Puhelimen osamaksusopimus kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankin kautta. Liikkeen tarjoaman osamaksun korko on yleensä korkea. Todellinen vuosikorko saattaa olla jopa 19 prosentin suuruusluokkaa. Nordic Bankin kautta voit netissä kilpailuttaa yhdellä hakemuksella pienen lainan ja säästää tuntuvasti rahaa puhelimen kuukausierissä.

Suomi on kännykkäkansaa, jo vuonna 2005 kännykkäliittymien määrä ylitti suomen asukasluvun ja kasvu on ollut tasaisen varmaa. Matkapuhelin on vahvistanut asemaa ja nykyään pärjää jo melkein pelkällä kännykällä. Sillä voi ottaa kuvia, selata nettiä, katsoa elokuvia, kuunnella musiikkia, editoida videota ja laskutkin saa kätevästi hoidettua verkkopankin kautta, jopa ruokaostokset saa hoidettua nykyään maksettua matkapuhelimella. Siksi monetkin ovat olleet valmiina investoimaan isojakin summia puhelimeen.

Puhelimen hintakehitys

Matkapuhelimien hinnatkin on kehittynyt vuosien saatossa, Kun ennen valmistajan
lippulaivamalli maksoi noin kymmenen vuotta sitten 600 euroa niin nykyään siitä voi joutua maksamaan jopa 1500 euroa, samalla toki matkapuhelin on myös kehittynyt. Sen myötä kun hinnatkin on kehittynyt niin on myös erilaiset osamaksusopimukset. Kilpailu on jopa niin kovaa että matkapuhelimen voi hankkia 36kk korottomalla osamaksusopimuksen, eli sen sijaan että maksat heti summan niin saat saman summan maksettua pienemmissä erissä ilman ylimääräisiä korkokuluja.

Kestävyys

Samalla kun osamaksusopimukset on kehittynyt on myös puhelimen elinkaari lyhyempi. Näytöt ovat suurempia ja puhelimet kookkaampia mitä ennen, sen myötä myös vahingot ja näytön särkymiset on osa arkipäivää ja ikävä kyllä yleisiä vahinkoja. Näytön korjauttaminen onkin yllättävän kallista, ja moni päätyykin sitten parin vuoden vanhan puhelimen vaihtaa uuteen korjauttamisen sijaan. Kehitys on kovaa ja valmistajat kilpailee vuosittain uusiutuvilla malleilla. Siinä voi helposti sitten käydä että hankit uuden puhelimen osamaksulla kun edelleen maksat vanhaa pois.

Puhelin osamaksulla

Osamaksusopimukset ovat jo hyvin arkisia ja monet yritykset myös niitä aktiivisesti tarjoavat. Siinä voi sitten helposti käydä niin että on sitten se uusi matkapuhelin hankittu parin vuoden osamaksusopimuksella, uusi taulu-tv hankittu osamaksulla ja viimeisin lomamatkakin edelleen puolet maksamatta. Näissä tilanteissa on tärkeää laskea lainojen kokonaiskustannukset ja katsoa voiko lainoja yhdistelemällä säästää kuukausikuluissa.

Me Nordic Bankissa vertailemme veloituksetta yli 30 pankkia ja rahalaitosta, jotta saisit mahdollisimman hyvän ja matalakorkoisen lainan. Tekemällä lainavertailun et sitoudu mihinkään ja voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin sisään hakemuksen jättämisestä. Yhdistelemällä lainat voit helposti säästää jopa satoja euroja kuukaudessa ja rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.