Pikavippi

Pikavippi heti tilille ilman vakuuksia

Pikavipin hakeminen on nopeaa ja kätevää. Voit kilpailuttaa pikavipit verkossa kätevästi ja turvallisesti Nordic Bankin avulla.

Voit hakea nyt Nordic Bankin avulla edullista pikavippiä ilman vakuuksia heti tilille, sillä me kilpailutamme lainahakemuksen lähes kolmenkymmenen luotonmyöntäjän välillä, jotta löydetään pikavipille mahdollisimman edullinen todellinen vuosikorko.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Voit hakea nyt Nordic Bankin avulla edullista pikavippiä ilman vakuuksia heti tilille. Me kilpailutamme lainahakemuksesi lähes kolmenkymmenen luotonmyöntäjän välillä, jotta löydetään pikavipillesi mahdollisimman edullinen todellinen vuosikorko.

Pikavippi on kätevä tapa saada ylimääräistä rahaa käyttöön lyhyeksi ajaksi ostojen maksamiseen tai odottamattomien kulujen kattamiseksi. Voit käyttää pikavippiä kaikkiin kulutustarpeisiin.

Pikavipin hakeminen on nopeaa ja kätevää. Voit jättää hakemuksen kätevästi ja turvallisesti Nordic Bankin sivuilla.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Pikavippi on kätevä tapa saada ylimääräistä rahaa käyttöön lyhyeksi ajaksi ostojen maksamiseen tai odottamattomien kulujen kattamiseksi. Voit käyttää pikavippiä kaikkiin kulutustarpeisiin.

Pikavippi on pieni lyhytaikainen laina

Pikavippi eli vippi on pieni tai pienehkö lyhytaikainen laina. Lainan käyttötarkoitus on äkillisesti ilmenneiden kulutustarpeiden täyttäminen.

Meidän kauttamme voit saada pikavippiä 500 – 5000 euroa. Pikavippien etu on nopea ja yksinkertainen lainanhakuprosessi.

Pikavipin hakeminen on helppoa. Lainasumma maksetaan tilille nopeasti, yleensä jo muutamassa tunnissa. Pikavippi on lyhytaikainen laina. Laina-aika on tavallisesti 1–10 kuukautta. Lainan voi kuitenkin maksaa pois myös nopeammin, jolloin säästät huomattavasti korkokuluissa.

Pikavippi

Lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälaisilla lainasummilla, laina-ajoilla ja takaisinmaksuajoilla saat sopivan kokoisen kuukausierän.

Vaikka kyseessä onkin pieni laina, kannattaa lainoja silti vertailla ennen päätöksen tekemistä, koska koroissa on paljon eroja eri luotonantajien välillä. Voit siis säästää paljon rahaa valitsemalla mahdollisimman edullisen lainan. Vielä edullisemman lainan voi saada lisäämällä lainahakemukselle yhteishakijan. Kun haette lainaa yhteishakijan kanssa, voitte saada yhdessä isomman lainan pienemmällä korolla.

Helpointa lainojen vertaileminen on lainavertailupalvelun avulla. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin tai rahoituslaitokseen, vaan täytät vain yhden hakemuksen sivuillamme ja alat jo muutamassa minuutissa saada lainatarjouksia sähköpostiisi.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään! Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan pikavipin!

Palvelumme avulla säästät paitsi aikaa, myös tuntuvasti rahaa, kun löydät kauttamme mahdollisimman halvan pikavipin.

Vippi heti tilille paikkaamaan äkillistä rahantarvetta

Elämä voi yllättää – eikä aina positiivisella tavalla. Esimerkiksi kodinkoneiden hajoaminen tai lääkärikulut voivat olla kalliita juttuja. Samoin auton rikkoutuminen tai äkillisesti ilmenevä remonttitarve kotona voivat haukata ison siivun kuukausibudjetista.

Yllätyksiä varten ei välttämättä ole pystynyt säästämään ylimääräistä rahaa. Ja jos sattuu huono tuuri, ja ikäviä tapauksia kasaantuu enemmänkin lyhyelle aikavälille, eivät säästöt enää välttämättä riitäkään. Jos tiedät, että tulevina kuukausina saat säännöllisesti tuloja, joilla pystyt maksamaan lainan pois, voi pikaisen vipin ottaa avuksi paikkaamaan äkillistä rahantarvetta.

Usein pikavippejä käytetään ruokaostoksiin, juhlimiseen sekä lasten ja kodinhoidon kuluihin. Pikavippejä käytetään myös muiden yllättävien kulujen kattamiseen sekä muiden lainojen ja laskujen maksamiseen.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia pikavipeistä:

Miten pikavipin hakeminen onnistuu?

Pikavipin hakeminen onnistuu helposti kauttamme. Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Sen jälkeen voit nostaa edullisen pikavipin tilille!

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippiä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Pikavipin hakeminen ei sido sinua mihinkään – vertaa ja valitse paras pikavippi!

Onko pikavipin hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko hakea pikavippiä ilman liitteitä?

Kyllä, on mahdollista saada lainaa myös ilman liitteitä. Luotonmyöntäjä pyrkii liitteiden avulla varmistumaan lainanhakijan maksukyvystä. Joskus voi pienemmän lainan saada myös ilman liitteitä. Tarvittavien liitteiden määrä vaihtelee. Se riippuu mistä lainaa haetaan ja kuinka paljon sitä haetaan. Toisinaan tarvitaan useita liitteitä, joskus riittää esimerkiksi pelkkä palkkakuitti.

Löydä paras pikavippi vertailemalla

Lainahakemuksen laittaminen jokaiseen pankkiin olisi vaivalloista ja aikaa vievää. Onneksi sinun ei tarvitse tehdä niin, sillä Nordic Bankissa voit kilpailuttaa yhdellä helpolla hakemuksella 35 pankkia ja rahoituslaitosta.

Saat kätevästi yhdellä hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido eikä velvoita hakijaa mihinkään.

Pikalainan etu on sen nopeus. Hakuprosessi on helppo ja rahat saa tilille erittäin nopeasti. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi muutamassa minuutissa. Vertaile tarjouksia rauhassa.

Jos päätät valita niistä jonkun, voit nostaa rahat tilillesi todella nopeasti: muutamassa tunnissa, parhaassa tapauksessa jopa minuuteissa. Pääset siis maksamaan lääkärikuluja tai hajonneen auton korjausta lähestulkoon heti. 

Löydä edullinen pikavippi vertailemalla

Kuinka isot kulut on pienessä 500 euron pikavipissä?

Pikavipit kannattaa maksaa nopeasti takaisin. Tavallisesti pikavippi maksetaan 1–10 kuukaudessa. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä vähemmän korkoja sinulle ehtii kertyä maksettavaksi. Tässä esimerkkilaskelma lainan kustannuksista, jos lainan käsittelykulu on 5 eur/kk ja nimelliskorko 5%

Maksuaika (kk)
Kuukausierä
Takaisin maksettava summa
Kokonaiskulut
1
507 €
507 €
7 €
2
259 €
518 €
18 €
3
189 €
567 €
67 €
4
146 €
584 €
84 €
5
126 €
630 €
130 €
6
115 €
690 €
190 €

Onko nopea pikavippi järkevä lainamuoto?

Pikavippi on hyvä vaihtoehto pienten äkillisten rahavajeiden paikkaamiseen. Pienellä lainalla voi joskus jopa pelastautua suuremmalta katastrofilta. Pikavipissä ei ole mitään pahaa, kunhan vain niitä otetaan maltillisesti silloin tällöin ja ainoastaan silloin, kun lainan pystyy varmasti maksamaan takaisin.

Pikavippi ei siis sovellu ylivelkaantuneen talouden tasapainottamiseen. Useat pienet vipit saattavat kasautuessaan aiheuttaa vain lisää ongelmia. Tällaisessa tilanteessa jokin muu vaihtoehto on parempi. Esimerkiksi yhdistelylainalla voit yhdistää useita pieniä lainoja ja sillä tavalla saada taloutesi parempaan tasapainoon ja pikavippikierteen katkaistua.

