Avida

Avida Finans tarjoaa nykyaikaset ja selkeät rahoitusratkaisut. Saat monipuoliset laina- ja rahoituspalvelut yhdestä pankista.

Voit toteuttaa juuri sinun haaveilemasi asian, koska sinä päätät lainan käyttötarkoituksen.

Oli siis kyseessä lomamatka, remontti tai auton hankinta, AvidaLaina auttaa!

Avida kokemuksia

Voit saada henkilöasiakkaana vakuudetonta lainaa jopa 50 000€ euroa. Avida tarjoaa myös monipuolisia ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille.

Lue lisää Avida Finansista!

Mikä Avida Finans on?

Jo vuodesta 1983 lähtien yrityksille ja henkilöasiakkaille rahoitusratkaisuja tarjonnut Avida Finans työllistää tällä hetkellä noin 100 työntekijää Ruotsissa, Norjassa sekä Suomessa. Suomen toimisto sijaitsee osoitteessa Itämerenkatu 3, 00180 Helsinki.

Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa toimivalla Avida Finansilla on luottolaitoslupa sekä luotonantoon että talletuksien hankkimiseen. Avida Finans kuuluu myös ruotsalaisten pankkien tavoin talletussuojan piiriin.

Avida pyrkii tarjoamaa yksityishenkilöille sekä yrityksille rahoitusratkaisuja nykyaikaisilla ja selkeillä ratkaisuilla. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta palvelee tyytyväisiä asiakkaita kehittynein menetelmin. Yritysasiakkaat saavat esimerkiksi online-palveluiden lisäksi henkilökohtaisen asiakaspalvelijan.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta pankit verkossa!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Yleisiä kysymyksiä Avidasta:

Paljonko voin saada lainaa?

Avidalta on mahdollista saada lainaa 2 000 € – 50 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa Avida Finansilta, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Avida Finansin lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä lainahakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Avidan lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea Nordic Bankilla esimerkiksi lainojen yhdistämistä, matkalainaa tai remonttilainaa. Lainojen kilpailuttamisen avulla säästät selvää rahaa.

Täytä lainahakemus

Kenelle Avida Finans palvelut sopivat?

Avida Finans AB tarjoaa käteviä rahoitusratkasuita, esimerkiksi lomamatkaa varten tai äkillisiä menoja. Voit hakea henkilökohtaiseen käyttötarkoitukseen vakuudetonta lainaa ilman minkäänlaisia takaajia tai pääomaa. Yrityskäyttöön voit esimerkiksi hakea lainaa yritystoiminnan kehittämistä varten tai myydä laskusi Avidalle rahaliikenteesi helpottamiseksi.

Voit tehdä Avida Finansille hakemuksen yksin tai yhdessä, laina-summa sekä kokonaiskustannukset ovat riippuvaisia henkilömäärästä.

Lainaehdot sekä perusvaatimukset koostuvat seuraavista tiedoista:

  • Vähintään 24 vuotias, enintään 70 vuotias
  • Vähintään 16 000 euron säännölliset vuositulot palkka- tai eläketuloista
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta.
  • Lainaa hakiessa pitää olla vakituinen osoite Suomessa

Hae lainaa ilman vakuuksia yksin tai yhdessä.

Hae lainaa Avidalta yhteishakijan kanssa

Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Näin kannattaakin tehdä aina kun mahdollista, sillä yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuutta huomattavasti. Kun lainasta on vastuussa kaksi henkilöä, luotonmyöntäjän riski pienenee, minkä vuoksi lainalle voi saada matalamman koron. Yhteinen laina saattaa siis tulla paljon halvemmaksi kuin yksi haettu.

Lisäksi voitte yhdessä saada isomman summan lainaa. Varsinkin isompia lainasummia kannattaa siis hakea aina yhdessä, jos vain mahdollista. Kun hakijoita on kaksi, teillä on paremmat mahdollisuudet saada laina. Jos olette tekemässä mitä tahansa hankintoja esimerkiksi puolisosi kanssa, kannattaa rahoitusta hakea yhdessä.

Yhteishakijasta on hyötyä varsinkin silloin, kun toisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Tällöin yhteishakija, jolla on suuremmat ja säännöllisemmät tulot, helpottaa lainan saamista, sillä hän on turvaamassa takaisinmaksua. Ilman yhteishakijaa lainaa ei välttämättä myönnetä pienituloiselle tai myönnetty lainasumma saattaa olla paljon pienempi kuin hakija toivoi.

Kumpaakin hakijaa koskevat samat vaatimukset ja vastuut. Kummankin pitää olla vähintään 24-vuotias, jolla on riittävän suuret tulot sekä tietysti myös puhtaat luottotiedot. Kumpikin hakija on vastuussa koko lainasummasta. Jos toinen ei siis jostain syystä pystykään maksamaan omaa osuuttaan lainasta takaisin, siirtyy vastuu siitä toiselle hakijalle.

Minkälaisia palveluja Avida Finans tarjoaa?

Avida Finans AB tarjoaa rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille sekä yrityksille monipuolisesti. Yksityishenkilöt voivat hakea lainaa yksin tai yhdessä sekä yhdistelylainan pienten lainojen takaisinmaksun helpottamiseksi. Yritykset voivat hakea lainaa hankintoja varten tai myydä laskunsa suoraan Avidalle ja vapauttaa pääomaa käyttöön samantien.

Vakuudetonta lainaa on tarjolla 2 000 – 50 000 euroon asti 1 – 15 vuoden takasinamaksuajalla. Laina maksetaan takaisin sopimuksen mukaisella korolla ja kuukausiveloituksella. Nimelliskorko on 6,95 – 19,45 %, kuitenkin perustuen henkilökohtaisiin tietoihisi yksilöllisesti.

Avida laina kokemuksia

Vakuudeton laina

Avida Finans myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia sinun valitsemaan tarkoitukseen. Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada Avidan kautta 2 00050 000 euron väliltä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuotta, huomioithan laina-ajan suurimman vaikutuksen lopulliseen summaan.

Lainaturva

Turvaa Avida laina lainaturvalla. Avidan lainaturva korvaa tahattoman työttömyyden, sairausloman tai sairaalahoidon ajan lainasi kuukausilyhennyksiä. Kuolemantapauksissa vakuutuskorvaa jäljellä olevaa lainasummaa 35 000 euroon asti.

Saat lainaturvan ensimmäisenä kuukautena ilmaiseksi, sen jälkeen kuukausimaksut lainalle ovat 8,75% sovituista lainan kuukausilyhennyksistä.

Yhdistelylaina

Yksittäiset pienet ja korkeakuluiset kulutusluotot kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi. Kilpailutat lainan paremmilla koroilla etkä maksa yksittäisten laskujen tilinhoitomaksuja yms. muita kuluja. Ja mikä parasta sinun ei tarvitse huolehtia enää laskujen maksamisesta kuin vain yhteen paikkaan.

Voit mahdollistaa itsellesi joustavamman arjen ottamalla hieman pidemmän takaisinmaksuajan lainallesi, muun muassa kuukausieräsi lyhennyksille pienenee tällä tavalla.

Avida yrityksille

Yritysasiakkaille Avida tarjoaa ratkaisuja kassavirran hallintaan. Saat Avidan laskurahoituspalvelujen avulla nopeamman maksun laskuillesi ja tehostat yrityksesi kassavirtaa.

Yritysluotto

Yritysluottoa voi hakea kilpailukykyisellä korolla tasaerä- tai tasalyhennyslainana. Yritys tarjoaa sinulle pääsyn online-palveluun sekä henkilökohtaisen asiakaspalvelijan hoitamaan yrityksesi rahoitusratkaisuja.

Laskujen osto

Avida voi myös ostaa sinulta laskuja ja sinun ei tarvitse huolehtia perinnästä tai muista laskuihin liittyvistä toimenpiteistä. Avida kantaa laskujen luottoriskin ja voit tarjota asiakkaillesi pidempiä sekä joustavampia maksuaikoja.

Voit toimittaa laskut Avidalle ja he toimittavat laskut asiakkaille – sinulle tulee rahat samantien tilillesi 100 %. Saat kattavat raportit laskuihin liittyvistä reskontratapahtumista ja voit seurata niiden tilannetta verkossa reaaliaikaisesti.

Avida kotisivut

Lainasopimuksen ehdot

Avida laina ehto perustuu aina henkilökohtaisiin tietoihisi, lainatarjouksen saatuasi voit kilpailuttaa parhaimman lainan sinulle sopivalla korkoprosentilla varustettuna.

Lainaa hakiessa kannattaa aina miettiä mikä sen todellinen tarkoitus on sekä suunnitella tarkkaan itselle sopiva laina-aika.

Lainan takaisinmaksussa voi hyödyntää maksuvapaita kuukausia, lainan korotusta sekä lainaturvaa ennalta arvaamattomien tilanteiden varalle.

Avida laina ei ole mahdollista ilman että olet Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta. Myös lainaa hakiessa tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Laina-aika ja määrä

Vakuudetonta lainaa voit hakea 2 000 eurosta 50 000 euroon asti asti. Alle 5000 euron lainoissa avausmaksu on 0 euroa ja 50 000 euroon asti lainoissa on 60 euron avausmaksu. Tilinhoitomaksu kummassakin lainoissa on 5 euroa kuukaudessa.

Laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuotta ja laina-aika sekä summa vaikuttavat merkittävästi lainan korkoon sekä todellisiin kustannuksiin.

Maksuvapaat kuukaudet

Joskus ei pysty lyhentämään lainaansa sovitun mukaisesti ja siksi Avida tarjoaa asiakkailleen kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain.

Voit saada maksuvapaita kuukausia mikäli kolme edeltävää kuukausierää lainastasi on maksettu maksuaikataulun mukaisesti. Maksuvapaat kuukaudet eivät saa olla peräkkäisiä kuukausia.

Maksuvapaiden kuukausien käyttäminen helpottaa hetkellisesti, mutta huomioithan sen kasvatavan lainapääomaa korkojen ja tilihoitomaksujen muodossa. Esimerkiksi tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa, ja jokaiselta lyhennysvapaalta kuukaudelta veloitetaan sen verran. Kuukausierien summat nousevat myös kokonaislainamäärän lyhentyessä.

Maksuvapaita kuukausia voi pyytää soittamalla numeroon 075 755 0070 arkisin klo 10-16. Mikäli laskulla on kaksi velallista, pitää molempien olla erikseen yhteydessä maksuvapaiden kuukausien hakemiseen.

Lainaturva

Voit hakea lainaturvan korvaamaan tahatonta työttömyyttä tai sairastumista korvaamaan lainan lyhennyksiä puolestasi. Lainaturva on tietty määrä kuukausilaskutuksestasi ja lainaturvan avulla korvataa äkilliset ennalta-arvattomat tilanteet. Kuolemantapauksissa lainasummaa korvataan 35 000 euroon asti.

Kilpailuta lainat verkossa ja toteuta unelmasi, fiksusti

Lisälaina

Avida Finans tarjoaa suunnitelman mukaisesti takaisin maksaneille asiakkailleen mahdollisuuden hakea lisälainaa! Lainaa voi hakea jopa 50 000 euroon asti oma laina sisällytettynä. Laina on kuitenkin uusi erillinen laina eikä se sisälly edelliseen lainaasi.

Lisälainaa voidaan myöntää jos tämänhetkisen lainasi viimeisin maksuerä on maksettu, ja asiakkuutesi on muutenkin hoidettu mallikkaasti. Olethan asiakaspalveluun yhteydessä mikäli tarvitset lisätietoa lisälainasta, muuten lainan voi hakea normaalisti Avidan sivuston kautta.

Muut vaatimukset ovat samat mitkä ovat tämänhetkisessä lainassasikin.

Pidennä laina-aikaa

Mikäli sinulle tulee äkillisiä ennalta-arvaamattomia tilanteita lainasi suhteen, voit olla asiakaspalveluun yhteydessä laina-ajan pidentämiseksi. Lisäksi Avida voi katsoa sinulle parhaimman maksusuunnitelman sopivilla kuukausilyhennyksillä tilanteesi helpottamiseksi.

Avida Finansin todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko määräytyy aina asiakkaan ja hakemishetkellä olevan sopimuksen mukaisesti. Avida Finans tarjoaa lainaa 6,95-19,45 % väliltä. Todellista vuosikorkoa ei voi tietää etukäteen, vaan saat sen omassa henkilökohtaisessa lainatarjouksessasi.

Nimelliskorko kertoo kuukausittaisen todellisen maksuerän suuruuden ja todellinen vuosikorko kertoo loppujen lopuksi mikä on takaisinmaksettava summa. Kannattaa ottaa myös huomioon lainan muut kulut lainoja vertaillessa.

Avida Finans todellinen vuosikorko vertailussa

Tarkista arvio lainalaskurilla

Voit katsoa kätevästi lainalaskurin avulla minkälaisesta kuukausierästä on kyse haluamallesi lainalle ja valita taloudellesi sopivan takaisinmaksuajan. Syötät vain lainasumman sekä laina-ajan laskuriin ja kuukausierä on laskettu puolestasi.

Laskurin alla näet esimerkin lainasta ja sen kuluista sekä korkoprosentista. Huomioithan, että korkoprosentti määräytyy aina asiakkaan henkilökohtaisiin tietoihin perustuen.

Asiakkaiden kokemuksia Avida Finansista

Avidan korkoprosentti lainojen suhteen on ollut asiakkaille mieleinen sekä maksuvapaista kuukausista ja maksusuunnitelman muutosten tekemisen joustavuudesta on pidetty. Asiakaspalvelu saattaa olla välillä ruuhkainen, mikä vaikuttaa tarjoaman palvelun laatuun. Verkkopalvelujen puute hidastaa omien tietojen tarkastelua, kuitenkin yritysasiakkaille on olemassa oma portaali tietojen tarkastelua varten.

Palvelusta on kiitelty ja korkoon liittyvissä keskusteluissa on ristiriitaista puhetta. Joidenkin mielestä korkoprosentti on matala, joidenkin mielestä taas korkea. Vastaavanlaista keskustelua on ollut myös lainan maksun yhteydessä. 2-3 pankkipäivää on joidenkin mielestä todella nopea ja sitten joidenkin mielestä hidas.

Avida Finans

Avida Finans tarjoaa Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa toimivan lainapalvelun asiakkailleen ja tällä hetkellä on mahdollista hakea lainaa netissä kätevästi.

Löydät nettisivulta yleisimmät sinua askarruttavat asiat Avida Finansin lainan ehtoihin liittyen, asiakaspalvelun yhteystiedot, lainalaskurin sekä monia muita lainaan liittyviä asioita.

Yritysten omat sivut auttavat seuraamaan laskujen tilannetta sekä raportointia ajantasaisesti.

Yritysten omat sivut

Yritykset voivat factoring palvelun kautta myydä laskunsa Avidalle säästäen omaa hallinnointiin menevää aikaa sekä vapauttamaan pääomaa laskujen saatavista.

Lainojen summat maksetaan sinulle ostettaessa, mutta pääset omilta sivuilta tarkastelemaan niiden ajantasaista tilannetta. Voit esimerkiksi antaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa pidemmällä maksuajalla Avidan laskujen avulla.

Omien sivujen käyttö on kätevää puhelimella selaimessa ja pöytäkoneella. Minkäänlaisia sovelluksia ei tarvitse erikseen ladata, Avidan palveluita käyttääksesi.

Asiakaspalvelu

Avida Finans AB, sivuliike Suomessa sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Itämerenkatu 3, 00180 Helsinki.

Henkilöasiakkaat voivat olla asiakaspalveluun yhteydessä ma-pe klo 10-16 välillä numerosta 075 755 0070. Sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Yritysasiakkaiden palveluaikoja ei ole netissä erikseen kerrottu, mutta sinne saa yhteyden numerosta 075 755 0050 sekä sähköpostilla [email protected]

Mikäli et ole Avida Finansin asiakas, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun osoitteesta [email protected]

Kilpailuta lainat neitssä

Usein kysytyt kysymykset Avida Finans:

Avida lainan korko perustuu asiakkaan tietoihin ja muodostuu asiakaskohtaisesta korkomarginaalista sekä viitekorosta (Euribor 1kk). Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen perusteella katsottua lainaasi koskevat tiedot ja korkotason.

Vähimmäisvaatimukset lainalle on säännölliset, vuosittaiset tulot 16 000 euroa työstä tai eläkkeestä. Ikää tulee olla vähintään 24 vuotta. sinun tulee olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta sekä puhtaat luottotiedot.

Hyväksytyn lainatarjouksen jälkeen saat rahat nopeasti tilillesi, jopa 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Avida myöntää vakuudettomia lainoja etkä tarvitse minkäänlaisia takaajia tai vakuuksia lainan saantiin.

Hylkäävä päätös voi johtua siitä ettet täytä lainan saantiin edellyttäviä vaatimuksia tai tietoihisi perustuvasta kokonaisarviosta. Voit olla sähköpostitse yhteyttä [email protected], mikäli sinulla on kysyttävää hakemukseesi liittyen.

Laskun eräpäivää ei voi muuttaa, lasku muodostuu aina kuukauden 14 päivä ja eräpäivä on 28 päivä. Mikäli sinulla on maksuvaikeuksia, olethan yhteydessä asiakaspalveluun uuden maksusuunnitelman sopimiseksi.

Kalenterivuodessa on mahdollista saada kaksi maksuvapaata kuukautta, mitkä eivät voi olla peräkkäin. Vaatimuksena maksuvapaille kuukausille on laina vähintään kuuden kuukauden ajan sekä lainan maksut ajan tasalla.

Maksuvapaan kuukauden käyttäminen lisää korkojen ja kulujen vuoksi takaisinmaksuaikaa, kuitenkin pitäen alkuperäisen kuukausimaksun samana

Ottamalla mahdollisimman nopeasti asiakapalveluun yhteyttä voi Avida löytää ratkaisun tilanteeseesi sopivalla maksusuunnitelmalla ja vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta.

Ota yhteyttä [email protected] tai soita numeroon 075 755 0070 ma-pe klo 10-16.

Arvostele palvelu: Avida

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.3 / 5. Arvostelujen määrä: 4

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.