Polkupyörä on ympäristöystävällinen ja edullinen menopeli

Pyöräily on paitsi mukavaa ajanvietettä myös hyvää liikuntaa. Polkupyörällä matka taittuu nopeasti ja maisemat vaihtuvat. Keho saa monipuolisesti liikettä ja samalla saat nauttia luonnosta. Ota mukaan vaikka retkeilyvarusteet, niin voit yöpyä jossain kivassa paikassa ja jatkaa pyörälenkkiä aamulla.

Polkupyörällä myös kohtuullisen mittaiset työmatkat taittuvat mukavasti. Polttoaineen hintojen noustessa työmatkapyöräily voi tuoda kaivattuja säästöjä. Voit säästää jopa satoja euroja vuodessa, jos valitset autoilun sijaan pyöräilyn. Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua, joten myös luonto kiittää.

Miten valita oikeanlainen polkupyörä?

Polkupyörän valinnassa kaikkein tärkeintä on pohtia, mihin tarkoitukseen pyörä on tulossa. Tarvitsetko sen lyhyitä työmatkoja varten, vai aiotko käydä pitkillä pyöräreissuilla. Ajatko vain kesällä vai ympäri vuoden. Kuljetatko paljon tavaraa mukanasi, eli pitääkö pyörässä olla myös kapasiteettia tavaroiden kuljetukseen. Pyörän koko valitaan pyöräilijän pituuden ja omien mieltymysten mukaan.

Kaupunkipyörä
Kaupunkipyörä soveltuu lyhyisiin matkoihin. Kaupunkipyörissä on pysty ajoasento, jalkajarru sekä leveä satula. Tavalliseesti kaupunkipyörässä on tavarateline. Tämänkaltaiset pyörät ovat yleensä yksivaihteisia, mutta niistä on saatavilla myös esimerkiksi kolmivaihteisia malleja. Myös jopot kuuluvat kaupunkipyörä-kategoriaan.

Retkipyörä
Retkipyörä eli hybridipyörä sopii pitempien, yli 10 kilometrin mittaisten matkojen ajamiseen. Ajoasento on sellainen, että pyöräileminen on tehokkaampaa ja mukavaa. Joissakin hybridipyörissä on tavarateline ja lokasuojat, ja ne on mahdollista asentaa pyörään, jos ne puuttuvat.

Maastopyörä
Maastopyörällä on mukava pyöräillä kaikenlaisissa maastoissa, niin hiekka- ja metsäteillä kuin metsäpoluilla. Maastopyöriä on paljon erilaisia, joten jokaiseen ympäristöön löytyy sopiva. Maastopyörä sopii ympärivuotiseen ajoon. Sillä voi hoitaa myös koulu- ja työmatkat.

Maantiepyörä
Maantiepyörä on nopea ja kevyt pyörä, jossa on kapeat renkaat. Se sopii pitkien lenkkien tekemiseen maantiellä.

Cyclocross- ja gravelpyörä
Cyclocross- ja gravelpyörissä on leveämmät renkaat kuin maantiepyörissä. Ne sopivat ympärivuotiseen ajoon.

Fatbike
Fatbike-pyörissä on leveät renkaat, joiden ansiosta niillä voi ajaa esimerkiksi maastossa ja järven jäällä. Fatbike, jota läskipyöräksikin kutsutaan, sopii erinomaisesti maastovaelluksille.

Tavarapyörä
Tavarapyörässä on tilaa tavaroiden tai lasten kuljettamiseen. Tällainen pyörä soveltuu etenkin lyhyisiin matkoihin. Tavarapyöristä on saatavana myös sähköversioita. Sähköavusteisella pyörällä polkeminen on kevyempää ja helpompaa.

Taittopyörä
Taittopyörä sopii lyhyiden matkojen taittamiseen. Taittopyörä on erinomainen etenkin, jos sinulla on vain vähän säilytystilaa tai kuljet usein osan matkasta esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä. Voit polkea junalle tai bussipysäkille, taittaa pyörän ja kantaa sitä mukanasi ajomatkan ajan.

Sähköpyörä
Jos perinteinen polkupyörä ei tunnu omalta, voit hankkia sähköpyörän. Sähköavusteisella pyörällä on kevyempi polkea, joten sillä esimerkiksi työmatkat hoituvat mukavasti ja ilman hikoilua. Sähköpyörä sopii monenlaisille liikkujille. Niin kokeneet pyöräilijät kuin aloittelijatkin saavat sähköpyörästä iloa ja hyötyä.

Polkupyörä osamaksulla

Polkupyörä osamaksulla

Nordic Bankin avulla saat hankittua polkupyörän edullisella kilpailutetulla lainalla, jota lyhennät kuukausierissä, aivan kuten osamaksua. Kauppojen osamaksujen korot voivat olla jopa yli 20 %, kun taas kulutusluottojen korot liikkuvat yleensä 4 ja 20 % välillä. Joskus pyörän osamaksuun voi saada jonkin aikaa korotonta maksuaikaa. Kilpailutettu vakuudeton kulutusluotto saattaa silti olla edullisempi ratkaisu kuin pyöräliikkeen osamaksu. Siksi suosittelemme, että kilpailutat lainat ennen pyöräliikkeeseen astumista. Voit löytää luottojen joukosta halvan vaihtoehdon.

Vakuudeton laina on joustava ratkaisu. Voit ostaa pyörän mistä itse haluat. Voit ostaa joko uuden tai käytetyn pyörän. Tarvitset lisäksi ehkä ajovarusteita. Ainakin hyvä kypärä kannattaa hankkia. Jos aiot esimerkiksi retkeillä pyörällä, saatat tarvita teltan, makuupussin, ruoanlaittovälineet ja muita retkeilytarvikkeita. Samassa lainahakemuksessa voi hakea lainaa näitäkin hankintoja varten.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Näin kilpailutat vakuudettomat lainat

Lainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on erittäin helppoa. Toimi näin:

  1. Täytä lainahakemus nettisivuillamme.
  2. Vertaile sinulle lähetettäviä lainatarjouksia. Kiinnittä vertailussa huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon.
  3. Valitse edullisin laina, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla ja nosta rahat tilillesi.

Vakuudettomat lainat ovat nopeita. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa. Ei siis tarvitse odotella viikkokausia, että pääsee vihdoin ostoksille, vaan pyöräkaupoille voi hyvinkin päästä jopa samana päivänä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.