Pikavippi on järkevä lainamuoto, jos pystyt maksamaan lainan takaisin nopeasti. Tavallisesti vipit maksetaan takaisin 1–10 kuukaudessa. Tämä riippuu toki vipin koosta ja lainaajan tilanteesta. Jos tarvitset pitkäaikaista lainaa, kannattaa turvautua muihin vaihtoehtoihin.

Kuinka ison pikavipin voit saada? 

Nordic Bankin kautta voit hakea pikavippiä 500–5000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on tavallisesti 1–10 kuukautta. Yleensä lainan voi maksaa pois myös sovittua nopeammin ilman lisäkuluja. Vakuudettomia lainoja voi kauttamme hakea jopa 70 000 euroon asti ja lainan maksuaika voi olla enintään 15 vuotta.

Pohdi lainaa hakiessasi mikä on kuukausibudjettisi, ja minkälaisella summalla pystyisit lyhentämään lainaa. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Kuukausierää ei kuitenkaan kannata sopia myöskään liian suureksi, koska silloin on vaarana, ettet pystykään maksamaan sitä. Sivun yläosassa olevan lainalaskurin avulla voit valita itsellesi sopivimman pikavipin maksuajan.

Pikavipin todellinen vuosikorko

 Aikaisemmin pikavippien korot saattoivat olla päätä huimaavan korkeita. Sittemmin on kuitenkin tehty lakiuudistuksia, joilla kulutusluottoja on alettu kontrolloida tarkemmin.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Siksi näet lainalaskurissamme vain arvion korosta. Lue saamasi lainatarjoukset aina huolellisesti, jotta olet varmasti selvillä siitä, minkälaisen sopimuksen olet allekirjoittamassa.

Koroissa on eroja eri luotonantajien välillä, ja siksi lainojen vertaileminen on tärkeää.

Vaikka kyseessä on pienehkö laina, voit säästää ison tukun rahaa, kun otat edullisemman lainan.

Kun kyseessä on pikavippi, on hakijalla todennäköisesti kiireellinen rahantarve. Silti kannattaa käyttää hetki aikaa lainojen vertailemiseen. Pitkässä juoksussa kalliin lainan ottaminen voi kostautua.

Pikavippien koroille ja kuluille on asetettu pysyvä katto

Syksyllä 2019 tuli voimaan lakimuutos, jonka vuoksi pikavippien ja kulutusluottojen korot ja kulut laskivat merkittävästi. Nykyisen lain mukaan lainan nimelliskorko saa olla enintään 20 %. Muita kuluja saa olla enintään 150 euroa vuodessa.

Enää siis pienissä pikavipeissä ei saa olla huimia satojen prosenttien korkoja. Koroille ja kuluille asetettu katto tekee pikavipin ottamisesta aiempaa turvallisempaa. Viranomaiset valvovat luotonantajien toimintaa, jotta lakeja varmasti noudatetaan.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Kyseessä on vakuudeton laina, joten sen saadaksesi sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Sinun täytyy kuitenkin olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset, riittävän suuret palkka- tai eläketulot.

Jos et ole täysin varma, täytätkö nämä ehdot, voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Saat nopeasti vastauksen jopa 35 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Voit säästää rahaa yhdistämällä lainasi

Jos sinulle on kertynyt useita osamaksuja, pikavippejä ja kulutusluottoja, voi niiden yhdistäminen olla järkevää. Yleensä tulee halvemmaksi maksaa vain yhden isomman lainan korkoja kuin monen pienen lainan korkoja.

Laske ensin kaikki jäljellä olevat kulutusluottosi yhteen lainojen yhdistely -laskurilla. Syötä tuo summa Nordic Bankin lainalaskuriin. Valitse sitten haluamasi takaisinmaksuaika. Katso, miten takaisinmaksuajan muuttaminen vaikuttaa kuukausierään ja luoton ja luottokustannusten yhteismäärään. Laskuri antaa sinulle myös alustavan arvion lainan vuosikorosta. Kyseessä on suuntaa antava arvio: todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti tietojesi perusteella.

Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Varmista, että haettava lainasumma kattaa kaikki jäljellä olevat kulutusluotot. Vertaile saamaisia lainatarjouksia huolellisesti. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit maksaa sillä summalla muut kulutusluottosi pois. Jatkossa lyhennät siis vain yhtä lainaa.

Toisinaan käy niin, ettei hakija saakaan yhdistettyä heti kaikkia lainoja. Silloin voi olla kannattavaa ottaa kuitenkin yksi pienempikorkoinen laina, jolla saat maksettua osan kulutusluotoista pois.

Mitä muita lainavaihtoehtoja on pikavipin sijasta?

Kulutusluotto, pienlaina sekä käyttöluotto ovat erittäin suosittuja pikavipin sijasta. Käyttöluotto toimii joustavana puskurina, kun sitä eniten tarvitset. Voit hakea käyttöluottoa etukäteen ja nostaa vasta sitten kun sitä tarvitset, maksat myös korkoja vain siltä ajalta, kun olet nostanut lainan käyttöösi.

  • Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset hieman isompaa lainasummaa ja pitempää laina-aikaa. Kulutusluottoa haetaan tavallisesti 5000–25 000 euroa. Rahat voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Usein niillä maksetaan esimerkiksi erilaisia hankintoja tai remontteja. Kulutusluotolla voi myös maksaa erilaisia elämisen kuluja. Etenkin elämäntilanteiden muuttuessa, esimerkiksi eron tai sairauden vuoksi, saatetaan tarvita hieman ylimääräistä rahaa.
  • Joustoluotto on luottokortin kaltainen ratkaisu. Siinä saat luottotilin, josta voit nostaa luottorajan puitteissa rahaa sen verran kuin itse haluat, silloin kun haluat. Joustolaina on kätevä apu arjessa. Se voi toimia eräänlaisena puskurina, jonka avulla varaudut yllätyksiin.

    Joustoluotossa korkoja maksetaan vain siitä osasta, jonka nostat tilillesi. Rahat palautuvat takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut lainaa takaisin. Kyseessä on siis jatkuva luotto. Joustolaina on joustava ratkaisu, jossa voit nostaa rahaa silloin kun sitä tarvitset ja maksaa lainaa takaisin joustavalla aikataululla.
  • Kertalaina on kertaluonteisesti myönnettävä luotto. Se siirretään tilillesi kerralla ja maksat sitä takaisin ennalta sovitulla tavalla. Kertalainoja ovat esimerkiksi kulutusluotot, pikavipit sekä remontti- ja autolainat. Kertaluotto sopii hyvin tilanteisiin, joissa rahaa tarvitaan jotain yksittäistä hankintaa varten ja hankinnan kustannukset ovat jo valmiiksi tiedossa.
  • Yhdistelylaina sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa pieniä lainoja on kertynyt maksettavaksi monta samanaikaisesti. Helposti käy niin, että osamaksuja, kulutusluottoja ja muita pieniä lainoja on useita. Silloin rahaa kuluu yllättävän paljon pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin. Tällaisessa tapauksessa voit saada huomattavia säästöjä, kun yhdistät lainasi. Yksi iso laina tulee usein halvemmaksi kuin monta pientä, koska silloin maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Nordic Bank löytää parhaan pikavipin nopeasti

Lainojen vertailu Nordic Bankissa on sujuvaa ja helppoa

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Meidän avullamme saat yhdellä helpolla hakemuksella erittäin laajan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Lainat on automaattisesti järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, minkä tarjouksen korko on edullisin. Meidän kauttamme voit saada pikavippiä 500–5000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on yleensä 1–10 kuukautta.

Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa täyttää lainahakemuksen, vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä itsellesi sopivan päätöksen.

Pikavippien vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa ja nopeaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia, ja jos valitset niistä jonkun, saat lainasumman tilillesi todella nopeasti – jopa muutamassa tunnissa.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Milloin pikavippiä ei kannata ottaa?

Pikavippi ei ole hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja. Vakaat tulot varmistavat sen, että pystyt maksamaan ottamasi lainan takaisin ajallaan. Jos tulosi ovat kovin pienet tai epäsäännölliset, ei pikavipin ottaminen kannata, sillä et välttämättä pystykään maksamaan lainaa takaisin.

On tärkeää pohtia tarkasti ennen lainan ottamista, onko laina todella tarpeen ja pystyykö sen maksamaan varmasti pois. Ylivelkaantuminen ja luottotietojen menettäminen ovat suuria ongelmia maassamme. Näitä kannattaa pyrkiä välttämään kaikin mahdollisin keinoin.

Pikavippiä ei kannata ottaa myöskään, jos sinulla on jo valmiiksi monia pieniä lainoja. Pikavippikierre pitää pyrkiä katkaisemaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Pikavipin käyttäminen esimerkiksi muiden lainojen maksamiseen ei ole kannattavaa. Tällaisessa tilanteessa esimerkiksi yhdistelylaina saattaa olla parempi vaihtoehto.

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä:

Kyllä, voit maksaa lainan aina nopeammin takaisin ilman lisäkuluja!

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla pikavipit kauttamme!

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia lainavertailun avulla!

Edullisen pikavipin löydät helposti lainahakemuksen lähetettyäsi, sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan.

Pikavippi maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Pisin laina-aika on 15 vuotta, mutta yleensä pikavippi otetaan muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi.

Kyllä, myös opiskelija voi saada lainaa. Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa. Pienen pikavipin voi saada myös ilman säännöllisiä tuloja.

Kilpailuta pikavipit Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 lainatarjousta. Kun olet vertaillut tarjouksia ja hyväksynyt niistä yhden, saat rahat tilillesi yleensä jo parissa tunnissa.

Moni pankki ja rahoitusyhtiö myöntää pikavippejä. Kilpailuta pikavipit helposti Nordic Bankissa, niin voit vertailla eri tahojen tarjoamia lainoja.

Pikavipeistä voi tulla ongelmia, jos niitä käytetään toistuvasti esimerkiksi muiden lainojen maksamiseen. Kasaantuvat pikavipit aiheuttavat vain lisää ongelmia. Tällainen laina ei sovellu talouden tasapainottamiseen, vaan se on tarkoitettu pienten äkillisten rahavajeiden paikkaamiseen.

Pikavippi on pieni, äkillisten kulutustarpeiden täyttämiseen tarkoitettu lyhytaikainen laina. Rahat saa tilille heti samana arkipäivänä. Laina maksetaan takaisin nopeasti, tavallisesti 1-10 kuukaudessa.

Kyllä, pikavipin voi yleensä maksaa kerralla pois. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä vähemmän korkoja joudut maksamaan.

Pikavipin voi ottaa, jos rahantarve on akuutti ja tiedät, että pystyt varmasti maksamaan lainan takaisin.

Pikavippiä ei kannata ottaa, jos sinulla on jo paljon lainoja. Pikavippi ei ole hyvä vaihtoehto silloinkaan, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja.

Ennen pikavipin ottamista on tärkeää pohtia, onko lainan ottaminen välttämätöntä ja pystytkö varmasti maksamaan sen takaisin ajallaan.

Lainan nimelliskorko voi olla mitä tahansa 4 ja 20 prosentin väliltä. Sen lisäksi tulee muita kuluja, esimerkiksi tilinhoitomaksuja. Todellinen vuosikorko kertoo lainan todelliset kulut, sillä se sisältää nimelliskoron sekä kaikki kulut.

Monet pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät pikavippejä. Kilpailuta pikavipit Nordic Bankissa, niin voit saada jopa noin 30 lainatarjousta.

Pikavipin saa tilille todella nopeasti. Se siirretään samana arkipäivänä, usein jo muutamissa minuuteissa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Pikavippiä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Opiskelija voi siis saada pienen pikavipin.

Pikavippejä tarjoaa moni yritys. Nordic Bankissa voit kilpailuttaa 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön tarjoamat pikavipit.

Uutta lainaa ei välttämättä myönnetä, jos entisiä lainoja on vielä paljon maksamatta. Pikavippiä ei anneta yleensä, jos hakijalla on merkintöjä luottotiedoissa.

Sinua voi kiinnostaa myös: