Mökkilaina

Mökkilaina vapaa-ajan asunnon hankintaan 

Hae mökkilainaa ilmaiseksi tässä! Täytä maksuton lainahakemus kätevästi netissä – Nordic Bank löytää Sinulle edullisimman lainan vaivattomasti!

Lainojen kilpailuttaminen mökkiä varten ennen lainan ottamista on viisasta ja tuo tuntuvia säästöjä.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Kilpailuta mökkilaina helposti Nordic Bankin kautta. Täytä maksuton lainahakemus kätevästi netissä – Nordic Bank löytää sinulle edullisimman lainan vaivattomasti. Lainojen kilpailuttaminen mökkiä varten ennen lainan ottamista on viisasta ja tuo tuntuvia säästöjä.

Välitämme lainahakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle, joten lainat on helppo kilpailuttaa. Lainapäätös tulee jopa minuuteissa. Lainan hakeminen ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Ajan lisäksi säästät jopa tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman lainan mökkiä varten. Kauttamme voit hakea enintään 70 000 euron rahoituksen ilman vakuuksia tai takaajia.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita Sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Ajan lisäksi säästät jopa tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman lainan mökkiä varten.

Lainaa ilman vakuuksia mökin hankintaan

Mökkilainan voit saada myös ilman vakuuksia kätevästi Nordic Bank verkkosivuilla aina 70 000 euron lainaan asti. 

Kesämökin hankinta ei ole ollut koskaan helpompaa, Sinun tulee täyttää vain maksuton lainahakemus ja nostaa edullinen mökkilaina tilillesi! Saat tarjoukset jo muutaman minuutin kuluessa.

Mökkilainaa ilman vakuuksia on suosittu tapa rahoittaa vapaa ajan asunnon hankinta, laina-aika on yleensä 5-15 vuotta ja keskimääräinen lainasumma vaihtelee 25 000 eurosta 50 000 euroon saakka.

Valitse itse mieluisin laina-aika sekä lainasumma ja täytä lainahakemus helposti verkossa! Nordic Bankin kautta voit hakea myös metsälainaa tai tonttilainaa.

Mökkilaina järkevästi kilpailuttamalla edullisin

Halvin mökkilaina löytyy kilpailuttamalla

Suomen kesä on täynnä mahdollisuuksia nauttia upeasta luonnosta, rentoutua saunan lämmössä ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Monille mökki on paikka, jossa pääsee kunnolla irti arjen kiireistä ja lataamaan akkuja. Ehkä nyt olisi oikea aika toteuttaa haave omasta mökistä. Halvin mökkilaina on vain nopean lainojen kilpailutuksen päässä.

Kilpailuttaminen on nopea keino, jolla voit saada säästettyä paljon rahaa. Sitä ei siis kannata jättää tekemättä, vaikka kyseessä olisi pieni lainasumma. Pienestäkin lainasta kertyy paljon maksettavaa, jos korot ja kulut ovat korkeat.

Kilpailuttamisen merkitys tietysti korostuu, kun haettava lainasumma on suuri. Tällöin pieni, muutamankin prosenttiyksikön ero koroissa tarkoittaa todennäköisesti paljon lisää maksettavaa sinulle. Kun teet kilpailutuksen huolellisesti, voit välttää ylimääräiset kulut ja säästää huomattavia summia rahaa pitkällä aikavälillä.

Mökkilainan kilpailuttaminen onnistuu nopeasti lainavertailusivusto Nordic Bankin nettisivuilla. Voit saada yhdellä maksuttomalla hakemuksella useita tarjouksia eri tahoilta. Hakemusta ei siis tarvitse lähettää jokaiselle luotonmyöntäjälle erikseen, vaan tavoitat yhdellä helpolla hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa.

Vakuudettomaan mökkilainaan voit yhdistää muita lainoja

Vakuudettomaan mökkilainaan voit yhdistää myös muita hankintoja

Unelmoitko mökin lisäksi muistakin hankinnoista, jotka täydentäisivät mökkikokemustasi? Ehkä haluat mökin pihalle paljun. Tai sitten aiot rakentaa pihalle grillauspaikan, jossa valmistat herkulliset ruoat koko porukalle. Omalla veneellä soutelet järvellä, nautit maisemista ja kalastat. Sinun ei tarvitse ottaa erillistä lainaa jokaista hankintaa varten, vaan voit yhdistää kaikki hankinnat kätevästi samaan mökkilainahakemukseen.

Tälläkin tavalla voit säästää huomattavia summia rahaa, kun saat tehtyä monta ostosta yhdellä lainalla. Jokaisesta lainasta nimittäin maksetaan myös kuluja, minkä vuoksi lainojen kertymistä kannattaa pyrkiä välttämään kaikin keinoin. Yksittäisen lainan kulut eivät välttämättä ole kovin korkeat, mutta kun lainoja on monta, kertyy kuluista paljon maksettavaa.

Lisäksi isompien lainojen korot ovat tavallisesti matalammat. Tämän vuoksi yksi isompi laina tulee yleensä halvemmaksi kuin monta pientä.

Kun siis olet hakemassa mökkilainaa, pohdi tarvitsetko rahoitusta joihinkin muihinkin asioihin. Niiden ei ole pakko liittyä mökkeilyyn millään tavalla. Jos tarvitset rahoitusta esimerkiksi uuden tietokoneen tai auton ostamista varten tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, voit hyvin hakea niihinkin lainaa samassa mökkilainahakemuksessa. Hae siis kerralla sellainen lainasumma, joka kattaa kaikki hankinnat.

Esimerkkilaskelma: Voit säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja kilpailuttamalla mökkilainat

Mökkilainan kilpailuttaminen onnistuu kätevästi Nordic Bankin lainavertailusivustolla. Kun teet lainahakemuksen sivustollamme, välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Voit saada monta lainatarjousta eri paikoista. Näistä on helppo valita edullisin ja sinulle sopivin lainavaihtoehto.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet miten paljon voit säästää rahaa, kun haet lainaa Nordic Bankin kautta ja vertailet lainatarjouksia. Esimerkkilaskelma on laskettu 60 000 euron lainasummalle 10 vuoden maksuajalla. Tämän sivun yläreunasta löydät lainalaskurin, jolla voit laskea mikä olisi sinun tilanteeseesi sopivampi laina-aika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
14,21 %
14,45 €
15,75 %
120
953,64 €
114 436,73 €
Laina B
12,69 %
9,94 €
13,85 %
120
894,87 €
107 384,07 €
Laina C
9,12 %
7,50 €
9,81 %
120
771,46 €
92 574,81 €
Nordic Bank lainavertailu
8,11 %
4,95 €
8,62 %
120
736,41 € / kk
Säästöä jopa 217,23 €/kk!
88 368,92€
Säästöä jopa 26 067,81 €!

Esimerkkilaskelmasta käy ilmi, että voit säästää yhteensä peräti 26 067,81 euroa lainan kokonaiskustannuksissa, kun kilpailutat lainan palvelussamme. Kuukaudessa säästöä syntyy jopa huimat 217,23 euroa. Kaikki nuo rahat voit käyttää muihin menoihin tai voit kerryttää niillä puskurirahastoa, jolla varaudut elämässä eteen tuleviin yllätyksiin.

Muista, että lainatarjous on aina asiakaskohtainen ja se perustuu asiakkaan yksilölliseen taloudelliseen tilanteeseen. Lähetä lainahakemus nyt, niin saat hetken kuluttua mökkilainatarjouksia. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se sido ottamaan lainaa. Voit siis huoletta tehdä hakemuksen ja vertailla tarjouksia. Lainatarjous takataskussa on mukava alkaa katsella myynnissä olevia mökkejä.

Edullisempi mökkilaina yhteishakijan kanssa

Voit saada unelmiesi mökin hankittua vieläkin edullisemmin, kun teet lainahakemuksen yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa voit saada isomman lainasumman ja lainalle matalamman koron. Matalampi korko tarkoittaa tietysti sitä, että laina tulee halvemmaksi ja säästät lisää rahaa.

Yhteishakija pienentää luotonmyöntäjän riskiä. Lainanantaja arvioi kummankin taloudellista tilannetta ja molempien tulot ja velat otetaan huomioon laskelmissa. Yhteishakijasta on hyötyä varsinkin silloin, kun kyseessä on iso lainasumma. Yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia silloinkin, kun päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Tällöin isompituloinen rinnakkaishakija on turvaamassa lainan takaisinmaksua.

Kumpikin hakija vastaa tavallisesti koko lainasummasta, ei siis vain sen puolikkaasta. Jos toinen hakija ei pystykään maksamaan lainan lyhennyksiä takaisin, vastuu siitä siirtyy kokonaan toiselle hakijalle.

Mökkilaina yhteishakijan kanssa

Usein yhteishakijana toimii oma puoliso, mutta yhteishakija voi olla joku muukin läheinen henkilö, esimerkiksi vanhempi, muu perheenjäsen tai sukulainen. Tärkeintä on, että hakijoiden välillä vallitsee luottamus ja hyvä keskusteluyhteys. Lainan ottamisesta, takaisinmaksusta sekä siitä miten mahdollisissa ongelmatilanteissa toimitaan, pitää sopia jo etukäteen.

Miten mökkilainat kilpailutetaan?

Kilpailuttaminen on avainasemassa, kun etsit halpaa mökkilainaa. Mieti ensin, minkä verran tarvitset lainaa. Ota laskelmissa huomioon mahdolliset omat säästösi, jotka aiot käyttää mökin ostamiseen. Mieti myös mitä kuluja ostamisesta aiheutuu ja pitääkö mökillä tehdä remonttia ja ostaa sinne kalusteita ja astioita.

Kun tarvittava rahoituksen määrä on selvillä, pääset suorittamaan itse kilpailutusta. Siinä on neljä helppoa vaihetta:

  1. Syötä lainasumma lainalaskuriin ja arvioi omaan talouteesi sopiva takaisinmaksuaika.
  2. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Saat ensimmäiset lainatarjoukset yleensä jo parissa minuutissa.
  3. Vertaile lainatarjouksia. Kiinnitä lainojen vertailussa huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon.
  4. Valitse paras mökkilainatarjous, allekirjoita se verkkopankkitunnuksillasi ja nosta rahat tilillesi. Saat rahat tilillesi usein jopa saman arkipäivän aikana. Sitten voit tehdä kaupat mökistä.

Lainatarjouksia alkaa tulla tavallisesti jo muutaman minuutin kuluttua. Pääset siis heti tekemään vertailua. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja lisäksi pääset tarkastelemaan niitä verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämä helpottaa tarjousten vertailua entisestään, sillä näet heti nopealla silmäyksellä, missä tarjouksessa on matalin korko. Päätät kuitenkin itse minkä tarjouksen hyväksyt.

Kun teet hakemuksen palvelussamme, tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit siis saada lukuisia tarjouksia yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Lainan kilpailuttaminen onnistuu paljon helpommin lainavertailusivustolla kuin jos lähettäisit hakemuksen jokaiseen rahalaitokseen erikseen. Siksi hakemus kannattaa tehdä Nordic Bankissa.

Mistä kannattaa hakea lainaa kesämökin hankintaan Suomessa?

Voit hakea vapaa-ajan asunnon hankintaa varten lainaa helposti täältä käyttämättä omia säästöjä.

Hakiessa lainaa meidän kauttamme voit säästää tuhansia euroja lainakuluissa, koska me Nordic Bankilla kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi, jotta mökkilainan korko olisi sinulle mahdollisimman matala sekä lainakulut pieniä. Kannattaa kilpailuttaa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamien mökkilainojen korot – se tuo tuntuvia säästöjä.

Laina kannattaa ottaa mikäli tiedät tarkkaan että saat hoidettua kuukausierät aina ajallaan. Esimerkiksi 20 000 euron lainan voit hakea vaikka 15 vuoden maksuajalla, jolloin kuukausierä voi olla 158 euron paikkeilla.

Yleisiä kysymyksiä mökkilainasta:

Paljonko voin saada lainaa?

Vakuudetonta mökkilainaa on mahdollista saada 70 000 € asti. Tee ilmainen lainahakemus Nordic Bankin verkkosivuilla ja hae lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kuka voi hakea mökkilainaa Nordic Bankista?

Mökkilaina on järkevä vaihtoehto vapaa-ajan asunnon rahoittamiseen. Mökkiä voi myös vuokrata, jolloin saat lisää euroja omaan talouteesi tai voit kattaa lainan kuluja vuokratuotoilla.

Mökkilainan Nordic Bankista voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Täytä ilmainen hakemus ja vertaile mökkilainat kätevästi täällä.

Mökkilainaa hakiessasi et sitoudu vielä vastaanottamaan lainaa. Vertaile saadut lainatarjoukset kaikessa rauhassa ja nosta mökkilaina vasta, kun olet valinnut miellyttävimmän lainan ja laina-ajan.

Voit myös lisätä lainahakemukseen rinnakkaishakijan, jolloin lainatarjoukset voivat olla sekä edullisemmilla koroilla, että lainasummat huomattavasti korkeampia.

Mökin omistaminen yleistyy Suomessa kovaa vauhtia!

Mökin omistamisesta on tullut erittäin suosittuja etenkin viime aikoina, koska moni ihminen haluaa viettää vapaa-aikaa rauhallisessa ja miellyttävässä ympäristössä kaukana keskustasta. Mökki on myös mukava paikka tehdä etätöitä varsinkin kesäaikaan.

Täytyy toki ottaa huomioon, että mökki vaatii aina välillä myös hieman piristystä remontoinnin merkeissä, esimerkiksi laiturin tai grillipaikan rakentamisessa joten olisi hyvä varautua mökkilainan ottamisessa myös niihin asioihin.Voit hakea kerralla sen kokoisen lainan, että saat vaikka veneen samaan lainaan mukaan. Hae itsellesi sopivin laina kätevästi täältä ja nauti mökin omistamisesta.

Mistä löydän edullisen vapaa-ajan asunnon?

Mökin voi löytää edullisesti erilaisista internetin myyntikanavista kuten: Oikotie.fistä tai Tori.fistä saatat löytää erilaisia mökkien myynti-ilmoituksia.

Kannattaa etsiä itsellesi sopiva mökki mikäli haluat viettää vapaa-aikaa mukavasti esimerkiksi järven rannalla. Lainan voi pilkkoa osiin ja mikäli haluat myös tienata mökin omistamisella, voit vuokrata mökkiä eteenpäin.

Edullinen mökki vaatii lähes aina myös hieman investointeja, jotka kannattaa huomioida jo varhaisessa vaiheessa eli jo hyvissäajoin lainanhakuvaiheessa.

Mökkilainan hakeminen on helppoa

Miten valitsen edullisen lainan?

Valitse edullinen mökkilaina helposti täältä, kun saat lainatarjoukset näet lainan korot sekä kulut josta voit valita itsellesi mieluisimman vaihtoehdon.

Kun olet löytänyt sopivan mökkilainan voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla ja mökkilaina siirretään tilillesi lähes poikkeuksetta jo seuraavana arkipäivänä. Jotkut luotonmyöntäjät pyytävät liitteitä, joten Sinun tulee varautua toimittamaan viimeisen kuuden kuukauden palkkakuitit tai tiliotteet.

Hae lainaa jopa 70 000 euroa!

Kauttamme voi saada lainaa jopa 60 00070 000 euroa ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen verkkosivuillamme on ilmaista, eikä velvoita tai sido asiakasta vastaanottamaan lainaa. Hae mieluisin vaihtoehto kilpailuttamalla edullisin lainatarjous kesämökin ostamiseen fiksusti!

Jos haaveilet kalliimmasta mökistä, kuin mitä voit saada vakuudetonta lainaa, on hyvä vaihtoehto hakea pankista vakuudellinen laina ja rahoittaa mökkilainan omarahoitusosuus Nordic Bankissa kilpailutetulla vakuudettomalla lainalla.

Jos sinulla on ennestään luottokorttilaskuja tai osamaksulaskuja, niin kannattaa yhdistellä ne samaan lainaan mökkilainan kanssa, jotta kuukausittaiset lainanhoitokustannukset pysyvät sopivan suuruisina.

Täytä ilmainen lainahakemus heti ja löydä sopivin lainatarjous minuuteissa!

Usein kysytyt kysymykset mökkilainasta:

Mökkilainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Jonka jälkeen voit nostaa edullisen mökkilaina tilille!

Mökkilainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Mökkilainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras laina mökin rahoittamiseen!

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Lainaturvavakuutus on vakuutusyhtiöiden sekä pankkien tarjoama turva lainaajalle, mikäli lainaajalle tulee yllättävä maksukyvytön tilanne vastaan. Lainaturva voi tuoda turvaa esimerkiksi kuoleman, vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Lainaturvavakuutus tuo jonkun verran kustannuksia remonttilainan maksuun, mutta tuo myös turvaa yllättävien elämäntilanteiden varalta. Varsinkin isompien lainojen osalta kannattaa harkita lainaturvan ottamista.

Kyllä, voit maksaa mökkilainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Mökkilaina maksetaan tilillesi usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia lainavertailun avulla!

Edullisin ja paras mökkilaina löytyy kilpailuttamalla rahalaitokset ja pankit yhdellä lainahakemuksella Nordic Bankissa.

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat vapaa-ajan asuntoon kauttamme. Kannattaa vertailla varsinkin mökkilainojen todellista vuosikorkoa.

Pisin laina-aika on 15 vuotta, mökkilaina haetaan yleensä 5-15 vuodelle.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea yhteislainaa rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Oman mökin ostaminen voi olla kannattavaa, jos mökillä haluaa viettää paljon aikaa. Hyvin huollettu ja hyvällä sijainnilla oleva mökki voi kasvattaa arvoaan ajan kuluessa.

Mökin voi hankkia pankin asuntolainalla. Tällöin omia säästöjä pitää olla tavallisesti noin 40 prosenttia mökin hinnasta. Voit myös hakea vakuudetonta mökkilainaa, jolloin tällaisia vaatimuksia ei ole.

Nordic Bankin kautta voit saada vakuudetonta mökkilainaa enintään 70 000 euroa.

Kun mökki hankintaan asuntolainalla, pitää omia säästöjä olla tavallisesti noin 40 % mökin myyntihinnasta. Jos haet vakuudetonta mökkilainaa, ei omia säästöjä tarvita.

Lainan korko riippuu lainan koosta sekä lainan myöntäjästä. Lainat kannattaa kilpailuttaa, niin voit löytää matalakorkoisen mökkilainan.

Mökkiä rakentaessa neliöhinta sijoittuu yleensä 1500–3000 euron väliin. Kesäasuttavan mökin rakentaminen on halvempaa kuin ympärivuotiseen käyttöön sopivan mökin rakentaminen.

Lue seuraavaksi: