Haaveilemme monesti asioista, joihin säästöt eivät välttämättä juuri sillä hetkellä riitä. Uusi auto tai entistä parempi tietokone parantaisivat elämänlaatua huimasti. Näihin voi kuitenkin upota paljon rahaa. Säästöön ei välttämättä ole kertynyt tarpeeksi ylimääräistä tai toisaalta haluaako puskuriakaan kuluttaa, vai kannattaakohan rahat pitää tallessa kaiken varalta, jos jotain yllättävää sattuu. Haaveet voi toteutua nopeammin vakuudettoman kulutusluoton avulla.

Mistä kannattaa hakea lainaa ilman takaajia? 

Laina on usein ainoa keino, jolla rahoitetaan suuremmat hankinnat. Lainan ottaminen ei ole paha asia. Laina kannattaa kilpailuttaa kuitenkin ensin, jotta vältyt isoilta koroilta. Näin säästät rahaa vähällä vaivalla. Edullisemmissa lainoissa saat käytännössä maksettua lainan takaisin joko nopeammin tai pienemmällä kuukausierällä, kun lainan pääoma on pienempi. 

Saatuasi edullisemman lainan, kuukausittaiset kulut pienenevät ja sinulle jää enemmän käyttörahaa. Voit joko käyttää tai säästää erotuksen, jonka voitit lainojen kilpailutuksen kautta. Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, jotta varmistut, että sinun lainasi on edullinen. 

Lainahakemuksia ei tarvitse lähettää erikseen kaikkiin pankkeihin, josta haet lainaa. Voit tehdä lainavertailun helposti yhden hakemuksen kautta. Nordic Bank kilpailuttaa jopa noin 35 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi ja näet kilpailutuksen jälkeen helposti yhdestä paikasta mistä lainaa tarjotaan ja minkälaisilla ehdoilla. Saat siis erinomaiset tiedot erilaisista vaihtoehdoista ja on helppo todeta mistä kannattaa laina ottaa. Nordic Bankin palvelu on täysin ilmainen ja teet hakemuksen vain muutamassa minuutissa.

Nordic Bankin lainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse takaajia etkä vakuuksia lainan hakemiseen.

Lainat kannattaa kilpailuttaa ennen sopimuksen allekirjoittamista

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Mikäli olet hankkinut osamaksulla paljon tavaraa, sinulta kuluu todennäköisesti paljon rahaa turhaan pelkkiin lainakuluihin. Jos sinulla on erikseen puhelimen rahoitus, autorahoitus tai sängyn osamaksu, kannattaa lainat yhdistää yhteen pakettiin. Näin voit saada enemmän rahaa käyttöösi. Yhdessä lainassa on vähemmän kuluja kuin moneen eri paikkaan maksettavissa lainoissa. Lainojen yhdistäminen on melko pieni vaiva suuriin säästöihin nähden, josta saat helposti tietää lainavertailupalvelun avulla.

Ota ensin selvää nykyisistä lainoistasi ja mikä on niiden yhteissumma. Kun olet selvittänyt mikä tilanteesi on, voit syöttää yhteissumman Nordic Bankin lainavertailuun. Voit helposti testata eri maksuaikoja ja lainasummia ja näet arvion todellisesta vuosikorosta. Lopullinen korkoprosentti on kuitenkin sinulle yksilöllinen, joka riippuu nykyisistä tuloista ja menoistasi sekä muista hakemuksesi tiedoista.

Valittuasi sopivan laina-ajan ja summan, voit tehdä lainahakemuksen. Kun hakemus on lähetetty, voit vertailla Nordic Bankin kautta saamiasi lainatarjouksia ja valita sinulle sopivan rahoituslaitoksen mistä lainaa otat. Mikäli saat hyvän tarjouksen, voit yhdistää nykyiset lainasi maksamalla vanhat lainasi pois. Näin sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudettomaan lainaan lainanhakijalla ei tarvitse olla takaajia tai omaisuutta. Nordic Bankin kautta voi saada lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Vakuudettoman lainan edellytyksenä on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan nostaminen on nopeaa ja vaivaton, minkä takia ne ovat Suomessa melko suosittu rahoitusmuoto.

Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei ole määrätty. Sen avulla voit toteuttaa juuri sinun haaveesi ja käyttää rahat mihin tarkoitukseen itse haluat. Lainan käyttökohteena voi olla esimerkiksi äkkilähtö lomamatkalle, uusi tietokone tai puhelin, remontti tai mitä ikinä mieleen juolahtaa. Lainojen yhdistäminen on myös hyvin yleistä.

Mistä lainaa kannattaa hakea? Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi

Myös pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka maksetaan nopeasti tilille. Se voidaan maksaa lainan ottajan tilille jopa saman päivän aikana, vain muutamassa tunnissa lainahakemuksen lähettämisestä. Pikalaina voi olla tarpeen jonkin äkillisen sattuman yhteydessä. Mitä jos auto ei enää toimi, mistä lainaan rahaa nopeasti, jotta matka jatkuu? Asia pitää saada hoidettua mahdollisimman nopeasti ja pikalaina voi olla siihen hyvä ratkaisu.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Myös luottotiedot pitää olla kunnossa. Vakuudettoman lainan etu muihin lainoihin on se, että lainanhakijalla ei tarvitse olla omaisuutta tai erillistä takaajaa saadakseen lainaa. Mikäli et ole varma täytätkö lainaehdot, voit tehdä lainahakemuksen joka tapauksessa Nordic Bankilla. Saat vastauksen nopeasti jopa 35 eri pankilta.

Lainahakemus kannattaa tehdä yhteishakijan kanssa. Kaksi lainanhakijaa voivat saada suuremman lainasumman ja paremmat lainaehdot. Mikäli kesämökin tai auton hankinta on esimerkiksi pariskunnalle ajankohtainen, lainahakemus kannattaa tehdä yhdessä molempien tiedoilla. Yhdessä tehty hakemus on vahvempi, koska yhteisiä tuloja on enemmän ja pankit voivat tehdä edullisempia sekä parempia tarjouksia!

Yleisimmät syyt, jotka voivat estää sinua saamasta lainaa

Lainoja ei kuitenkaan voida myöntää kaikille hakijoille. Yleisin syy on liian pienet tai epäsäännölliset tulot, virheelliset tiedot lainahakemuksessa tai hakijan epäselvä maksuhistoria.

Tämän vuoksi lainat kannattaa aina maksaa ajallaan! Pari lipsahdusta eräpäivissä ei haittaa kovinkaan paljon, mutta jos eräpäivät venyvät usein, ei myöskään henkilön luottokelpoisuus ole korkea. Kun raha-asiat on hoidettu oikein, lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset voivat luottaa hakijaan ja siihen, että lainasopimuksesta pidetään kiinni.

Vakaat tulot takaavat lainan saamisen. Säännölliset palkka- tai eläketulot antavat edellytykset lainan maksamiselle. Säännöllisten tulojen tulee olla myös tarpeeksi suuret lainasummaan nähden. Mikäli tulot ovat liian pienet tai velkaa on liikaa, ei uutta lainaa myönnetä. 

Lainahakemus ei vie kauaa aikaa, mutta se kannattaa tehdä huolellisesti. Mikäli tiedot eivät pidä paikkaansa, ne johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen. Tietojen pitää vastata lainanhakijan todellista tilannetta. Kerro kaikki tulot ja menot sekä tiedot nykyisistä lainoista. Voit aluksi, vaikka listata ne paperille, jos nykyisiä lainoja on monta ja vasta sen jälkeen syöttää hakemuksen, jotta tiedot ovat varmasti oikein.

Vertaile lainat Nordic Bankin avulla

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 35 pankkia turvallisesti verkossa.

Vertaile lainoja helposti Nordic Bankin avulla

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Saat yhdellä hakemuksella kattavan kuvan eri lainavaihtoehdoista. Lainatarjoukset laitetaan järjestykseen edullisimmasta alkaen, jotta sinun on helppo valita edullisin ja sinun tilanteeseesi sopiva laina.

Nordic Bankin lainavertailun avulla voit saada lainaa 500 eurosta alkaen jopa 70 000 euroon ilman vakuuksia tai erillistä takaajaa. Voit valita sinulle sopivan laina-ajan joka vaihtelee yhdestä vuodesta viiteentoista vuoteen. Lainan korko on hakijalle yksilöllinen ja siihen vaikuttaa hakijan taustatiedot, kuten tulotaso, menot sekä olemassa olevat lainat. Lainan hakeminen on maksutonta eikä velvoita hakijaa ottamaan lainaa. Tee lainavertailu säännöllisin väliajoin, jotta tiedät voitko saada parempia lainoja, jos vaikka tulosi ovat kasvaneet. Saat nopeasti vastauksen monelta eri pankilta ja rahoituslaitokselta!

Nordic Bankilla vertailet lainoja vaivattomasti. Täytä hakemus nettisivuillamme ja odottele pieni hetki. Saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella ja voit valita mistä lainaat tarvitsemasi lainasumman. Päätät itse sinulle sopivan lainan. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat rahat tilille pian, jopa saman päivän aikana.

Kilpailuta lainat

Usein kysytyt kysymykset:

Pientä lainaa on helppo hakea netistä. Kun teet lainahakemuksen Nordic Bankissa, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit siis saada jopa kymmeniä lainatarjouksia, joista voit valita sopivan pienen lainan. Pienin mahdollinen summa, jota voit hakea, on 500 euroa.

Sopiva lainan määrä riippuu hakijan tarpeesta ja maksukyvystä. Lainaa kannattaa hakea aina vain sen verran kuin pystyy varmasti maksamaan takaisin ilman ongelmia. On tärkeää huomioida myös, että lainasta ei makseta pelkästään lyhennyksiä, vaan siitä maksetaan aina myös korkoja ja kuluja.

Lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia. Lainan korkoon vaikuttaa esimerkiksi hakijan taloudellinen tilanne, maksukyky ja lainan koko. Lisäksi lainasta maksetaan myös korkoja ja kuluja. Nämä kaikki vaihtelevat pankin mukaan, minkä vuoksi kannattaa pyytää tarjous monesta eri rahoituslaitoksesta ja vertailla niiden tarjouksia.

Lainan ottamista kannattaa välttää, jos et ole varma sen takaisinmaksusta. Uuden lainan ottaminen on usein huono idea myös silloin, kun taloudessa on jo paljon velkaa, sillä tällöin uusi laina saattaa vain pahentaa tilannetta. Tosin jos taloudessa on paljon pieniä lainoja, kuten osamaksuja ja kulutusluottoja, on ne mahdollista yhdistää uudella yhdistelylainalla. Lainan ottamista kannattaa aina harkita tarkkaan ja miettiä, onko se varmasti välttämätöntä.

Lainapäätös perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen ja maksukykyyn. Pankit arvioivat hakijan tuloja ja menoja, velkojen määrää, työsuhteen vakautta sekä tarkastavat luottotiedot. Myös lainan koko voi vaikuttaa lainapäätökseen. Jos pankki arvioi, että pystyt maksamaan lainan takaisin, laina voidaan myöntää.

Lainaa kannattaa aina ottaa harkiten ja huolellisesti mietityn takaisinmaksusuunnitelman kanssa. On tärkeää varmistaa, että oma taloudellinen tilanne kestää lainan takaisinmaksun. Laina-aika kannattaa valita siten, että kuukausierä on realistinen ja sopii hyvin kuukausibudjettiisi. Ennen lainaan sitoutumista pitää selvittää, millaisia korkoja, kuluja ja ehtoja siihen liittyy. Tässä sinua auttaa lainavertailupalvelu. Voit saada yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta eri tahoilta.

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa useista syistä. Eri pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat erilaisia korkoja ja myös kulut ja ehdot vaihtelevat. Lainojen kilpailuttaminen auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon ja säästämään paljon rahaa. Lainojen kilpailuttaminen voi myös auttaa ymmärtämään paremmin omaa taloudellista tilannetta ja löytämään lainan, joka vastaa omia tarpeita ja mahdollisuuksia. Kilpailuttaminen on helppoa lainavertailupalvelussamme. Voit saada yli 30 tarjousta eri paikoista yhdellä hakemuksella.

Vakuudeton laina voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa mutta et halua sitoa omaisuuttasi sen vakuudeksi tai jos sinulla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta. Vakuudettoman lainan saa tilille erittäin nopeasti, jopa samana päivänä. Vakuudettoman lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisen lainan. Siksi vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää. Ennen lainan ottamista pitää arvioida omaa maksukykyä sekä harkita, millaisen lainan tarvitset ja mitkä ovat parhaat vaihtoehdot omaan tilanteeseen.

Pitkä laina-aika tarkoittaa käytännössä pientä kuukausierää, joten se voi olla houkutteleva vaihtoehto. Toisaalta pitkä laina-aika tarkoittaa myös korkeampia kokonaiskuluja ja enemmän maksettavia korkoja. Siksi pitkä laina-aika voi olla kalliimpi vaihtoehto. Totta kai suuremmille lainasummille on hyvä ottaa pitempi laina-aika. Mutta tarpeettoman pitkäksi takaisinmaksuaikaa ei kannata venyttää.

Mitä nopeammin lyhennät lainaa, sitä nopeammin pääset siitä kokonaan eroon ja säästät rahaa. Lainaa kannattaa siis lyhentää nopeasti, jos se on taloudellisesti mahdollista. Omaa taloudellista tilannetta kannattaa arvioida tarkasti ja harkita, millaisia maksueriä sinulla on varaa maksaa. Jos ylimääräiset lyhennykset aiheuttavat stressiä tai taloudellisia vaikeuksia, voi olla parempi jättää ne tekemättä ja keskittyä lyhentämään lainaa maksusuunnitelman mukaisesti.

Lainaa ilman takaajia ja vakuuksia voi hakea useilta eri lainanmyöntäjiltä. Lainanmyöntäjät arvioivat hakijan taloudellista tilannetta tarkastelemalla esimerkiksi tuloja, menoja, velkoja, luottotietoja sekä työsuhteen vakautta. Taloudellisen tilanteen pitää olla hyvä ja vakaa, jotta lainaa ilman takaajia voidaan myöntää. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi parantaa mahdollisuuksia saada lainaa ilman takaajia.

Rahoituslaitos voi antaa kielteisen lainapäätöksen, vaikka luottotiedot olisivat kunnossa mutta hakijan taloudellinen tilanne ei muutoin täytä vaatimuksia. Lainapäätökseen vaikuttavat luottotietojen lisäksi monet muutkin asiat, kuten hakijan tulojen ja menojen suhde, velan määrä ja työsuhteen vakaus. Lisäksi pankeilla voi olla tiettyjä vaatimuksia esimerkiksi iän suhteen, jolloin nuori aikuinen ei välttämättä saa lainaa. Myös haettu lainan määrä saattaa olla liian suuri.

Lue lisää lainan hakemisesta:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.