moottoripyörä rahoitus

Moottoripyörä rahoitus fiksusti Nordic Bankista

Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin ajella moottoripyörällä kauniina kesäpäivänä upeissa maisemissa. Voit reissata pitempiäkin matkoja tai fiilistelet kesäkelejä ja nautit vauhdista ja vapauden tunteesta. Pitkinä kesäpäivinä voi ajella mukavasti myöhään yöhön asti. Rahoituksen moottoripyörää varten löydät helposti lainavertailupalvelu Nordic Bankin kautta. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme, ja voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Luotonmyöntäjien välillä on eroja, ja esimerkiksi lainojen todellisissa vuosikoroissa on paljon vaihtelua. Sen vuoksi lainat on järkevää kilpailuttaa. Nordic Bankin kautta tämä onnistuu helposti. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä jokaiseen pankkiin ja luotonmyöntäjään erikseen – meidän kauttamme saat yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia. Me kilpailutamme puolestasi lähes 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Lainan hakeminen on ilmaista ja erittäin helppoa. Täytä vain lainahakemus ja saat pian tarjouksia sähköpostiisi. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Voit aivan rauhassa tutustua saamiisin tarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Minkälainen moottoripyörä sopisi sinulle?

Jos et ole vielä varma, minkälaisen moottoripyörän haluaisit, asiaa kannattaa alkaa pohtia omien toiveiden kautta. Ensimmäiseksi kannattaa miettiä pyörän käyttötarkoitusta, eli esimerkiksi sitä, ajetaanko sillä asvaltilla vai soralla, reissataanko sillä pitkiä matkoja ja ajetaanko matkustajan kanssa.

Vuonna 2020 Suomen suosituimmat moottoripyörät olivat:

  • Yamaha Tracer 900.
  • Yamaha FJR 1300.
  • BMW R1250RS.
  • Kawasaki Ninja 1000SX.

Lähde: Bike.fi, 2020

Kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon, mutta eniten meiltä haetaan rahoitusta 5 000 euron25 000 euron hintaluokan moottoripyöriin.

moottoripyörä rahoitus fiksusti netistä

Rahoita moottoripyörä kilpailuttamalla edullinen laina Nordic Bankin avulla

Jotta saat kattavan kuvan tarjolla olevista lainavaihtoehdoista ja löydät edullisimman lainan, sinun kannattaa vertailla mahdollisimman monta pankkia ja rahoituslaitosta. Nordic Bankin kautta pystyt kilpailuttamaan yhdellä hakemuksella lähes 30 lainanantajaa. Säästät paljon aikaa, kun teet kilpailutuksen lainanvertailupalvelun avulla.
 
Pohdi etukäteen, minkä verran tarvitset lainaa. Ota huomioon, että moottoripyöräillessä on hyvä pukeutua asianmukaisiin suojavarusteisiin. Voit sisällyttää myös esimerkiksi kypärään ja ajopukuun tarvittavan summan samaan lainahakemukseen. Syötä haluamasi lainasumma ja laina-aika laskuriin ja saat heti arvion kuukausierästä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat nopeasti tarjouksia sähköpostiisi.
 
Ensimmäiset tarjoukset tulevat muutamassa minuutissa, ja kaikki tarjoukset saapuvat Sinulle tavallisesti 6 tunnin sisällä. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen voit saada lainan tilillesi jopa samana päivänä. Ja sitten vain moottoripyöräostoksille!
 

Kuka voi saada vakuudettoman moottoripyörälainan?

Nordic Bankin kautta haettava moottoripyörälaina on vakuudeton laina. Sen saadaksesi sinulla ei siis tarvitse olla omaisuutta (kuten mökki tai arvopapereita) lainan vakuudeksi. Et tarvitse myöskään takaajia. Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.
 

Lainan todellinen vuosikorko ja laina-aika

Lainan takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta. Sivuillamme olevalla lainalaskurilla voit laskea kätevästi, minkä suuruiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin takaisinmaksuajalla. Samalla saat arvion todellisesta vuosikorosta. Vuosikorko on yksilöllinen. Lopullisesti todellinen vuosikorko määräytyy asiakkaan ilmoittamien tietojen perusteella. Täytä siis lainahakemus huolellisesti.

Hae edullinen rahoitus moottoripyörään kätevästi netistä

Hae moottoripyörälainaa Nordic Bankista

Me Nordic Bankissa kilpailutamme yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta, jotta saat kattavan kuvan tarjolla olevista vaihtoehdoista ja löydät edullisen lainan. Moottoripyörälainaa varten et tarvitse vakuuksia. Sinulla tulee kuitenkin olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.
 
Lainatarjoukset on laitettu järjestykseen edullisimman koron mukaan. Näet siis heti nopeasti mikä tarjouksista on edullisin.
 
Kun olet valinnut vaihtoehdoista sopivan, voit nostaa rahat tilillesi pian, parhaimmassa tapauksessa jopa samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Lainojen vertailu Nordic Bankin kautta on sujuvaa, nopeaa ja helppoa.
 

Usein kysytyt kysymykset moottoripyörän rahoituksesta:

Miten haen moottoripyörään rahoitusta?

Täytä lainahakemus huolellisesti sivuillamme ja vertaile lainatarjoukset.

Kuka voi hakea moottoripyörä rahoitusta?

Rahoitusta moottoripyörään voi hakea täysi-ikäinen jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa moottoripyörään?

Kauttamme voit hakea lainaa moottoripyörään aina 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Sitoudunko vastaanottamaan lainaa?

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei sido tai velvoita mihinkään.

Mikä on moottoripyörälaina?

Moottoripyörälaina on yleensä laina joka käytetään moottoripyörän ostamiseen.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Et, sillä säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Mistä löydän edullisen moottoripyörälainan?

Löydät halvimman lainan moottoripyörään kilpailutuksen avulla, täytä hakemus ja valitse edullisin laina!

Kuinka nopeasti saan laina käyttöön?

Rahat siirretään tilille usein minuuteissa, lainasopimuksen allekirjoitettua.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 180 kuukautta, moottoripyörälaina otetaan yleensä 5 – 7 vuoden maksuajalle.

Kuinka kallis on moottoripyörälaina?

Todellinen vuosikorko on henkilökohtainen, voit tarkistaa omaasi sitoutumatta, täyttämällä helppo hakemus!