Pikalaina heti tilille!

Hae pikalaina kätevästi tilille ympäri vuorokauden. Laske lainalaskurilla itsellesi sopivin lainan määrä ja laina-aika.

Täytä lainahakemus huolellisesti ja nosta rahat nopeasti tilille – jopa muutamassa minuutissa.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Ajan lisäksi säästät jopa useita tuhansia euroja, kun löydät sen edullisimman pikalainan juuri sinun tarpeisiisi! 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Pikalaina on nopea ratkaisu äkilliseen rahan tarpeeseen

Toisinaan elämä heittää kapuloita rattaisiin ja ilmenee äkillinen rahantarve. Auto hajoaa, jääkappi lakkaa toimimasta tai kotona sattuu vesivahinko ja joudut muuttamaan muualle remontin ajaksi. Mitä tahansa voi tapahtua, eikä tilillä välttämättä juuri sillä hetkellä ole riittävästi rahaa näiden ylimääräisten menojen maksamiseen.

Silloin avuksi tulee pikalaina. Pikalaina on vakuudeton pienehkö laina, joka maksetaan tilillesi tavallisesti jo parin tunnin päästä hakemuksen saapumisesta. Voit siis päästä jopa samana päivänä ostamaan uutta jääkaappia tai korjaamaan autoasi.

Kaikki lainat – myös pienet – kannattaa aina ensin kilpailuttaa. Me Nordic Bankilla kilpailutamme yli 25 pankkia ja luotonantajaa, jotta löytäisit edullisimman lainan. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi muutamassa minuutissa.

Pikalaina onnistuu puhelimen kautta hakiessa

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka saat nostettua tilillesi todella nopeasti, jopa muutamassa tunnissa. Tyypillisesti lainasumma on pienehkö. Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että lainanhakijalla ei tarvitse olla taakajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi.
 
Pikalaina voi olla hyvä apu silloin, kun tulee ikäviä yllätyksiä, jotka vaativat ylimääräistä rahaa. Lainan voi toki käyttää myös vaikkapa läheisten hemmotteluun. Sillä voisi rahoittaa esimerkiksi perheen lomamatkan tai lahjaostokset. Tässä mainitut asiat ovat vain esimerkkejä. Sinä päätät itse mihin lainarahat käytät. Pikalainassa rahoja ei ole korvamerkitty mitenkään, joten se mihin päätät ne käyttää, on täysin sinun vallassasi.
 
Pikalaina on tyypillisesti melko pieni. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Laina voi olla myös esimerkiksi 1000 tai 2000 euroa tai paljon enemmän. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa. Kätevällä laskurillamme voit kokeilla, minkälaiseksi kuukausierä muodostuisi milläkin lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Laskurista näet myös arvion vuosikorosta. Vuosikorko on yksilöllinen, joten lopullisesti se määräytyy ilmoittamiesi tietojen perusteella.
 
Takaisinmaksuaika kannattaa sopia mahdollisimman lyhyeksi, mutta kuitenkin sellaiseksi, että pystyt ongelmitta maksamaan jokaisen erän. Pitkä laina-aika tarkoittaa isompia korkokuluja, joten laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan pian pois.
 

Kuka voi saada pikalainan?

Pikalaina on vakuudeton luotto, joten takaajia tai omaisuutta ei tarvitse olla. Joitain asioita lainanhakijalta kuitenkin vaaditaan. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Hänellä täytyy olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainarahat voi nostaa tililleen milloin tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voit yleensä saada isomman lainasumman ja pienemmät korkokulut kuin yksin hakiessa.

Pikalaina nopeasti sisustukseen

Pikalaina Nordic Bankista helposti ja nopeasti

Kun rahantarve yllättää, voit löytää Nordic Bankin kautta edullisen lainan. Kilpailutamme lähes 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Meidän avullamme saat siis yhdellä hakemuksella erittäin kattavan kuvan tarjolla olevista lainavaihtoehdoista. Kilpailuttamalla lainasi lainavertailupalvelun avulla säästät sekää aikaa että rahaa.

Pikalainan hakeminen on helppoa. Täytä vain ilmainen lainahakemus huolellisesti sivuillamme, ja jo muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Hakemuksen täyttäminen ei sido eikä velvoita mihinkään. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja valita sopivan vaihtoehdon.

Jos sinulla on jo useita lainoja tai osamaksusopimuksia, niiden yhdistäminen voi olla kannattavaa. Kun yhdistät lainasi, lyhennät vain yhtä lainaa ja maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Näin sinulle jää enemmän rahaa käyttöön. Yhteen isompaan lainaan saat todennäköisesti edullisemmat korot ja muut kulut kuin moneen pieneen osamaksuun ja lainaan.

Pikainen laina helposti ja fiksusti?

  • Saat rahat tilille jopa alle tunnissa.
  • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. 
  • Helppo ja nopea apu äkilliseen rahantarpeeseen.
  • Laina on kilpailutettu kauttamme, eli saat sen parhaalla mahdollisella korolla

Lainan todellinen vuosikorko ja laina-aika

Pikalainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen. Näet suuntaa-antavan koron lainaa hakiessa heti lainahakemuksella, kun valitset sopivan lainasumman ja laina-ajan. 

Pikalaina ei viittaa nopeaan takaisinmaksuun, vaan nopeaan rahojen tilille saamiseen. Vaikka kyseessä onkin pikalaina, niin se ei tarkoita, että laina olisi maksettava takaisin kuukauden tai parin päästä. Voit esimerkiksi hakea 5000 euron lainan pikaisesti tilille ja ottaa sen vaikka 5 vuoden maksuajalle, jolloin kuukaudessa jää maksettavaksi noin 99 euroa.

Pikalaina helposti tilille ilman vakuuksia

Pientä lainaa voi hakea nyt kätevästi netistä Nordic Bankin avulla. Pikalaina maksetaan tilille usein jo muutaman tunnin kuluessa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. 

Pikalainan hakemiseen ei tarvita erillisiä takaajia tai vakuuksia sillä säännölliset tulot, jotka näkyvät joka kuukausi pankkitilillä toimivat hyvin lainan vakuutena. On myös huomioitavaa hakijan luottokelpoisuus – lainaa voi hakea Nordic Bankin avulla mikäli maksuhäiriömerkintöjä ei ole.

Säännölliset eläketulot tai palkkatulot vaikuttavat lainan saantiin positiivisella tavalla, samoin puhtaat luottotiedot. Mikäli edellämainitut asiat ovat kunnossa lainaa voi saada erittäin helposti ja nopeasti kauttamme!

Pikalainaa netistä ilman vakuuksia

Usein kysytyt kysymykset pikalainoista:

Miten pikalainan hakeminen onnistuu?

Pikalainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Jonka jälkeen voit nostaa edullinen pikalainan tilille!

Kuka voi hakea pikalainaa?

Pikalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Pikalainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras pikalaina hankintoihin!

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko maksaa pikalainan nopeammin pois?

Kyllä, voit maksaa pikalainan myös nopeammin pois ilman lisäkuluja.

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat kauttamme!

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi kannattaa vertailla pikalainoja?

Pikalainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Miten löydän edullisen pikalainan?

Edullisen lainatarjouksen löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Voinko saada rahat heti tilille?

Pikalaina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa, lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta, yleensä pikalaina otetaan pariksi kuukaudeksi tai vuodeksi.