Pikalaina

Pikalaina heti tilille!

Hae pikalaina kätevästi tilille ympäri vuorokauden. Laske lainalaskurilla itsellesi sopivin lainan määrä ja laina-aika. Täytä lainahakemus huolellisesti ja nosta rahat nopeasti tilille – jopa muutamassa minuutissa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae pikalaina kätevästi tilille ympäri vuorokauden. Laske lainalaskurilla itsellesi sopivin lainan määrä ja laina-aika.

Täytä lainahakemus huolellisesti ja nosta rahat nopeasti tilille – jopa muutamassa minuutissa.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan lainaratkaisun.

Ajan lisäksi säästät jopa useita tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman pikalainan juuri sinun tarpeisiisi! 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Ajan lisäksi säästät jopa useita tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman pikalainan juuri sinun tarpeisiisi! 

Pikalaina on nopea ratkaisu äkilliseen rahan tarpeeseen

Toisinaan elämä heittää kapuloita rattaisiin ja ilmenee äkillinen rahantarve. Auto hajoaa, jääkappi lakkaa toimimasta tai kotona sattuu vesivahinko ja joudut muuttamaan muualle remontin ajaksi. Mitä tahansa voi tapahtua, eikä tilillä välttämättä juuri sillä hetkellä ole riittävästi rahaa näiden ylimääräisten menojen maksamiseen.

Silloin avuksi tulee pikalaina. Pikalaina on vakuudeton pienehkö laina, joka maksetaan tilillesi pian lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Voit siis päästä jopa samana päivänä ostamaan uutta jääkaappia tai korjaamaan autoasi.

Kaikki lainat – myös pienet – kannattaa aina ensin kilpailuttaa. Me Nordic Bankilla kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jotta löytäisit edullisimman lainan. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi muutamassa minuutissa.

Pikalaina onnistuu puhelimen kautta hakiessa

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka saat nostettua tilillesi todella nopeasti, jopa muutamassa tunnissa. Tyypillisesti laina on lyhytaikainen ja lainasumma on pienehkö. Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että lainanhakijalla ei tarvitse olla taakajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi.
 
Pikalaina tai pikaluotto voi olla hyvä apu silloin, kun tulee ikäviä yllätyksiä, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Lainan voi toki käyttää myös vaikkapa läheisten hemmotteluun. Sillä voisi rahoittaa esimerkiksi perheen lomamatkan tai lahjaostokset. Tässä mainitut asiat ovat vain esimerkkejä. Sinä päätät itse mihin lainarahat käytät. Pikalainassa rahoja ei ole korvamerkitty mitenkään, joten se mihin päätät ne käyttää, on täysin sinun vallassasi.
 
Pikalaina on tyypillisesti melko pieni. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Laina voi olla myös esimerkiksi 1000 tai 2000 euroa tai paljon enemmän. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa. Kätevällä laskurillamme voit kokeilla, minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Laskurista näet myös arvion vuosikorosta. Vuosikorko on yksilöllinen, joten lopullisesti se määräytyy ilmoittamiesi tietojen perusteella.
 
Takaisinmaksuaika kannattaa sopia mahdollisimman lyhyeksi, mutta kuitenkin sellaiseksi, että pystyt ongelmitta maksamaan jokaisen erän. Pitkä laina-aika tarkoittaa isompia korkokuluja, joten laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan pian pois.
 

Miten pikalaina haetaan?

Pikalainan hakeminen netistä on erittäin helppoa. Vaikka kyseessä onkin pienehkö laina, kannattaa lainat silti vertailla ensin. Täytä siis ilmainen lainahakemus nettisivuillamme huolellisesti ja odottele muutama minuutti. Alat melkein heti saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Tavallisesti kaikki tarjoukset saapuvat noin kuuden tunnin sisällä. 

Näet tarjoukset myös palvelustamme, johon ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä helpottaa lainojen vertailemista entisestään, sillä näet heti nopealla vilkaisulla, mikä tarjouksista on edullisin. 

Saat vertailla tarjouksia aivan rauhassa. Jos päätät valita niistä jonkun, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja toimita luotonmyöntäjälle mahdollisesti vaaditut liitteet. Rahat saat tilillesi parhaassa tapauksessa jo muutamassa minuutissa. 

