Haaveilemme monesti asioista, joihin säästöt eivät välttämättä juuri sillä hetkellä riitä. Uusi auto tai entistä parempi tietokone parantaisivat elämänlaatua huimasti. Näihin voi kuitenkin upota paljon rahaa. Säästöön ei välttämättä ole kertynyt tarpeeksi ylimääräistä tai toisaalta haluaako puskuriakaan kuluttaa, vai kannattaakohan rahat pitää tallessa kaiken varalta, jos jotain yllättävää sattuu. Haaveet voi toteutua nopeammin vakuudettoman kulutusluoton avulla.

Mistä lainaa kannattaa siis hakea? 

Laina on usein ainoa keino, jolla rahoitetaan suuremmat hankinnat. Lainan ottaminen ei ole paha asia. Laina kannattaa kilpailuttaa kuitenkin ensin, jotta vältyt isoilta koroilta. Näin säästät rahaa vähällä vaivalla. Edullisemmissa lainoissa saat käytännössä maksettua lainan takaisin joko nopeammin tai pienemmällä kuukausierällä, kun lainan pääoma on pienempi. 

Saatuasi edullisemman lainan, kuukausittaiset kulut pienenevät ja sinulle jää enemmän käyttörahaa. Voit joko käyttää tai säästää erotuksen, jonka voitit lainojen kilpailutuksen kautta. Lainojen kilpailutus kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, jotta varmistut, että sinun lainasi on edullinen. 

Lainahakemuksia ei tarvitse lähettää erikseen kaikkiin pankkeihin, josta haet lainaa. Voit tehdä lainavertailun helposti yhden hakemuksen kautta. Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi ja näet kilpailutuksen jälkeen helposti yhdestä paikasta mistä lainaa tarjotaan. Saat siis erinomaiset tiedot erilaisista vaihtoehdoista ja lainoista. Nordic Bankin palvelu on täysin ilmainen ja teet hakemuksen vain muutamassa minuutissa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Mikäli olet hankkinut osamaksulla paljon tavaraa, sinulta kuluu todennäköisesti paljon rahaa turhaan pelkkiin lainakuluihin. Jos sinulla on erikseen puhelimen rahoitus, autorahoitus tai sängyn osamaksu, kannattaa lainat yhdistää yhteen pakettiin. Näin voit saada enemmän rahaa käyttöösi. Yhdessä lainassa on vähemmän kuluja kuin moneen eri paikkaan maksettavissa lainoissa. Lainojen yhdistäminen on melko pieni vaiva suuriin säästöihin nähden, josta saat helposti tietää lainavertailupalvelun avulla.

Ota ensin selvää nykyisistä lainoistasi ja mikä on niiden yhteissumma. Kun olet selvittänyt mikä tilanteesi on, voit syöttää yhteissumman Nordic Bankin lainavertailuun. Voit helposti testata eri maksuaikoja ja lainasummia ja näet arvion todellisesta vuosikorosta. Lopullinen korkoprosentti on kuitenkin sinulle yksilöllinen, joka riippuu nykyisistä tuloista ja menoistasi sekä muista hakemuksesi tiedoista.

Valittuasi sopivan laina-ajan ja summan, voit tehdä lainahakemuksen. Kun hakemus on lähetetty, voit vertailla Nordic Bankin kautta saamiasi lainatarjouksia ja valita sinulle sopivan rahoituslaitoksen mistä lainaa otat. Mikäli saat hyvän tarjouksen, voit yhdistää nykyiset lainasi maksamalla vanhat lainasi pois. Näin sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudettomaan lainaan lainanhakijalla ei tarvitse olla takaajia tai omaisuutta. Nordic Bankin kautta voi saada lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka. Vakuudettoman lainan edellytyksenä on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan nostaminen on nopeaa ja vaivaton, minkä takia ne ovat Suomessa melko suosittu rahoitusmuoto.

Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei ole määrätty. Sen avulla voit toteuttaa juuri sinun haaveesi ja käyttää rahat mihin tarkoitukseen itse haluat. Lainan käyttökohteena voi olla esimerkiksi äkkilähtö lomamatkalle, uusi tietokone tai puhelin, remontti tai mitä ikinä mieleen juolahtaa. Lainojen yhdistäminen on myös hyvin yleistä.

Mistä lainaa kannattaa hakea? Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi

Myös pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka maksetaan nopeasti tilille. Se voidaan maksaa lainan ottajan tilille jopa saman päivän aikana, vain muutamassa tunnissa lainahakemuksen lähettämisestä. Pikalaina voi olla tarpeen jonkin äkillisen sattuman yhteydessä. Mitä jos auto ei enää toimi, mistä lainaan rahaa nopeasti, jotta matka jatkuu? Asia pitää saada hoidettua mahdollisimman nopeasti ja pikalaina voi olla siihen hyvä ratkaisu.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Myös luottotiedot pitää olla kunnossa. Vakuudettoman lainan etu muihin lainoihin on se, että lainanhakijalla ei tarvitse olla omaisuutta tai erillistä takaajaa saadakseen lainaa. Mikäli et ole varma täytätkö lainaehdot, voit tehdä lainahakemuksen joka tapauksessa Nordic Bankilla. Saat vastauksen nopeasti jopa 27 eri pankilta.

Lainahakemus kannattaa tehdä yhteishakijan kanssa. Kaksi lainanhakijaa voivat saada suuremman lainasumman ja paremmat lainaehdot. Mikäli kesämökin tai auton hankinta on esimerkiksi pariskunnalle ajankohtainen, lainahakemus kannattaa tehdä yhdessä molempien tiedoilla. Yhdessä tehty hakemus on vahvempi, koska yhteisiä tuloja on enemmän ja pankit voivat tehdä edullisempia sekä parempia tarjouksia!

Yleisimmät syyt, jotka voivat estää sinua saamasta lainaa

Lainoja ei kuitenkaan voida myöntää kaikille hakijoille. Yleisin syy on liian pienet tai epäsäännölliset tulot, virheelliset tiedot lainahakemuksessa tai hakijan epäselvä maksuhistoria.

Tämän vuoksi lainat kannattaa aina maksaa ajallaan! Pari lipsahdusta eräpäivissä ei haittaa kovinkaan paljon, mutta jos eräpäivät venyvät usein, ei myöskään henkilön luottokelpoisuus ole korkea. Kun raha-asiat on hoidettu oikein, lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset voivat luottaa hakijaan ja siihen, että lainasopimuksesta pidetään kiinni.

Vakaat tulot takaavat lainan saamisen. Säännölliset palkka- tai eläketulot antavat edellytykset lainan maksamiselle. Säännöllisten tulojen tulee olla myös tarpeeksi suuret lainasummaan nähden. Mikäli tulot ovat liian pienet tai velkaa on liikaa, ei uutta lainaa myönnetä. 

Lainahakemus ei vie kauaa aikaa, mutta se kannattaa tehdä huolellisesti. Mikäli tiedot eivät pidä paikkaansa, ne johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen. Tietojen pitää vastata lainanhakijan todellista tilannetta. Kerro kaikki tulot ja menot sekä tiedot nykyisistä lainoista. Voit aluksi, vaikka listata ne paperille, jos nykyisiä lainoja on monta ja vasta sen jälkeen syöttää hakemuksen, jotta tiedot ovat varmasti oikein.

Vertaile lainat Nordic Bankin avulla

Vertaile lainoja helposti Nordic Bankin avulla

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Saat yhdellä hakemuksella kattavan kuvan eri lainavaihtoehdoista. Lainatarjoukset laitetaan järjestykseen edullisimmasta alkaen, jotta sinun on helppo valita edullisin ja sinun tilanteeseesi sopiva laina.

Nordic Bankin lainavertailun avulla voit saada lainaa 500 eurosta alkaen jopa 70 000 euroon ilman vakuuksia tai erillistä takaajaa. Voit valita sinulle sopivan laina-ajan joka vaihtelee yhdestä vuodesta viiteentoista vuoteen. Lainan korko on hakijalle yksilöllinen ja siihen vaikuttaa hakijan taustatiedot, kuten tulotaso, menot sekä olemassa olevat lainat. Lainan hakeminen on maksutonta eikä velvoita hakijaa ottamaan lainaa. Tee lainavertailu säännöllisin väliajoin, jotta tiedät voitko saada parempia lainoja, jos vaikka tulosi ovat kasvaneet. Saat nopeasti vastauksen monelta eri pankilta ja rahoituslaitokselta!

Nordic Bankilla vertailet lainoja vaivattomasti. Täytä hakemus nettisivuillamme ja odottele pieni hetki. Saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella ja voit valita mistä lainaat tarvitsemasi lainasumman. Päätät itse sinulle sopivan lainan. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat rahat tilille pian, jopa saman päivän aikana.

Nordic Bankin avulla selvität helposti mistä laina kannattaa ottaa – säästät aikaa ja rahaa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.