Pankkivertailu

Pankkivertailu voi tuoda merkittäviä säästöjä!

Muista vertailla pankit samaan tapaan kuin esimerkiksi sähkösopimukset ja lainat. Pankkivertailu on fiksu tapa säästää.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Muista vertailla pankit samaan tapaan kuin esimerkiksi sähkösopimukset ja lainat. Tarvittaessa voit vaihtaa asiakkuutesi johonkin toiseen pankkiin, jotta saat mahdollisimman edullisesti juuri ne palvelut, joita tarvitset.

Lainaa voit hakea mistä tahansa pankista riippumatta siitä, minkä pankin asiakas tällä hetkellä olet. Nordic Bankissa vertailet monenlaiset vakuudettomat lainat 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Palvelussamme kilpailutat 35:n eri pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat yhdellä ilmaisella hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Meidän avullamme säästät sekä aikaa että rahaa!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainaa voit hakea mistä tahansa pankista riippumatta siitä, minkä pankin asiakas tällä hetkellä olet. Nordic Bankissa vertailet monenlaiset vakuudettomat lainat 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Palvelussamme kilpailutat 35:n eri pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat yhdellä ilmaisella hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Meidän avullamme säästät sekä aikaa että rahaa!

Pankkivertailu kannattaa – voit saada isoja säästöjä

Monilla on tapana kilpailuttaa sähkösopimus säännöllisin väliajoin. Tämä onkin fiksu tapa, sillä voit saada paljon säästöjä, jos löydät yrityksen, joka myy sähköä edullisemmalla hinnalla. Samalla tavalla kannattaisi kilpailuttaa myös muita palveluita. Esimerkiksi lainojen ja pankkien kilpailuttaminen voi tuoda isoja säästöjä.

Pankit on syytä kilpailuttaa silloin tällöin, sillä joku toinen pankki saattaakin yllättäen olla palvelumaksuiltaan edullisempi kuin nykyinen pankkisi. Eri pankeilla on erilaiset palvelut ja palvelumaksut.

Lisäksi asiakkaan elämäntilanteet ja tarpeet vaihtelevat, joten nykyinen pankkisi ei välttämättä pysty enää palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Ehkä olet aloittanut sijoittamisen ja tarvitsisit parempia ja edullisempia sijoittamiseen liittyviä palveluita. 

Pankkivertailu ilmaiseksi netissä

Tai ehkä haluaisit asioida konttorissa, mutta pankillasi ei enää ole sellaista asuinpaikkakunnallasi. Tai sitten kaipaat parempia mobiilipalveluita. Esimerkiksi tällaisissa tilanteissa pankin vaihtaminen voi olla paikallaan.

Suomessa toimii monia pankkeja. Tunnetuimpia pankkeja tai pankkiryhmittymiä ovat esimerkiksi Säästöpankki, Nordea, OP-ryhmä, POP Pankki, Aktia ja Danske Bank. Lisäksi toimii monia muita vähemmän tunnettuja pankkeja, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin. Joillain pankeilla on edelleen konttoreita ympäri maata, vaikka konttorien määrää onkin vähennetty voimakkaasti viime vuosina. Osa pankeista toimii ainoastaan netissä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon pankkeja vertaillessa?

Aivan ensimmäiseksi kannatta pohtia, millaisia palveluita tarvitset pankista. Pankeilla on paljon erilaisia palveluita. Pankkitilien lisäksi niillä on esimerkiksi erilaisia lainoihin, kulutusluottoihin, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyviä palveluita. Mieti, mitkä näistä ovat sinulle tärkeitä. Vertaile itsellesi tärkeiden palveluiden hintoja ja ominaisuuksia eri pankeissa.

Pankit veloittavat asiakkailta kuukausimaksuja. Maksu määräytyy yleensä palveluiden laajuuden ja asiakkuustason perusteella. Kuukausimaksu on usein pienempi, jos asiakkaalla on säästöjä tai lainaa kyseisessä pankissa.

On tärkeää pohtia myös sitä, haluatko asioida konttorissa, vai hoidatko pankkiasiat mieluummin kokonaan netissä. Jos haluat asioida konttorissa, kannattaa tietysti valita pankki, jolla on konttori lähellä asuinpaikkaasi. Osa asiakkaista taas tykkää asioida netin välityksellä. Tällöin on erityisen tärkeää, että pankki tarjoaa laadukkaat verkko- ja mobiilipalvelut.

Pankkeja voi vertailla etsimällä tietoa niiden tarjoamista palveluista ja hinnastoista niiden omilta nettisivuilta. Voit myös lähettää pankeille tarjouspyynnön.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Pankkivertailun avulla voit saada edullisen pankkilainan

Suomalaiset ovat melko uskollisia omalle pankilleen

Suomalaiset ovat tavallisesti uskollisia omalle pankilleen. Harva suomalainen edes harkitsee pankin vaihtamista.

Pankit kuitenkin kannattaisi kilpailuttaa ajoittain samaan tapaan kuin sähkösopimukset, puhelinliittymät ja lainatkin. Jos saat toisesta pankista paremman lainatarjouksen, voi lainan siirtäminen toiseen pankkiin tuoda tuntuvia rahallisia säästöjä.

Joku toinen pankki saattaa tarjota tarvitsemiasi palveluita edullisemmalla hinnalla, eli voit saada säästöjä vaihtamalla asiakkuutesi toisaalle.

Pankin vaihtaminen on melko helppoa. Voit valtuuttaa valtakirjalla uuden pankin hoitamaan asian, jolloin sinun ei tarvitse itse tehdä kaikkea.

Muista ohjata e-laskut uuteen pankkiin ja ilmoittaa uusi tilinumerosi verottajalle, työnantajalle ja muille tahoille.

On tietysti mahdollista avata asiakkuus useampaan pankkiin. Moni päätyy tähän ratkaisuun, koska sillä tavalla saa kätevästi eri paikoista juuri ne palvelut, joita tarvitsee. Lisäksi olet paremmin varautunut häiriötilanteisiin. Jos jonkun pankin yhteydet eivät toimi, etkä esimerkiksi pysty maksamaan ostoksiasi, voit hoitaa maksun toisen pankin maksukortilla.

Mikä on paras pankki?

Pankkeja on monia ja ne tarjoavat erilaisia palveluita eri hinnoilla. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat, joten ei voida sanoa, että joku pankki olisi yksiselitteisesti parempi kuin joku toinen. Mikä on kenellekin paras pankki, riippuu täysin siitä, millaisia palveluita hän pankista tarvitsee.

Elämäntilanteet voivat muuttua ja se voi aiheuttaa sen, että pankin vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi. Esimerkiksi asuntolainan ottaminen tai sijoittamisen ja säästämisen aloittaminen voivat olla tilanteita, joissa pankki saattaa mennä vaihtoon.

Monet asiakkaat arvostavat yksilöllistä palvelua. Sen vuoksi pienet pankit ovat menestyneet useissa vertailuissa isoja paremmin. Kaikille läheinen palvelukokemus ei ole niin tärkeä, vaan tärkeämpää on, että pankin digitaaliset palvelut ovat kattavat ja toimivat hyvin. Olipa asiointitapa mikä tahansa, asiakkaat haluat kuitenkin pankkiasioiden hoidon olevan mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Vertaile lainojen korot netissä

Vertaile eri pankkien ja rahalaitosten lainat Nordic Bankissa

Voit hakea lainaa mistä tahansa pankista riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. Nordic Bankissa vertailet 35:n eri pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat lainat. Lainavertailu kannattaa aina, myös silloin kun olet hakemassa pientä lainasummaa. Meidän kauttamme voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Nordic Bankissa vertailet monenlaiset vakuudettomat lainat: lomalainat, autolainat, pikalainat, remonttilainat, yhdistelylainat ja monet muut. Luottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakemuksen voi tehdä myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen ei ole pakollista, mutta se voi helpottaa lainan saamista varsinkin, jos kyseessä on iso summa. Yhdessä voitte myös saada paremman lainatarjouksen.

Vertaile pankit Nordic Bankin lainavertailussa

Voi vertailla myös olemassa olevat lainat. Se kannattaa etenkin, jos lainasopimuksen tekemisestä on jo pitkä aika. Voi hyvinkin olla, että saisit nyt lainan jostain muualta halvemmalla. Olemassa olevat lainat kannattaa vertailla säännöllisesti, esimerkiksi kerran vuodessa.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen alat saada jo parissa minuutissa tarjouksia sähköpostiisi. Sähköpostin lisäksi näet kaikki tarjoukset myös kirjautumalla palveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Toimita luotonmyöntäjälle vielä liitteet, jos sellaisia on vaadittu, ja saat rahat pian tilillesi. Rahat siirretään sinulle yhden työpäivän kuluessa. Jos hait lainaa arkipäivänä, voit hyvinkin saada rahat jo samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset pankkivertailusta:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti, usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Sinua saattaa kiinnostaa myös: