moottoripyörä rahoitus

Moottoripyörä rahoitus fiksusti Nordic Bankista

Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin ajella moottoripyörällä kauniina kesäpäivänä upeissa maisemissa.

Rahoituksen moottoripyörää varten löydät helposti lainavertailupalvelu Nordic Bankin kautta. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme, ja voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Luotonmyöntäjien välillä on eroja, ja esimerkiksi lainojen todellisissa vuosikoroissa on paljon vaihtelua. Sen vuoksi lainat on järkevää kilpailuttaa. Nordic Bankin kautta tämä onnistuu helposti. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä jokaiseen pankkiin ja luotonmyöntäjään erikseen – meidän kauttamme saat yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia. Me kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin ajella moottoripyörällä kauniina kesäpäivänä upeissa maisemissa. Voit reissata pitempiäkin matkoja tai fiilistelet kesäkelejä ja nautit vauhdista ja vapauden tunteesta. Pitkinä kesäpäivinä voi ajella mukavasti myöhään yöhön asti. Rahoituksen moottoripyörää varten löydät helposti lainavertailupalvelu Nordic Bankin kautta. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme, ja voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Luotonmyöntäjien välillä on eroja, ja esimerkiksi lainojen todellisissa vuosikoroissa on paljon vaihtelua. Sen vuoksi lainat on järkevää kilpailuttaa. Nordic Bankin kautta tämä onnistuu helposti. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä jokaiseen pankkiin ja luotonmyöntäjään erikseen – meidän kauttamme saat yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia. Me kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainan hakeminen on ilmaista ja erittäin helppoa. Täytä vain lainahakemus ja saat pian tarjouksia sähköpostiisi. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Voit aivan rauhassa tutustua saamiisin tarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Minkälainen moottoripyörä sopisi sinulle?

Jos et ole vielä varma, minkälaisen moottoripyörän haluaisit, asiaa kannattaa alkaa pohtia omien toiveiden kautta. Ensimmäiseksi kannattaa miettiä pyörän käyttötarkoitusta, eli esimerkiksi sitä, ajetaanko sillä asvaltilla vai soralla, reissataanko sillä pitkiä matkoja ja ajetaanko matkustajan kanssa.

Vuonna 2020 Suomen suosituimmat moottoripyörät olivat:

  • Yamaha Tracer 900.
  • Yamaha FJR 1300.
  • BMW R1250RS.
  • Kawasaki Ninja 1000SX.

moottoripyörä rahoitus fiksusti netistä

Lähde: Bike.fi, 2020

Kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon, mutta eniten meiltä haetaan rahoitusta 5 000 euron25 000 euron hintaluokan moottoripyöriin.

Rahoita moottoripyörä kilpailuttamalla edullinen laina Nordic Bankin avulla

Jotta saat kattavan kuvan tarjolla olevista lainavaihtoehdoista ja löydät edullisimman lainan, sinun kannattaa vertailla mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta. Nordic Bankin kautta pystyt kilpailuttamaan yhdellä hakemuksella lähes 30 lainanantajaa. Säästät paljon aikaa, kun teet kilpailutuksen lainanvertailupalvelun avulla.
 
Pohdi etukäteen, minkä verran tarvitset lainaa. Ota huomioon, että moottoripyöräillessä on hyvä pukeutua asianmukaisiin suojavarusteisiin. Voit sisällyttää myös esimerkiksi kypärään ja ajopukuun tarvittavan summan samaan lainahakemukseen. Syötä haluamasi lainasumma ja laina-aika laskuriin ja saat heti arvion kuukausierästä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat nopeasti tarjouksia sähköpostiisi.
 
Ensimmäiset tarjoukset tulevat muutamassa minuutissa, ja kaikki tarjoukset saapuvat Sinulle tavallisesti 6 tunnin sisällä. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit saada lainan tilillesi jopa samana päivänä. Ja sitten vain moottoripyöräostoksille!

Esimerkkilaskelma: Kuinka paljon moottoripyörän rahoituksen kilpailuttaminen voi säästää rahaa?

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet, miten paljon voit säästää rahaa kilpailuttamalla moottoripyörän rahoituksen Nordic Bankissa. Esimerkkilaskelma on laskettu 15 000 euron lainasummalle 6 vuoden maksuajalla. Tämän sivun yläreunasta löydät lainalaskurin, jolla voit kokeilla, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva laina-aika ja lainasumma.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
18,79 %
19,95 €
23,69 %
72
368,80€
26 553,58 €
Laina B
15,03 %
14,95 €
18,50 %
72
332,37 €
23 930,61 €
Laina C
12,51 %
4,45 €
13,96 %
72
301,70 €
21 722,13 €
Nordic Bank lainavertailu
6,94 %
-
7,17 %
72
255,30€ / kk
Säästöä jopa 113,50 €/kk!
18 381,83€
Säästöä jopa 8 171,75 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää jopa 8 171,75 euroa, kun kilpailutat 15 000 euron moottoripyörälainan Nordic Bankissa. Pienellä vaivalla voit saada tuhansien eurojen säästöt. Kilpailuttamista ei siis missään nimessä kannattaa jättää tekemättä.

Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakija mahdollistaa suuremman lainasumman ja matalamman koron. Tämä johtuu siitä, että rinnakkaishakija pienentää luotonmyöntäjien riskiä, joten he voivat antaa edullisempia lainatarjouksia. Jos siis olet hankkimassa moottoripyörää yhdessä puolisosi kanssa, lainaa kannattaa hakea yhdessä.

Lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia. Korko siis vaihtelee sen mukaan, millaisessa taloudellisessa tilanteessa lainanhakija on. Täytä lainahakemus nyt, niin saat jo muutaman minuutin kuluttua ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi. Lainan hakeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita ottamaan lainaa.

Kuka voi saada vakuudettoman moottoripyörälainan?

Nordic Bankin kautta haettava moottoripyörälaina on vakuudeton laina. Sen saadaksesi sinulla ei siis tarvitse olla omaisuutta (kuten mökki tai arvopapereita) lainan vakuudeksi. Et tarvitse myöskään takaajia. Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.
 
Huomaa, että lisäämällä lainahakemukselle yhteishakijan, voit saada isomman lainan paremmilla ehdoilla. Yhteishakijan tulot huomioidaan lainatarjouksen laskemisen perusteena. Lainan hakeminen yhdessä pienentää huomattavasti luotonmyöntäjän riskiä, josta syystä lainan saa usein pienemmällä korolla kuin yksin lainaa hakiessa.

Lainan todellinen vuosikorko ja laina-aika

Lainan takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta. Sivuillamme olevalla lainalaskurilla voit laskea kätevästi, minkä suuruiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin takaisinmaksuajalla. Samalla saat arvion todellisesta vuosikorosta. Vuosikorko on yksilöllinen. Lopullisesti todellinen vuosikorko määräytyy asiakkaan ilmoittamien tietojen perusteella. Täytä siis lainahakemus huolellisesti.
Lainan hakeminen on ilmaista ja erittäin helppoa. Täytä vain lainahakemus ja saat pian tarjouksia sähköpostiisi. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Voit aivan rauhassa tutustua saamiisin tarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Hae edullinen rahoitus moottoripyörään kätevästi netistä

Hae moottoripyörälainaa Nordic Bankista

Me Nordic Bankissa kilpailutamme luotettavasti yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotta saat kattavan kuvan tarjolla olevista vaihtoehdoista ja löydät edullisen lainan. Moottoripyörälainaa varten et tarvitse vakuuksia. Sinulla tulee kuitenkin olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.
 
Lainatarjoukset on laitettu järjestykseen edullisimman koron mukaan. Näet siis heti nopeasti mikä tarjouksista on edullisin.
 
Kun olet valinnut vaihtoehdoista sopivan, voit nostaa rahat tilillesi pian, parhaimmassa tapauksessa jopa samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Lainojen vertailu Nordic Bankin kautta on sujuvaa, nopeaa ja helppoa.
 

Moottoripyörän rahoitus ilman vakuuksia

Moottoripyörän ostaminen vakuudettomalla lainalla on kätevää monella tavalla. Et tarvitse vakuudetonta lainaa varten takaajia tai vakuuksia. Lainan hakeminen on helppoa, eikä se vie paljon aikaasi. Lainapäätöksen saa heti. 

Rahat saa tilille nopeasti. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, rahat siirretään tilille usein jo minuuteissa. Jos siis satut löytämään täydellisesti tarpeisiisi sopivan moottoripyörän, saat sen ostettua vakuudettoman lainan avulla melkein heti.

Vakuudeton laina on siinäkin mielessä kätevä, että pystyt sen avulla ostamaan moottoripyörän juuri sieltä, mistä itse haluat. Voit ostaa uuden liikkeestä tai etsiä jostain käytetyn moottoripyörän. Lisäksi pystyt hakemaan samassa hakemuksessa lainaa myös ajovarusteita ja muita tarvitsemiasi varusteita varten.

Vakuudettoman lainan rahoja ei ole korvamerkitty mihinkään tiettyyn käyttötarkoitukseen, eli voit käyttää rahat niin kuin haluat. Voit siis samalla rahoituksella ostaa moottoripyörän, henkilöauton, veneen tai vaikka matkailuauton.

Moottoripyörän ostamiseen voisi käyttää myös joustolainaa. Joustolainakin on vakuudeton laina. Se on muutenkin ominaisuuksiltaan melko samanlainen kuin kulutusluotto. Näiden kahden lainatyypin ero on siinä, että joustolainaa ei välttämättä makseta kerralla tilillesi. Saat luottorajan, jonka puitteissa saat itse nostaa luottoa useissa erissä sen verran kuin haluat, silloin kun haluat.

Voisit siis hakea joustolainaa valmiiksi ja lähteä sitten moottoripyöräkaupoille. Jos vastaan tulee sopiva menopeli, voit nostaa lainatililtäsi rahaa sen verran kuin sen ostamiseen tarvitset.

Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota moottoripyörän rahoitusvaihtoehtojen vertailussa

Korko on tietysti tärkeä luku, joka vaikuttaa suuresti lainan kokonaiskustannuksiin. Korkotasot voivat vaihdella suuresti, ja juuri sen vuoksi lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta. Vertailemalla löydät moottoripyörälainan parhaalla korolla.

Lisäksi lainasta maksetaan aina erilaisia kuluja, joista osa on kerran maksettavia, osa kuukausittaisia. Nämäkin vaikuttavat kokonaiskustannuksiin. Todellinen vuosikorko sisältää sekä koron että lainanhoitokulut, joten se kertoo, millaiset lainan kokonaiskustannukset ovat vuositasolla. Todellisen vuosikoron avulla pystyt vertailemaan lainoja helposti. Mitä matalampi todellinen vuosikorko, sitä edullisempi laina on.

Moottoripyörän rahoitus fiksusti verkosta

Totta kai myös takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Lyhyellä laina-ajalla korkoja ehtii kertyä vähemmän, joten laina tulee halvemmaksi. Pitkällä takaisinmaksuajalla taas korkoa kertyy paljon, joten laina tulee kalliimmaksi. Takaisinmaksuaika pitää aina sopia sellaiseksi, että kuukausierästä tulee juuri sinun yksilölliseen tilanteeseesi sopiva. Liian lyhyt maksuaika on riski, sillä kuukausierä kasvaa liian suureksi. Liian pitkä maksuaika taas tekee lainasta tarpeettoman kalliin. Toisaalta laina on yleensä mahdollista maksaa pois nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja.

Kiinnitä huomiota myös siihen, onko moottoripyörälainasta mahdollista saada lyhennysvapaata. Lyhennysvapaa on lyhytaikaisissa lainoissa tavallisesti kuukauden tai parin mittainen. Sen aikana laina ei lyhene ollenkaan, vaan siitä maksetaan vain korkoja ja kuluja. Lyhennysvapaasta voi olla hyötyä, jos taloudellinen tilanteesi muuttuu yllättäen tai heikentyy hetkellisesti. Jos saat lyhennysvapaan, et joudu vaikeuksiin maksujen kanssa, vaan voit siirtää rahaa lainan lyhentämisestä muihin, kiireellisimpiin ja sillä hetkellä tärkeämpiin kohteisiin. Lyhennysvapaata ei ole pakko käyttää, jos sille ei ole tarvetta.

Lue vakuudettomasta moottoripyörälainasta

Vakuudettoman moottoripyörälainan hyvät puolet

Helppo hakuprosessi ja nopea kilpailutus

Vakuudetonta moottoripyörälainaa on erittäin helppoa hakea. Hakemus täytetään netissä ja siihen alkaa tulla vastauksia tavallisesti jo muutaman minuutin kuluttua. Hakuprosessi ja lainojen vertailu on paljon helpompaa kuin vakuudellisissa pankkilainoissa. 

Ei vakuuksia eikä takaajia

Kuten nimestä voi päätellä, vakuudetonta moottoripyörälainaa varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Omaisuutta ei siis tarvitse asettaa lainan vakuudeksi. Ja jos vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta ei ole, voi lainaa silti saada, jos raha-asiat on hoidettu hyvin. Ainoa vaatimus on, että hakija on täysi-ikäinen ja hänellä on puhtaat luottotiedot sekä vakaat tulot.

Rahat saa nopeasti

Vakuudettomat lainat ovat todella nopeita. Rahat saa omalle tilille jo yhden arkipäivän kuluessa sopimuksen hyväksymisestä. Vakuudettomat lainat ovat siis huomattavasti nopeampia kuin perinteiset pankkilainat. Rahoja ei tarvitse odotella päiviä tai viikkoja, vaan saat ne parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Näin pääset heti ostoksille, kun löydät sopivan moottoripyörän.

Samassa hakemuksessa lainaa muihinkin hankintoihin

Jokaista hankintaa varten ei tarvitse hakea erillistä osamaksua tai lainaa. Voit heti aluksi hakea sellaisen lainan, jolla pystyt ostamaan sekä moottoripyörän että muita asioita, kuten ajovarusteet tai retkeilyvarusteet. Tälläkin tavalla saat säästettyä rahaa.

Usein kysytyt kysymykset moottoripyörän rahoituksesta:

Täytä lainahakemus huolellisesti sivuillamme ja vertaile lainatarjoukset.

Rahoitusta moottoripyörään voi hakea täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa moottoripyörään aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita mihinkään. Jos päätät hyväksyä jonkun sinulle tehdyn lainatarjouksen, allekirjoitat sen erikseen verkkopankkitunnuksilla.

Moottoripyörälaina on laina, joka käytetään moottoripyörän ostamiseen.

Et, sillä säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Löydät halvimman lainan moottoripyörään kilpailutuksen avulla, täytä hakemus ja valitse edullisin laina!

Rahat siirretään tilille nopeasti, usein minuuteissa, lainasopimuksen allekirjoitettuasi.

Pisin laina-aika on 180 kuukautta, moottoripyörälaina otetaan yleensä 5 - 7 vuoden maksuajalle.

Todellinen vuosikorko on henkilökohtainen. Voit tarkistaa omasi sitoutumatta, täyttämällä helpon lainahakemuksen.

Lue myös: