Pikavippi eli yleisemmin lyhyen maksuajan laina, voi joskus olla ratkaisu rahan nopeaan tarpeeseen. Lainoja, joiden summat ovat pienempiä, on helpompi saada sekä myös helpompi maksaa takaisin.

Lainan maksuaika voi olla myös pidempikin tarpeen vaatiessa. Puhelinlaskun maksamatta jättäminen voi aiheuttaa vaikeuksia työpaikalla tai hankaloittaa sosiaalista kanssakäymistä, koska matkapuhelinoperaattorisi voi sulkea liittymän, mikäli laskusi ovat pahasti myöhässä. Pikavippi voi olla puhelinlaskun maksamiseen nopea ratkaisu ja tapa saada puhelinlasku maksettua.

Nordic Bank kilpailuttaa pikavipit puolestasi. Saat kilpailutettua kauttamme kymmeniä rahoituslaitoksia todella nopeasti ja voit saada pikavipin tilillesi jo muutamassa minuutissa. Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä sitä kautta saat itsellesi edullisimman lainan vertailtua nopeasti.

Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään ja voit olla ottamatta lainaa, vaikka saisitkin tarjouksen. Nordic Bank kilpailuttaa lainat helposti jopa 27 eri pankkiin ja rahoituslaitokseen yhdellä hakemuksella – säästät siis aikaa ja rahaa.

Ensimmäiset lainatarjoukset voivat tulla jo minuuteissa ja rahan saaminen tilille on todella nopeaa. Ei hätää, vaikka laskusi eräpäivä on jo huomenna, saat sen maksettua nopeasti pikavipin avulla.

Lainan saamisen ehtoina ovat vakaat palkka- tai eläketulot, virheetön luottorekisteri sekä täysi-ikäisyys. Jotkut rahoituslaitokset voivat myöntää lainaa myös luottotiedottomille, mutta todennäköisyydet lainan saamiselle ovat pienemmät, jos hakijalla on merkintöjä luottohäiriöistä.

Vippi Nordic Bankin kautta on vakuudeton laina, joten siihen ei tarvitse olla takaajia tai vakuutta. Voit kuitenkin aina kokeilla lainahakemuksella täytätkö lainan saamisen ehdot ja vasta tarjouksen saamisen jälkeen päättää, otatko lainan vai et.

Nordic Bankin kautta on mahdollista hakea pikavippiä muutamista sadoista euroista jopa tuhansiin euroihin. Voit maksaa pikavipillä puhelinlaskun lisäksi muitakin laskuja, samalla helpottaen taloudellista tilannettasi.

Lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee yleensä muutamasta kuukaudesta kymmeniin kuukausiin. Lainan voi toki maksaa nopeamminkin. Isommat lainat ovat saatavilla aina 70 000 euroon asti, jopa 15 vuoden maksuajalla.

Pienikin pikavippi kannattaa siis kilpailuttaa. Todellinen vuosikorko määrittelee kuinka paljon maksat lainaasi takaisin ja kilpailuttamisen yhteydessä voit pohtia mikä lainatarjous sopii sinun kuukausittaisiin kuluihisi. Nordic Bankilta saat monta tarjousta yhdellä hakemuksella ja ne voivat vaihdella hyvinkin paljon.

Katso kaikki saadut tarjoukset huolellisesti läpi, jotta et maksa turhia kuluja. Tärkeimmät lainaan liittyvät asiat ovat lainamäärän ja ajan lisäksi todellinen vuosikorko. Vaikka myöhässä oleva puhelinlasku onkin tärkeä hoitaa nopeasti pois alta, niin ensimmäisen vastaantulevan lainan ottaminen ei välttämättä ole kannattavaa.  Voit saada paremman tarjouksen Nordic Bankin lainavertailun kautta, jolloin rahaa jää muuhun elämiseen enemmän.

Vakuudeton pikavippi

Nordic Bankin kautta kilpailutetut lainat ovat aina vakuudettomia. Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettet tarvitse etukäteen rahaa tai takaajia lainan saamiseksi. Voit tehdä lainahakemuksen todella kätevästi sivustoltamme.

Lainahakemuksen tekoon menee muutama minuutti ja ensimmäiset tarjoukset saapuvat sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluessa. Rahan voit saada tilillesi jo muutaman tunnin kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Lainan saamisen ehtona ovat hyvät sekä vakaat tulot, hyvät luottotiedot sekä täysi-ikäisyys. Lainaa voit aina hakea ja hakemuksen täyttää, tarjoukset saatuasi näet vaikuttaako esim. aiempi maksuhäiriömerkintä lainan saamiseen.

Vakuudeton pikavippi netistä

Pikavippejä myönnetään Nordic Bankin kautta tehdyille hakemuksille satasista aina tuhansiin euroihin, ja lainojen maksuajat vaihtelevat kuukaudesta kymmeneen kuukauteen. Lainojen ehdot kannattaa muistaa lukea todella tarkkaan sekä pohtia minkälainen maksujärjestely itselleen sopii.

Jos otat pikavipin puhelinlaskua varten, et todennäköisesti tarvitse kovin suurta lainasummaa kerralla, vaan kannattaa valita mahdollisimman nopea takaisinmaksuaika. Näin säästät lopullisissa kustannuksissa ja saat kustannustehokkaan ratkaisun ongelmaasi.

Pikavippi kannattaa silti myös muistaa kilpailuttaa, sillä lainoja sekä lainaajia on todella paljon erilaisia ja heti ensimmäistä tarjousta ei missään nimessä kannata hyväksyä. Maltti on valttia.

Tasapainota taloudenpitoa yhdistelylainalla

Monta lainaa samanaikaisesti voi aiheuttaa haittaa lainojen maksuun, monta laskua voi tuntua ylivoimaiselta ja laskujen maksaminen voi unohtua. Lisäksi lainoilla voi olla erilaisia epäedullisia korkoja, minkä vuoksi kannattaa kilpailuttaa itsellesi yhdistelylaina. Yhdistelylainalla voit ottaa yhden kokonaan kilpailutetun lainan, jota on helppo maksaa yhdellä kuukausierällä. Ylimääräisiä kuluja ei kerry, kun lyhennät vain yhtä lainaa.

Sinun tarvitsee vain laskea kaikki vanhat lainasi yhteen ja syöttää summa Nordic Bankin lainalaskuriin. Tämän jälkeen valitaan laskurista lainanmaksuaika ja näet minkälaisia eroja maksuissa voi olla.

Lainahakemuksen täyttäminen on tämän jälkeen erittäin helppoa. Täytä Nordic Bankin lainahakemus tarvittavalla summalla. Pidä huoli siitä, että kaikki vanhat luotot tulevat katetuksi, niin ne on helppo maksaa pois ja mahdollisesti saada vielä vähän ylimääräistäkin arjen menoihin. Yhtä lainaa on helpompi lyhentää kuin lukuisia muita.

Jos käykin niin, ettet saa koko summaa lainojen yhdistämiseksi, niin kannattaa osasummakin silti ottaa. Olet kilpailuttanut mahdollisesti monta muuta laskua yhdellä kertaa pois, ja tulee loppusumma olemaan aiempaa pienempi. Säästät siis suoraa rahaa. Säästät lisäksi aikaa, koska sinun ei tarvitse huolehtia monen muun lainan maksamisesta joka ikinen kuukausi.

Yhdistelylainan sijaan voit ottaa esimerkiksi käyttöluottoa. Saat silloin luotonantajalta saldoa, mitä voit nostaa silloin kun rahantarve iskee. Maksat korkoa vain niistä lainoista mitä olet nostanut, etkä koko summasta. Käyttöluoton hakeminen on mahdollista etukäteen varmistamaan taloudellinen tilanne hädän tullen.

Vakuudeton pikavipin hakeminen on helppoa Nordic Bankin avulla

Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on nopeaa sekä tehokasta

 Lainojen hakeminen Nordic Bankin palvelussa on ilmaista, nopeaa ja turvallista, koska se ei sido hakijaa ottamaan lainaa vaan antaa enemmän tietoa tarjolla olevista vaihtoehdoista. Voit siis tehdä hakemuksen todella helposti ilman sitoutumista. Lainatarjoukset saatuasi voit päättää otatko lainaa vai et.

Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi. Kilpailutamme lähes 30 eri rahalaitosta nopeasti, ja voit valita sähköpostiisi saapuneista tarjouksista itsellesi parhaimman lainan.

Lainat on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan, mikä tekee kilpailuttamisesta entistäkin helpompaa.

Hakemuksella saat todella hyvän kuvan siitä, minkälaista lainaa juuri sinulle voidaan tarjota sekä millaisia korkoja markkinoilla on. Voit saada pikavippejä aina muutamasta sadasta eurosta tuhansiin euroihin ilman vakuutta tai takauksia. Laina-ajat vaihtelevat, kuitenkin yleensä ne ovat 1–10 kuukautta. Suuremmissa lainoissa takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta.

Lainan saamisen ehtona on täysi-ikäisyys, vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhdas luottorekisteri. Jotkut luotonmyöntäjät myöntävät lainaa myös luottotiedottomille, mutta Nordic Bankin lainahakemuksen täytettyäsi saat varmuuden minkälaisia lainoja sinulle voidaan myöntää. Valitse sinulle sopiva lainatarjous ja saat rahat tilillesi parin päivän kuluessa tai jopa saman päivän aikana.

Voit käyttää rahat pääsääntöisesti mihin vain, vaikkapa sen puhelinlaskun maksuun mikä on erääntymässä ja mikäli lainoja on kertynyt monista eri rahoituslaitoksista, kannattaa silloin harkita yhdistelylainan hankkimista. Säästät selvää rahaa lyhentämällä vain yhtä kilpailutettua lainaa monen eri lainan sijaan. Puhelinlaskun maksamisen lisäksi voit maksaa muut vanhat luotot tai vaikkapa ostaa jotain kivaa ylimääräisellä rahalla, jotka säästit!

Hakemuksen tekemisen jälkeen sinun on todella helppo vertailla monista tarjouksista juuri se paras, tai olla ottamatta lainaa ollenkaan. Me Nordic Bankilla olemme kuitenkin tehneet sen niin helpoksi, että se onnistuu jopa muutamissa minuuteissa.

Täytä pikavippihakemus täältä.

Lue myös: 2022 uudet pikavipit verkkopankkitunnuksilla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.