Balanzia

Balanzia tarjoaa nopeaa ja nykyaikaista rahoituspalvelua yksityislainan ja säästötilin muodossa.

Balanzia sopii sinulle varsinkin silloin, kun etsit vaihtoehtoa perinteisille pankeille. Balanzia on helppo, nopea ja turvallinen pieni pankki.

Voit hakea lainaa Balanzialta jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia.

Balanzia

Mikäli et tarvitse lainaa, Balanzia säästötilille voit tallettaa jopa 100 000 euroa pahan päivän varalle.

Lue lisää Balanzian eri tuotteista ja palveluista.

Balanzia – mikä se on?

Balanzia kuuluu GCC Capital AB yritykseen. GCC Capital AB on Ruotsista lähtöisin oleva rahoituslaitos, joka on jo perustettu 1950-luvulla. Vuonna 2016 perustettiin aputoiminimi Balanzia, joka tarjoaa lainaa Suomen ja Ruotsin markkinoilla kuluttajille sekä yrityksille.

Balanzia kehittää Suomessa lainaamisen ja säästämisen palveluita kilpailukykyisin hinnoin. Balanzia haluaa auttaa asiakkaitaan toteuttamaan unelmiaan vaikkapa uuden auton hankinnassa tai remontin tekemisessä. Rahan tarpeelle on monta syytä ja Balanzia haluaa olla ratkaisu.

GCC Capital AB on lupa harjoittaa useassa Euroopan maassa rahoituspalveluita ja Ruotsin finanssivalvonta on hyväksynyt toiminnan sekä se kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin. Se tarkoittaa talletussuojaa varoillesi valtiollisella tasolla.

Balanzia laina netissä

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous tästä!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Balanziasta:

Paljonko voin saada lainaa?

Balanzialta on mahdollista saada lainaa 3 000 € – 50 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Vertaile Balanzian lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa Balanziasta, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailu-palvelussamme Nordic Bankilla. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse tyytyä vain yhteen lainatarjoukseen.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Balanzian lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Balanzian lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea kauttamme esimerkiksi kulutusluottojen yhdistelyä, venelainaa, häälainaa, pikavippiä tai lainaa remonttiin. Säästät lainavertailulla paljon rahaa ja vaivaa. Tee hakemus netissä ja helpota rahatilannettasi vain muutamassa minuutissa.

Vertaile lainat

Balanzian palvelut

Balanzia on nykyaikainen ratkaisu. Balanzia on vaihtoehto suurille pankeille ja voit asioida kätevästi asioida verkossa lainaasi tai säästötiliisi liittyen. Balanzia on myös turvallinen ja voit lähettää omien sivujen kautta suojattuja viestejä suoraan asiakaspalveluun. Omilla sivuilla voit seurata lainahakemuksen etenemistä tai tehdä uuden lainahakemuksen.

Tarjonta on todella yksinkertainen ja lainan hakuprosessi on erittäin virtaviivainen. Balanzian lainaa hakiessa määritellään summa ja lainan takaisinmaksuaika ja jäädään odottelemaan vastausta. Lainahakemukset käsitellään erittäin nopeasti ja päätöksen jälkeen rahat saapuvat tilille.

Kenelle Balanzia sopii?

Balanzia tarjoaa vakuudetonta yksityisluottoa hyvällä korolla, halvalle lainalle onkin tarkat kriteerit ja mikäli olet hoitanut raha-asiat hyvin, saat edullista lainaa nopeasti Balanzialta.

Balanzian säästötilin ja yksityislainan ehdot ovat hieman tiukemmat kuin muilla lainaajilla. Hakijan tulee olla vähintään 24-vuotias, vuositulojen tulee olla vähintään 16 000 euron bruttotulot, Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, ei maksuhäiriömerkintöjä sekä ansio-, eläke- tai yritystoiminnan tuloja.

Balanzia kotisivut

Millaisia tuotteita Balanzia tarjoaa?

Balanzia tarjoaa yksilöllisellä hinnoittelulla edullista yksityislainaa sekä Ruotsin talletussuojan piiriin kuuluvan säästötilin.

Pääset Balanzian verkkopalveluista hallinnoimaan omia lainaasi liittyviä tietoja sekä hakemaan uutta lainaa tarvittaessa.

Vakuudetonta lainaa Balanzialta voit saada 3 000 euron ja 50 000 euron väliltä, 15 vuotta takaisinmaksuaikaa. Lainan korko ja summa määrittyy erikseen kaikille hakemuksille ja voit tutustua tarkemmin ehtoihisi lainatarjouksessasi, mikä lähetetään sähköpostiisi.

Balanzia säästötili

Turvallinen ja riskitön tapa säästää rahaa markkinoiden kilpailukykyisimmillä talletuskoroilla ilman määräaikaa. Balanzia säästötilin avaaminen on maksutonta, nopeaa ja helppoa. Voit koska vain siirtää rahaa tilillesiä ja nostaa varoja tarvittaessa yhtä helposti. Omien sivujen kautta pääset seuraamaan talletuksesi tilannetta ja säästöjen kehittymistä.

Säästötilin avausmaksu 0 euroa ja ilman vuosimaksua tarjoaa helpon tavan alkaa säästämään. Säästötilille tehdyt talletukset ovat Ruotsin valtiollisen talletussuojan turvaamia 100 000 euroon asti. Se tarkoittaa että saat nostettua rahasi vaikka Balanzia olisi maksukyvytön.

Talletuskorko tilillä on 0,30 % ja saat 6 maksutonta nostoa kalenterivuodessa, sen jälkeen nostopalkkio on 1% nostetusta summasta. Voit tallettaa minimissään 1 euron ja maksimissaan 100 000 euroa.

Lisälaina

Balanzian asiakkaaksi pääset jos olet hoitanut raha-asiasi hyvin, voit sen jälkeen tarvittaessa hakea Omien Sivujen kautta lisälainaa. Huomaathan että lisälainaa et saa varmasti, mutta se on todennäköisempää sillä olet jo asiakas.

Yksityislaina

Voit hakea lainaa 3000 eurosta aina 50 000 euroon asti ilman minkäänlaisia vakuuksia kilpailukykyisellä korkoprosentilla. Lainaa voit hakea kellon ympäri, mutta lain puitteissa hakemuksia ei käsitellä 23-07 välisenä aikana.

Laina-aika Balanzialta on 1 – 15 vuoden pituinen, riippuen lainasummastasi. Lainaa maksetaan takaisin kiinteällä kuukausierällä, tilinhoitomaksu 8 euroa ja lainan korko on 6,95 – 12,90 %. Saat yksilöllisen lainatarjouksen omien tietojesi perusteella.

Lainasopimuksen ehdot

Lainatarjous on aina yksilöllinen ja saat lainan ehdot luettavaksi ennen viimeistä päätöstä. Balanzian laina on kilpailukykyinen muihin pankkeihin verrattuna ja lainatarjous kannattaakin vertailla muiden lainojen kanssa.

Kannattaa miettiä tarkkaan mihin tarpeeseen lainan käytät sekä minkälainen takaisinmaksuaika on sinulle sopiva.

Mikäli et voi maksaa lainaa samalla tavalla takaisin, otathan yhteyttä asiakaspalveluun uuden maksusuunnitelman sopimiseksi, hyödynnät maksuvapaita kuukausia tai haet tarvittaessa lisälainaa.

Laina-aika ja määrä

Balanzian myöntämä yksityislaina on 3 000 – 50 000 euroa, kilpailukykyisellä korolla sekä yksilöllisellä hinnoittelulla. Lainan avausmaksu 0 euroa.

Laina-aika on 1 – 15 vuotta riippuen lainaamastasi summasta sekä taloudellisesta tilanteestasi arvion mukaan. Huomioithan että pidempi laina-aika tarkoittaa suurempaa takaisinmaksusummaa korkojen sekä kulujen vuoksi.

Kilpailuta Balanzian laina verkossa ja toteuta unelmasi

Maksuvapaat kuukaudet

Joskus voi tulla yllättävä tilanne eikä lainan lyhennys olekaan mahdollista, Balanzia haluaa tarjota mahdollisuuden joustaa takaisinmaksussa maksuvapailla kuukausilla.

Maksuvapaita kuukausia voi saada kaksi kalenterivuotta kohden, mutta ei peräkkäisinä kuukausina. Balanzia laina nousee maksuvapaiden kuukausien käytöllä, sillä maksuvapaiden kuukausien korko ja muut kulut lisätään lainapääomaan.

Vuoden välillä Balanziasta voi hakea kaksi maksuvapaata kuukautta, mikäli olet maksanut lainaa takaisin vähintään 6 kuukautta. Pyynnöt maksuvapaalle kuukaudelle voi saada jos on asiakaspalveluun yhteydessä.

Lisälaina

Balanzian Omien Sivujen kautta voit hakea tarvittaessa lisälainaa vanhan lainasi päälle. Lainahakemus tehdään Balanzialta uudestaan ja esimerkiksi korkokulut voivat olla erilaiset kuin aiemmassa lainassasi.

Lisälainan avausmaksu on ilmainen ja tilinhoitomaksu 8 euroa, voit hallinnoida myös uutta lainaa saman verkkopalvelun kautta.

Laskut

Saat kuukausittain aina laskun postitse, mutta voit tarkastella myös avoimia laskuja Omien Sivujen kautta ja maksaa niiden tietojen perusteella verkossa. Voit myös vastaanottaa laskun OmaPostin kautta GCC Capital AB:n nimellä.

Pidennä laina-aikaa

Maksuvapaita kuukausia käyttämällä voit pidentää tarvittaessa laina-aikaa huomattavasti mikäli olet maksukyvytön sillä hetkellä. Huomioithan että voit saada vuoden ajan kaksi maksuvapaata kuukautta eikä ne saa olla peräkkäisiä.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluun mikäli tarvitset uuden maksusuunnitelman lainallesi.

Balanzian todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko tarkoittaa mikä on todellinen vuotuinen korko, minkä korot ja maksut lainasta aiheuttavat. Todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen ja perustuu saamaasi lainaehtoon mitä voit tarkastella lainan hyväksymishetkellä.

GCC Capital tarjoaa halvan yksityislainan, Balanzia laina on moniin muihin lainoihin verrattuna todella edullinen ja lainat voi kilpailuttaa korko prosentteja vertaillessa.

Balanzian sivuilla ei ole lainalaskuria millä voisit vertailla korkoprosentti arvioita, mutta voit tarvittaessa tehdä saman lainan kilpailutussivustoilla, kuten meillä Nordic Bankillä.

Lainan voit hakea ilman minkäänlaista velvoitetta ottaa lainaa vastaan joten kannattaa hakea laina ja katsoa minkälainen tarjous tulee.

Katso korkotasosi

Asiakkaiden kokemuksia Balanziasta

Balanzia kokemuksia on tullut hyviä asiakaspalvelun sekä selkeän toiminnan avulla. Ei tarvitse hakea montaa erilaista lainaa kun on vain tarjolla yksi laina ja säästötili. Balanzia tarjoaa myös asiakkaileen säästävinkkejä.

Kommentteja ei löydy kovin montaa lainan saajista, sinäänsä Financer-sivuston arvosana 3.5/5 ihmetyttää, koska kommentit ovat olleet positiivisia. Todennäköisesti lainan saamisen kriteerit ovat niin tiukkoja, että ihmiset jotka eivät saa lainaa antavat yritykselle huonon arvion.

Balanzian verkkopalvelut

Balanzian verkkosivuilta pääset tarkastelemaan avoimia lainalaskujasi, seuraamaan säästötilin korkojen kertymistä sekä tallettamaan helposti säästötilillesi tai tekemään nostoja.

Usein kysytyt kysymykset, Omat Sivut sekä lainojen lisätiedot löydät kätevästi Balanzian verkkosivuilta.

Asiakaspalvelu

Balanzia asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 9 – 11.30 ja 12.30-16.00 numerosta 0105248410. Voit ottaa myös asiakaspalveluun sähköisesti yhteyttä [email protected], lomakkeen kautta verkkosivuilta tai Omien Sivujen välityksellä.

Jos et ole ennestään Balanzia asiakas, voit suoraan olla samaan osoitteeseen tai yhteystietoon yhteydessä. Balanzian postiosoite on Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki ja Y-tunnus: 2760357-3

Balanzian Omat sivut

Säästötiliin liittyvät saldot, kertyneet säästöt, varojen nostot tai talletukset on helppo tehdä Omien Sivujen kautta verkossa. Säästötilin avaaminen on myös helppo tehdä mikäli sitä ei vielä ole avannut ja voit aloittaa säästämisen jopa yhdellä eurolla ilman lisäkuluja avauksesta.

Voit hakea Omilla Sivuilla lisää lainaa, seurata lainahakemuksesi tilannetta sekä tarkastella avointen laskujen tilannetta.

Omien sivujen käyttö on kätevää selaimessa.

Lähetä viestiä omien sivujen kautta

Voit lähettää Balanzialle viestejä omien sivujen kautta. Muihin pankkeihin verrattuna Balanzia tarjoaa oman suojatun viestiratkaisun, jonka avulla voit lähettää salattuja viestejä asiakaspalveluun. Näin voit olla varma, että tärkeät tietosi ovat turvassa eivätkä joudu ulkopuolisten henkilöiden käsiin.

Voit toimittaa liitteet myös sähköpostilla tai ilman postimerkkiä tiedoilla: Balanzia/Yksityislaina Tunnus 5021420 00004 VASTAUSLÄHETYS.

Vertaile Balanzia lainat verkossa

Usein kysytyt kysymykset Balanzia pankista:

Sinun tulee olla vähintään 24 vuotias, Suomen kansalainen, vuositulot vähintään 16 000 bruttona sekä kiinteät tulot. Voi olla myös että sinun tulee olla asunut Suomessa tietyn aikaa, sitä ei sivuilta suoraan saa selville.

Balanziasta haettu laina ja korko on yksi markkinoiden edullisimpia. Balanzia lainan korko ja sitä myötä nimelliskorko ja todellinen vuosikorko määräytyvät henkilökohtaisen tarjouksen saatuasi.

Balanzia toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja säästötilin varat on turvattu 100 000 euroon asti. GCC Capital AB on toiminut rahoituslaitoksena jo vuodesta 1995 lähtien. Suomessa aputoiminimi Balanzia on tarjonnut rahoituspalveluita 2016 vuodesta lähtien.

Hyväksytyn lainasopimuksen jälkeen saat rahat nopeimmillaan jo seuraavana päivänä. Pyhäpäivät voi viivästyttää rahaliikennettä, mutta lähtökohtana on nopea palvelu.

Säästötilille voit tallettaa vain yhdestä eurosta lähtien ja saat talletussuojan sijoitetuille varoillesi. Saat vuoden aikana kuusi maksutonta nostoa säästötililtäsi veloituksetta.

Verkossa on luettavissa monia Balanzia kokemuksia positiivisista asiakassuhteista. Kokemuksia voi helposti löytää netistä hakemalla ja tottakai askarruttavista kysymyksistä vastaa asiakaspalvelu.

Laina aika on 1-15 vuotta, 15 vuoden takaisinmaksuaikaa koskevat suuremmat lainat. Voit vertailla eri sivustoilla esimerkiksi miten lainat eroavat toisistaan kun lainan pituus on 1-15 vuotta.

Sinun tulee tienata vuodessa vähintään 16 000 euroa bruttona, että voit saada lainaa Balanzialta. Lainaehdot ovat tiukemmat varmistaakseen asiakkaan takaisinmaksukyvyn sekä pysymisen vastuullisena lainanmyöntäjänä.

Arvostele palvelu: Balanzia

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.4 / 5. Arvostelujen määrä: 5

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.