Mökkilaina

Mökkilaina vapaa-ajan asunnon hankintaan fiksusti!

Hae mökkilainaa ilmaiseksi tässä! Täytä maksuton lainahakemus kätevästi netissä – Nordic Bank löytää Sinulle edullisimman lainan vaivattomasti!

Lainojen kilpailuttaminen mökkiä varten ennen lainan ottamista on viisasta ja tuo tuntuvia säästöjä.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae mökkilainaa ilmaiseksi tässä! Täytä maksuton lainahakemus kätevästi netissä – Nordic Bank löytää sinulle edullisimman lainan vaivattomasti! Lainojen kilpailuttaminen mökkiä varten ennen lainan ottamista on viisasta ja tuo tuntuvia säästöjä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita Sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Ajan lisäksi säästät jopa tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman lainan mökkiä varten.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita Sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Ajan lisäksi säästät jopa tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman lainan mökkiä varten.

Lainaa ilman vakuuksia mökin hankintaan

Mökkilainan voit saada myös ilman vakuuksia kätevästi Nordic Bank verkkosivuilla aina 70 000 euron lainaan asti. 

Kesämökin hankinta ei ole ollut koskaan helpompaa, Sinun tulee täyttää vain maksuton lainahakemus ja nostaa edullinen mökkilaina tilillesi! Saat tarjoukset jo muutaman minuutin kuluessa.

Mökkilainaa ilman vakuuksia on suosittu tapa rahoittaa vapaa ajan asunnon hankinta, laina-aika on yleensä 5-15 vuotta ja keskimääräinen lainasumma vaihtelee 25 000 eurosta 50 000 euroon saakka.

Valitse itse mieluisin laina-aika sekä lainasumma ja täytä lainahakemus helposti verkossa! Nordic Bankin kautta voit hakea myös metsälainaa tai tonttilainaa.

Mökkilaina järkevästi kilpailuttamalla edullisin

Mistä kannattaa hakea lainaa kesämökin hankintaan Suomessa?

Voit hakea vapaa-ajan asunnon hankintaa varten lainaa helposti täältä käyttämättä omia säästöjä.

Hakiessa lainaa meidän kauttamme voit säästää tuhansia euroja lainakuluissa, koska me Nordic Bankilla kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi, jotta mökkilainan korko olisi sinulle mahdollisimman matala sekä lainakulut pieniä. Kannattaa kilpailuttaa eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamien mökkilainojen korot – se tuo tuntuvia säästöjä.

Laina kannattaa ottaa mikäli tiedät tarkkaan että saat hoidettua kuukausierät aina ajallaan. Esimerkiksi 20 000 euron lainan voit hakea vaikka 15 vuoden maksuajalla, jolloin kuukausierä voi olla 158 euron paikkeilla.

Yleisiä kysymyksiä mökkilainasta:

Paljonko voin saada lainaa?

Vakuudetonta mökkilainaa on mahdollista saada 70 000 € asti. Tee ilmainen lainahakemus Nordic Bankin verkkosivuilla ja hae lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kuka voi hakea mökkilainaa Nordic Bankista?

Mökkilaina on järkevä vaihtoehto vapaa-ajan asunnon rahoittamiseen. Mökkiä voi myös vuokrata, jolloin saat lisää euroja omaan talouteesi tai voit kattaa lainan kuluja vuokratuotoilla.

Mökkilainan Nordic Bankista voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Täytä ilmainen hakemus ja vertaile mökkilainat kätevästi täällä.

Mökkilainaa hakiessasi et sitoudu vielä vastaanottamaan lainaa. Vertaile saadut lainatarjoukset kaikessa rauhassa ja nosta mökkilaina vasta, kun olet valinnut miellyttävimmän lainan ja laina-ajan.

Voit myös lisätä lainahakemukseen rinnakkaishakijan, jolloin lainatarjoukset voivat olla sekä edullisemmilla koroilla, että lainasummat huomattavasti korkeampia.

Mökin omistaminen yleistyy Suomessa kovaa vauhtia!

Mökin omistamisesta on tullut erittäin suosittuja etenkin viime aikoina, koska moni ihminen haluaa viettää vapaa-aikaa rauhallisessa ja miellyttävässä ympäristössä kaukana keskustasta. Mökki on myös mukava paikka tehdä etätöitä varsinkin kesäaikaan.

Täytyy toki ottaa huomioon, että mökki vaatii aina välillä myös hieman piristystä remontoinnin merkeissä, esimerkiksi laiturin tai grillipaikan rakentamisessa joten olisi hyvä varautua mökkilainan ottamisessa myös niihin asioihin.Voit hakea kerralla sen kokoisen lainan, että saat vaikka veneen samaan lainaan mukaan. Hae itsellesi sopivin laina kätevästi täältä ja nauti mökin omistamisesta.

Mistä löydän edullisen vapaa-ajan asunnon?

Mökin voi löytää edullisesti erilaisista internetin myyntikanavista kuten: Oikotie.fistä tai Tori.fistä saatat löytää erilaisia mökkien myynti-ilmoituksia.

Kannattaa etsiä itsellesi sopiva mökki mikäli haluat viettää vapaa-aikaa mukavasti esimerkiksi järven rannalla. Lainan voi pilkkoa osiin ja mikäli haluat myös tienata mökin omistamisella, voit vuokrata mökkiä eteenpäin.

Edullinen mökki vaatii lähes aina myös hieman investointeja, jotka kannattaa huomioida jo varhaisessa vaiheessa eli jo hyvissäajoin lainanhakuvaiheessa.

Mökkilainan hakeminen on helppoa

Miten valitsen edullisen lainan?

Valitse edullinen mökkilaina helposti täältä, kun saat lainatarjoukset näet lainan korot sekä kulut josta voit valita itsellesi mieluisimman vaihtoehdon.

Kun olet löytänyt sopivan mökkilainan voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnuksilla ja mökkilaina siirretään tilillesi lähes poikkeuksetta jo seuraavana arkipäivänä. Jotkut luotonmyöntäjät pyytävät liitteitä, joten Sinun tulee varautua toimittamaan viimeisen kuuden kuukauden palkkakuitit tai tiliotteet.

Hae lainaa jopa 70 000 euroa!

Kauttamme voi saada lainaa jopa 60 00070 000 euroa ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen verkkosivuillamme on ilmaista, eikä velvoita tai sido asiakasta vastaanottamaan lainaa. Hae mieluisin vaihtoehto kilpailuttamalla edullisin lainatarjous kesämökin ostamiseen fiksusti!

Jos haaveilet kalliimmasta mökistä, kuin mitä voit saada vakuudetonta lainaa, on hyvä vaihtoehto hakea pankista vakuudellinen laina ja rahoittaa mökkilainan omarahoitusosuus Nordic Bankissa kilpailutetulla vakuudettomalla lainalla.

Jos sinulla on ennestään luottokorttilaskuja tai osamaksulaskuja, niin kannattaa yhdistellä ne samaan lainaan mökkilainan kanssa, jotta kuukausittaiset lainanhoitokustannukset pysyvät sopivan suuruisina.

Täytä ilmainen lainahakemus heti ja löydä sopivin lainatarjous minuuteissa!

Usein kysytyt kysymykset mökkilainasta:

Mökkilainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Jonka jälkeen voit nostaa edullisen mökkilaina tilille!

Mökkilainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Mökkilainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras laina mökin rahoittamiseen!

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Lainaturvavakuutus on vakuutusyhtiöiden sekä pankkien tarjoama turva lainaajalle, mikäli lainaajalle tulee yllättävä maksukyvytön tilanne vastaan. Lainaturva voi tuoda turvaa esimerkiksi kuoleman, vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Lainaturvavakuutus tuo jonkun verran kustannuksia remonttilainan maksuun, mutta tuo myös turvaa yllättävien elämäntilanteiden varalta. Varsinkin isompien lainojen osalta kannattaa harkita lainaturvan ottamista.

Kyllä, voit maksaa mökkilainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Mökkilaina maksetaan tilillesi usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia lainavertailun avulla!

Edullisin ja paras mökkilaina löytyy kilpailuttamalla rahalaitokset ja pankit yhdellä lainahakemuksella Nordic Bankissa.

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat vapaa-ajan asuntoon kauttamme. Kannattaa vertailla varsinkin mökkilainojen todellista vuosikorkoa.

Pisin laina-aika on 15 vuotta, mökkilaina haetaan yleensä 5-15 vuodelle.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea yhteislainaa rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Oman mökin ostaminen voi olla kannattavaa, jos mökillä haluaa viettää paljon aikaa. Hyvin huollettu ja hyvällä sijainnilla oleva mökki voi kasvattaa arvoaan ajan kuluessa.

Mökin voi hankkia pankin asuntolainalla. Tällöin omia säästöjä pitää olla tavallisesti noin 40 prosenttia mökin hinnasta. Voit myös hakea vakuudetonta mökkilainaa, jolloin tällaisia vaatimuksia ei ole.

Nordic Bankin kautta voit saada vakuudetonta mökkilainaa enintään 70 000 euroa.

Kun mökki hankintaan asuntolainalla, pitää omia säästöjä olla tavallisesti noin 40 % mökin myyntihinnasta. Jos haet vakuudetonta mökkilainaa, ei omia säästöjä tarvita.

Lainan korko riippuu lainan koosta sekä lainan myöntäjästä. Lainat kannattaa kilpailuttaa, niin voit löytää matalakorkoisen mökkilainan.

Mökkiä rakentaessa neliöhinta sijoittuu yleensä 1500–3000 euron väliin. Kesäasuttavan mökin rakentaminen on halvempaa kuin ympärivuotiseen käyttöön sopivan mökin rakentaminen.