Bigbank

Bigbank tarjoaa yksinkertaisia ratkaisuja talletus-, osamaksu- sekä lainapalveluille.

Kulutusluottoihin erikoistuneena Bigbank tarjoaa perinteisiä luottolaitoksia nopeamman ja joustavamman palvelun.

Bigbank panostaa erityisesti asiakastyytyväisyyteen. Bigbankilla on ilmainen 60 päivän tyytyväisyystakuu kaikille tuotteille.

Bigbank kokemuksia

 Näin voit asioida pankin kanssa turvallisin mielin ja saada lainaa jopa 50 000€ erilaisiin tarpeisiin.

Lue lisää Bigbankin tarjoamista palveluista!

Hae lainaa Bigbankista

Jo vuodesta 1992 lähtien Virossa perustettu erikoispankki Bigbank tarjoaa monipuolisen kattauksen rahoituksen palveluita. Bigbank AS Suomen sivuliike tarjoaa palvelut suomalaisille, sen lisäksi toimintaa Bigbankilta löytyy Latviassa, Bulgariassa, Itävallassa, Hollannissa sekä Virossa.

Bigbank AS Suomen sivuliike avattiin 2009 ja sen tarjoamat yksinkertaiset rahoituspalvelut on suunniteltu helpottamaan suomalaisten elämänlaatua. Erikoistuneena pankkina Bigbankilla on resursseja vastata asiakkaidensa tarpeisiin henkilökohtaisemmin ja nopeammin.

Bigbankin missiona on tarjota ihmisille mahdollisuus tehdä elämänlaadustaan parempaa sekä rahoituksen yksinkertaistaminen.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Vertaile lainat verkossa!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä BigBankista:

Paljonko voin saada lainaa?

Bigbankista on mahdollista saada lainaa 1 000 € – 50 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa Bigbankilta, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Bigbankin lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä lainahakemuksella. Nordic Bankin kautta lainan kilpailuttaminen on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Bigbankin lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea kauttamme esimerkiksi yhdistelylainaa, autolainaa, reissuluottoa tai remonttilainaa, joiden avulla säästät selvää rahaa. Lainojen vertailu ei sido sinua mihinkään ja tarjoukset saatuasi voit tehdä itse päätöksen minkä lainan haluat ottaa ja mihin lainasi käytät. Hakeminen tapahtuu vain muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat netissä

Bigbankin palvelutarjoama

Voit henkilöasiakkaana kirjautua omille sivuillesi kätevästi Bigbankin kautta. Voit seurata netissä lainahakemuksesi etenemistä, hakea muutosta tai tarkastella sopimustasi tai hakea uutta lainaa. Kirjautuminen tapahtuu mobiilivarmennuksella tai pankkitunnuksilla.

Bigbank tarjoaa autokaupoille mahdollisuuden kasvattaa myyntiään nopealla sekä digitaalisella rahoitusmuodolla. Autokauppias saa rahat nopeasti tililleen ja asiakas saa joustavasti osamaksurahoituksen hankintaan. Autoliikkeet voivat kirjautua Bigbankin myyntijärjestelmään sivuston kautta ja seurata maksusopimusten tilannetta.

Miksi Bigbank?

Bigbank panostaa erityisesti asiakastyytyväisyyteen. Voit palauttaa lainan ilman kuluja 60 päivän kuluessa, mikäli suunnitelmasi muuttuvat. Bigbankin joustava tyytyväisyystakuu varmistaa ettet ole ottanut lainaa hetken mielijohteesta. Siksi Bigbank on erityisten hyvä vaihtoehto muiden lainantarjoajien rinnalla.

Bigbankin visiona on olla suosituin digitaalisten rahoituspalvelujen tarjoaja toimintamaissaan. 464 työntekijää työllistävä Bigbank on luotettava ja joustava rahoitusratkasujen tarjoaja alallaan. Bigbankilla oli jopa 407 miljoonaa euroa ulosmaksettuina lainoina vuonna 2021.

Voit hakea Bigbankilta lainaa jopa 50 000 euroa, yksin tai yhdessä puolisosi kanssa. Bigbankin tuotteet soveltuvat erinomaisesti auton ostamiseen, remonttiin, matkailuun tai lainojen yhdistämiseen. Mikäli et tarvitse lainaa vaan olet sijoittaja, voit myös hyödyntää Bigbankia. Bigbank tarjoaa jopa 2,5% koron määräaikaistalletuksille.

Jo vuodesta 2009 Suomessa lainaa myöntänyt Bigbank tarjoaa lainaa henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa sekä hakijan tulee olla vähintään 22 vuotias. Lisäksi palkka- tai eläketulojen tulee olla vähintään 1200 euroa kuukaudessa lainahakemusta edeltävinä kuukausina. Yhdessä haettuna lainaa saa haettua paremmin. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla sekä raha-asiat tulee olla hoidettuna moitteettomasti.

Minkälaisia tuotteita Bigbank tarjoaa?

Bigbank myöntää vakuudetonta luottoa kiinteällä korolla ja joustavilla ratkaisuilla. Saat lainapäätöksen heti sekä lainan tilillesi jo saman päivän aikana viimeisten vaadittujen liitteiden toimituksen jälkeen.

Voit hakea lisälainaa kätevästi verkkopalveluiden kautta edullisemmilla ehdoilla. Uutta sopimusta ei voi yhdistää nykyiseen, mutta voit hakea lainaa jopa 25 000 e yhteissummalla.

Korot ja kulut lainasumman sekä laina-ajan lisäksi määrittävät suurimmaksi osaksi, mikä lainan on takaisinmaksettava summa. Saat lainaa ilman vakuuksia 100050 000 euroa kiinteällä 5,9% korolla. Laina-aika on 2 – 10 vuotta (24-120 kuukautta).

Bigbank kotisivut

Kulutusluotto 1000 – 4000 euroa

Voit ottaa pienemmän lainan kiinteällä korolla, 0 euron avausmaksulla sekä laina-aika 3 – 5 vuotta. Hae lainaa suoraan Bigbankin kotisivuilta parhailla lainaehdoilla sekä ainutlaatuisella peruutusturvalla.

Kulutusluotto 4000 – 50 000 euroa

Tarvitsetko lainaa suurempiin hankintoihin? Bigbank tarjoaa vakuudetonta lainaa yksin 25 000 euroon asti ja yhdessä puolison kanssa jopa 50 000 euroa. Laina aika vaihtelee 24-120 kuukautta väliltä lainojen suuruuden sekä oman taloudellisen tilanteesi mukaan.

Yhdistelylaina

Oletko joutunut tilanteeseen missä yksittäisen kulutusluotot häiritsevät arkeasi? Bigbank tarjoaa myös mahdollisuuden kulutusluottojen yhdistämiseen. Yhdistelylainalla maksamat vanhat kalliimmat lainat pois helpotat arkeasi lyhentämällä vain yhtä parempikorkoista lainaa. Voit hakea yhdistelylainan kiinteällä korolla ja säästät rahaa!

Ajoneuvorahoitus

Autoa hankkiessasi voit myös hakea osamaksurahoituksen Bigbankilta suoraan autokaupasta. Sopimus tehdään autoliikkeessä ja osamaksurahoitusta voi hakea yli 18-vuotias henkilö jolla on säännölliset tulot, pysyvä osoite Suomessa sekä puhtaat luottotiedot.

Talletustili

Bigbank on Viron vakuusjärjestelmän takuurahaston jäsen ja saat talletuksille sekä koroillesi turvan 100 000 euroon asti. Voit tallettaa tilillesi 100 000 euroon asti jopa 2,50% korolla sekä 1-120 kk talletusajalla.

Lainasopimuksen ehdot

Saat yksilöllisessä lainatarjouksessasi ehdot luettavaksi ennen allekirjoitusta ja voit verrata sopimuksen ehtoja muihin kilpailijoihin.

Lainaa hakiessa kannattaa kilpailuttaa lainat sekä miettiä mikä lainan todellinen tarve on. Bigbank tarjoaa myös kuluttoman 60 päivän peruutusmahdollisuuden lainalle.

Voit hakea myös lisälainaa tarvittaessa tai ottaa yhteyttä Bigbankin asiakaspalveluun maksusuunnitelman muutoksia tehdessäsi.

Laina-aika ja määrä

Saat Bigbankiltä lainaa 1000 – 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan voit käyttää valitsemaasi tarkoitukseen. Lainan avausmaksu 0 euroa.

Takaisinmaksuaika vaihtelee 24-240 kuukautta väliltä ja todellinen takaisinmaksettava summa määräytyy lainan suuruuden, koron sekä laina-ajan perusteella.

60 päivän tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen lainaasi hyväksymisen jälkeen, sinulla on 60 päivää aikaa palauttaa lainattu summa ja vältyt ylimääräisiltä kuluilta sekä lainaan sitoutumiselta.

Jos haluat käyttää tyytyväisyystakuuden, voit laittaa asiakaspalveluun viestiä [email protected] ja saat viisi päivää aikaa siirtää rahat takaisin Bigbankille. Mikäli olet ehtinyt jo lyhentää lainaasi, se otetaan huomioon tyytyväisyystakuussa ja takaisinmaksettavassa summassa.

Kilpailuta BigBankin laina Nordic Bankilla ja toteuta unelmasi fiksusti!

E-lasku

Bigbank on poistumassa sähköpostilaskutuksesta kokonaan ja tarjoaa jatkossa e-laskutusta kätevämpään lainan takaisinmaksuun. E-lasku tulee automaattisesti verkkopankkiisi, missä voit käydä tarkistamassa laskun tiedot sekä hyväksymässä automaattisen suorituksen.

E-laskun käyttöönotto on helppoa. Verkkopankistasi löydät e-laskusopimus sivustolta Bigbank AS Suomen sivuliike nimellä tiedot ja täytät omat tietosi viimeisimmän maksamasi laskun perusteella.

Jatkossa laskut tulevat kätevästi suoraan verkkopankkiisi sähköpostisi sijaan.

Pidennä laina-aikaa

Mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu äkillisesti, ei Bigbank halua olla hankaloittamassa arkeasi ja tarjoa sinulle mahdollisuuden muuttaa maksusuunnitelmaasi.

Ottamalla yhteyttä Bigbankin asiakaspalveluun, voit sopia uuden maksusuunnitelman ja muuttaa takaisinmaksettavaa summaa kuukausittain tai laina-aikaa mahdollisuuksien mukaan.

Bigbankilta haetun lainan todellinen vuosikorko

Pienemmille lainoille myönnetään suurempaa kiinteää korkoa kuin suuremmille lainoille. 1000 – 4000 euron lainoissa on kiinteä 16,19% todellinen vuosikorko.

4000 euroa suuremmissa lainoissa on kiinteä 7,9 % korko, 12,50 euroa kuukaudessa oleva tilinhoitomaksu ja silloin todellinen vuosikorko on 11,33%.

Korot ja kulut saat nähtäväksi lainatarjouksen saatuasi ja voit hyväksyä tai hylätä lainan oman mielen mukaan.

Katso korkotasosi

Kokeile lainalaskuria

Lainalaskurillamme voit kätevästi kokeilla minkälaisia kuukausieriä takaisinmaksettava summa kyseisellä laina-ajalla on ja mikä maksuaika omaan talouteesi sopii parhaiten. Lainalaskurin alla näet tietoja mistä kokonaissumma koostuu ja mikä takasinmaksettava summa tulee olemaan.

Bigbankin asiakaskokemukset

Bigbankin visiona tällä hetkellä on olla suosituin digitaalisten rahoituspalvelujen toimija kohdemaissaan. Suomessa lainaa saa nopeasti ja joustavasti ajasta sekä paikasta riippumatta kaikilla laitteilla. Lainan hakeminen on helppoa ja Bigbank toimii kätevästi eri laitteilla.

Bigbank on saanut positiivista palautetta asiakaspalvelun laadusta sekä asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä nopeaan sekä edulliseen korkotasoon. Bigbankin korkoprosenttia on kehuttu jo ennen korkokattoa. 60 päivän tyytyväisyystakuu on ainutlaatuinen ja sen avulla voit palauttaa lainan mikäli sitä et tarvitsisikaan. Voit siis hakea lainan tulevaisuuden varalle ja voit odottaa 60 päivää taloudellisen tilanteesi rauhoittumista.

Bigbankin verkkopalvelut

Jo vuonna 1992 lähtien toiminut Bigbank tarjoaa sinulle nopean ja joustavan tavan hoitaa laina-asioitasi verkossa. Autokauppiasliikkeet pääsevät omaan sivustoon tarkastelemaan myönnettyjä sopimuksia ja henkilöasiakkaat pääsevät verkkopankkiin tarkastelemaan sopimuksiaan tai tekemään muutoksia. Lainaa voi myös korottaa verkossa.

Verkkosivuilta löydät yleisimmät asiakaspalvelun kysymykset, lainaehdot, kauppiassivut, verkkopankin henkilöasiakkaille sekä asiakaspalvelun yhteystiedot ja lisää tietoa yrityksen toiminnasta.

Bigbank pyrkii olemaan joustava ja monipuolinen rahoituspalveluiden tarjoaja sekä suosituin digitaalisten rahoitusratkasuiden tarjoaja kohdemaissaan.

Bigbankin verkkopankki

Kun olet Bigbankin asiakas, voit kätevästi hoitaa asioitasi verkossa kaikilla laitteilla yhdestä paikasta. Bigbank kehittää toimintaansa jatkuvasti ja takaa sinulle toimivan verkkopalvelun.

Verkkopankkiin kirjaudutaan turvallisesti omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmennuksella, ja voit hakea verkkopankista uutta lainaa, tarkastella tai hakea muutosta sopimukseesi tai seurata hakemuksesi etenemistä.

Verkkopankin käyttö on kätevää kaikilla laitteillasi selaimessa eikä erillistä sovellusta tarvitse ladata puhelimeesi.

Asiakaspalvelu

Bigbankin asiakaspalvelu auttaa sinua ma-pe klo 9-16.30 välillä puhelimitse numerossa 09 4259 9691. Sähköpostitse voit laittaa viestiä osoitteeseen [email protected] Jos haluat hoitaa asioitasi itse verkossa, voit tehdä sen 24/7 kirjautumalla verkkopankkiin Bigbankissa.

Mikäli et ole Bigbankin asiakas, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun osoitteesta [email protected]

Myyjäliikkeille

Autoliikkeet voivat helpottaa asiakkaidensa ostoprosessi tarjoamalla nopean sekä digitaalisen rahoitusvaihtoehdon Bigbankilta. Saat asiakkaillesi kilpailukykyisen osamaksurahoituksen täysin digitaalisella prosessilla ja rahat nopeasti tilillesi.

Pääset kirjautumaan myyjäliikepalveluihin netissä ja seuraamaan laskujen tilannetta kätevästi verkossa.

Vertaile lainat netissä

Usein kysytyt kysymykset Bigbankista:

Lainaa voi saada jopa 50 000 euroa kiinteällä korolla. Pienemmissä lainoissa kuukausittaiset kulut ovat 0 euroa kuukaudessa. Lainatarjous perustuu yksilölliseen tietoon ja todellisen vuosikorkoprosentin saat selville sopimuksestasi.

Saat Bigbankilta kiinteällä korolla varustettuja lainoja. Pienemmissä lainoissa korko on hieman suurempi ja suuremmissa lainoissa taas korko on pienempi. Yli 4000 euron lainoissa kiinteä korkoprosentti on 7,9%.

Bigbank tarjoaa uniikkia 60 päivän peruutustakuuta lainasopimuksille, mikä tarkoittaa että voit hyväksyä lainasopimuksen ja palauttaa summan 60 päivän kuluessa ilman lisäkuluja Bigbankille. Mikäli olet lyhentänyt lainaa, niin se otetaan huomioon takaisinmaksettavassa summassa.

Yleisin takaisinmaksu aika Bigbankin lainatuotteille on jopa 60 kuukautta. Lainaa voit hakea 2 -10 vuotta pitkällä maksuajalla. Huomioithan että pidempi laina-aika tarkoittaa suurempaa takaisinmaksettavaa summa korkokulujen vuoksi.

Voit tallettaa määräaikaisesti talletustilille jopa 100 000 euroa hyvällä korolla. Verrattuna muihin kilpailijoihin Bigbankin määräaikaistalletustili on varteenotettava vaihtoehto tallettaa varasi turvallisesti.

Voit kilpailuttaa lainat Nordic Bankin avulla ja saat samalla myös Bigbankin lainatarjoukset. Lainapäätös tulee nopeasti ja toimitettujen liitteiden jälkeen rahat myös tilille jopa saman päivän aikana.

Maksuhäiriömerkintä tai huolimattomasti täytetty hakemus on yleisin syy kielteisen lainapäätöksen saantiin. Luottopäätös perustuu aina suurempaan kokonaiskuvaan ja vastuullinen luotonanto on Bigbankille tärkeää.

Lainan voi maksaa ehtojen mukaan ennenaikaisesti pois ilman lisäkuluja. Olethan yhteydessä Bigbankin asiakaspalveluun mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä lainan maksamiseen liittyen.

Arvostele palvelu: Big Bank

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 5 / 5. Arvostelujen määrä: 1

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.