Ameron yrityslaina

Ameron yrityslaina paikkaa yrityksesi rahan tarpeen nopeasti! Voit hakea Ameronilta lainaa yrityksellesi 4 000 – 50 000 euroa.

Vertaile yrityslainat Ameronin ja monien muiden rahalaitoksien välillä täysin veloituksetta Nordic Bankin avulla. Säästät yhden palvelun periaatteella aikaa ja rahaa sekä mahdollisuuden saada suuremman laina-ajan tai lainasumman, mitä ei yksi pankki pysty tarjoamaan.

Alla tietoa Ameron yrityslainasta.

Ameron Yrityslaina

Yrityslainavaihtoehdot:

CapitalBox

BusinessCredit

Ameron Yrityslaina

CrediNord

Vauraus

Kasvurahoitus

OPR Yritysluotto

Qred yrityslaina

Mikä on Ameron?

Ameron on suomalainen lainapalvelu yrityksille, jota ylläpitää Top Finance Oy. Kotimainen Top Finance Oy tarjoaa Ameron yrityslainaa pienille, keskikokoisille tai suuremmille yrityksille kaikenlaisiin rahoitustarpeisiin.

Ameron on ollut toiminnassa kuusi vuotta ja sieltä on tähän mennessä haettu lainaa 150 000 asiakkaan toimesta jopa 250 miljoonaa euroa.

Yrityslainan lisäksi Ameron tarjoaa factoring-palveluja yrityksen kassavirran parantamiseksi. Voit myydä yrityksesi lähettämät laskut Ameronille ja saat rahat suoraan tilille ilman eräpäivän odottamista.

Ameron yrityslaina nopeasti yritykselle

Ameron tarjoaa tiukan paikan tullen yrityksellesi lainaa. Kukaan ei voi tietää mitä tulee tapahtumaan ja siksi Ameron on perustettu – auttamaan yrityksiä.

Lainaa voi hakea esimerkiksi kasvuinvestointeihin, työntekijän palkkaamiseen tai uuden kaluston hankintaan. Tarve kuin tarve ja Ameron tarjoaa siihen ratkaisun.

Summaltaan Ameron yrityslaina on 4 000 – 50 000 euroa ja takaisinmaksuajan voi valita itselleen sopivaksi 6 – 24 kuukauden väliltä. Lainasta peritään vain kiinteä toimituspalkkio, mikä sisältää kaikki yrityslainan kulut. Lainasta ei siis peritä korkoa tai siihen ei tule mukaan muita ylimääräisiä maksuja tai kuluja.

Ameron yrityslaina on suunnattu kaiken kokoisille yrityksille ja kaikille yritysmuodoille. Jos rahalle on tarvetta, silloin Ameron auttaa.

Ameron yrityslainapalvelut

Ameron on keskittynyt pääasiassa yrityksille tarjottaviin rahoituspalveluihin, kuten yrityslainaan sekä factoring-palveluun. Ameron lainaa voi saada 50 000 euroon saakka.

Lainan hankinta voi olla pelottavaa korkokulujen ja nousevien kustannusten vuoksi. Ameron yrityslaina ei kuitenkaan kasva korkoa laisinkaan ja maksat vain kiinteän lainan toimituspalkkion. Se sisältää kaikki yrityslainan kulut eikä siihen päälle tule muita korkokuluja tai maksuja.

Lainaa lyhennetään tasaerissä kuukausittain, joten rahavirtaa on helppo ennustaa, sillä jokainen kuukausierä on samansuuruinen. Samansuuruiset erät ovat helppoja ennustaa sekä merkata omaan budjettiin mukaan.

Yrityslaina

Ameron yrityslaina on luotettava sekä joustava laina. Voit hakea yritykselle lainaa 4000 eurosta 50 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika on puolen vuoden ja kahden vuoden väliltä.

Lainan takaajaksi vaaditaan luottokelpoinen sekä täysi-ikäinen henkilö.

Factoring-palvelut

Factoring on keino saada yritykselle lisää rahaa käyttöön, kun kassa näyttää tyhjältä ja laskutettavia projekteja on tehty valmiiksi. Käytännössä se tarkoittaa laskujen myymistä eteenpäin ja saat rahat suoraan jo hyvissäajoin ennen eräpäivää.

Voit mahdollistaa factoring-palvelun avulla asiakkaillesi pidemmät maksuajat samalla pitäen oman kassasi kunnossa. Saat laskusaatavat tilillesi jo muutamissa tunneissa.

Ameronin Factoring-palvelun hakeminen toimii tällä hetkellä yrityksen asiakaspalvelun kautta, esimerkiksi sähköpostilla osoitteesta [email protected] Muut yhteystiedot löydät asiakaspalvelun esittelystä tältä sivulta.

Ameron yrityslainan hakeminen

Ameron yrityslainaa voit hakea netistä joko yhtiön omalta verkkosivulta tai meiltä Nordic Bankilta, jolloin välitämme saman lainahakemuksen myös lukuisille muille pankeille ja rahoitusyhtiöille. Hakeaksesi Ameron yrityslainaa, sinulla tulee olla edustamasi yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Lisäksi luottotietosi tulee olla moitteettomat.

Hakemuksen tekemisen jälkeen saat mahdollisen lainatarjouksen, minkä allekirjoittamalla saat lainan tilillesi nopeasti. Mikäli haet lainaa Nordic Bank lainavertailupalvelussa, saat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella myös muilta yrityslainan tarjoajilta. Tee siis yrityslainahakemus meidän sivuillamme. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Ameron yrityslaina on henkilötakauksen turvin myönnetty laina, jossa yhtiön vastuuhenkilö on henkilökohtaisessa vastuussa yrityslainan takaisinmaksusta. Tämä tarkoittaa sitä, että konkurssitilanteessa saatava voidaan periä suoraan takauksen antaneelta henkilöltä.

Ameron yrityslaina ja sen korkokulut

Ameron yrityslainaa hakiessa et joudu piilokustannusten uhriksi tai nousevien korkokulujen runnomaksi. Lainasta ei siis tulla perimään minkäänlaista korkoa tai muita palkkioita.

Yksi kiinteä toimituspalkkio sisältää kaikki mahdolliset kulut. Lainaa maksetaan takaisin kiinteissä kuukausierissä, mitkä eivät muutu ja pysyvät samoina lainan takaisinmaksuun saakka.

Kiinteät ja muuttumattomat erät sopivat yrityksille oikein hyvin, sillä ilman muita kuluja voit hakea lainaa yrityksille selkeästi ennustettavilla kustannuksilla. Ameronin tarjoaman yritysrahoituksen ideana on auttaa yritystä kuin yritystä paikkaamaan hetkellinen taloudellinen ahdinko tai mahdollistamaan kasvua ja uusien investointien tekemistä.

Ameronin laina verrattuna muihin lainoihin

Ameronin lainan kustannusten selvittäminen onnistuu yksinkertaisesti. Sivustolla olevasta lainalaskurista pääset näkemään jo etukäteen minkälaiset kustannukset lainasta tulee muodostumaan.

Esimerkkinä 4000 euron laina 6 kuukauden takaisinmaksuajalla tulee olemaan kuukausittain 862 euroa ja yhteensä takaisinmaksettava summa 5172 euroa. Kuuden kuukauden korko on melkein 30 prosenttia!

Toisena esimerkkinä sama 4000 euron laina, 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 322 euroa ja takaisinmaksettava summa 7728 euroa. Kahden vuoden lainan korko melkein 100%!

Vertaillaan Nordic Bankin lainalaskurin tuloksia samalla 4000 euron lainasumma, kahden vuoden takaisinmaksuajalla. Hinta perustuu eri yrityslainantarjoajien keskiarvoon ja arviolta lainan kokonaiskustannukseksi tulee vain 4362 euroa. Kuten voit huomata, summa on hieman erilainen, kuin mitä Ameronin laskuri näyttää.

Ameronin tarjoama laina on siis yritykselle nopeasti tarjottava laina, mutta kustannukset ovat suuret. Tämän vuoksi yrityslaina kannattaa aina kilpailuttaa ja vertailla muiden pankkien kesken. Helpoiten teet sen meidän sivustollamme, johon olemme koonneet tietoa lainaamisesta ja talouden hallinnasta.

Ameron yrityslainan asiakaspalvelu

Ameronin asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 9-16 numerosta 050 475 3921.

Sähköpostitse Ameronin asiakaspalvelu toimii osoitteessa [email protected]

Yrityslainoihin liittyviä kirjeposteja voi laittaa yhtiölle tiedoilla Top Finance Oy, Postikatu 2, 20250 Turku.

Kilpailuta Ameronin yrityslaina turvallisesti verkossa ja toteuta unelmasi fiksusti!

Nordic Bank yrityslainalaskuri

Mikäli etsit yrityslainaa kassavajeen paikkaamiseen tai investointiin, lainat kannattaa aina vertailla. Nordic Bankin yrityslainalaskuri näyttää sinulle kätevästi eri summien sekä takaisinmaksujen vaikutukset lainan kokonaismäärään sekä kuluihin.

Voit hyödyntää laskuria vertaillessa eri summia keskenään ja esimerkiksi katsoen miten suuri ero kustannuksissa on verrattuna Ameronin lainaan. Kun syötät omat tietosi lainalaskuriin, lähetämme lainahakemuksen kymmenille eri lainantarjoajille puolestasi.

Aloita syöttämällä tiedot

Kokeile erilaisia summia ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Lainaa voit hakea 500 euron ja 250 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaika yrityslainalle on 3-36kk väliltä.

Lisätietojen antaminen

Yrityksestä tullaan tarvitsemaan hieman tarkempia tietoja sekä lainan henkilötakaajasta. Muistathan kirjoittaa myös lainanhakuvaiheessa lainasi tarkoitukseksi yrityslainan.

Yrityksen perustiedot

Yrityksen perustiedot antamalla varmistuu lainan myöntäjä yrityksesi toiminnan laajuudesta sekä luottoluokituksestasi ja toiminnasta. Jotkut lainatarjoajat saattavat pyytää tilinpäätöksen liitteenä.

Omat tietosi

Yrityslainoilla on henkilötakaus, minkä vuoksi lainaa ei voi hakea luottotiedoton henkilö. Sinulla tulee lisäksi olla yrityksessä allekirjoitus oikeus.

Yrityslainan laskeminen

Lainahakemuksen käsitteleminen ei vie kauaa ja voit saada varat tilillesi yleensä saman päivän aikana. Moni pankki tarjoaa sinulle räätälöidyn ja henkilökohtaisen lainatarjouksen, mistä selviää lainan korkokulut sekä muut kustannukset. Joillain pankeilla saattaa olla omat kiinteät kustannukset, mitkä selviävät hakemuksen yhteydessä.

Kokemuksia Ameron yrityslainasta

Ameronista ei ole verkossa kovinkaan paljon tietoa. Lähteenä toimivat Top Finance yhtiön omat tiedoksiannot ja verkkosivut.

Mikäli lainaprosessia tarkastelee Ameronin verkkosivuilla, poikkeaa se jonkin verran muista lainanmyöntäjistä. Heti ensialkuun Ameron vaatii lainanhakijaa syöttämään henkilötunnuksen, mikä voi olla monelle lainan hakijalle pelottava askel. Yleensä henkilötunnuksen manuaalista syöttöä ei nykypäivänä vaadita, vaan nykypäivänä toimii vahva tunnistautuminen.

Toisaalta Ameronilta voi hakea lainaa yrityksille perinteisiä pankkeja helpommin, mikä nostaa yhtiön mielenkiintoa lainantarjoana. Helppoon lainaan tulee toki päälle kulut, mitkä ovat Ameronin tapauksessa erittäin suuret. Suhteellisen lyhyt lainan takaisinmaksuaika ei välttämättä ole kaikille yrityksille paras mahdollinen. Yrityksen tulee maksaa yrityslainaa pienen ajan kuluessa takaisin.

Kilpailuta yrityslaina Nordic Bankin avulla

Jos olet hakemassa yrityslainaa, on paras kumppani siihen Nordic Bank. Kilpailutamme Ameron yrityslainan lisäksi monet muut eri pankit ja rahoitusyhtiöt yhden lainahakemuksen avulla.

Kilpailutamme puolestasi noin kahdeksan eri rahalaitosta ja pankkia yhden helpon hakemuksen avulla. Yritys kuin yritys voi hakea lainaa kauttamme ja saada yrityslainaa rahoitustarpeen paikkaamiseksi.

Kun haet lainaa Nordic Bankin kautta, tarjoukset tulevat nopeasti ja pääset helposti käsille siitä, minkälaisen rahoituksen yrityksesi voi saada. Kun päädyt hyväksymään jonkin lainatarjouksen ja teet lopullisen lainasopimuksen, rahat saapuvat parhaimmassa tapauksessa saman päivän aikana tilillesi. Pääset hyödyntämään lainaa hyvinkin nopeasti ja saat yrityksesi kassan taas plussalle.

Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja voit päättää otatko lainaa vai et. Veloitukseton palvelumme auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa, sekä ennen kaikkea saamaan ratkaisun yrityksesi rahoitustarpeeseen.

Kilpailuta yrityslainat fiksusti

Usein kysytyt kysymykset Ameronista:

Ameron yrityslaina herättää varmasti joitain kysymyksiä. Vastaamme alla muutamiin yleisimpiin kysymyksin.

Ameron yrityslaina on suomalaisen rahoitusyhtiö Top Finance Oy tarjoama yrityslaina. Top Finance Oy on vuonna 2010 perustettu rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten vakuudettomiin lainoihin. Yhtiö kuuluu Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja on siksi luotettava rahoitusalan toimija.

Yrityslainaa voi hakea Ameronilta ilman vakuuksia tai korkoa. Kiinteä toimituspalkkio muodostuu lainaa hankkiessa, mikä määrittää sen lopullisen kustannuksen. Laina ei nouse korkoa vuosien varrella, vaan yksi kiinteä summa lisätään allekirjoituksen yhteydessä takaisinmaksettaviin lainaeriin.

Yrityksille suunnattu laina on mahdollista hakea 4 000 - 50 000 euron väliltä ilman vakuuksia. Lainan takaisinmaksuaika on nopea, 6-24 kuukautta. Aloita hakemalla yrityksille suunnattua lainaa ilman vakuuksia ja saat aina nopeasti tietoa miten paljon lainaa voit saada yrityksesi sekä henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Yrityksille myönnettävää Ameronin 4 000 - 50 000 euron lainaa voidaan hakea kätevästi netistä. Saat rahoitusta yrityksesi tarpeisiin heti ja rahat tilille jopa samana päivänä. Helpoiten teet hakemuksen Nordic Bank lainavertailupalvelussa, josta saat Ameron yrityslainan lisäksi kymmeniä muita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Ameron kertoo yrityksen kuin yrityksen olevan mahdollista aina hakea lainaa, rahoitustarpeiden paikkaamiseksi. Yhtiölle ei ole merkitystä millä alalla toimit tai minkälainen yritysmuotosi on, tärkeintä on, että yrityksen talous täyttää lainan hakemisen edellytykset.

Asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa lähetetyllä hakemuksella lainaprosessi etenee hyvinkin nopeasti. Yrityslainat maksetaan parhaimmassa tapauksessa jopa saman päivän aikana tilille. Nopea hakuprosessi sekä tarkistus takaa helpon tavan hakea yrityksen rahoitusta tukevaa pääomaa.

Kyllä. Ameron lainan kulut voit kilpailuttaa joko tekemällä yksittäisiä hakemuksia muihin pankkeihin, tai tekemällä yksittäisen hakemuksen Nordic Bankille. Nopea hakuprosessi takaa sinulle aikaa ja rahaa säästävän prosessin yrityslainan hakemiseksi. Älä hae turhaan pankeista lainaa yksitellen vaan tee yksi ja tehokas hakemus, mikäli tarvitse rahoitusta yrityksellesi.

Yrityslainaa myöntävät tahot ovat yleensä joustavia yrityslainojen myöntämisen suhteen, mutta joskus kieltävä päätös voi osua kohdalle. Yrityslainan hakemisessa otetaan huomioon positiiviset näkymät yrityksen tulevasta toiminnasta. Mikäli yrityksesi taloustilanne ei näytä valoisalta tai kohdallasi on maksuhäiriömerkintä, voi yrityslainan saanti olla haastavampaa. Jos tilanteesi muuttuu, voit aina täyttää hakemuksen maksutta palvelussamme uudelleen. Mikäli tarvitset apua yrityslainan hakemisessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected]