Pikaluotto

Pikaluotto 2022 nopeasti netistä!

Pikaluotto tarkoittaa nopeaa lainaa heti tilille. Voit hakea pikaluottoa kätevästi vuorokauden ympäri yhdellä hakemuksella.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Pikaluotto tarkoittaa nopeaa lainaa heti tilille. Voit hakea pikaluottoa kätevästi vuorokauden ympäri yhdellä hakemuksella.

Kilpailutamme kymmeniä lainantarjoajia yhdellä hakemuksella, ja voit saada jo pikaluoton muutamissa minuuteissa tilillesi.

Sinun on mahdollista saada jo saman päivän aikana vakuudeton laina tilillesi. Tee turvallinen Pikaluottohakemus kauttamme ja saat kauttamme lähes 30 tarjousta. Voit valita parhaan tarjouksen eri vaihtoehdoista ja säästät rahaa! Lue lisää tietoa tältä sivulta.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme kymmeniä lainantarjoajia yhdellä hakemuksella, ja voit saada jo pikaluoton muutamissa minuuteissa tilillesi.

Sinun on mahdollista saada jo saman päivän aikana vakuudeton laina tilillesi. Tee turvallinen Pikaluottohakemus kauttamme ja saat kauttamme lähes 30 tarjousta. Voit valita parhaan tarjouksen eri vaihtoehdoista ja säästät rahaa! Lue lisää tietoa tältä sivulta.

Mikä on pikaluotto?

Pikaluotto on nopea laina, pikalaina, mikä haetaan nopeaan rahantarpeeseen.

Lainasumma on yleensä pienempi, mutta tilanteita voi tulla milloin tarvitaan suurempikin laina heti tilillesi. Jos auton renkaat hajoavat tai perheenjäsen sairastuu äkillisesti, voi silloin tilannetta korjata pikaluotto.

Voit hakea pikaluoton nopeasti sivuiltamme ja saat lainapäätöksen jo muutamassa minuutissa. Pikaluotto voi nimensä mukaisesti tulla netin kautta jo muutamassa minuutissa tilillesi.

Miten pikaluotto eroaa pikavipistä?

Pikalainaa ei kannata missään nimessä sekoittaa pikavippiin. Pikavipeissä on yleensä korkeampi korkoprosentti ja lyhyempi maksuaika. Pikavippejä poistui markkinoilta, kun korkorajoja tiukennettiin. Pikavippejä kannattaa varoa.

Pikaluotto helposti Nordic Bankin avulla

Pikaluotto on nopea laina ja voit saada lainaa nopeasti ilman suuria korkoja. Laina maksetaan nopeasti tilillesi, mutta laina-aika voi olla pidempi ja maltillisilla koroilla varustettuna.

Voit aina valita eri lainatarjouksista sinulle parhaiten sopivan laina-ajan ja kuukausierän. Älä ota enempää lainaa kuin tarvitset!

Miten pikaluotto haetaan?

Pikaluottoa haetaan kätevästi lainahakemuksemme avulla. Pikaluoton hakeminen kestää muutaman minuutin, luottopäätös tulee hyvin pian sen jälkeen sähköpostiiisi ja parhaimmassa tapauksessa rahat on muutamassa minuutissa myös jo tililläsi.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat pankeilta erilaisia tarjouksia eri lainapalveluilta ja niistä näet mikä laina kannattaa ottaa parhaimman kulun takaamiseksi.

Joissain lainoissa saattaa olla hämäävä avausmaksu 0 euroa ja esimerkki korko myös pieni, mutta tarkemmalla syynillä näet sen loppusumman olevan paljon suurempi. Kannattaa vertailla lainojen todellista vuosikorkoa. Lainatarjouksen voi hyväksyä ja vaadittavat liitteet toimitettuna lainan voi tosiaankin saada nopeasti tilille.

Ilmainen lainahakemus on helppo ja nopea täyttää ja saat samalla hakemuksella useita eri lainatarjouksia.

Hakemuksen täytöllä et sitoudu mihinkään, etkä lainan saamiseksi tarvitse vakuuksia.

Miten nopeasti voin saada pikaluottoa?

Nimensä mukaisesti pikaluotto tulee parhaimmassa tapauksessa jo muutamassa minuutissa tilillesi. Lainan hakeminen hakemuksellamme menee moneen eri pankkiin ja rahoituslaitokseen, joten säästät aikaa yhden hakemuksen tekemisellä.

Alle listattuna muutama seikka, jotka vaikuttavat lainan saamiseen:

Tutustu rahatilanteeseesi

Mikäli lasket omia kulujasi tarkkaan, näet minkä suuruista summaa olet valmis maksamaan takaisin. Mikäli otat suurempaa lainaa mihin olet valmis, voi lainojen korot nopeasti tehdä sinulle suuria ongelmia lainojen takaisinmaksun suhteen. Jos lainaa ei pääse lyhentämään, kasvaa sen korko suuremmaksi kokoajan.

Myös lainanmaksujen suhde omaan talouteen kannattaa ottaa huomioon, lainaa ei saa jos suhde on liian suuri. Joillain pankeilla 25 prosenttia on rajana.

Lainaehdot

Lainaehdot kannattaa lukea todella tarkkaan kun lainaa ollaan hakemassa nopeutetulla aikataululla. Minkälaisia lyhennyssummia sinun tulee maksaa ja maksaako niiden muuttaminen mitään, oletko oikeutettu lyhennysvapaisiin kuukausiin sekä mikä on tarjotun luoton kokonaiskustannus.

Älä tee hätiköityä päätöstä

Vaikka tarvitsetkin lainaa samantien, on kannattavaa miettiä vielä hetki minkälaista ollaan oikeastaan hakemassa. Lainan ottamista ei kannata tehdä hätiköidysti. Voit joutua taloudellisiin ongelmiin, jos et pysty maksamaan lainaasi ajoissa takaisin.

Lainaa vain tarvittava määrä

Ota lainaa vain tarvittava määrä, joskus on houkuttelevaa ottaa suurempi laina kuin mitä tarvitset, mutta mihin se loppujen lopuksi menee?

Ylimääräinen raha tulee aina tuhlatuksi ja loppupeleissä se on sinulle kalliimpaa jos otat enemmän lainaa kuin mitä tarvitset.

Vertaile pikaluotot fiksusti verkossa

Pikaluoton myöntäjiä

Pikaluoton myöntäjiä on markkinoilla pilvin pimein. Laina-aika voi olla joissain lainoissa pidempi kuin toisissa ja myös summa vaikuttaa paljon.

Pienempiä lainoja on olemassa monessa eri rahalaitoksessa ja voit saada rahat tilille jo parhaimmillaan samana päivänä.

Pienempien lainojen osalta on mahdollista saada myös todennäköisemmin lainaa ja pankit myöntävät sitä paljon helpommin.

Kannattaa pienissä lainoissa olla tarkkana mikä on kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko.

Jos vuosikorko on paljon suurempi, niin takaisinmaksettava summa on tällöin huomattavasti suurempi kuin alkuperäinen laina.

Pienemmissä lainoissa on helpompi saada summat näyttämään pieniltä.

Eri pikaluottojen tarjoajia on paljon, niin on myös hintoja.

Kuten huomata saattaa, niin pikaluottoa, pikalainaa, pikavippiä tai kaikenlaisia muita lainoja myöntää monet eri tahot. Lainan voi hakea eri paikoista todella helposti missä ja milloin tahansa. Lainat ovat kuitenkin usein eri hintaisia. Suosittelemmekin tämän takia aina lainavertailua, jotta näet kaikki lainamarkkinoilla tarjolla olevat lainatuotteet.

Vaikka olisikin tarve saada rahat heti tilille, kannattaa lainan hakeminen silti pitää maltillisena. Jos hetken tutkit lainoja ja katsot mikä on parhaimmalla korolla, lainan kokonaiskustannus on tällöin pienempi. Kilpailuta lainat ja säästä rahaa.

Nordic Bankin kanssa kilpailutat lainaa jopa 70 000 euroon saakka

Listasimme aiemmin useita eri esimerkkejä eri lainantarjoajista ja kilpailutuspalveluista. Kaikki eivät pysty kilpailuttamaan 70 000 euron lainaa kuten Nordic Bank. Olemme nopea ja turvallinen lainojen kilpailutuspalvelu.

Nordic Bankin kautta kilpailutat turvallisesti ja nopeasti jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Saat rahat heti tilille, jopa muutamassa tunnissa hakemuksen jättämisestä, saman päivän aikana. Varmista pikaluotto heti tilille ja täytä ilmainen hakemus jo tänään.

Esimerkkinä Nordic Bank pikaluotto

Kun haet Nordic Bankin kautta lainaa, voit säästyä yllätyksiltä. Esimerkki pikaluotosta 3825 euron summalle:

Laina-aika: 12 – 180 kuukautta

Todellinen vuosikorko on 6,26 %, johon laskettu mukaan mahdollisia avaus tai tilinhoitomaksuja.

Siirtoaika: Jo samana päivänä

Mikäli tarvitset apua pikaluoton hakemisen kanssa, kysy lisää asiakaspalvelustamme [email protected]

Pikaluoton kulut

Kuten huomaat, pankkeja ja rahoituslaitoksia on olemassa erilaisia, ja niin on myös korkoja sekä laina-aikoja. Kannattaa aina katsoa tarkkaan minkälaista lainaa ollaan hakemassa. Joillain pankeilla saattaa olla jopa kymmeniä prosentteja suurempi korkoprosentti kuin muilla. Lainojen kilpailutus on kuitenkin helppoa, kun

Pikaluotto on normaaliin vakuudelliseen lainaan verrattuna huomattavasti kalliimpi vaihtoehto. Pikaluotto on tarkoitettu nopeaa yksittäiseen tarpeeseen ja niiden kanssa kannattaa olla maltillinen.

Pikaluoton laina-aika

Pikaluoton laina-aika on yleensä muutamia kuukausia tai suuremmissa summissa jopa vuoden tai parin vuoden mittainen.

Toisaalta jos sinulla tulee tiukkaa, laina-aikaa voidaan pidentää jos tarvitset lisää maksuaikaa.

Lainanmyöntäjät ovat nykyään todella mukautuvia, koska kilpailua on paljon. Voit jopa saada maksuvapaata ensimmäisen parin kuukauden ajalta ennen kuin alat maksamaan luottoasi takaisin.

Lyhennysvapaa ei myöskään nykypäivänä usein maksa mitään extraa, koska lainsäädäntö on muuttunut kuluttajalle erittäin suotuisaksi.

Lainallesi toki kertyy korkoa lyhennysvapaan aikana, mutta tämähän on lainaamisessa perusasia ja varmasti ymmärrettävää pankin kannalta, koska raha ei ole ilmaista.

Valitse pikaluotolle  sopivin laina-aika lainalaskurista

Onko pikaluotto vaikea saada?

Pikaluoton hakeminen ei ole kovin vaikeaa. Pikaluoton hakemisen ehdot ovat melko samanlaiset kuten muissakin kulutusluotoissa.

Tarvitset kuluihisi nähden riittävät ja säännölliset tulot. Sinulla täytyy olla puhtaat luottotiedot ja olet täysi-ikäinen. Näin pikaluoton myöntäjä varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin.

Jotkut lainantarjoajat edellyttävät tiukempia ehtoja, esimerkiksi 21-vuoden ikää. Mikäli pikaluotto on hyvin korkea, voi pikaluoton myöntäjä kysyä todennusta työ- tai tulotiedoistasi kysymällä palkkatodistusta tai

Miksi en saanut pikaluottoa?

Lainan saamiseen vaikuttaa monet eri asiat. Kielteiseen luottopäätökseen voi vaikuttaa parantamalla tulotasoa, maksamalla entiset lainat pois tai tekemällä hakemuksen uudestaan.

Joissain tilanteissa myös yhdessä haettu laina on helpompi saada kuin yksin haettuna.

Alla listattuna muutama syy lainan kielteiseen päätökseen:

Hae lainaa yhdessä kumppanin kanssa

Lainaa voi hakea kumppanin kanssa kätevästi samalla jakaen riskejä moneen eri tekijään. Voit saada suurempaa ja halvempaa lainaa yhdessä kumppanin kanssa. Saat parhaan lainan jos molemmilla hakijoilla on hyvät lähtökohdat lainan hakemiseen.

Hanki vakaampi tulotaso

Pienituloinenkin voi saada lainaa, mutta epävakaa tulotaso voi heikentää lainan saannin mahdollisuuksia. Älä vaihda työpaikkaa turhan usein ja pidä muutenkin tulotaso vakaana, silloin saat todennäköisemmin lainaa.

Hoida aiemmat velat pois

Velan määrä entuudestaan voi vaikuttaa lainan saantiin negatiivisesti. Jos lainaa on huomattavasti, esim. asuntolaina, on se silloin taas positiivisempi lainanmyöntäjälle.

Pieniä pikavippejä hankkiessa ajaudut ongelmiin ja uutta lainaa on hankalampi maksaa pois.

Hae pienempää lainaa

Jos suurempi laina ei onnistu niin kokeile pienempää lainaa. Voit saada useita lainatarjouksia ja pikaluottoa voi hakea monta kertaa uudelleen. 500 euron laina on helpompi saada kuin 5 000 euron laina.

Lainojen yhdistäminen pikaluotolla

Lainat kannattaa pitää selkeästi tiedossa ja ei kannata jättää lainoja maksamatta. Silloin voit ajautua velkakierteeseen ja rahatilanteesi voi olla heikko todella pitkään. Lainaa ei missään nimessä kannata hakea enempää kuin tarvitset ja silloinkin harkiten.

Jos lainoja on kuitenkin tullut otettua liikaa ja varsinkin pieniä suurempikorkoisia lainoja, niin silloin voi auttaa yhdistelylainaa korjaamaan tilannetta. Yhdistelylainaa voi hakea samalla tavalla kuin pienempiä pikaluottoja.

Saat samalla ilmaisella hakemuksella kilpailutettua myös yhdistelylainat kätevästi ja helposti.

Kilpailuttamalla myös yhdistelmälainan säästät huomattavan määrän rahaa lainan loppusummassa.

Voit saada pikaluoton nopeasti tilille

Pikaluotto heti tilille

Hajosiko kodinkone tai auto, vai pitäisikö sinun järjestää ystävällesi synttärijuhlat?

Pikaluotto voi olla ratkaisu asian hoitamiseksi. Se maksetaan todella nopeasti tilille, jopa saman päivän aikana eikä sinun tarvitse enää murehtia tarpeellista hankintaasi. Mutta, stop ennen kuin haet pikaluottoa! Vaikka pikaluotto heti saattaa kiinnostaakin, se kannattaa kilpailuttaa.

Lainojen hinnat ovat hyvin erilaisia ja vain lainat kilpailuttamalla saat tietää minkä hintaista lainaa voit saada. Nordic Bank tekee lainojen kilpailuttamisesta helppoa. Kilpailutat yhdellä hakemuksella melkein 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat tarjoukset helposti sähköpostiisi ja lainan tilillesi jo saman päivän aikana.

Voit hakea pikaluottoa turvallisesti ja helposti kauttamme jopa 70 000 euroon saakka. Mikäli jokin askarruttaa mieltäsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected]

Usein kysytyt kysymykset pikaluotosta:

Kuka voi tehdä lainavertailun Nordic Bankissa?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Miten voin vertailla lainojen todellista vuosikorkoa?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin. 

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko vertailla pikaluotot yhdessä puolison kanssa?

Kyllä, voitte tehdä laina- tai luottovertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa luottoa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Mikä on tasalyhennyslaina?

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan maksuerä pysyy tasasuuruisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko. 

Mitä hyötyä on pikaluottojen vertailusta?

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile luotot aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan pikaluoton tilille?

Vakuudeton luotto maksetaan nopeasti tilille – usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän edullisen pikaluoton ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat ja luotot on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin luotto.

Mikä on vakuudeton luotto?

Vakuudeton luotto on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia luoton hakemiseen?

Vakuudettomaan luoton hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia luoton saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat luoton vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.