Pieni laina

Pieni laina äkilliseen rahapulaan!

Vaikka tarvitset vain pienen lainan, kannattaa lainat kuitenkin vertailla ensin. Voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa, kun etsit edullisen lainan.

Ei ole mitään järkeä maksaa kalliskorkoista lainaa, jos markkinoilta löytyisi muitakin vaihtoehtoja!

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Vaikka tarvitset vain pienen lainan, kannattaa lainat kuitenkin vertailla ensin. Voit säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa, kun etsit edullisen lainan.

Ei ole mitään järkeä maksaa kalliskorkoista lainaa, jos markkinoilta löytyisi muitakin vaihtoehtoja!

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa 35 lainatarjousta. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Saat rauhassa vertailla tarjouksia, ja rahat saat nostettua tilillesi usein jo samana päivänä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa 35 lainatarjousta. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Saat rauhassa vertailla tarjouksia, ja rahat saat nostettua tilillesi usein jo samana päivänä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Pieni laina heti tilille

Toisinaan eteen tulee yllätyksiä, joiden vuoksi tarvitaan hieman ylimääräistä rahaa nopeasti. Tällaisessa tilanteessa pieni vakuudeton laina on kätevä vaihtoehto. Et tarvitse sitä varten takaajia tai vakuuksia, ja saat lainan tilillesi todella nopeasti.

Aina ei ole tarpeen ottaa isoa lainaa. Joskus pienestäkin lainasta on suuri apu. Nordic Bankin kautta haet lainaa oman tarpeesi mukaan 500 eurosta lähtien.

Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Koska rahat saa tilille nopeasti, vakuudettomat lainat sopivat erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Esimerkiksi jos puhelimesi lipsahtaa kädestäsi ja tippuu maahan, mikä seurauksena sen näyttö menee rikki, voit nostaa pienen lainan ja viedä puhelimen korjattavaksi saman tien. Tai ostaa vaikka kokonaan uuden puhelimen.

Voit saada pienen lainan fiksusti Nordic Bankista heti tilille

Ilman jääkaappia on hieman ikävää elellä, varsinkin jos sattuu olemaan kesä. Vakuudettomalla lainalla pääset ostamaan uutta parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana. Ehkä haluat samalla kertaa uusia muutkin keittiön koneet. Parin tuhannen euron luotolla pystyisit hankkimaan kaikki keittiön kodinkoneet.

Pieni laina voisi riittää esimerkiksi lomamatkan toteuttamiseen. On ihanaa saada sellaisia kokemuksia ja elämyksiä, jotka eivät välttämättä kuulu tavalliseen arkeen. Irtiotto normaalista arkielämästä tekee hyvää. Hotellissa yöpyminen, ulkona syöminen ja hemmotteluhoidoissa käyminen rentouttaa mukavasti.

Mihin tahansa tarkoitukseen tarvitsetkaan pientä lainaa, voit hakea sitä lainavertailupalvelu Nordic Bankin kautta. Auton korjaaminen, lomamatka, lainojen yhdistäminen tai pintaremontti – nämä ja kaikki muutkin hankinnat voit tehdä avullamme.

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Nordic Bankin kautta haettavissa vakuudettomissa lainoissa pienin mahdollinen summa on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa. Et tarvitse lainaa varten takaajia tai vakuuksia. Voit hakea oman tarpeesi mukaan juuri sellaista summaa kuin haluat.

Kätevällä lainalaskurillamme voit kokeilla, mikä summa ja takaisinmaksuaika olisi sinulle sopiva. Näet laskurista heti arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Vaihtele laina-aikaa, niin näet miten laina-ajan pituus vaikuttaa kuukausierään.

Laskurissa näkyvä todellinen vuosikorko on arvio. Todellinen vuosikorko on henkilökohtainen, eli se määräytyy sinun tietojesi perusteella. Siksi laskurissa näkyy vain suuntaa antava arvio. Todellinen vuosikorko käy ilmi saamistasi tarjouksista. Tutustu tarjouksiin aina huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Isommat lainat maksetaan takaisin 1–15 vuodessa. Pienet pikalainat maksetaan takaisin tavallisesti alle vuodessa, esimerkiksi muutamassa kuukaudessa. Yleensä lainat on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja. Luotot kannattaakin maksaa mahdollisimman nopeasti, koska sillä tavalla säästät korkokuluissa.

Lainahakemus kannattaa tehdä huolellisesti netissä

Kuka voi saada pienen vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa voi hakea ihan kuka tahansa täysi-ikäinen. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot.

Hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mihinkään, joten voit tehdä sen myös siinä tapauksessa, että et ole täysin varma, täyttyvätkö lainaehdot kohdallasi.

Muista, että lainaa on mahdollista hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Jos olette tekemässä hankintoja yhdessä puolisosi kanssa, kannattaa teidän hakea lainaa yhdessä. Kun lisäät yhteishakijan hakemukseen, voitte saada isomman lainan pienemmällä korolla ja muutenkin paremmilla ehdoilla.

Valitse sopiva todellinen vuosikorko lainallesi

Pienetkin lainat on syytä kilpailuttaa

Lainojen kilpailuttaminen on aina järkevää. Vaikka kyseessä olisi aivan pieni 500 euron pikavippi, kannattaa silti pyrkiä etsimään mahdollisimman edullinen vaihtoehto. Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat erilaista korkoa lainoille. Ei ole järkeä maksaa suurta korkoa, jos olisi olemassa muitakin vaihtoehtoja. Pienessäkin luotossa isompi korko tarkoittaa paljon enemmän maksettavaa sinulle.

Lainojen kilpailuttaminen on nykyään äärimmäisen helppoa. Täytä vain yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Välitämme sen 35 pankille ja rahoitusyhtiölle. Sinun ei siis tarvitse tehdä hakemusta erikseen jokaiseen rahoituslaitokseen. Meidän palvelussamme saat yhdellä hakemuksella parhaimmillaan yli 30 tarjousta.

Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Sen lisäksi ne tulevat näkyviin palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Me olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Voit vertailla myös olemassa olevat lainasi. Jos olet aiemmin ottanut kalliskorkoisen lainan tai useita lainoja, voit hakea meidän kauttamme lainoja vastaavaa summaa. Jos tarjousten joukosta löytyy edullisempi vaihtoehto, kannattaa sinun ottaa laina ja maksaa sillä edelliset luotot pois. Tällä tavalla saat säästöjä korkokuluissa.

Lainavertailu on helppoa kauttamme

Nordic Bankin avulla löydät edulliset lainat

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa 35 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Meidän avullamme saat yhdellä hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Hakemuksen tekeminen on niin helppoa, että voit tehdä sen vaikka kotisohvallasi makoillen.

Meidän kauttamme voit hakea sekä pieniä että suuria lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Tällaiset pienet lainat maksetaan takaisin tavallisesti alle vuodessa, esimerkiksi parissa kuukaudessa. Kyseessä on vakuudeton laina, joten et tarvitse sitä varten takaajia tai vakuuksia. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista. Se ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä päätöksesi.

Nordic Bankin avulla löydät pienen lainan nopeasti netistä

Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi, minkä lisäksi näet ne myös palvelussamme, jossa ne on automaattisesti järjestetty pienimmän koron mukaan. Näet siis helposti, missä tarjouksessa on edullisin korko.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on sujuvaa ja helppoa. Saat vertailla tarjouksia rauhassa ja tehdä päätöksesi. Täytä ilmainen lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti!

Usein kysytyt kysymykset pienistä lainoista:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea 500 euron vakuudettoman lainan tai sitä isompia lainoja aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin pienlaina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.