pikavippi

Pikavippi heti tilille ilman vakuuksia

Voit hakea nyt Nordic Bankin avulla edullista pikavippiä ilman vakuuksia heti tilille, sillä me kilpailutamme lainahakemuksen lähes kolmenkymmenen luotonmyöntäjän välillä, jotta löydetään pikavipille mahdollisimman edullinen todellinen vuosikorko.

Pikavippi on kätevä tapa saada ylimääräistä rahaa käyttöön lyhyeksi ajaksi ostojen maksamiseen tai odottamattomien kulujen kattamiseksi. Voit käyttää pikavippiä kaikkiin kulutustarpeisiin.

Pikavipin hakeminen on nopeaa ja kätevää. Voit jättää hakemuksen kätevästi ja turvallisesti Nordic Bankin sivuilla.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Pikavippi on pieni lyhytaikainen laina

Pikavippi on pieni tai pienehkö lyhytaikainen laina. Lainan käyttötarkoitus on äkillisesti ilmenneiden kulutustarpeiden täyttäminen.

Meidän kauttamme voit saada pikavippiä 500 – 5000 euroa. Pikavippien etu on nopea ja yksinkertainen lainanhakuprosessi.

Pikavipin hakeminen on helppoa. Lainasumma maksetaan tilille nopeasti, yleensä jo muutamassa tunnissa. Laina-aika on tavallisesti 1–10 kuukautta. Lainan voi kuitenkin maksaa pois myös nopeammin, jolloin säästät huomattavasti korkokuluissa.

Lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälaisilla lainasummilla, laina-ajoilla ja takaisinmaksuajoilla saat sopivan kokoisen kuukausierän.

Vaikka kyseessä onkin pieni laina, kannattaa lainoja silti vertailla ennen päätöksen tekemistä, koska koroissa on paljon eroja eri luotonantajien välillä. Voit siis säästää paljon rahaa valitsemalla mahdollisimman edullisen lainan.

Hae pikavippi helposti netistä

Helpointa vertaileminen on lainavertailupalvelun avulla. Sinun ei tarvitse lähettää hakemusta erikseen jokaiseen pankkiin tai rahoituslaitokseen, vaan täytät vain yhden hakemuksen sivuillamme ja alat jo muutamassa minuutissa saada lainatarjouksia sähköpostiisi.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään! Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan pikavipin!

Palvelumme avulla säästät paitsi aikaa, myös tuntuvasti rahaa, kun löydät kauttamme mahdollisimman halvan pikavipin.

Pikavippi paikkaamaan äkillistä rahantarvetta

Elämä voi yllättää – eikä aina positiivisella tavalla. Esimerkiksi kodinkoneiden hajoaminen tai lääkärikulut voivat olla kalliita juttuja. Samoin auton rikkoutuminen tai äkillisesti ilmenevä remonttitarve kotona voivat haukata ison siivun kuukausibudjetista.

Yllätyksiä varten ei välttämättä ole pystynyt säästämään ylimääräistä rahaa. Ja jos sattuu huono tuuri, ja ikäviä tapauksia kasaantuu enemmänkin lyhyelle aikavälille, eivät säästöt enää välttämättä riitäkään. Jos tiedät, että tulevina kuukausina saat säännöllisesti tuloja, joilla pystyt maksamaan lainan pois, voi pikavipin ottaa avuksi paikkaamaan äkillistä rahantarvetta.

Usein pikavippejä käytetään ruokaostoksiin, juhlimiseen sekä lasten ja kodinhoidon kuluihin. Pikavippejä käytetään myös muiden yllättävien kulujen kattamiseen sekä muiden lainojen ja laskujen maksamiseen.

Löydä edullinen pikavippi suoraan netistä ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Löydä paras pikavippi vertailemalla

Lainahakemuksen laittaminen jokaiseen pankkiin olisi vaivalloista ja aikaa vievää. Onneksi sinun ei tarvitse tehdä niin, sillä Nordic Bankissa voit kilpailuttaa yhdellä helpolla hakemuksella 27 pankkia ja rahoituslaitosta. Saat kätevästi yhdellä hakemuksella kattavan kuvan lainamarkkinoista. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido eikä velvoita hakijaa mihinkään.

Pikalainan etu on sen nopeus. Hakuprosessi on helppo ja rahat saa tilille erittäin nopeasti. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi muutamassa minuutissa. Vertaile tarjouksia rauhassa. Jos päätät valita niistä jonkun, voit nostaa rahat tilillesi todella nopeasti: muutamassa tunnissa, parhaassa tapauksessa jopa minuuteissa. Pääset siis maksamaan lääkärikuluja tai hajonneen auton korjausta lähestulkoon heti.

Kuinka ison pikavipin voit saada? 

Nordic Bankin kautta voit hakea pikavippiä 500–5000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on tavallisesti 1–10 kuukautta. Yleensä lainan voi maksaa pois myös sovittua nopeammin ilman lisäkuluja. Vakuudettomia lainoja voi kauttamme hakea jopa 70 000 euroon asti ja lainan maksuaika voi olla enintään 15 vuotta.

Pohdi lainaa hakiessasi mikä on kuukausibudjettisi, ja minkälaisella summalla pystyisit lyhentämään lainaa. Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä edullisemmaksi se sinulle tulee. Kuukausierää ei kuitenkaan kannata sopia myöskään liian suureksi, koska silloin on vaarana, ettet pystykään maksamaan sitä. Sivun yläosassa olevan lainalaskurin avulla voit valita itsellesi sopivimman pikavipin maksuajan.

Tarkista pikavipin todellinen vuosikorko täällä

Pikavipin todellinen vuosikorko

 Aikaisemmin pikavippien korot saattoivat olla päätä huimaavan korkeita. Sittemmin on kuitenkin tehty lakiuudistuksia, joilla kulutusluottoja on alettu kontrolloida tarkemmin.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Siksi näet lainalaskurissamme vain arvion korosta. Lue saamasi lainatarjoukset aina huolellisesti, jotta olet varmasti selvillä siitä, minkälaisen sopimuksen olet allekirjoittamassa.

Koroissa on eroja eri luotonantajien välillä, ja siksi lainojen vertaileminen on tärkeää.

Vaikka kyseessä on pienehkö laina, voit säästää ison tukun rahaa, kun otat edullisemman lainan.

Kun kyseessä on pikavippi, on hakijalla todennäköisesti kiireellinen rahantarve. Silti kannattaa käyttää hetki aikaa lainojen vertailemiseen. Pitkässä juoksussa kalliin lainan ottaminen voi kostautua.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Kyseessä on vakuudeton laina, joten sen saadaksesi sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia. Sinun täytyy kuitenkin olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset, riittävän suuret palkka- tai eläketulot.

Jos et ole täysin varma, täytätkö nämä ehdot, voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Saat nopeasti vastauksen jopa 27 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Voit säästää rahaa yhdistämällä lainasi

Jos sinulle on kertynyt useita osamaksuja, pikavippejä ja kulutusluottoja, voi niiden yhdistäminen olla järkevää. Yleensä tulee halvemmaksi maksaa vain yhden isomman lainan korkoja kuin monen pienen lainan korkoja.

Laske ensin kaikki jäljellä olevat kulutusluottosi yhteen. Syötä tuo summa Nordic Bankin lainalaskuriin. Valitse sitten haluamasi takaisinmaksuaika. Katso, miten takaisinmaksuajan muuttaminen vaikuttaa kuukausierään ja luoton ja luottokustannusten yhteismäärään. Laskuri antaa sinulle myös alustavan arvion lainan vuosikorosta. Kyseessä on suuntaa antava arvio: todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti tietojesi perusteella.

Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Varmista, että haettava lainasumma kattaa kaikki jäljellä olevat kulutusluotot. Vertaile saamaisia lainatarjouksia huolellisesti. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit maksaa sillä summalla muut kulutusluottosi pois. Jatkossa lyhennät siis vain yhtä lainaa.

Toisinaan käy niin, ettei hakija saakaan yhdistettyä heti kaikkia lainoja. Silloin voi olla kannattavaa ottaa kuitenkin yksi pienempikorkoinen laina, jolla saat maksettua osan kulutusluotoista pois.

Mitä muita lainavaihtoehtoja on pikavipin sijasta?

Kulutusluotto, pienlaina sekä käyttöluotto ovat erittäin suosittuja pikavipin sijasta. Käyttöluotto toimii joustavana puskurina, kun sitä eniten tarvitset. Voit hakea käyttöluottoa etukäteen ja nostaa vasta sitten kun sitä tarvitset, maksat myös korkoja vain siltä ajalta, kun olet nostanut lainan käyttöösi.

Pikavipin hakeminen on nopea ha helppo prosessi

Lainojen vertailu Nordic Bankissa on sujuvaa ja helppoa

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa lähes 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Meidän avullamme saat yhdellä helpolla hakemuksella erittäin laajan kuvan Suomen lainamarkkinoista. Lainat on automaattisesti järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet helposti, minkä tarjouksen korko on edullisin.

Meidän kauttamme voit saada pikavippiä 500–5000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on yleensä 1–10 kuukautta. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa täyttää lainahakemuksen, vertailla saamiasi tarjouksia ja tehdä itsellesi sopivan päätöksen.

Pikavippi heti tilille helposti kotisohvalta

Pikavippien vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa ja nopeaa. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Voit rauhassa vertailla tarjouksia, ja jos valitset niistä jonkun, saat lainasumman tilillesi todella nopeasti – jopa muutamassa tunnissa.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Usein kysytyt kysymykset pikavipistä:

Miten pikavipin hakeminen onnistuu?

Pikavipin hakeminen onnistuu helposti kauttamme. Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Sen jälkeen voit nostaa edullisen pikavipin tilille!

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippiä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Pikavipin hakeminen ei sido sinua mihinkään – vertaa ja valitse paras pikavippi!

Onko pikavipin hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko maksaa pikavipin nopeammin takaisin?

Kyllä, voit maksaa lainan aina nopeammin takaisin ilman lisäkuluja!

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla pikavipit kauttamme!

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia lainavertailun avulla!

Miten löydän edullisen pikavipin?

Edullisen pikavipin löydät helposti lainahakemuksen lähetettyäsi, sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Voinko saada rahat heti tilille?

Pikavippi maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta, mutta yleensä pikavippi otetaan muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi.