Nettilaina

Nettilaina 2023 nopeasti ja vaivattomasti!

Nettilainan hakeminen on erittäin helppoa, eikä se vien kauan aikaasi.

Täytä vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin saat jo parissa minuutissa ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nettilainan hakeminen on erittäin helppoa, eikä se vien kauan aikaasi. Täytä vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin saat jo parissa minuutissa ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi.

Voit hakea kauttamme lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on aivan pieni pikalaina. Pikalainojen laina-ajat ovat tavallisesti alle vuoden mittaisia.

Nettilainaa voi hakea, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on tuloja sekä puhtaat luottotiedot. Voit ensin kokeilla kätevällä lainalaskurillamme, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Täytä sitten hakemus ja vertaile tarjouksia. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea kauttamme lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, paitsi jos kyseessä on aivan pieni pikalaina. Pikalainojen laina-ajat ovat tavallisesti alle vuoden mittaisia.

Nettilainaa voi hakea, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on tuloja sekä puhtaat luottotiedot. Voit ensin kokeilla kätevällä lainalaskurillamme, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Täytä sitten hakemus ja vertaile tarjouksia. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa!

Paras nettilaina löytyy Nordic Bankin lainavertailun kautta

Netistä haettavat lainat ovat tavallisesti vakuudettomia lainoja. Et siis tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sinulta vaaditaan ainoastaan puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Lisäksi sinun pitää toki olla myös täysi-ikäinen.

Nopeus ja helppous ovat ehdottomasti nettilainan etuja. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun asti netissä. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa, eikä se vie kauaa aikaasi. Saat ensimmäiset tarjoukset jo parissa minuutissa. Rahat saat nostettua tilillesi yhden työpäivän kuluessa, mutta usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Nettilainat ovat vakuudettomia lainoja, joten rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Vakuudelliset pankkilainat myönnetään jotain tiettyä tarkoitusta varten. 

Nettilaina nopeasti Nordic Bankin avulla

Jos esimerkiksi haet asuntolainaa, pankki myöntää sinulle lainan jonkun tietyn asunnon ostamista varten. Rahoja ei saa käyttää muihin tarkoituksiin.

Pienet vakuudettomat pikalainat sopivat erinomaisesti tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian. Esimerkiksi jos puhelimesi menee rikki, voit nostaa vaikkapa 500 euron lainan ja pääset pian ostamaan uutta luuria.

Suuremmat lainat voi käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea enimmillään jopa 70 000, joten pystyt toteuttamaan suuriakin hankintoja avullamme. Avullamme rahoitat mökin tai auton ostamisen, lomamatkan tai hääjuhlat ja monet muut hankinnat. Sinä päätät itse, mihin lainarahat käytät.

Paras nettilaina löytyy Nordic Bankin lainavertailupalvelun avulla! Saat palvelussamme vertailtua jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella lainahakemuksella. Voit valita itsellesi sopivan lainasumman 500 euron ja 70 000 euron väliltä. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Nettilainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea nettilainaa

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Tulot voivat olla joko palkka- tai eläketuloja.

Lainaa on mahdollista hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen saattaa auttaa saamaan edullisemman lainan, varsinkin jos kyse on suuresta lainasummasta tai ensisijaisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot.

Nettilainaa ei välttämättä myönnetä aivan kaikille. Luotonmyöntäjä tarkastelee aina hakijan taloudellista tilannetta ja maksukykyä. Jos nämä eivät ole kunnossa, ei lainaa yleensä saa.

Esimerkiksi jos hakijalla on epäsäännölliset tulot tai hänellä on jo paljon velkaa suhteessa tuloihin, ei lainaa tavallisesti myönnetä.

Voit silti tehdä hakemuksen, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa. Hakemuksen tekeminen Nordic Bankin palvelussa on ilmaista, eikä se velvoita sinua mitenkään. Hakemuksen tekeminen on siis riskitöntä. Voit kokeilla, minkälaisella korolla voisit saada lainaa tällä hetkellä.

Mitä eroa on nettilainalla ja pankkilainalla?

Usein, kun puhutaan pankkilainasta, tarkoitetaan vakuudellista lainaa, esimerkiksi asuntolainaa. Tällaista lainaa varten tarvitaan vakuuksia. Myös henkilötakaus on edelleen mahdollinen vaihtoehto, vaikka se ei enää nykyään olekaan niin suuressa suosiossa kuin ennen. Kun pankkilainaa haetaan, pitää käydä neuvotteluja pankin kanssa. Lainaa ei saa heti, vaan hakuprosessi kestää jonkin aikaa. Myös monet pankit tarjoavat kuitenkin erilaisia vakuudettomia lainoja.

Netistä haettavat lainat ovat usein vakuudettomia. Nettilainan hakuprosessi tapahtuu kokonaan, alusta loppuun asti netissä. Sen vuoksi se on helpompi ja nopeampi kuin vakuudellinen pankkilaina. Vakuudettomien lainojen korot ovat tavallisesti korkeammat kuin vakuudellisten pankkilainojen. Tämä johtuu juuri siitä, että lainanmyöntämisen riski on korkeampi, kun vakuuksia ei ole. Vakuudettomille lainoille on kuitenkin aikansa ja paikkansa ja niissä on omat hyvät puolensa. Yksi parhaista puolista on juuri hakuprosessin nopeus.

Vakuudellinen pankkilaina myönnetään jotain tiettyä hankintaa varten, esimerkiksi tietyn asunnon ostamiseen. Vakuudettomat lainat sen sijaan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Vakuudettomilla lainoilla onnistuu niin uuden puhelimen ostaminen kuin isojen remonttien tekeminenkin. Nordic Bankin kautta lainaa ilman vakuuksia voi saada enimmillään 70 000 euroa. Tätä suurempien summien ollessa kyseessä, pitää kääntyä pankkien puoleen.

Nettilaina ja pankkilaina voivat myös täydentää toisiaan. Olet ehkä hakenut esimerkiksi talon rakentamista tai suurta remonttia varten lainaa pankista. Helposti voi kuitenkin käydä niin, että projektin edetessä eteen tulee yllätyksiä. Yllätykset tarkoittavat usein budjetin ylittymistä, eli pankista saatu laina ei enää riitäkään. Tällaisessa tilanteessa voit hakea nettilainan, jolla katat ilmaantuneet kulut.

Vertaile lainat helposti Nordic Bankin nettisivuilla

Lainalaskurillamme voit kokeilla, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika

Nettisivuillamme on kätevä ja helppo lainalaskuri, jolla voit suunnitella, mikä olisi hyvä laina-aika ja lainasumma sinun tilanteessasi. Vaihtele laina-aikaa, niin näet heti mikä olisi kuukausierä milläkin laina-ajalla.

  • Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja tarjouksessa oleva todellinen vuosikorko yksilöllinen.
  • Laskurissa näkyy myös arvio todellisesta vuosikorosta.
  • Todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan korot ja muut kulut, esimerkiksi avausmaksu ja tilinhoitopalkkiot.
  • Koska todellinen vuosikorko riippuu hakijan yksilöllisistä tiedoista ja tilanteesta, laskurissa oleva luku ei välttämättä ole lopullinen.

Lainalaskurilla löydät parhaan nettilainan

Edullinen nettilaina löytyy Nordic Bankin kautta

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit siis saada jopa yli 30 lainatarjousta. Saat avullamme kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Lainahakemuksen voi tehdä jokainen täysi-ikäinen. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Sinulla pitää olla vain puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen henkilön kanssa.

Voit kilpailuttaa myös olemassa olevat lainat. Lainat kannatta kilpailuttaa säännöllisesti, koska sillä tavalla varmistat, että lainasi pysyvät aina mahdollisimman edullisina. Voi nimittäin hyvinkin olla, että jos olet ottanut lainan kauan aikaa sitten, voisit nyt saada sille matalamman koron.

Hakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi jo parissa minuutissa. Löydät hetkessä edullisen nettilainan avullamme!

Tutustu tarjouksiin rauhassa ja kun olet tehnyt valintasi, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Toimita vielä liitteet, jos luotonmyöntäjä on sellaisia vaatinut, niin saat rahat tilillesi. Lainarahat maksetaan sinulle nopeasti yhden työpäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa saat ne jo samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset nettilainoista:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset pian sähköpostiisi.

Pisin laina-aika lainoillamme on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isomman lainan, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.