604 €, 3 kuukauden maksuajalla. Luottotilin vuosikorko 84 %. Tilinhoitokulut 34 € / kk. Avausmaksu 0 euroa.

Luottotili 2

Luoton määrä 1500 € ja kuukausierä 582 €, 3 kuukauden maksuajalla. Luottotilin vuosikorko 29,4 %. Tilinhoitokulut 5 € / kk. Avausmaksu 150 €.

Luottotili 3

Luoton määrä 1500 € ja kuukausierä 579 €, 3 kuukauden maksuajalla. Luottotilin vuosikorko 24,4 %. Tilinhoitokulut 24 € / kk. Avausmaksu 100 €.

Nordic Bank luottotili vertailu

Luoton määrä 1500 € ja kuukausierä 514 €, 3 kuukauden maksuajalla. Luottotilin vuosikorko 17,2 %. Tilinhoitokulut 0 € / kk. Avausmaksu 0 €.

Miten luoton maksun kuukausierä määräytyy?

Kuukausierän koko riippuu lainasopimuksesta ja käytössä olevan luoton määrästä. Esimerkiksi 2000 euron luoton kuukausierä on tavallisesti noin 50–100 euroa riippuen takaisinmaksuajasta.

Esimerkiksi: Asiakas avaa 2000 euron luottotilin ja nostaa sieltä heti 1500 euroa käyttöönsä. Asiakas maksaa luoton takaisin kolmessa kuukaudessa, joten kuukausieräksi tulee hieman yli 500 euroa.

Usein asiakas voi lyhentää lainaa melko vapaasti omassa tahdissaan. Joka kuukausi maksetaan vähintään lainan korkoja ja kuluja. Ainakin osa luotonmyöntäjistä myöntää tarvittaessa myös lyhennysvapaita kuukausia.

Luottotileissä ei tavallisesti ole avausmaksua. Tämä saattaa toki vaihdella luotonmyöntäjästä riippuen, mutta yleensä avausmaksua ei luottotileissä ole.

Avaa edullinen luottotili ja toteuta unelmasi fiksusti

Luottotilin avaaminen on helppoa 

Täytä ensin lainahakemus nettisivuillamme. Voit tehdä hakemuksen juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Hakemuksen tekeminen on niin helppoa, että voit tehdä sen vaikka kotisohvaltasi käsin. Valitse haluamasi summa ja täytä muut hakemuksessa vaaditut tiedot. Täytä tiedot huolellisesti, koska vain sillä tavalla voit saada kilpailukykyisiä tarjouksia.

Saat kaikki lainatarjoukset sähköpostiisi. Vertaile niitä rauhassa ja huolellisesti. Näet tarjoukset myös kirjautumalla palveluumme. Siellä tarjoukset on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä tekee vertailemisesta vielä entistäkin helpompaa, kun näet heti yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksista on edullisin korko.

Kun olet tutustunut tarjouksiin ja valinnut niistä sopivan, voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Jotkut lainanmyöntäjät saattavat vaatia lisäksi liitteitä, esimerkiksi palkka- tai verotietoja, joten ne pitää vielä ensin toimittaa luotonantajalle. Kun olet lähettänyt mahdollisesti vaaditut liitteet ja sopimus on solmittu, voit tehdä ensimmäisen noston.

Seuraavat nostot voit tehdä ihan milloin itse haluat. Kerran kuukaudessa luotosta maksetaan ainakin korot ja kulut, minkä lisäksi yleensä myös lyhennetään lainaa. Luottotilissä luoton takaisinmaksu on yleensä joustava. Toki lainat kannattaa aina pyrkiä maksamaan takaisin mahdollisimman pian. Sillä tavalla voi säästää korkokuluissa. Saat taas luottoa käyttöösi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin.

Kuka voi avata luottotilin?

+ Puhtaat luottotiedot

+ Täysi-ikäisyys

+ Säännölliset tulot

Jotta voit saada luottotilin avattua, sinun täytyy olla täysi-ikäinen, jolla on raha-asiat kunnossa. Jos sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot, voit avata luottotilin. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia tilin avaamista varten.

Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan ollenkaan. Usein tämä johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai esimerkiksi kovin pienet tai epäsäännölliset tulot. Uutta lainaa ei myönnetä välttämättä silloinkaan, jos hakijalla on vielä paljon edellisiä lainoja maksamatta.

Voit kuitenkin aina tehdä lainahakemuksen Nordic Bankin nettisivuilla, siis myös siinä tapauksessa, että et ole täysin varma, täyttyvätkö nämä yllä kerrotut ehdot kohdallasi. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. Voit huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, minkälaisia vastauksia saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Luottotilin vertailulla säästä rahaa

Nordic Bank auttaa löytämään edulliset lainat

1. Täytä lainahakemus.

2. Valitse sopiva luotto.

3. Nosta luotto luottotilitä kokonaan tai osissa omalle käyttötilille.

Luottotilitkin on syytä kilpailuttaa, koska niissäkin on eroja. Eri rahoituslaitokset tarjoavat erilaisia korkoja ja lainaa erilaisilla ehdoilla. Jotta löytäisit edullisen, itsellesi parhaiten sopivan lainan, sinun täytyy vertailla markkinoilla olevia vaihtoehtoja.

Lainahakemuksen lähettäminen erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön olisi hankalaa ja veisi paljon aikaa. Onneksi sellaista ei tarvitse enää tehdä, koska lainavertailupalvelu Nordic Bankissa saat vertailtua jopa 35 pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella!

Hakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. Ja mikä parasta, se on myös ilmaista. Täytä lainahakemus nettisivuillamme ja odottele muutama minuuttia. Alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Sen lisäksi ne tulevat näkyviin palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tutustu tarjouksiin aina huolellisesti. Toimita mahdollisesti vaaditut liitteet lainanmyöntäjälle, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksilla ja nosta rahaa tilillesi.

Luottotili on eräänlainen virtuaalilompakko. Se on joustava ja kätevä tapa varautua elämässä eteen tuleviin yllätyksiin. Kun avaat luottotilin, saat henkilökohtaisen luottorajan, jonka puitteissa saat nostaa tililtä rahaa. Voit tehdä nostoja ihan milloin itse haluat. Luottoa lyhennetään yleensä kuukausittain. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun maksat sitä takaisin.

Valitse itsellesi sopiva lainatarjous muutamassa minuutissa

Kuinka paljon luottotililtä voi kerralla nostaa rahaa?

Voit itse päättää, minkä verran nostat luottotililtäsi rahaa kerralla. Voit nostaa sen verran kuin itse haluat: joitain satasia, tonnin tai vaikka koko luottosumman kerralla. Juuri tämä joustavuus tekee luottotilistä niin kätevän. Saat itse päättää, millaisen summan nostat käyttöösi, ja voit tehdä niin monta nostoa kuin haluat, silloin kun haluat.

Nordic Bankin nettisivuilla voit vertailla luottotilit 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti. Tavallisesti asiakkaalle avataan luottotili 2000 euroon asti. Osa luotonmyöntäjistä toimii niin, että luottosummaa voi myöhemmin korottaa esimerkiksi 5000 euroon, jos olet maksanut luoton takaisin ajallaan.

Luottotilin avulla pystyt tarttumaan hyviin tarjouksiin. Saat nopeasti rahat tilillesi, joten pääset ostoksille melkein heti ja saat säästettyä rahaa. Kun maksat ottamasi lainan takaisin ajallaan, luottolimiittisi voi nousta.

Vertaa luottotilit

Kuinka nopeasti raha siirtyy luottotililtä pankkitilille?

Mitä isommista summista on kyse, sitä kauemmin rahan siirtäminen kestää. Tavallisesti ensimmäisessä nostossa voi kestää kauemmin kuin sitä seuraavissa ja rahat siirretään sinulle arkisin päiväsaikaan. Seuraavat nostot maksetaan automaattisesti, eli rahat voivat olla tilillä jo muutamissa minuuteissa.

Myös se minkä pankin asiakas olet vaikuttaa siihen, miten nopeasti raha siirtyy. Esimerkiksi S-pankki ja Ålandsbanken eivät tue pikasiirtoa, joten rahan saapuminen kestää kauemmin. Tavallisesti siirto kestää enintään yhden tai kahden pankkipäivän verran.

On siis jonkin verran vaihtelua siinä, miten nopeasti rahat saa luottotililtä omalle tilille. Joka tapauksessa sinun ei tarvitse odotella rahan siirtymistä päiväkausia, vaan saat ne joko jo saman päivän aikana tai viimeistään parin pankkipäivän sisällä.

Usein kysytyt kysymykset luottotilistä:

Luottojen vertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat ja luotot aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - useimmiten yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Lähetä luottohakemus sivujemme kautta. Välitämme hakemuksesi jopa yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Ensimmäiset luottopäätökset tulevat jo minuuteissa. Verkkopalvelumme kautta näet sinulle lähetetyt laina- ja luottotarjoukset edullisimman koron mukaan järjestettynä.

Vakuudettomaan luoton hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia luoton saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi esimerkiksi tiliotteilla.

Kyllä voitte! On suositeltavaa hakea luottotiliä yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isomman lainan, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lue lisää luotoista: