Nordic Bankin autorahoitusvertailu on tehty todella helpoksi. Löydät kauttamme todella helposti ja tehokkaasti edullisimman autolainan. Täytä autorahoitus laskuri sivuillamme helposti ja me kilpailutamme puolestasi kymmeniä eri rahoituslaitoksia, löytääkseemme juuri sinulle parhaimman mahdollisen lainan. Saat ensimmäiset tarjoukset jo muutamissa minuuteissa sähköpostiisi.

Lainavertailun tekeminen tai tarjousten katselu ei velvoita sinua mihinkään vielä tässä vaiheessa. Voit täysin rauhassa katsella eri tarjouksia ja miettiä minkä lainan tahdot ottaa, sekä mikä on sinulle sopivin ratkaisu.

Lainan kilpailuttaminen voi säästää loppusummasta tuhansia euroja ja kuukausittaisissa kuluissa satoja euroja. Lainan vertailu ja kilpailuttaminen ei ole ollut ikinä näin helppoa. Täytä lomake muutamassa minuutissa ja parhaimmillaan saat lainan muutamissa minuuteissa tilillesi. Säästetyllä rahalla voi hankkia autoon lisävarusteet tai naapuria hienomman mallin! Edullinen autorahoitus kannattaa aina.

Kilpailuta edullinen autorahoitus!

Autorahoituksen kilpailuttaminen ei velvoita tai sido mihinkään. Voit saada useita tarjouksia yhdellä hakemuksella.

Mitä eroa on rahoitusyhtiön osamaksussa ja vakuudettomassa autorahoituksessa?

Edukkaamman koron lisäksi vakuudeton autolainarahoitus tuo seuraavat hyödyt:

  • Auton saa viedä lomareissulla ulkomaille ilman auton omistajan, eli rahoituslaitoksen lupaa.
  • Lainan kulut on rajoitettu kuluttajansuojalaissa, tiedät tarkalleen mitä teet, kun otat lainan.
  • Auton voi rekisteröidä suoraan omiin nimiin ja sitä voi myös halutessaan vaihtaa kätevästi toiselle.
  • Rahoitusyhtiö ei määrää vakuutuksesi tasoa, ja voit pitää autoa vaikka seisonnassa ilman että maksat turhaan kuluja muiden vaatimista vakuutuksista.

Autorahoitus vai laina? Autorahoitus ilman käsirahaa eli vakuudeton autolaina, on lainanottajalle riskittömämpi tapa tehdä autokaupat. Ilman minkäänlaisia kytköksiä muihin rahoituslaitoksiin ja niiden vaatimiin vakuuksiin saat ostettua autosi juuri sieltä mistä haluat. Autorahoituksen kilpailutus on tärkeää omien etujen nimissä.

Lainalla ostettu auto on sinun nimissäsi, eikä rahoitusyhtiön.  Autorahoitus ja auton vaihto eivät oikein sovi samaan virkkeeseen. Jos haluat muuttuneessa elämäntilanteessa myydä autosi ja vaihtaa sen, vaikka pienempään, onnistuu se omalla lainalla ostetulla autolla. Mikäli rahoitusyhtiön osamaksu on kyseessä, et autoa voi niin vain myydä. Lisäksi päätät itse millaiset autovakuutukset otat omalle autollesi, ja voit huoletta hankkia autorahoituksen ilman kaskoa tai muuta kalliimpaa vakuutusta.

Edullinen autorahoitus ilman käsirahaa Nordic Bankista

Miten autorahoitus ja yksityinen myyjä liittyvät toisiinsa?

Kuten aiemmin jo käytiin lävitse, niin rahoitusyhtiön osamaksusopimuksessa auto on rahoitusyhtiön omistuksessa, ja joudut hankkia juuri sen auton mitä yritys tarjoaa. Lainalla voit tehdä kauppaa yksityisen henkilön kanssa ja saada auton paljon halvemmalla. Lainalla tehty autorahoitus on halvin vaihtoehto rahoituksella hankittuun auton ostoon.

Ulkomaille oman auton kanssa meneminen onnistuu helpommin, mikäli olet ostanut auton itse, eikä se ole rahoituslaitoksen omistuksessa. Yrityksiä kiinnostaa jos yrität viedä heidän omaisuuttaan ulkomaille ja voit joutua kysyä lupaa auton vientiin. Pahimmassa tapauksessa sitä ei edes anneta. Lainalla ostettu auto on todella helppo viedä rajan yli ilman että keneltäkään tarvitsee kysyä lupia. Voit myös ostaa ulkomailta lainalla auton ja maksaa autoverot lainarahalla.

Miten autorahoitus onnistuu ilman käsirahaa?

Mistä autolaina? Nordic Bankiltä voit hakea autolainaa kätevästi 1 – 15 vuoden maksuajalla. Täytä kätevästi autorahoituslaskuri sivuillamme tarvittavalla summalla, ja voit arvioida siitä itsellesi sopivimman takaisinmaksuajan lainallesi. Sen jälkeen voit täyttää lainahakemuksen helposti sivuillamme, ja voit vertailla lainatarjoukset fiksusti. Autorahoitus tarjous kilahtaa sähköpostiisi muutamissa minuuteissa ja voit vertailla itsellesi sopivimman lainan. Kun itselle edullinen autorahoitus on valittu, niin voidaan tarjouksen hyväksynnän jälkeen saada raha tilille jo minuuteissa. Auton hankinta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Autolainoja löytyy moneen eri lähtöön, mutta kannattaa miettiä juuri itselle sopivin vaihtoehto. Nordic Bankin autolainalaskurilla voit saada jopa 70 000 e asti autolainaa ilman vakuuksia. Käytettyjä autoja voi saada jopa muutamilla tuhansilla euroilla, mutta kannattaako käytettyä ostaa jos ei osaa itse arvioida onko se korjauksen tarpeessa. Tai miten ne lapsihaaveet voivat vaikuttaa auton hankintaan? Etukäteen kannattaa miettiä ostaako valmiiksi suuremman auton ettei tarvitse lähteä autoa nopeasti vaihtamaan.

Lainarahoitusta myönnetään täysi-ikäisille, keillä on luottotiedot kunnossa sekä vakaat tulot. Eläkkeellä olevat voivat hakea lainaa myös, kunhan eläketulot ovat kunnossa. Monia rahoituslaitoksia ei välttämättä pienet merkinnät maksuissa kiinnosta, mutta pääsääntöisesti lainaa saa jos on nuhteettomassa kunnossa olevat maksutiedot. Myös vanhat lainat voivat vaikuttaa rahoituksen saantiin, myös positiivisella tavalla, mikäli uusi rahoituslaitos maksaa vanhat lainasi ja tekee sinulle yhden hallittavissa olevan lainan.

Autorahoituksen saaminen osamaksulla vaatii yleensä käsirahan lainalle, joka voi olla vaihtoauto tai rahaa. Käsiraha uusissa autoissa on yleensä 10 – 20 %, mutta autorahoitus voidaan myöntää myös ilman käsirahaa. Käytetyissä autoissa käsiraha on yleensä hieman suurempi, 20 – 30 % auton hankintahinnasta.

Autolaina ilman vakuuksia – yhteishakijan kanssa edullisempi laina. Lainan saa toisen hakijan kanssa paremmalla autorahoitus korolla. Onhan se myös loogista rahoittajaa ajatellen, mikäli lainanhakijat yhdistävät oman taloutensa, on lainan maksaminen takaisinkin helpompaa. 

Autorahoitus yritykselle ilman vakuuksia on kätevä tapa hankkia työväline sinulle sopivimmalla tavalla. Varsinkin yritykselle hankittu autorahoitus ja sen tarpeet voivat muuttua äkillisesti, etkä halua olla sidottuna toisen omistamaan autoon. Myös mikäli auto tulee äkillisesti vaihtaa, ei osamaksurahoituksen rasitteita ole ja autoa ei tarvitse vaihdon yhteydessä maksaa pois ennen kuin sen saa vaihtaa.

Autorahoitus fiksusti ilman käsirahaa

Vältä nämä yleiset sudenkuopat autorahoituksen hankkimisessa:

1.) Otat vertailematta autokaupan tarjoaman rahoituksen.

Autokaupat tekevät autojen myynnin lisäksi itselleen lisää rahaa rahoituksen myymisellä. Heidän etunsa ei ole myydä sinulle halvinta autoa, vain juuri se kallein. Ja vielä kalleimmilla kuluilla. Autolainan vertailulla voit välttää automyyjien kalliit ja pitkät rahoituskulut. Valitse itsellesi mieluisin laina kilpailutuksen jälkeen.

2.) Otat autolainan ”vanhasta tutusta” pankista tai rahoituslaitoksesta.

Voit saada hyvällä tuurilla sopivat lainaehdot, mutta lainaa ei kannata ottaa tutun pankkivirkailijan vuoksi. Heidän työnsä on käytännössä toimia myyjänä. Tuttujen suosiminen kannattaa jättää väliin, tässä on kuitenkin suuresta elämää muuttavasta päätöksestä kyse, eikä se virkailija siitä mitään enempää saa jos hänen kauttaan otat lainan. Kannattaa aina vertailla lainat etukäteen, ja olet itse vastuussa lainan koroista ilman että myyjät puhuvat päätäsi ympäri.

3.) Et vertaile lainan kokonaiskustannuksia, vaan pelkkää vuosikorkoa.

Ei oteta huomioon kaikkia eri osia mitä lainassa voi olla mukana. Ilmaisella lainan aloituskululla voi hämmästyä todella herkästi ja kannattaa ottaa muitakin kuluja huomioon. Todellinen vuosikorko voikin tulla kalliimmaksi osaksi lainaa ja se on etukäteen todella helppo laskea mikä laina itse asiassa tuleekin kalleimmaksi. Todellinen vuosikorko autolainalle kertaantuu vuosien saatossa.

Perheauto hanki fiksusti - kilpailuttamalla autorahoitus ilman käsirahaa

Mistä autolaina kannattaa hakea?

Nordic Bank vertailee melkein 30 eri rahoituspalvelua puolestasi ja autorahoituslaskurin kanssa pystyt kätevästi katsomaan minkälaista lainasummaa tarvitset ja millaisella lainan takaisinmaksuajalla voit sen ottaa. Lue lisää autolainasivultamme, täytä autolainan rahoituslaskuri ja lue millaisista hyödyistä tässä oikeastaan puhutaan!

Autolainahakemuksen täyttäminen on erittäin nopeaa ja voit saada muutamissa minuuteissa lainatarjoukset sähköpostiisi nopeasti ja helposti. Autolainojen korkotarjousten selailu ei sido mihinkään ja voit rauhassa vertailla itsellesi parhaan autolainan.

Lainan takaisinmaksu on laissa määritelty oikeutesi, eikä kukaan voi pakottaa sinua hidastelemaan lainan maksussa. Lainan voi aina lyhentää suuremmissa erissä pois välttyäkseen korkokulujen kasaantumiselta. Mikäli lainan haluaa maksaa kerralla pois, kannattaa olla yhteydessä rahoituksen myöntäjään asian sujuvoittamiseksi.

Lainoja kannattaa yhdistellä ja maksaa kaikki vanhat osamaksut, lainat ja luottokorttivelat pois. Tällä tavalla olet vastuussa vain yhdestä lainasta, mikä on jo kilpailutettu parhailla koroilla. Pahimmassa tapauksessa unohtelet maksella montaa eri osamaksulaskua ja niistä tulee aina muistutusmaksuja mitkä vain kerryttävät loppusummasi saldoa. Yhdistämällä lainat sinulle jää enemmän rahaa elämiseen.

Tuontiauton rahoittaminen vakuudettomalla autolainalla

Vakuudeton autolaina on helppo ja järkevä vaihtoehto myös tuontiauton rahoittamiseen. Voit yhdistää samaan lainaan auton kauppahinnan, autoverot, auton rekisteröintikulut, matkakulut, vakuutukset jne. Lue lisää aiheesta artikkelista Auton tuonti Saksasta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä autolainoista:

Auton antaminen vaihdossa voi olla ihan hyvä vaihtoehto, vaikka usein rahaa jää enemmän käteen, kun auton myy itse. Älä kuitenkaan paljasta heti myyjälle, että aiot antaa autosi vaihdossa. Jos myyjä tietää tämän, hän saattaa maksaa autostasi hyvän hinnan, mutta ei välttämättä anna alennusta uudesta autosta.

Auton voi ostaa rahoituksella, jos tarjottu sopimus on hyvä ja taloudellisesti kannattava. Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Kiinteä lainan korko vähentää riskejä, koska kulut ovat ennakoitavissa. Markkinakorkojen muutokset eivät tällöin vaikuta lainan kuluihin, eli jos korot nousevat, lainan korko pysyy silti samana.

Autokauppa on vilkkaimmillaan yleensä keväällä ja kesällä, joten tuolloin autojen hinnat saattavat olla kovemmat. Monet autot ovat halvempia syksyllä.

Hyvässä autolainassa on kohtuullinen nimelliskorko, matalat kulut ja reilut ehdot. Lainat kannattaa kilpailuttaa, jotta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Matala nimelliskorko ei aina tarkoita halvempaa lainaa. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset, sillä se sisältää koron lisäksi kaikki muut lainan kulut. Autolainojen hinnoissa on suuria eroja. Korkoon vaikuttaa esimerkiksi valtion rahapolitiikka, inflaatio sekä lainanhakijan henkilökohtainen luottoriski.

Autolainojen kilpailutus hoituu Nordic Bankissa nopeasti ja helposti. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa lähes 30 lainatarjousta.

Tällaisessa tilanteessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit maksaa loppuvelan pois, jolloin auton omistajuus siirtyy sinulle. Sen jälkeen voit myydä auton. Toinen vaihtoehto on maksattaa loput velasta auton ostajalla.

Edullinen autolaina löytyy kilpailuttamalla. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä helpolla ja ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 lainatarjousta.

Tee lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa kymmeniä autorahoitustarjouksia. Tarjoukset tulevat näkyviin palveluumme, ja siellä ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Olemme tehneet autolainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Auton ostaminen rahoituksella voi olla kannattavaa, jos rahoituksen saa hyvällä hinnalla. Vertaile autorahoituksia ja autolainoja, niin löydät edullisimman vaihtoehdon.

Eläkeläinen voi saada autolainaa, jos hänellä on palkka- tai eläketuloja. Luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita esimerkiksi lainanhakijan tuloista, olemassa olevista lainoista sekä luottotiedoista.

Autolaina kannattaa maksaa pois mahdollisimman nopeasti. Tällä tavalla voit säästää korkokuluissa.

Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Hakemuksen täyttäminen on helppoa eikä vie kauan aikaa. Voit saada yhdellä hakemuksella yli 30 lainatarjousta. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne kirjautumalla palveluumme.

Viimeistä kuukausierää, eli jäännöserää, kannattaa pohtia jo osamaksusopimusta hankkiessa. Mitä pienempi kuukausierä on, sitä suurempi rahoituksen viimeinen erä on. Varmista heti sopimusta solmiessasi, että jäännöserä on oman taloutesi näkökulmasta sopivan kokoinen.

Jos autolainassa on korkea korko, kannattaa se maksaa ensin pois. Jos korkokulut taas ovat pienemmät, voi rahojen sijoittaminekin olla järkevää. Sijoittamisessa tärkeää on riskienhallinta ja siinä tärkeässä osassa on sijoitusten hajauttaminen ajallisesti erilaisiin kohteisiin. Lainarahalla ei kuitenkaan kannata sijoittaa, sillä se kasvattaa riskejä.

Ennen lyhennyksen tekemistä kannattaa tarkistaa, kohdistuuko ylimääräinen lyhennys lainan pääomaan vai kuukausierään. Ylimääräinen lyhennys, joka kohdistuu pääomaan, lyhentää laina-aikaa ja pienentää lainan pääomaa. Sen sijaan kuukausierään kohdistuva lyhennys ei lyhennä laina-aikaa, joten sen taloudellinen hyöty on pienempi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.