Peruskorjauslaina

Peruskorjauslaina ilman vakuuksia netistä

Peruskorjauslaina on rahoitus remonttiin, jossa uusitaan asunnon pinnat ja rakenteet uutta vastaavalle tasolle.

Kuten muutkin lainat, Nordic Bankin kautta kilpailutat peruskorjauslainan ja muut lainat helposti verkossa ilmaiseksi jopa yli 30 rahoituslaitokselta ja pankilta.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Peruskorjauslaina on rahoitus remonttiin, jossa uusitaan asunnon pinnat ja rakenteet uutta vastaavalle tasolle. Kuten muutkin lainat, Nordic Bankin kautta kilpailutat peruskorjauslainan ja muut lainat helposti verkossa ilmaiseksi jopa yli 30 rahoituslaitokselta ja pankilta.

Lue lisää peruskorjauslainasta sekä kenelle peruskorjauslaina sopii.

Lainahakemuksen täyttäminen ei veloita tai sido vastaanottamaan lainaa, voit siis rauhassa tutustua saamaasi lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi sopivimman lainan. 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lue lisää peruskorjauslainasta sekä kenelle peruskorjauslaina sopii.

Lainahakemuksen täyttäminen ei veloita tai sido vastaanottamaan lainaa, voit siis rauhassa tutustua saamaasi lainatarjouksiin ja valita niistä itsellesi sopivimman lainan. 

Miksi peruskorjauslaina?

Peruskorjauslaina eli remonttilaina on hyvä valinta tavallisen pankkilainan sijaan, koska usein peruskorjauslaina on vakuudeton toisin kuin pankkilaina.

Pankkilainaan saatat tarvita esimerkiksi henkilötakaajia tai joudut antamaan osan oman asunnon osakkeista vakuudeksi. Lisäksi remonttilaina on helppo kilpailuttaa netissä vertailusivulla.

Kilpailuttamalla lainan säännöllisesti saat parhaimman tarjouksen ja edullisimman koron.

Peruskorjauslaina – Mitä hyötyä ja haittaa?

Ennen kuin hankkii peruskorjauslainaa, on hyvä miettiä remonttilainan hyötyjä ja haittoja. Kuten muutkin lainat, myös peruskorjauslaina on maksettava takaisin. 

Peruskorjauslaina pieneen remonttiin nopeasti netistä

Peruskorjauslaina – hyödyt

Pääkaupunkiseudulla asuntojen arvo on noussut jo pitkään, mikä takaa sen, että sijoitettu pääoma pysynee plussalla. Heikkenevillä alueilla taas hinnat ja sen mukana asuntojen arvot saattavat laskea. Peruskorjaus nostaa asunnon jälleenmyyntiarvoa ja pidentää sen elinkaarta, minkä takia peruskorjaus on myös hyvä investointi.

Peruskorjauslaina – haitat

Asunnon peruskorjaus ei ole edullista puuhaa, joten saatat remontin laajuudesta riippuen joutua ottamaan ison lainan. Lainan lyhentäminen on laina-ajan aina pois muista kuluista ja jos korkotaso heittelee paljon lainan lyhentämisen aikana, tämä voi muodostua ongelmaksi lainan takaisinmaksussa.

Kilpailuta lainat fiksusti verkossa

Peruskorjauslainan kilpailutus vaivattomasti Nordic Bankilla

Vaikka peruskorjauslainan kilpailuttaminen voikin kuulostaa työläältä ja vaativalta, Nordic Bankilla peruskorjauslaina on helppo kilpailuttaa.

Peruskorjauslainan haittoja ei siis kannata miettiä liikaa.

Me autamme sinut alkuun.

Kilpailutat kauttamme jopa yli 31 pankkia ja rahoituslaitosta nopeasti yhdellä lainahakemuksella.

Lainavertailu on kauttamme ilmaista eikä sido vastaanottamaan lainaa.

Voit valita sähköpostiin saapuvista lainatarjouksista sinulle sopivimman lainan ja näet helposti, mikä pankki tarjoaa sinulle parhaan peruskorjauslainan matalimmalla korkoprosentilla.

Kilpailuta itsellesi edullinen lainatarjous helposti

Peruskorjauslaina sijoitusasuntoon

Jos hankkimasi sijoitusasunnon yleiskunto tai varustelu on huono, saat peruskorjauslainalla sen nopeasti vuokrauskuntoon ja tekemään tuottoa. Remonttilaina on myös hyvä valinta sijoitusasuntoon, koska se on joustoluotto. Eli voit hakea lainaa sitä mukaa, kun remontti edistyy.

Peruskorjauslaina vakituiseen asuntoon

Vakituiseen asuntoon peruskorjauksen tekeminen nostaa asunnon jälleenmyyntiarvoa. Asumiskulut voivat madaltua, kun sähkölaitteet vaihtaa nykyaikaisiin järjestelmiin tai lämmitysjärjestelmän muuttaa esimerkiksi energiatehokkaampaan ja näin ollen ajan kanssa edullisemmaksi tulevaan järjestelmään. Lisäksi toisin, kuin sijoitusasunnon, vakituisen asunnon peruskorjauslainaa voit vähentää verotuksessa.

Kuinka paljon asunnon peruskorjaus kustantaa?

Asunnon peruskorjauksen hinta vaihtelee todella paljon muun muassa asunnon koosta ja kunnosta ja tekijöistä riippuen. Nordic Bankin kautta voit saada peruskorjauslainaa jopa 70 000 euroon saakka, jotta suurempikin peruskorjaus onnistuu. Laina-ajan voi suunnitella esimerkiksi 15 vuoden ajalle, jolloin ei tarvitse upottaa kaikkia säästöjä remonttiin kerralla. Kannattaa tutustua myös sivuiltamme löytyvään remonttilaina-laskuriin, josta näet myös kotitalousvähennyksen osuuden, jonka saat verovähennyksinä remontointityöstä.

