Pikalaina

Pikalaina heti tilille!

Hae pikalaina kätevästi tilille ympäri vuorokauden. Laske lainalaskurilla itsellesi sopivin lainan määrä ja laina aika. Täytä lainahakemus huolellisesti ja nosta rahat  heti tilille jopa muutamassa minuutissa.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita Sinua mihinkään! Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun!

Ajan lisäksi, säästät useita tuhansia kun löytyy se edullinen laina juuri Sinun tarpeisiin! 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Saat rahat tilillesi vuoden jokaisena päivänä!

Lainaa hakiessasi kannattaa täyttä lainahakemus huolellisesti, koska silloin voit saada kuitenkin erittäin kilpailukykyisiä lainatarjouksia. Pikalainat maksetaan tilillesi vuoden jokaisena päivänä kellonajasta riippumatta, mutta silti on hyvä verrata itsellesi edullisin pikalaina.

Pikalainoja on erilaisia niin tässä avataankin että onko pikalaina todellakin niin kallista ja huonoa kuin sanotaan? Entä jos tarvitset rahaa 500 €, 1000 € tai 2000 euroa NYT ja HETI?

Valtava lainavertailumme antaa täydellisen yleiskuvan kaikista Suomen pikalainoista. Täytä vain maksuton lainahakemus netissä ja nosta rahat heti tilille vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Pikalaina onnistuu puhelimen kautta hakiessa

Kuka voi hakea pikalainaa?

Pikalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka tai eläketulot. Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile pikalainoja ilmaiseksi, voit valita niistä itselleni parhaan lainan.

Muistutamme silti että yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen mahdollistaa isomman pikalainan ja matalammat korkokulut kuin yksin hakiessa. Täytä hakemus heti ja vertaile korot ja kulut, saat lainapäätöksen aina nopeasti.

Lainatarjousten saatua voit valita itsellesi sopivimman pikalainan ilman lisäkuluja. Rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Hae pikalainaa fiksusti Nordic Bankin kautta kun tarvitset lainaa nopeasti niin säästät aikaa ja rahaa.

Pikalaina nopeasti sisustukseen

Pikavippi yllättäviin menoihin nopeasti!

Tiesitkö, että pikalainat ovat yksi suosituimmista vakuudettomista lainoista Suomessa? Vaikka pikalainat eivät ole vieraita kenellekään, tarjoamme Nordic Bankin sivustolla paljon lisätietoja siitä, mikä se on, mitkä lainaehdot ovat ja mitkä lainat ovat tällä hetkellä suotuisimmat joka auttaa sinua ymmärtämään, mikä pikalaina on ja onko se oikea vaihtoehto sinulle.

Pikalaina voi nostaa tilille lainatarjouksen saatua erittäin nopeasti joka on hyvä vaihtoehto mikäli sattuu yllättäviä menoja kuten pieni remontti tai kaluston päivittäminen.

Haet lainaa turvallisesti ja saat rahat tilillesi jopa ilman vakuuksia. Voit hakea pikalainaa myös yhdessä yhteishakijan kanssa jolloin lainan määrä voi olla huomattavasti suurempi ja todellinen vuosikorko matalampi.

Kuinka paljon voin saada pikalainaa?

Pikalaina heti tilille ilman piilokuluja. Rahat tilille nopeasti ja luotettavasti. Voit hakea lainaa esimerkiksi 3 000 euroa, 5 000 eur tai 10 000 euroa. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa.

Kuka sitten voi hakea pikalainaa? Voit hakea lainaa mikäli sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot sekä olet täysi-ikäinen. Lainan voi nostaa tilille myös eläkeläinen jolla on puhtaat luottotiedot.

Voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen tässä ja vertailla tarjoukset myös myöhemmin. Saat aina itse päättää otatko lainaa vai et, itse lainahakemus ei vielä sido tai velvoita Sinua mihinkään.

Lainan ehdot ja todellinen vuosikorko on aina hyvä tarkista ennen pikalainan nostamista tilille.