Aasa

Aasan kautta voi hakea lainaa 100-60 000 euroa ilman vakuuksia tai käsirahaa.

Aasa myönsi ennen itse lainoja, mutta välittää enää muiden lainantarjoajien tuotteita lakimuutoksen johdosta. Vertaile lainat Nordic Bankilla ja saa lainaa jopa 70 000€. Täytä hakemus ja saat markkinoiden parhaat lainatarjoukset muutamassa minuutissa.

Lue lisää Aasa palveluista alta.

Aasa

Mikä on Aasa?

Aasa on perustettu vuonna 2010 ja palvellut jo omia laina-asiakkaitaan jo melkein kymmenen vuotta. Vuonna 2019 kesällä Aasa lopetti omien lainojen myöntämisen ja tarjoaa lainan hakemista muiden kumppanien kautta.

Aasa Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka noudattaa toiminnassaan sekä luotonannossaan ECRC:n vastuullisen luotonannon lainsäädäntöä, kriteereitä, sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia.

Vaikka Aasa ei myönnä uusia lainoja omalle lainatuotteelleen, voit silti täyttää hakemuksen Aasan verkkosivuilta hakeaksesi vakuudetonta luottoa.

Aasa palvelut

Aasan sivuilta on mahdollista hakea lainaa yhteistyökumppanien kautta ja tavoitteena on löytää sinulle paras kilpailutettu laina.

Nopea ja yksinkertainen lainan hakeminen on mahdollista tehdä valitsemalla summa 100 – 60 000 euroa ja laina-aika 1-15 vuotta.

Voit myös tehdä hakemuksen myös sivujemme kautta Nordic Bankilta, mikäli tarvitset vielä enemmän lainaa. Lainan hakeminen Nordic Bankilla on turvallista ja nopeaa.

Aasa palvelut verkossa

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta itsellesi edullinen laina!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Kilpailuta Aasa lainasivuston lisäksi lainasi hakemalla Nordic Bankiltä lainaa.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua tarjoukset eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella. Saat tarjouksesi yhdelle näkymälle kätevästi asiakassivuiltasi korkojärjestyksessä.

Hae lainaa monen pankin kautta kilpailutettuna ilman minkäänlaista sitoutumista tai veloitusta. Voit saada Nordic Bankilta lainaa jopa 70 000 euroa. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä täysin sinun tarpeidesi mukaisesti. Meille ei ole väliä mille tarkoitukselle haet lainaa ja voit hyvin mielin hoitaa raha-asiat kuntoon saman tien!

Hae lainaa

Kenelle Aasa palvelut sopivat?

Aasan palvelut sopivat henkilölle, joka haluaa kilpailuttaa lainat monen rahoitustoimijan kautta saadakseen itse valita minkälaista lainaa ollaan hakemassa.

Entiset Aasa asiakkaat voivat edelleen kirjautua omille asiakassivuilleen tarkastelemaan lainansa tietoja. Yhteistyökumppaneiden lainat hallinnoidaan heidän omilta sivuiltaan.

Lainaa hakiessa tulee ottaa huomioon muutamat perusedellytykset: Vähintään 20 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot sekä vakituinen osoite Suomessa. Saat lainapäätöksen heti ja rahat jopa samana päivänä, mikäli toimitat vaaditut liitteet ajoissa.

Yleisiä kysymyksiä Aasan palveluista:

Paljonko voin saada lainaa?

Aasalta on mahdollista saada lainaa 100 € – 60 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Aasa tuotteet ja palvelut

Aasan kautta haettu laina on vakuudetonta luottoa, eli et tarvitse käsirahaa tai takauksia lainan hakemiseksi.

Voit hakea lainaa yhdessä kumppanisi kanssa parantaaksesi lainan saamisen todennäköisyyttä.

Lainan korko ja muut kulut perustuvat aina henkilökohtaiseen arvioon hakijan tilanteesta riippuen. Saadessasi lainatarjouksia voit tarkistaa minkälaiset ehdot koskevat kyseistä lainaa.

Vakuudeton laina

Aasa Oy tarjoaa yhteiskumppaneidensa kautta vakuudetonta lainaa 100-60 000 euroa. Aikaisempi Aasa laina oli 1000-5000 euroa.

Laina-aikaa voit valita takaisinmaksulle 1-15 vuotta, riippuen lainasummastasi.

Lainan takaisinmaksun voi sopia joustavasti riippuen lainatarjoajan ehdoista, mitkä saat selville tarjouksen hyväksymisen yhteydessä.

Yhdistelylaina

Mikäli sinulla on kertynyt yksittäisiä pieniä kulutusluottoja, voi silloin yhdistelylaina tulla tarpeeseen.

Yhdistämällä yksittäiset lainat yhdeksi kilpailutetuksi lainaksi, pääset eroon lainojen kuluista ja koroista sekä säästät rahaa yhdellä paremmalla lainalla.

Säästät myös aikaa ja mielenrauhaa tietämällä että sinulla on vain yksi laina mitä tarvitsee maksaa takaisin.

Tarvitsetko lisää lainaa?

Voi olla että yksi laina ei riitä ajoittaisen taloudellisen tilanteen korjaamiseksi, silloin tulee apuun hakea lisää lainaa. Aasan verkkosivuilta voit hakea lisää lainaa, vaikka sinulla olisi jo olemassaoleva laina entuudestaan. Lainojen hakeminen on helppoa, muistat vain hakemuksessa täyttää tiedot, että sinulla on lainaa entuudestaan.

Kilpailuta Aasa laina Nordic Bankissa

Lainasopimuksen ehdot

Lainasopimuksen ehdot saat selkeästi luettavaksi lainatarjouksen yhteydessä. Laita hakemus ja saat alustavan lainapäätöksen samantien luotonantajilta ja mikäli heillä on tarjota sinulle lainaa, saat myös luettavaksi heiltä tarjotut lainaehdot.

Aasan verkkosivuilta löytyy lainalaskuri, mihin syöttämällä erilaisia summia ja korkoja voit laskea arvioita takaisinmaksettavasta summasta, sekä siitä mikä on korkojen osuus. Huomioithan että laskuri antaa vain viitteellisen tiedon, ja todelliset kulut löydät omasta lainatarjouksestasi.

Lainan tarjoasta riippuen voit tyypillisesti hyödyntää takaisinmaksussa mm. maksuvapaata kuukautta, lainan uudelleen järjestelyä, eräpäivän muuttamista tai lisälainan hakemista.

Laina-aika ja määrä

Saamasi lainan suuruus on täysin riippuvainen taloudellisesta tilanteestasi sekä maksukyvystäsi. Lainaa voi kuitenkin hakea 100-60 000 euroon asti.

Laina-aika on usein riippuvainen lainattavasta summasta, suuremmilla summilla minimiaika voi olla pidempi kuin pienemmillä. Lainaa voi hakea Aasan kautta 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Takaisinmaksettava summa kasvaa sen perusteella, miten pitkä laina-aika on, joten kannattaa ottaa se huomioon lainaa hakiessa.

Maksuvapaat kuukaudet

Maksuvapaita kuukausia on yleensä tarjolla lainaansa hyvin hoitaneelle asiakkaalle. Mikäli lainaa on lyhennetty maksusuunnitelman mukaan tietyn ajan, voi silloin monesta rahoituslaitoksesta hakea maksuvapaan kuukauden hetkelliseen taloudelliseen helpotukseen.

Yleensä maksuvapaita kuukausia ei voi hakea kahta peräkkäistä ja niiden välillä tulee olla tietty aika ennen kuin voi hakea uudestaan. Jotkut rahoituslaitokset ilmoittavat erikseen kun on mahdollista hakea maksuvapaa kuukausi.

Täysin ilmaisia ne eivät kuitenkaan ole, sillä maksuvapailta kuukausilta pitää maksaa vähintään lainan korko ja mahdollinen tilinhoitomaksu. Yleensä summa lisätään seuraavaan laskuun tai lisäeräksi lainan loppuun.

Laskut

Nykyään laskut tulevat automaattisesti sähköpostiin tai OmaPosti sovelluksen kautta. Kirjelaskut ovat myös mahdollisia, mutta lähtökohtaisesti ne lähetetään vain maksumuistutustilanteissa.

Monien lainatarjoajien, kuten Aasan sivustoilla on myös omat asiakassivut, mistä voi kätevästi käydä tarkistamassa oman lainan tilanteen, maksaa laskuja, nähdä erääntyvät laskut tai hallinnoida omia tietojaan ja hakea maksuvapaita kuukausia.

Pidennä laina-aikaa

Laina-aikaa ei suoraan pysty pidentämään, mutta tarpeen tullen on mahdollista tehdä maksusuunnitelma uudestaan lainan takaisinmaksun helpottamiseksi taloudellisen tilanteen muuttuessa.

Maksuvapaita kuukausia voi lisäksi käyttää lainan pidentämiseen tai yksittäisen kuukauden helpotukseen. Lainantarjoajan sivuilta löytyy yleensä vastaukset mitä mahdollisuuksia sinulla on tai asiakaspalvelu auttaa aina mielellään.

Peruutusturva

Suomen lain puitteissa sinulla on aina oikeus etämyynnissä peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden sisällä lainantarjouksen hyväksymisestä. Mikäli olet tyytymätön lainaasi tai muuten vaan päätät olla haluamatta lainaa, voit tehdä peruutusilmoituksen.

Yleensä peruutusilmoitus tulee tehdä kirjeitse lähettämällä vaaditut tiedot lainatarjoajan toimistolle. Kannattaa tehdä tämä ajoissa, mikäli haluat välttyä lainan ottamiselta tai lisäkuluilta. Lainasopimuksen peruuttamisessa tulee yleensä maksettavaksi alkuperäisen lainasumman lisäksi laina-ajan korko siltä ajalta kuin se on ollut käytettävissäsi.

Aasa kotisivut

Aasa lainan todellinen vuosikorko

On vaikea sanoa minkälainen Aasa lainan todellinen vuosikorko on, sillä se kilpailuttaa monet muut rahalaitokset puolestasi. Saat aina henkilökohtaisessa lainatarjouksessasi selville mikä todellinen vuosikorko on ja sen perusteella voit tehdä päätöksen hyväksytkö lainaa vai et.

Aasa tarjosi aikanaan 1000-5000 euron lainoja huikealla 39,90% kiinteällä korolla, mikä on hurja verrattuna moniin lainoihin missä korkoprosentti on alkaen 7%.

Lainalaskuri

Voit tarkistaa Aasan lainalaskurin kautta lainan kuukausierän, ajan tai määrän perusteella takaisinmaksettavia lainasummia perustuen antamiisi tietoihin. Laskurilla voit tarkistaa esimerkkejä mahdollisista lainoista tai hakea suoraan lainaa antamillasi tiedoilla.

Korkoprosentin joudut itse syöttämään ja se ei tarkoita että sinulle tarjotaan sitä samaa lainaa. Saat kuitenkin valitsemiesi tietojen perusteella haettua lainaa ja sitä tarjoavat antavat sinulle omat tarjouksensa suoraan.

Aasa kokemuksia

Aasa on aikanaan saanut hyviä kommentteja ammatitaidostaan sekä auttamisalttiudestaan. Asiakkaiden kokemuksia ovat mm. helpot nettipalvelut, asiakaspalvelu ja ammattitaitoisuus. Negatiivisia kokemuksia Aasa-laina puolestaan on saanut erittäin korkeakorkoisista lainoista, joka on haitannut asiakkaiden takaisinmaksua ja talouden hallintaa.

Aasa verkkopalvelut

Aasan verkkosivuilta pääset hakemaan kätevästi yhteistyökumppaneiden lainoja sekä vertailemaan erilaisten lainasummien kuukausieriä keskenään.

Entiset Aasa lainan asiakkaat voivat asioida oman lainansa hallinnoinnissa edelleen omien asiakassivujensa kautta kätevästi.

Lisäksi verkkosivuilta löydät kaikki Aasa lainaan liittyvät ehdot, blogin sekä muita tärkeitä yhteystietoja.

Aasa asiakassivut

Vanhana Aasa Oy asiakkaana voit käyttää omia asiakassivujasi myös lainoja tarkastellessasi. Näet lainasi summan sekä avoinna olevat erät kätevästi netissä.

Lainahakemus

Lainan hakeminen onnistuu myös kätevästi Aasan verkkosivuilta. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat alustavan lainapäätöksen samantien. Jos lainahakemus on kunnossa sekä tarvittavat liitteet lähetetty, voit saada rahat jo saman päivän aikana tilillesi.

Lainahakemuksen käsittelemiseksi tarvitaan perustiedot hakijasta, haettavasta summasta sekä mahdollisesti liitteitä tuloista.

Hae edullinen lainatarjous

Asiakaspalvelu

Aasa Oy asiakaspalvelun yhteystiedot löydät kätevästi verkkosivuilta.

Asiakaspalvelun tavoittaa arkisin ma-pe klo 9-14 numerosta 0600 04045, sekä sähköpostitse 24 tuntia vuorokaudessa osoitteesta [email protected]

Mikäli haluat lähettää kirjeitse postia, onnistuu se seuraavilla tiedoilla: Aasa Oy, Mannerheiminaukio 1 A, c/o Spaces, 00100, Helsinki.

Aasa palvelut ja kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset Aasa Oy lainoista:

Aasa myöntää lainaa ilman vakuuksia vähintään 20 vuotta täyttäneille, Suomessa asuville henkilöille kenellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Saat selville onko sinun mahdollista saada lainaa tekemällä hakemus.

Aasa lainaa hakiessa saat eri lainatarjoajilta omia tarjouksia, missä sinulle kerrotaan selkeästi kyseisen lainan todellinen vuosikorko ja muut kustannukset.

Aasan verkkosivuilta voit hakea 15 vuoden takaisinmaksuajalla olevia lainoja aina 60 000 euroa. Huomioithan, että pidemmällä takaisinmaksuajalla varustettu laina maksaa enemmän korkokuljen muodossa.

Aasan kautta ei saa enää omaa lainaa, vaan kaikki lainat kilpailutetaan yhteistyökumppaneiden lainojen kanssa. Täytät hakemukseen vain omat tietosi ja saat sähköpostissa tarjoukset eri lainatarjoajilta. Muista myös Nordic Bank lainavertailu, jonka kautta saat vielä enemmän lainaa, 70 000€ saakka jopa 15 vuoden maksuajalla.

Voit tarkistaa saadusta lainatarjouksestasi minkälaisilla ehdoilla sinulle voidaan myöntää maksuvapaita kuukausia. Asiakaspalvelu auttaa sinua kysymyksissä kuin kysymyksissä lainaasi liittyen.

Aasan kokemuksia asiakkailta löytyy positiivisia heidän omilta verkkosivuiltaan suoraan. Nopea sekä tehokas palvelu mahdollistaa hyviä kokemuksia asiakkaille. Asiakaspalvelu auttaa sinua mikäli sinulla tulee lisäkysymyksiä. Aiemmin Aasa on saanut negatiivista palautetta erittäin korkeakorkoisista lainoistaan.

Lainoja hakiessasi lainahakemus on täytettävä huolellisesti, mikäli se voidaan käsitellä oikein. Ilman luottotietoja on myös hankala saada lainaa, eikä pankit aina kerro mistä syystä lainahakemus on hylätty. Lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa ja saat nopeasti selville onko sinun mahdollista hakea lainaa. Kannattaa myös kokeilla oman palvelumme Nordic Bankin kautta tehdä hakemus ja voit saada parempia tarjouksia.

Lainaa saa ilman vakuuksia jopa samana päivänä tilille. Jos rahan haluaa tilille nopeasti, kannattaa toimittaa liitteet, mitä lainapalvelu tarvitsee. Kun tarvitset lainaa nopeasti, kannattaa käyttää lainavertailusivustoja, kuten meidän Nordic Bank -sivustoamme.

Arvostele palvelu: Aasa

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 5 / 5. Arvostelujen määrä: 3

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.