Asunnon nykyinen kunto

Asunnon nykyinen kunto on yksi tekijä peruskorjauksen hinnassa. Asunto, jossa on lahot rakenteet, on työläämpi ja kalliimpi korjata kuin asunto, jossa ei tarvitse uusia kaikkea rakenteita myöten.

Asuntoa hankkiessa onkin hyvä, myös sen unelma-asunnon kohdalla, tarkistaa rakenteet perusteellisesti. Näin välttyy ikäviltä yllätyksiltä ja hintalapussa voi säästää jopa useita tuhansia euroja.

Kuka toteuttaa peruskorjauksen?

Peruskorjauksen tekijä vaikuttaa remontin hintaan, mutta myös lopputulokseen. Lähtökohtaisesti iso remonttifirma voi olla luotettavin ja varmin vaihtoehto, vaikka yleensä onkin hintavampi. Tietysti myös yksityisyrittäjä voi olla vähintään yhtä pätevä ja usein suostuu tekemään edullisemmin, kuin iso firma. Kaikki ovat varmasti kuitenkin kuulleet tarinoita vasemmalla kädellä tehdystä työn jäljestä tai siitä, että vakuutukset ovat alimitoitettuja.

Pätevyyden omatessaan aina voi peruskorjauksen myös tehdä itse. Silloin on kuitenkin myös itse vastuussa lopputuloksesta.

Mihin ratkaisuun tekijän osalta päädytkin, valinnassa kannattaa olla huolellinen ja kilpailuttaa useita tekijöitä, ettei remonttia tarvitse heti tehdä uusiksi.

Kuinka paljon saan remonttilainaa?

Myönnettävän remonttilainan suuruuteen vaikuttavat esimerkiksi nykyiset tulosi. Lisäksi lainaan vaikuttavat muut sen hetkiset lainasi, lainan vuosikorko, lainan pituus sekä lisäksi on huomioitava luoton todellinen vuosikorko.

Todellinen vuosikorko muodostuu esimerkiksi avausmaksusta, nimelliskorosta, käsittely- ja tilinhoitomaksuista sekä laskutuspalkkiosta.

Vakuudetonta remonttilainaa voit saada jopa 50 000 euroa, mutta vakuudettoman lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisen lainan. On myös huomioitava, että pankin myöntämää lainaa voi saada enemmän, mutta pankkilainassa on usein myös jäykemmät ehdot.

Voit hakea remonttilainaa myös yhteishakijan kanssa. Yhteislainaa voitte saada paremmilla lainaehdoilla ja suuremman summan, koska rinnakkaishakija lainahakemuksella pienentää luotonmyöntäjän riskiä.

Hae peruskorjauslaina Nordic Bankilta

Voit hakea peruskorjauslainan helposti Nordic Bankin ilmaisella lainavertailupalvelulla. Kilpailutat Nordic Bankin kautta peruskorjauslainan jopa yli 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Säästät selvää rahaa, kun näet kaikki korot ja kulut läpinäkyvästi ja voit vertailla eri lainatarjouksia.

Lainatarjoukset tulevat nopeasti sähköpostiisi hakemuksen jälkeen jopa viidessä minuutissa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Lainan voi käyttää kokonaisuudessaan mihin tahansa, eikä luotonantaja valvo rahan käyttötarkoitusta.

Peruskorjaukseen tarvittava lainasumma voi olla suuri, mutta kauttamme voit hakea 70 000 euroa lainaa jopa 15 vuoden maksuajalla.

Hae edullinen peruskorjauslaina Nordic Bankin lainavertailun avulla ja säästä.

Säästä vaivaa remonttiprojektin hallinnoinnissa ja vertaile lainat fiksusti Nordic Bankilla. Valitse sinulle sopiva laina aika ja ehdot eri lainatarjouksista. Hakeminen hoituu helposti verkossa ja et tarvitse vakuuksia rahoitusta varten.

Voiko peruskorjausta varten otetun lainan vähentää verotuksessa?

Remonttilainan korot voi vähentää verotuksessa. Vuonna 2022 verovähennysoikeuden korkoprosentti on 5 prosenttia ja vuonna 2021 10 prosenttia. Jos vähennät peruskorjauslainan työosuutta, laita kuitit ja urakoitsijan Y-tunnus verohallintoon.

Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme vastaa sinulle peruskorjauslainaan liittyviin kysymyksiin sekä muihin kysymyksiin osoitteessa [email protected]

Lue myös:

Usein kysytyt kysymykset peruskorjauslainasta:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Peruskorjauslainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan koron ja mahdolliset lainan kuukausittaiset hoitomaksut. Selvität todellisen vuosikoron helposti lainaa hakemalla ja ne ilmoitetaan selvästi lainatarjouksessa.

Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Nordic Bankin kautta peruskorjauslainaa voi saada jopa 70 000 euroa. Lainamäärä määrittyy lainanhakijan yksilöllisten tietojen perusteella.

Nordic Bankin kautta haettu remonttilaina on vakuudeton luotto, eli et tarvitse vakuuksia, takaajia etkä käsirahaa.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat remonttilainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Lainaturvavakuutus on vakuutusyhtiöiden sekä pankkien tarjoama turva lainaajalle, mikäli lainaajalle tulee yllättävä maksukyvytön tilanne vastaan. Lainaturva voi tuoda turvaa esimerkiksi kuoleman, vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Lainaturvavakuutus tuo jonkun verran kustannuksia peruskorjauslainan maksuun, mutta tuo myös turvaa yllättävien elämäntilanteiden varalta. Varsinkin isompien lainojen osalta kannattaa harkita lainaturvan ottamista.