Metsälaina

Metsälaina edullisesti lainavertailusta

Harkitsetko metsän ostoa? Metsä on suosittu sijoituskohde. Hae laina kätevästi Nordic Bankin kautta. Metsälainaa on mahdollista hakea ympäri vuorokauden ja hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Harkitsetko metsän ostoa? Metsä on suosittu sijoituskohde. Hae laina kätevästi Nordic Bankin kautta. Metsälainaa on mahdollista hakea ympäri vuorokauden ja hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti.

Lainalaskurin avulla voit arvioida todellisen vuosikorkosi sekä kuukausierät. Voit tehdä laskurilla helposti eri vaihtoehtoja.

Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 eri rahalaitosta ja luotonmyöntäjää puolestasi. Säästät aikaa ja rahaa yhden hakemuksen tekemisellä.

Lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa vielä ne saatuasi, sillä lainatarjoukset tulevat palveluumme pienimmästä korosta suurimpaan. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainalaskurin avulla voit arvioida todellisen vuosikorkosi sekä kuukausierät. Voit tehdä laskurilla helposti eri vaihtoehtoja.

Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 eri rahalaitosta ja luotonmyöntäjää puolestasi. Säästät aikaa ja rahaa yhden hakemuksen tekemisellä.

Lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa vielä ne saatuasi, sillä lainatarjoukset tulevat palveluumme pienimmästä korosta suurimpaan. Lue lisää ja katso muutama vinkki metsänomistajan

Hae metsälainaa suureen hankintaan

Metsän hankintaan voi tarvittaessa ottaa suuremman lainan, sillä rahat menevät kuitenkin tuottavaan omaisuuteen. Metsää voi toki olla myös hieman pienemmällä summalla tarjolla, tarvittaessa lainalla kattaa ylimääräisen summan puuttumisen.

Avuksi tulee laina. Metsälaina on metsän hankintaan otettu laina, millä paikataan puuttuvaa pääomaa metsän ostamistarkoitukseen. Lainasumma voi tarkoittaa tuhannesta eurosta aina 70 000 euroon asti. Sopivan metsäpläntin hankinta ei pitäisi olla lainan jälkeen ongelma.

Lainojen vertaileminen on Nordic Bankin sivuilta erittäin helppoa – kilpailutamme kymmeniä rahalaitoksia ja lainanmyöntäjiä puolestasi yhdellä hakemuksella. Voit saada tarjouksia lainoista jo muutamassa minutissa. Parhaimmassa tapauksessa muutamassa minuutissa on myös rahat tililläsi.

Kilpailuta edullinen metsälaina Nordic Bankin avulla

Lainatarjoukset kannattaa vielä itse kilpailuttaa, sillä tarjouksia tulee todennäköisesti monia, ja jokaisella niillä on eri kulut ja korkoprosentit. Palvelussamme näät korkoprosentit pienimmästä suurimpaan, ja oikean lainan valinta on nopeaa ja helppoa.

Miten lainaa haetaan metsän hankintaan?

Metsä ja yleisesti tontit ovat kautta aikojen olleet hyviä sijoituskohteita. Vihreän energian tarve nousee ja metsää voidaan käyttää tuottavaan toimintaan. Tottakai metsää voi myös ostaa kuusien kasvattamiseen ja jouluna kerätä voitot talteen.

Lainaa voi hakea metsää varten todella kätevästi. Kilpailutamme puolestasi jopa 27 rahalaitosta ja saat valittua itsellesi sopivimmalla korolla varustetun lainan. Voit rauhassa katsella tarjouksia, sillä niiden vastaanottaminen ei sido mihinkään.

Lainahakemuksen täyttäminen metsälainaa varten on myös täysin veloituksetonta. Eri summia voi kokeilla rauhassa ja katsoa minkälaisia lainatarjouksia voisit vastaanottaa. Hakemuksen tekeminen ei velvoita mihinkään, sinä päätä otatko lainan vastaan vai et.

Miksi en saanut metsälainaa?

Metsälainahakemuksen täyttö on todella helppoa, ja näet parhaimmassa tapauksessa muutamissa minuuteissa voisitko saada lainaa. Sähköpostiin tulee ilmoitukset lainatarjouksista ja palvelumme kautta voit nähdä myös tarjouksesi. Kuitenkin jos lainatarjousta ei tule, niin alla muutama mahdollinen selitys:

Liian nuori lainan hakija

Monet lainanmyöntäjät vaativat vähintään täysi-ikäisyyttä, mutta suuremmissa lainoissa pohjoismaisissa pankeissa voi vaatia jopa 24 vuoden ikää.

Maksuhäiriömerkintä

Todennäköisin syy hylättyyn lainapäätökseen on maksuhäiriömerkinnät. Jos lainanmyöntäjä saa selville ettet maksa laskujasi ajallaan, on silloin todella epätodennäköistä ettei lainaakaan myönnetä. Se ei kuitenkaan ole mahdotonta, hakemus kannattaa tehdä silti vaikka olisi merkintöjä.

Ei suomalaista kotiosoitetta tai pankkitiliä

Monet pankit vaativat että sinulla tulisi olla Suomessa sijaitseva kotiosoite tai pankkitili. Ilman niitä ei välttämättä lainan hankinta ole mahdollista.

Huolimattomasti täytetty hakemus

Yksinkertaisesti huonosti täytetty hakemus voi olla hylätyn lainapäätöksen syy. Lainahakemus kannattaa täyttää vähintään kerran uudestaan, jos saat hylätyn lainapäätöksen.

Liikaa lainaa suhteessa tuloihin

Lainaa ei voi olla liikaa suhteessa tuloihin. Vastuulliset lainanmyöntäjät analysoivat voiko lainaerien lyhennyksistä tulla taloudellista riskiä sinulle, ja tulot pitää olla suuremmat kuin menot. Lainakustannukset kuukaudessa eivät saa yleensä ylittää 20-30 prosenttia tuloista.

Metsälainan hakeminen on helppoa Nordic Bankin avulla

Metsänomistajan rahoitus

Metsälainaa voidaan käyttää tontin tai metsän ostamisen lisäksi myös vaikka metsän hoidon laitteisiin.

Traktorit tai suuret koneet voivat mennä rikki äkillisesti, ja silloin on koko liiketoiminta mahdollisesti seis. Jos metsien kaato on liiketoimintaasi, ilman kaatovälinettä ei bisnekset pyöri.

Silloin tulee apuun laina, sillä rahoitat rikki menneet laitteet ja tarvittavat materiaalit liiketoimintasi tueksi.

Oli sitten kyse traktorista tai moottorisahasta, rahantarve voi yllättää parhaimmankin budjetoijan. Nordic Bankin sivuston kautta voit laskurilla katsoa potentiaalisia lainasummia, kuukausieriä sekä saat arvion todellisesta vuosikorosta.

Huom, todellinen vuosikorko on arvio, ja todelliset kulut lasketaan tuleville lainatarjouksille.

Lainavertailu on helppoa Nordic Bankin avulla verkossa

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, ja parhaimmassa tapauksessa laina tulee jo minuuteissa tilillesi. Nopealla toimituksella tulet korjaamaan budjetin kuntoon pikaisesti.

Lainahakemuksen täyttö metsälainaa varten ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa valita otatko lainatarjouksia vastaan vai et. Mikäli laina otetaan, kannattaa katsoa tarkasti mikä on halvin vaihtoehto ja sopiva laina sinulle.

Kuinka tuottavaa metsän osto on?

Omaisuuden hankinta on aina kannattavaa, varsinkin niin perustavanlaatuinen kuin tontti tai metsä. Metsän arvo ja tarve nousee entisestään, ilmastonmuutoksen huolet kasvattavat metsien tarvetta ja sen arvo tulee varmasti nousemaan.

Halutessaan metsää ei tarvitse hoitaakkaan ja se on sinulla aina omistuksessa. Jos joku haluaa rakentaa sinne mökin, voit osan myydä vaikka hyvällä tuotolla pois.

Harkitsetko metsätilan hankintaa? Hae lainaa Nordic Bankista

Metsä ja metsätilan hankinta voi olla melko kalliskin sijoituskohde, jos puhutaan suuresta metsäalueesta. Mitä suurempi metsä on, sitä suurempi on yleensä myös metsän hinta. Toisaalta metsätila sijaitsee aina jossakin, joten hintaan vaikuttaa myös metsän sijainti.

Vaikka metsän hankinta olisi monimutkaista, Nordic Bank helpottaa metsätilan hankintaa. Kilpailutamme puolestasi jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta, hait sitten lainaa metsän hankintaan tai johonkin muuhun suurempaan tarpeeseen. Kauttamme voit saada jopa 70 000 tuhatta euroa lainaa.

Meidän kanssamme et mene metsään lainan hakemisessa! Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa sinua osoitteessa [email protected]

Usein kysyttyjä kysymyksiä metsälainasta:

Paljon metsälainaa voi ottaa?

Metsälainaa voit hakea tuhannesta eurosta aina 70 000 asti. Nordic Bankin kautta haettu laina on vakuudetonta, ja laina-aika on yleensä 1-15 vuotta. Lainan voi maksaa myös ilman kustannuksia nopeammin pois.

Onko metsän ostaminen kannattavaa?

Sijoittaminen tapahtuu aina omalla riskillä, mutta lähtökohtaisesti metsän ostaminen on ollut kannattavaa liiketoimintaa ja melko suosittu suomalainen sijoituskohde. Metsän sijoitustoiminta on toisaalta myös hyvä asia metsätalouden kannalta, sillä metsänomistajat pitävät hyvää huolta metsistä.

Miten voin vertailla lainojen todellista vuosikorkoa?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin. 

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko vertailla metsälainat yhdessä puolison kanssa?

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Onko metsälainassa riskejä?

Lainoissa on aina omat riskinsä, mikäli lyhennyseriä jättää maksamatta. Mikäli kaikki erät hoituvat normaalisti, ei silloin riskejä synny. Jos ei maksa laskuja, voi pahimmassa tapauksessa maksut mennä ulosottoon ja luottotiedot mennä.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille – usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän edullisen lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.