Kulutusluotto on vakuudeton ja nimensä mukaisesti kulutukseen tarkoitettu laina yksityishenkilöille. Kulutusluottoa haetaan nykyään tyypillisesti internetistä ja se maksetaan hakijan tilille jopa muutamassa päivässä. Hakija voi käyttää lainansa itse haluamallaan tavalla. Kulutusluotot myönnetään tyypillisesti kertalainoina. Helpoin tapa vertailla lainoja ja kulutusluottoja on Nordic Bankin lainavertailu. Voit vertailla Nordic Bankin kautta kulutusluottoja jopa 70 000 € asti 15 vuoden maksuajalla.

Kulutusluotot ovat yleensä 5000 €25 000 € väliltä, mutta kauttamme voit hakea kuitenkin mitä tahansa summaa 500 € – 70 000 € väliltä. Laina-aika takaisinmaksulle on sovittavissa, mutta kuitenkin 1–15 vuoden sisällä. Takaisinmaksu kannattaa suunnitella järjestelmällisesti, ettei maksuerät aiheuta taloudelle harmia. Kulutusluoton kuukausierät vaihtelevat kymmenistä vain muutamaan sataseen kuukaudessa.

Vakuudeton kulutusluotto on helppo hakea täyttämällä Nordic Bankin lainahakemus. Tietojen täyttämiseen ei mene pitkään ja voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jopa minuuteissa sähköpostiisi. Lainahakemuksen tekeminen ei sitouta mihinkään ja voit rauhassa miettiä otatko tarjouksia vastaan vai et.

Nordic Bankin kautta kilpailutetut lainat ovat kaikki vakuudettomia, eli sinulla ei tarvitse olla rahaa säästössä ja sinun ei tarvitse pantata omaisuutta lainaa varten. Se helpottaa huomattavasti lainan hankintaa.

Mitä tarkoittaa kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudetonta lainaa. Sitä käytetään usein monenlaisiin arjen menoihin tai lomamatkoihin. Kulutusluottoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset. Valinnanvaraa on paljon.

Voit vertailla Nordic Bankin kautta itsellesi sopivimman lainan sinulle sopivalla maksuajalla. Kilpailutamme puolestasi kymmeniä eri pankkeja ja pääset vertailumme avulla helposti selville, mikä on sinulle paras vaihtoehto.

Kulutusluoton, eli lainan voit saada tarjouksen hyväksymisen jälkeen tilillesi jo muutaman tunnin kuluessa. Tarjouksia alkaa hakemuksen lähettämisen jälkeen tulla sähköpostiisi ja voit rauhassa vertailla mikä kulutusluotto sinulle sopii parhaiten.

Välillä saattaa tulla hetkiä, kun kulutusluotto on ainoa ratkaisu saada talousasiat kuntoon. Kun pesukone menee rikki ja rahaa ei ole, kulutusluoton avulla saat rikkoutuneen pesukoneen tilalle uuden ja arki pyörii taas normaalisti. Auton ostaminen on myös kätevää kulutusluoton avulla eikä sinun tarvitse huolehtia enää, miten viet lapset tarhaan tai harrastuksiin!

Kulutusluottohakemuksen pääset tekemään tästä.

Vakuudettoman kulutusluoton edut?

Vakuudeton kulutusluotto on helppo saada, eikä sinun tarvitse säästää rahaa etukäteen sitä varten. Et tarvitse myöskään etukäteen omistuksia mitä joutuisit panttaamaan lainaa varten. Alla listattuna muutama hyöty vakuudettomasta kulutusluotosta:

Lainapäätös heti

  • Hakemuksen tehtyäsi voit saada ensimmäiset tarjoukset jo muutamissa minuuteissa ja sinun ei tarvitse kuin vain hyväksyä tai olla hyväksymättä tarjous.

Rahat nopeasti tilille

  • Lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen saat rahat jo muutamien tuntien aikana tilillesi ja pääset käyttämään rahaa mihin haluat, vaikka auton hankintaan.

Vakuudeton laina

  • Lainaa varten et tarvitse alkupääomaa, käsirahaa tai omistuksen kiinnittämistä ja automaation avulla lainatarjous tulee nopeasti.

Käytä laina mihin tahansa

  • Lainan käyttökohdetta ei ole sidottu mihinkään ja voit käyttää sen haluamallasi tavalla.

Vertaile kulutusluotot fiksusti netissä

Kenelle kulutusluottoa myönnetään?

Kulutusluottoa varten hakijan täytyy olla täysi-ikäinen, omata vakaat palkka- tai eläketulot, puhdas luottorekisteri ja tietenkin tehdä lainahakemus. Joitain rahoituslaitoksia ei välttämättä haittaa pieni merkintä luottotiedoissa, mutta lainan saantia helpottaa, jos on puhtaat tiedot eikä maksuhäiriömerkintää.

Lainahakemuksen tekemiseen ei mene kauan aikaa ja kannattaa tehdä hakemuksia uudestaan, vaikka ei heti ensimmäisellä kerralla lainan saanti onnistukaan. Merkinnät kuitenkin poistuvat tiedoista ja uusia rahoittajia voi tulla myöntämään lainoja herkemmin. Kulutusluottoa kannattaa myös hakea kumppanin kanssa, sillä yhteiset tulot parantavat mahdollisuuksia saada laina, vaikka luottotietomerkintä löytyykin.

Monet eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat eri suuruisia kulutusluottoja, lainoja sekä korkoja. Kannattaa vertailla lainat aina, jotta löytäisit mahdollisimman halvan lainan ja koron. Voit säästää huomattavan summan rahaa, jos vertailet ja kilpailutat lainasi Nordic Bankin lainavertailussa. Nordic Bank tarjoaa ratkaisuja lainojen yhdistämiseen, lainaa remonttiin tai kulutusluottoja lomamatkaa varten. Vertaile lainat ja säästä selvää rahaa!

Hylätty lainahakemus ei tarkoita vielä sitä, ettei voisi saada kulutusluottoa. Nordic Bankin lainavertailupalvelussa voit lähettää lainahakemuksia ja vertailla saamiasi tarjouksia veloituksetta moneen kertaan ja hoidat lainojen kilpailutuksen todella nopeasti sitoutumatta mihinkään ennen lopullista päätöstä.

Täältä löydät vastauksen kysymykseen mikä on kulutusluotto

Paljonko voin saada kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voit hakea Nordic Bankin kautta aina 500 € – 70 000 € saakka. Lainojen takaisinmaksuajat ovat 1–15 vuoden mittaisia. Kannattaa valita itselleen sopivin lainan takaisinmaksu. Käytännössä mitä pidempi takaisinmaksuaika on, sitä pienempi yksittäinen lainaerä on.

Kannattaa lainoja vertaillessa ottaa huomioon lainan takaisinmaksuaikaan sekä eriin liittyvät korot ja valita itselleen sopivin vaihtoehto. Jos korkokulut eivät haittaa sinua vaan haluat apua tilanteeseesi, kulutusluottoon kannattaa valita mahdollisimman pitkä takaisinmaksuaika, jotta saat ratkaisun pienellä kuukausierällä ja vaivalla.

Lainalaskurilla voit kokeilla millainen lainasumma ja takaisinmaksuaika on sinun elämäntilanteeseesi sopiva. Laskuriin kirjoitetaan haluttu summa sekä laina-aika, ja laskurista näet miten eri määrät muuttavat korkoja. Kulutusluoton todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen ja lainoja voi vertailla parhaiten hakemus lähettämällä.

Kulutusluoton lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä se voi vaikuttaa myös lainatarjousten määrään ja siihen miten hyvät tarjoukset voi saada. Yleensä luottotiedottomille ei myönnetä lainoja lainkaan epävarman maksukyvyn vuoksi, mutta hakemus kannattaa täyttää tilanteen muuttuessa – pankeille tärkeää on saada luotettava asiakas, joka maksaa lainansa takaisin.

Vaikka et olisi varma oletko oikeutettu lainaan, niin hakemuksen täyttämällä saat varmuuden tilanteestasi ja siitä, minkälaisia kulutusluottoja voisit saada.

Nordic Bank vertailee kulutusluotot puolestasi yhdellä hakemuksella

Nordic Bankin lainavertailu vertailee jopa 27 eri rahoituslaitosta puolestasi säästäen aikaa ja vaivaa lainojen yksittäisten hakemusten täyttämisestä. Suomen suosituimpien rahoituslaitosten ja kulutusluottojen vertailu tapahtuu helposti ja lainatarjouksia alkaa tippumaan sähköpostiisi jo muutamissa minuuteissa.

Hakemuksia ei tarvitse lähettää yksittäisesti moneen eri pankkiin, vaan me teemme sen puolestasi täyttäessäsi vain yhden nopean hakemuksen. Hakemuksen lähettäessäsi kaikki tarjoukset saapuvat sähköpostiisi yleensä maksimissaan kuuden tunnin kuluessa. Nopeimmat tarjoukset tulevat sinulle jo muutamassa minuutissa ja voit päättää minkä lainan valitset vertailemalla korkoja kätevästi.

Kulutusluottoa tai joustolainaa voit saada 500 € – 70000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Kanssahakijan kanssa tehty lainahakemus voi olla halvempi korkojen puolesta, joten kannattaakin kumppanin kanssa tehdä yhdessä lainahakemus. Lainan takaisinmaksuaika on yleensä 1–15 vuotta, mutta kaikki lainasopimukset ovat yksilöllisiä ja voit halutusta maksaa lainan takaisin nopeamminkin säästäen koroissa.

Voit myös yhdistää aiempia lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, silloin takaisinmaksu tulee olemaan halvempi koska korot ovat kilpailutettu mahdollisimman alhaiseksi. Lainaa on helpompi maksaa takaisinkin koska ei tarvitse murehtia kuin yhdestä laina laskusta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.