Ennen hakemuksen täyttämistä voit vielä kokeilla kätevällä lainalaskurillamme, minkälainen summa ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Näet laskurista heti arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, eli se määräytyy lopullisesti vasta henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Siksi laskurissa on vain suuntaa antava arvio. Todellinen vuosikorko käy ilmi saamistasi tarjouksista.

Kuka voi saada pikalainan?

Pikalaina on vakuudeton luotto tai vippi, joten takaajia tai omaisuutta ei tarvitse olla. Joitain asioita lainanhakijalta kuitenkin vaaditaan. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Hänellä täytyy olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainarahat voi nostaa tililleen milloin tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voit yleensä saada isomman lainasumman ja pienemmät korkokulut kuin yksin hakiessa.

Vertaile itsellesi Suomen paras pikalaina

Pikalainan hakeminen on helppoa missä ja milloin tahana

Pikalaina Nordic Bankista helposti ja nopeasti

Kun rahantarve yllättää, voit löytää Nordic Bankin kautta edullisen lainan. Kilpailutamme 35 pankkia ja rahoituslaitosta.

Meidän avullamme saat siis yhdellä hakemuksella erittäin kattavan kuvan tarjolla olevista lainavaihtoehdoista.

Kilpailuttamalla lainasi lainavertailupalvelun avulla säästät sekää aikaa että rahaa.

Pikalainan hakeminen on helppoa. Täytä vain ilmainen lainahakemus huolellisesti sivuillamme, ja jo muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi.

Hakemuksen täyttäminen ei sido eikä velvoita mihinkään. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja valita sopivan vaihtoehdon.

Jos sinulla on jo useita lainoja tai osamaksusopimuksia, niiden yhdistäminen voi olla kannattavaa. Kun yhdistät lainasi, lyhennät vain yhtä lainaa ja maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Näin sinulle jää enemmän rahaa käyttöön. Yhteen isompaan lainaan saat todennäköisesti edullisemmat korot ja muut kulut kuin moneen pieneen osamaksuun ja lainaan.

Pikainen laina helposti ja fiksusti?

Hae edullinen pikalaina netistä ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Onko pikalaina parempi kuin yhdistelylaina?

 Pikalainoilla ja yhdistelylainoilla on molemmilla oma paikkansa. Niitä käytetään eri tilanteissa ja eri tarkoituksiin. Pikalaina sopii mainiosti tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan pian. Yhdistelylaina taas sopii henkilölle, jolla on paljon pieniä luottoja, ja joka haluaa saada taloutensa parempaan tasapainoon ja kontrolliin. 

Pikalainat ovat pienehköjä summia. Niitä käytetään tyypillisesti tavallisen elämän kulujen kattamiseen, laskujen maksamiseen ja muuhun sellaiseen. Pikalainalla voi kätevästi ostaa myös esimerkiksi uuden puhelimen tai pesukoneen hajonneen tilalle. Sen voisi käyttää toki myös mukaviin asioihin, kuten joululahjojen ostamiseen tai juhlien järjestämiseen. 

Pikalaina sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa rahantarve tulee yllättäen. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa ja rahat saa tilille parhaassa tapauksessa jo parin tunnin kuluttua. Ei siis tarvitsee kärvistellä päivä- tai viikkokausia esimerkiksi ilman puhelinta, vaan uutta pääsee ostamaan melkein heti. 

Yhdistelylaina taas on tavallisesti isompi laina, jota käytetään olemassa olevien kulutusluottojen, osamaksujen ja muiden velkojen yhdistämiseen. Helposti käy niin, että maksettavana onkin yhtäkkiä monta pientä osamaksua tai kulutusluottoa. Silloin joka ikinen kuukausi pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin menee paljon rahaa. Saatat saada merkittäviä säästöjä, kun yhdistät kaikki pienet lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi.

Lainan todellinen vuosikorko ja laina-aika

Pikalainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen. Näet suuntaa-antavan koron lainaa hakiessa heti lainahakemuksella, kun valitset sopivan lainasumman ja laina-ajan. 

Pikalaina ei viittaa nopeaan takaisinmaksuun, vaan nopeaan rahojen tilille saamiseen. Vaikka kyseessä onkin pikalaina, niin se ei tarkoita, että laina olisi maksettava takaisin kuukauden tai parin päästä.

Voit esimerkiksi hakea 5000 euron lainan pikaisesti tilille ja ottaa sen vaikka 5 vuoden maksuajalle, jolloin kuukaudessa jää maksettavaksi noin 99 euroa.

Pikalaina helposti tilille ilman vakuuksia

Pientä lainaa voi hakea nyt kätevästi netistä Nordic Bankin avulla. Pikalaina maksetaan tilille usein jo muutaman tunnin kuluessa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. 

Pikalainan hakemiseen ei tarvita erillisiä takaajia tai vakuuksia sillä säännölliset tulot, jotka näkyvät joka kuukausi pankkitilillä toimivat hyvin lainan vakuutena.

On myös huomioitavaa hakijan luottokelpoisuus – lainaa voi hakea Nordic Bankin avulla mikäli maksuhäiriömerkintöjä ei ole.

Säännölliset eläketulot tai palkkatulot vaikuttavat lainan saantiin positiivisella tavalla, samoin puhtaat luottotiedot. Mikäli edellämainitut asiat ovat kunnossa lainaa voi saada erittäin helposti ja nopeasti kauttamme!

Pikalainaa netistä ilman vakuuksia

Kenelle pikalainaa ei myönnetä?

Valitettavasti aivan kaikille ei voida myöntää pikalainoja. Joskus tarjouksia ei tule. Tavallisesti tähän on syynä esimerkiksi hakijan maksuhäiriömerkintä tai liian pienet tai epäsäännölliset tulot. Tarjouksia ei tule yleensä silloinkaan, jos hakijalla on jo paljon lainaa suhteessa tuloihin.

 Myös puutteellisesti täytetty hakemus saattaa johtaa kielteiseen päätökseen. Täytä siis hakemus aina huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

 Voit kuitenkin hakea lainaa, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei nimittäin sido tai velvoita hakijaa mitenkään. Välitämme hakemuksesi jopa yli 30 pankille ja luotonmyöntäjälle.

Usein kysytyt kysymykset pikalainoista:

Pikalainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Allekirjoita sen jälkeen paras lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi. Pian tämän jälkeen voit nostaa edullisen pikalainan tilillesi. Lainan hakeminen tapahtuu siis kokonaan netissä. Kauttamme löytyy helposti paras nettilaina.

Pikalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Pikalainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras pikalaina hankintoihin!

Nordic Bankin kautta pikalainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Kyllä, voit maksaa pikalainan myös nopeammin pois ilman lisäkuluja.

Koska lainojen korot ja muut lainanhoitokulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat kauttamme!

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Pikalainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Edullisen lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Pikalaina maksetaan tilillesi nopeasti - usein jo muutamassa minuutissa lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Moni rahoituslaitos myöntää pikalainoja. Pikalaina maksetaan tilille todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jo minuuteissa. Kilpailuta pikalainat Nordic Bankissa, niin voit saada noin 30 lainatarjousta.

Kilpailuta pikalainat Nordic Bankissa, niin löydät halvimman ja parhaan pikalainan. Voit saada jopa yli 30 lainatarjousta yhdellä ilmaisella hakemuksella. Tarjoukset lähetetään sähköpostiisi ja sen lisäksi näet ne kirjautumalla palveluumme.

Pikavippi tulee tilille saman päivän aikana lainatarjouksen hyväksymisestä. Yleensä rahat saa tilille jo muutamissa minuuteissa.

Kyllä, pikalainan voi yleensä maksaa kerralla pois. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä vähemmän korkoja joudut maksamaan.

Pikalaina on tarkoitettu äkillisten kulutustarpeiden täyttämiseen. Pikalaina voi olla hyvä ratkaisu, jos olet varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan. Lainan ottamista kannattaa aina miettiä tarkkaan ja ottaa lainaa vain todelliseen tarpeeseen.

Pikalainaa ei kannata ottaa, jos sinulla on jo paljon lainaa tai jos tulosi ovat erityisen pienet tai epäsäännölliset.

Pikalainan korko on 4-20 %. Korko riippuu luotonmyöntäjästä, lainasummasta ja lainanhakijasta. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin saat tietää, millä hinnalla saisit lainaa nyt.

Moni pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaa pikalainoja. Lainojen korot vaihtelevat, minkä vuoksi lainojen kilpailuttaminen on tärkeää. Kilpailuta pikalainat Nordic Bankissa, niin voit saada kymmeniä lainatarjouksia. Saat kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista yhdellä hakemuksella.

Pikalaina siirretään tilille yleensä jo muutamassa tunnissa.

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea lainaa. Opiskelija voi saada pikalainaa, jos hänellä on tuloja.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä: