RAHOITUSLASKURI

Rahoituslaskurin avulla löydät itsellesi sopivan lainan

Nordic Bankin rahoituslaskuri auttaa, kun tarvitset nopeasti ja helposti lainarahoitusta edullisella korolla. Nordic Bankin rahoituslaskurin avulla saat nopeasti useita lainatarjouksia.

Meidän kauttamme saat lainaa vakuudettomasti, eli et tarvitse takaajia tai vakuuksia!

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bankin rahoituslaskuri auttaa, kun tarvitset nopeasti ja helposti lainarahoitusta edullisella korolla. Lainan ottaminen itsessään ei ole paha asia, mutta lainan ottamista kannattaa harkita tarkkaan.

Kaikki lainat kannattaa ehdottomasti ensin kilpailuttaa, koska siten voit helposti säästää paljon rahaa. Nordic Bankin rahoituslaskurin avulla saat nopeasti useita lainatarjouksia. Meidän kauttamme saat lainaa vakuudettomasti, eli et tarvitse takaajia tai vakuuksia!

Kilpailutamme tarvitsemasi rahoituksen yli 30 pankilla ja rahoituslaitoksella – yhdellä hakemuksella – joten lainojen kilpailuttaminen on tehty sinulle todella helpoksi.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainan ottaminen itsessään ei ole paha asia, mutta lainan ottamista kannattaa harkita tarkkaan. Kaikki lainat kannattaa ehdottomasti ensin kilpailuttaa, koska siten voit helposti säästää paljon rahaa. 

Kilpailutamme tarvitsemasi rahoituksen 35 pankilla ja rahoituslaitoksella – yhdellä hakemuksella – joten lainojen kilpailuttaminen on tehty sinulle todella helpoksi.

Mihin tarkoitukseen vakuudettoman lainarahoituksen voi käyttää?

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Meidän kauttamme voit hakea vakuudettomasti 500–70 000 euroa.

Pienempiä summia voi käyttää esimerkiksi laskujen maksamiseen, lomamatkaan tai huonekalujen ja kodinkoneiden ostamiseen.

Pienellä summalla voisi tehdä myös esimerkiksi pintaremonttia kotona tai mökillä. Pintaremontilla saa helposti piristettyä asunnon ilmettä. Siistit pinnat voivat myös edistää asunnon myyntiä, joten pientä remonttia kannattaa harkita, jos olet myymässä taloasi.

Vakuudettoman lainan etu on se, että rahat saa tilille erittäin nopeasti. Siksi sitä käytetään usein tilanteissa, joissa ylimääräisen rahan tarve tulee yllättäen.

Käyttämällä rahoituslaskuria voit ostaa auton nopeasti

Jos esimerkiksi puhelimesi hajoaa, voit päästä ostamaan uutta vakuudettomalla lainalla parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.

Meidän kauttamme voit hakea rahoitusta jopa kymmeniätuhansia euroja. Voit toteuttaa siis hieman isompiakin haaveita, esimerkiksi ostaa auton tai tehdä kylpyhuoneremontin. Jos olet haaveillut omasta mökistä, voit päästä avullamme toteuttamaan sitäkin unelmaa. Ensimmäinen askel on tontin ostaminen tonttilainalla. Kun rakentaminen tulee ajankohtaiseksi, voit hakea meiltä rakennuslainaa.

Usein lainaa otetaan myös olemassa olevien lainojen yhdistämistä varten. Jos sinulla on monta lainaa, osamaksuja ja luottokorttivelkaa, kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen.

Yleensä monta pientä lainaa tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi isompi. Siksi yhdistelmälainalla on mahdollista säästää paljon rahaa. Jos olet hakemassaa lainaa jotain uutta hankintaa varten, voit yhdistää siihen hakemukseen myös olemassa olevat velkasi.

Vakuudetonta lainaa voi saada täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä yhteishakijan kanssa. Kun teette hakemuksen molempien nimellä, teidän on mahdollista saada pienempikorkoinen laina ja isompi lainasumma.

Vertaile rahoitukset fiksusti netissä

Auton rahoitus vakuudettomalla lainalla

Käytettyjen autojen ostaminen on edelleen erittäin suosittua. Käytetyn auton ostaminen on usein hyvinkin järkevää. Sillä tavalla säästät luontoa, ja voit löytää todella hyväkuntoisen auton paljon edullisemmin verrattuna uuteen.

Nordic Bankin rahoituslaskuri auttaa sinua päättämään, mikä olisi budjetillesi sopivin ajoneuvo. Käytetyn auton hankinnassa on hyvä käyttää nyrkkisääntönä sitä, että autorahoitusta tai moottoripyörän rahoitusta kannattaa hakea aina 20 % enemmän ajoneuvon myyntihinnasta, koska auton tai moottoripyörän ostamiseen voi liittyä myös yllättäviä kuluja. 

Esimerkiksi jos auton lopullinen hinta on 10 000 euroa, kannattaa hakea 12 000 euron autolainaa. Näin olet varautunut jo valmiiksi myös yllättäviin menoihin. Rahoituslaskuri auttaa löytämään hankinnalle edullisen rahoituksen vaivattomasti. Kun käytät palveluamme, voit säästää sekä aikaa, hermoja että rahaa.

Lainahakemukseen kannattaa pyrkiä sisällyttämään kaikki mahdolliset hankinnasta aiheutuvat kulut. Voit tarvita esimerkiksi myös uudet renkaat tai lasten turvaistuimen. Nämäkin hankinnat kannattaa sisällyttää lainahakemukseen heti.

Kun ostat auton vakuudettomalla joustorahoituksella, et tarvitse erillistä käsirahaa. Rahoitus on myös joustava. Voit hankkia auton ihan mistä itse haluat. Usein voit maksaa lainasi pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Vakuudettoman lainan saa tilille nopeasti, yhden työpäivän kuluessa. Jos siis satut löytämään sopivan käytetyn auton, voit päästä ostamaan sitä todella nopeasti.

Auton rahoitus ilman käsirahaa

Tiesitkö, että rahoituslaskurin avulla voit rahoittaa erittäin helposti ja fiksusti auton hankintaa, ilman erillistä käsirahan olemassa oloa. Rahoituksen käsittelymaksu jonka osuus on itse rahoituksesta on paljon pienempi ja itse rahoitus joustavampi. Käytä rahoituslaskuria ja löydä itsellesi sopivin rahoitusratkaisu jo tänään!

Rahoituslaskuri auttaa edullisen rahoituksen löytämisessä

Mikä on lainan todellinen vuosikorko ja laina-aika?

Vakuudettomien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Laina summa on 500–70 000 euroa. Rahoituslaskurin avulla pystyt kilpailuttamaan itsellesi edullisen lainan vaivattomasti.

Valitse laskurin avulla sopiva lainasumma ja laina-aika. Lainalaskuri kertoo sinulle heti suuntaa antavan kuukausierän ja arvion todellisesti vuosikorosta.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Se määräytyy sinun henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin huolellisesti.

Korot vaihtelevat eri lainanantajien välillä, ja vaihtelu voi olla suurtakin. Juuri siksi lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää. Voit säästää merkittäviä summia, kun vertailet lainat ensin.

Rahoituslaskurin avulla pystyt helposti järjestämään itsellesi rahoituksen mitä tahansa hankintaa varten, esimerkiksi autoa varten. Valitse laskurista tarvitsemasi rahoituksen määrä ja täytä maksuton lainahakemus.

Todellinen vuosikorko selviää, kun olet lähettänyt lainahakemuksen ja vastaanottanut lainatarjoukset. Tarjouksista voit valita itsellesi parhaiten sopivan rahoituksen.

Hae lainaa fiksusti Nordic Bankista!

Lainavertailupalvelu Nordic Bank vertailee 35 pankkia ja rahoituslaitosta. Täytä vain ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin välitämme sen yli 30 eri taholle. Jo muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi. Saat nostettua rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Voit vertailla niitä rauhassa ja tehdä valintasi.

Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot. Muista myös, että jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada yhdessä isomman lainasumman ja pienemmän koron. Jos siis olet tekemässä hankintoja yhdessä toisen kanssa, kannattaa lainaa hakea molempien nimellä.

Meidän kauttamme voit saada 500–70 000 euroa lainaa ilman vakuuksia.

Kätevällä rahoituslaskurillamme voit arvioida helposti, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisi budjettiisi sopiva. Esimerkiksi auton rahoittaminen on kätevää ja joustavaa vakuudettomalla lainalla. Voit ostaa tarvitsemasi tuotteen mistä itse haluat, ja yleensä laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Rahoituslaskurin avulla voit toteuttaa esimerkiksi unelmiesi häät

Vakuudetonta lainaa voi hakea mitä tahansa tarkoitusta varten. Voit maksaa sillä esimerkiksi laskuja, lahjaostoksia, uusia huonekaluja tai tehdä remonttia.

Lainat on järjestetty palvelussamme edullisimman koron mukaan, joten näet helposti, mikä tarjouksista on edullisin.

Korko voi yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita!

Kaikki lainat kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jotta saat kattavan kuvan lainamarkkinoista ja pystyt löytämään helposti itsellesi parhaan lainan.

Täytä ilmainen lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti!

Hae rahoitus yhteishakijan kanssa

Rahoituksen hakeminen yhteishakijan kanssa on usein järkevä vaihtoehto. Ensinnäkin yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuutta huomattavasti. Näin on varsinkin silloin, kun kyseessä on suuri lainasumma. Isoja lainoja saa helpommin yhdessä kuin yksin.

Luotonmyöntäjän riski pienenee hieman, kun lainasta on vastuussa kaksi henkilöä, minkä vuoksi lainalle voi saada matalamman koron. Yhteinen laina tulee siis usein halvemmaksi kuin yksin haettu, eli rahaa säästyy.

Yhteishakijasta on hyötyä erityisesti silloin, kun päähakijalla on pienet tulot tai hänen tulonsa ovat epäsäännölliset esimerkiksi kausityön vuoksi. Näissä tilanteissa yhteishakija tuo turvaa takaisinmaksuun. Saattaa olla, että pienituloinen hakija ei edes voi saada lainaa yksin tai lainasumma olisi paljon pienempi kuin hän toivoi. Tällöin suurempituloisesta yhteishakijasta voi olla paljon hyötyä.

Säästä rahaa yhteishakijan kanssa

Kumpaakin lainanhakijaa koskevat samat vaatimukset ja vastuut. Kummankin hakijan pitää olla täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Jos nämä toteutuvat ja taloudellinen tilanne on muutenkin hyvä, voidaan laina todennäköisesti myöntää.

Yleensä kumpikin hakija vastaa koko lainasummasta, ei siis vain sen puolikkaasta. Maksamattomia maksueriä voidaan siis periä samalla tavalla kummalta tahansa. Jos toinen ei syystä tai toisesta pystykään maksamaan osuuttaan lainasta takaisin, siirtyy vastuu siitä toiselle.

Säästä rahaa rahoituksen kilpailutuksella

Kun kilpailutat lainan Nordic Bankin lainavertailusivustolla, voit säästää merkittäviä summia rahaa. Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet, kuinka paljon säästöä voi parhaimmillaan tulla, kun vertailet lainoja palvelussamme. Esimerkkilaskelma on laskettu 25 000 euron lainasummalle 6 vuoden laina-ajalla. Nettisivuiltamme löydät kätevät lainalaskurit, joiden avulla voit arvioida, mikä on sinun tilanteeseesi sopiva laina-aika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Laina A
21,45 %
9,90 €
24,64 %
60
629,92 €
45 354,06 €
Laina B
17,61 %
9,90 €
20,05 %
60
574,60 €
41 370,97 €
Laina C
15,08 %
9,90 €
17,21 %
60
539,61 €
38 852,07 €
Nordic Bank lainavertailu
7,93 %
4,90 €
8,70 %
60
442,38 € / kk
Säästöä jopa 187,54 €/kk!
31 851,15€
Säästöä jopa 13 502,91 €!

Esimerkkilaskelma osoittaa, että voit säästää yhteensä jopa 13 502,91 euroa, kun kilpailutat lainan nettisivuillamme. Kuukaudessa säästöä kertyy huimat 187,54 euroa. Kaiken tämän rahan voit käyttää muihin tarkoituksiin tai kerryttää sillä taloudellista puskuria.

Huomaa, että jokainen lainatarjous on asiakaskohtainen. Hakijan yksilöllinen taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan hintaan. Jokainen luotonmyöntäjä arvioi hakijaa omien kriteeriensä perusteella ja tekee sen pohjalta lainatarjouksen. Lainan hintaan vaikuttaa myös se, haetko lainaa yksin vai yhteishakijan kanssa. Yhdessä haettu laina on usein halvempi kuin yksin haettu.

Tee ilmainen lainahakemus nyt, niin saat pian tietää millä hinnalla saat lainaa tällä hetkellä. Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta eikä se velvoita mihinkään. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi yleensä jo muutaman minuutin kuluttua, joten pääset heti suorittamaan lainavertailua. Lainatarjousten joukosta on helppo valita edullisin vaihtoehto. Kun olet valinnut sopivan lainan, saat rahat nopeasti tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset rahoituslaskurista:

Rahoituslaskurilla saat arvioitua mikä on sinulle sopiva lainan määrä sekä laina-aika. Laskuri näyttää heti kuukausierän koon sekä muita tärkeitä tietoja lainasta.

Valitse laskurista sopiva lainamäärä ja laina-aika vuosina. Kun nämä tiedot on annettu, näet heti laskurista arvion kuukausierästä sekä monista muista tärkeistä luvuista. Pääset täyttämään lainahakemusta kätevästi suoraan laskurista.

Rahoituslaskuri näyttää arvion kuukausierästä. Kyseessä ei välttämättä ole lopullinen luku, koska lainan hintaan vaikuttavat myös sinun yksilölliset taloudelliset tietosi ja lainanhakijoiden määrä. Lopullinen kuukausierä selviää lainatarjouksista.

Voit hakea rahoitusta mitä tahansa tarkoitusta varten. Vakuudettoman lainan saa käyttää ihan mihin tahansa. Usein rahoitusta haetaan esimerkiksi auton tai kodinkoneiden ostamiseen tai yllättäviin menoihin. Niillä voi myös esimerkiksi tehdä remontteja, järjestää juhlat tai toteuttaa lomamatkan.

Voit hakea autolainan Nordic Bankin kautta ja maksaa sillä auton ostamisen. Näin saat maksettua myyjälle koko summan kerralla. Mutta sinun ei tarvitse maksaa koko lainasummaa luotonmyöntäjälle kerralla, vaan saat pilkottua summan osiin. Maksat sitä ennalta sovituissa kuukausierissä.

Yksityishenkilö voi saada lainaa erilaisia hankintoja varten. Rahoituksen myöntäminen riippuu useista tekijöistä. Hakijan tulotason, iän ja luottotietojen pitää olla kunnossa, jotta lainaa voidaan myöntää.

Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Lainojen vertailu on siis kauttamme todella helppoa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia ja voit niistä valita edullisimman.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tietojen perusteella. Voit siis tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on tällä hetkellä 180 kuukautta eli 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin. Rahoituslaskurilla on helppoa arvioida itselle sopivin maksuaika.

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Kilpailutat Nordic Bankin avulla yli 30 luotonmyöntäjää ilmaiseksi!

Laina maksetaan asiakkaan tilille heti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen, yleensä käytännössä vähintäänkin yhden työpäivän kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Edullinen laina on sellainen laina, jonka lainanhoitokustannukset ja todellinen vuosikorko ovat asiakkaalle edullisia.

Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Kyllä, pääset siirtymään lainahakemukseen kätevästi suoraan rahoituslaskurista.

Lisätietoja rahoituksesta: