Bluestep Bank

Bluestep Bank mahdollistaa sinulle asuntolainan tai yhdistelmälainan unelmiesi toteuttamiseen, kun tavalliset pankit eivät siihen pysty.

Voit hakea lainaa myös Nordic Bankin kautta ja saat vielä enemmän valinnanvaraa. Kilpailuta jopa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainahakemuksen tehtyäsi saat lainatarjoukset sähköpostiisi vain muutamassa minuutissa.

Lue lisää Bluestepin rahoitustuotteista alta!

Bluestep bank

Mikä on Bluestep?

Bluestep Bank AB on perustettu Ruotsissa 2005. Siitä lähtien on voinut saada lainaa Bluestepilta, kun muut pankit eivät siihen pysty. Tällä pankki tarkoittaa sitä, että jos tilanteesi on hieman erilainen kuin tavallisella palkansaajalla, sinulla on silti mahdollisuus saada asuntolainaa.

Bluestepin yksi arvoista on erilaisuus. Yritys hyväksyy erilaisuuden ja jokainen asiakas on erittäin tärkeä. Ajatellaanpa vaikka yrittäjää, jolla on hyvät tulot asunnon ostoon, mutta tulot ovat epäsäännölliset. Silloin tavallinen pankki sanoo ei, mutta Bluestep sanoo kyllä!

Kestävä kehitys on tärkeässä roolissa yrityksen toimintaa ja siksi sitä luvataankin edistää pitkällä tähtäimellä. Yritys tavoittelee kestävää kehitystä päivittäisissä toimissaan.

Bluestepilta asuntolainaa

Oletko miettinyt lainaa asuntoa varten, mutta oma tai muut pankit ei sitä ole myöntäneet? Bluestep tulee apuun silloin kun perinteiset pankit eivät asuntolainaa myönnä.

Bluestepin asiantuntija käy taloudellisen tilanteesi kanssasi läpi ja selvittää mahdollisuuden lainan saantiin. Tämä helpottaa lainan saamista, koska perinteisillä pankeilla on tapana tehdä automaattisia tarkistuksia luottotietoihin perustuen ja siksi kieltävä päätös voi tulla jopa ilman syytä.

Bluestep laina sovitetaan aina asiakkaan tilanteeseen sopivaksi ja vaikka lainan hinta on hieman korkeampi kuin perinteisillä pankeilla, voi asuntolainan siirtää uuteen pankkiin oman tilanteen parannuttua.

Bluestep asuntolainaa on mahdollista saada jopa 40 vuoden takaisinmaksuajalla, joten kuukausittaiset lyhennykset pysyvät pienempinä. Hakemuksen lähetettyäsi laina-asiantuntija on sinuun yhteydessä ja tilanteen selvittämisen jälkeen lainapäätös tehdään yleensä 2-4 arkipäivän kuluttuessa toimitetuista materiaaleista.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Asuntovakuudellinen laina

Tarvitsetko lainaa johonkin hieman suurempaan hankintaan, mutta et ole saanut sitä ilman vakuuksia?

Bluestep myöntää lainaa käyttäen asuntoasi vakuutena. Asuntovakuudellista lainaa hakiessa on mahdollista saada lainaa, vaikka olisi maksuhäiriömerkintä rekisterissä. Miksi näin?

Maksuhäiriömerkintä voi tulla unohduksestakin ja kattavan selvittämisen jälkeen voidaan huomata, että pieni merkintä muutama vuosi sitten ei kuvasta sinun tämän hetkistä tilannettasi millään tavalla ja pystyt hoitamaan ilman luottotietoja lainasi lyhennystä.

Vakuudellisessa lainassa korkoprosentit ovat pienempiä, sillä jos et lainaa pysty maksamaan takaisin, niin vakuutena toimiva asunto takaa luottoriskiä Bluestepille. Lainaa voi saada asuntoa vastaan jopa 85% asunnon arvosta.

Yhdistelylaina

Sinun on mahdollista saada lainaa myös pienempien lainojen yhdistämiselle käyttäen asuntoasi vakuutena. Bluestep mahdollistaa yhden parempikorkoisen lainan, millä voit maksaa pienet yksittäiset lainat ja saada itsellesi joustavuutta sekä rahallista hyötyä lainalyhennyksille.

Yleensä haetaan lainaa ilman vakuuksia, sillä se on normaalisti helpoin tapa. Sinulla saattaa kuitenkin olla jonkun pienen hairahduksen vuoksi maksuhäiriömerkintä ja silloin Bluestep voi auttaa sinua.

Bluestep tarjoaa lainojen ja kulutusluottojen yhdistelyä hyvällä korkoprosentilla. Unohda siis pienet yksittäiset kulutusluotot ja ota yksi laina Bluestepilta, jonka lyhennyksiä on helppo hallinnoida.

Bluestepbank yhdistelylaina verkkosivut

Kenelle Bluestepin palvelut sopivat?

Bluestep pystyy auttamaan lainan hakijaa myös silloin, kun lainan saamiselle on este. Esimerkiksi luottotietojen puuttuminen. Bluestep pyrkii helpottamaan niiden arkea, joita tavalliset pankit eivät pysty auttamaan.

Vaikka Bluestep myöntää lainaa joissain tapauksissa ilman luottotietoja, ei se missään nimessä tarkoita ettei Bluestep toimisi vastuullisesti. Tarkoituksena on nimenomaan parantaa niiden ihmisten rahallista tilannetta, jotka eivät muualta saa lainaa. Onhan monet pienet kulutusluotot kalliimpia, kuin yksi laina paremmalla korolla.

Bluestep vastaanottaa mielellään kaikkia hakemuksia, mutta erikoisuutena se sopii parhaiten niille, joiden omat pankit ovat hylänneet lainahakemuksen. Ohjeistuksena on siis, että hae muualta ensin lainaa, ja jos sitä et saa, niin sen jälkeen ota yhteyttä Bluestepiin!

Miten haen lainaa?

Bluestep suosittelee ensiksi hankkimaan kielteisen luottopäätöksen, minkä jälkeen heidän on paljon helpompi auttaa sinua saamaan tarvitsemasi laina.

Voit mennä Bluestep Bank nettisivuille ja valita itsellesi sopivimman lainan. Täytettyäsi tiedot huolellisesti sinuun ollaan yhteydessä laina-asiantuntijan välityksellä, minkä jälkeen taloudellinen tilanteesi käydään huolellisesti läpi ja katsotaan minkälaista lainaa sinulle voidaan myöntää.

Ennen lainan hakemista kannattaa siis hakea muualta ensiksi lainaa ja sen jälkeen tulla Bluestepille. Mieti tarkkaan minkälaista lainaa olet hakemassa ja mihin tarkoitukseen sitä tulisi käyttää. Voit hakea joko asuntolainaa suoraan tai asuntovakuudellista lainaa muihin tarkoituksiin.

Yleisiä kysymyksiä Bluestep Bankista:

Paljonko voin saada lainaa?

Bluestep Bankilta on mahdollista saada vähintään 30 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Bluestep Lainasopimuksen ehdot

Bluestepilla keskitytään tarkemmin henkilökohtaiseen kartoitukseen ja lainoissa on yleensä oma asunto vakuutena. Silloin pankki pystyy tarjoamaan huolettomasti parempaa korkoa ja vähentämään luottoriskiä lainan myöntämisessä.

Lainan ehdot tulee selkeästi esille ennen lainasopimuksen allekirjoittamista ja mitään ei piilotella. Jokainen laina tehdään aina yksilöllisesti ja keskustellaan asiantuntijan kanssa, joka mahdollistaa väylän kysyä kaikki kysymykset henkilökohtaisesti.

Bluestep eroaa hieman muista pankeista, ja perinteiset totutut palvelut voivat vaihdella siitä mihin olet aiemmin tottunut.

Laina-aika ja määrä

Asuntovakuudellisessa lainassa lainaa voi saada 30 000 – 1 000 000 euroa, korkeintaan 85% asunnon arvosta. Samalla prosentilla voi saada asuntolainaa, silloin käytät ostettavaa asuntoa lainan takaamiselle.

Lainan takaisinmaksuaika on 1-40 vuotta ja se riippuu täysin hankitun lainan suuruudesta sekä omista maksukyvyistä.

Bluestep Lainan korko

Lainan korko on tyypillisesti 3-7% ja se määritellään aina henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle. Mitä suurempi luottoriski lainan myöntäjälle tulee, sitä suurempi korko on myös asiakkaalle.

Bluestep kertoo myös että lainan voi mahdollisuuksien mukaan siirtää toiselle pankille, kun oma taloudellinen tilanne paranee tai esimerkiksi luottohäiriömerkintä poistuu rekisteristä.

Vakuudet

Bluestep Bank hyväksyy vakuudeksi asunto-osakkeita ja kiinteistöjä. Hakijan lisäksi pankki hyväksyy myös vanhempien kiinteistö tai asunto-osakkeet lainan lisävakuudeksi.

Muuta irtainomaisuutta tai sijoituksia ei hyväksytä vakuudeksi. Bluestep tekee itse arvion kiinteistön arvosta ja sen perusteella myöntää lainaa maksimissaan 85% asunnon arvosta.

Bluestep lainan kilpailuttaminen

Bluestepin lainaa, varsinkin asuntolainaa voi kilpailuttaa ottamalla yhteyttä muihin pankkeihin ja selvittämällä minkälaista asuntolainaa sieltä voidaan tarjota. Korkoprosentti on huomattavasti suurempi kuin muilla asuntolainaa tarjoavilla, jos esimerkiksi pankeilla asuntolainan korko on alle 1%, niin Bluestepilla korko on 3-7%.

Muita lainoja voit kilpailuttaa kätevästi Nordic Bankin kautta. Yhdistelylainaa tai tavallista lainaa muita suurempia hankintoja varten voit hakea kauttamme yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme kymmeniä eri lainatarjoajia ja pankkeja yhdellä hakemuksella.

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa miettiä minkälaista lainaa olet hakemassa. Saat lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa korkojärjestyksessä ja voit rauhassa miettiä miten voit saada lainaa myös ilman Bluestepia.

Kilpailuta Bluestep Bank

Bluestep korko

Tällä hetkellä Bluestep käyttää lainojensa myöntämiseen mm. omaa Bluestep-Prime korkoaan, mikä on 1,15%.

Bluestep-Prime korko määräytyy kolmen kuukauden Euribor-koron kolmen kuukauden keskiarvosta ja päivittyy sitä mukaan jos se muuttuu. Lisäksi lainakustannusten päälle tulee henkilökohtaisten tietojen perusteella tehdyn riskiarvion mukainen lisäkorko. Todellinen vuosikorko näkyy siis lainatarjouksessasi ja pääset tutustumaan tietoihin tarkemmin vasta sopimusehdoissa.

Tarkista arvio Bluestepin sivuilta

Bluestepin kaikki lainat ovat niin yksilöllisiä, että on hankalaa sanoa etukäteen minkälaista summaa voisit saada ja millä kustannuksilla. Sen laskemiseen auttaa Bluestepin oma lainalaskuri.

Voit syöttää laskuriin arvion asuntosi arvosta, lainamäärästä, laina-ajasta sekä esimerkkikoron. Sen jälkeen saat arvion mikä on asuntosi rahoitusaste ja minkälaista kuukausierää olet maksamassa laina-ajaltasi.

Bluestepin kokemuksia asiakkailta

Monille asiakkaille Bluestep on se viimeinen vaihtoehto, joten silloin positiivisia kokemuksia syntyy siitä, että saa asuntolainan silloin, kun muut pankit eivät sitä myönnä, esimerkiksi jos tiedoissa on maksuhäiriömerkintä.

Henkilöille, jotka ovat kilpailuttaneet asuntolainaa pankkien kanssa sanovat tietysti, että korkoprosentit ovat riistämistä, koska tavalliset pankit myöntävät huomattavasti pienemmällä korolla asuntolainan.

Bluestepin asiakaskokemuksia voi lukea täältä. Yritys on kerännyt sivuilleen lukuisan määrän positiivisia asiakaskokemuksia, mikä kertoo ettei yrityksen toiminnassa ainekaan mitään hälyyttävää ole. Lainan hakeminen on kuitenkin aina asiakkaan vastuulla ja jos ei osaa hoitaa takaisinmaksua oikealla tavalla, törmää silloin useammin ongelmiin.

Bluestepin verkkopalvelut

Bluestep toimii hieman erilaisella tavalla muihin pankkeihin verrattuna ja siksi siellä ei ole lainkaan verkossa toimivia asiakassivuja. Laskut tulevat aina paperisena postissa eikä tällä hetkellä muuta keinoa ole lainan takaisinmaksuun.

Bluestepin nettisivustolta löytyy kattavat tietopaketit lainoista ja mitä kaikkea niiden saanti pitää sisällään, usein kysytyt kysymykset sekä hinnastot erilaisille toimenpiteille.

Asiakaskokemuksia löytyy pilvin pimein sekä artikkeleita, joista voi käydä lukemassa lisätietoa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelussa ei voi hyödyntää lainkaan chattia tai oman tilin kautta tehtävää viestintää asiakaspalvelijoilla.

Puhelimitse asiakaspalvelun tavoittaa arkisin ma-pe klo 9-17 numerosta 09 3158 7600.

Kirjepostia voi lähettää Bluestepille myös osoitteeseen Hermannin Rantatie 8, 00580 Helsinki.

Sähköpostitse asiakaspalvelun tavoittaa osoitteesta [email protected] Lainahakemusta ei voi tehdä sähköpostitse, mutta sen voi tehdä lomakkeen kautta sivuilta tai puhelimitse käydyn keskustelun kautta.

Nordic Bankin lainavertailu on fiksuin valinta

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Jos artikkelin lukemisen jälkeen olet sitä mieltä, että haluat kilpailuttaa Bluestepin tarjoaman lainan muualla, niin kannattaa lainat kilpailuttaa Nordic Bankin kautta.

Meiltä ei asuntolainan tarjousta saa, mutta kilpailutamme kymmeniä eri lainatarjoajia puolestasi yhdellä hakemuksella ja saat esimerkiksi yksittäisiin kertalainoihin tai yhdistelylainaan paremman tarjouksen.

Vakuudellista lainaa ei voi meiltä hakea, mutta silloin ollaan jo yleensä riskimmässä tilanteessa, jos vakuudellista lainaa ollaan ylipäätään hankkimassa.

Täytä lainahakemus

Bluestepilta haet lainaa silloin, kun omasta pankista on tullut kielteinen lainapäätös. Täytä hakemus huolellisesti sivuilla läpi ja tietojen avulla voi asiantuntija olla sinuun yhteydessä oikean ratkaisun löytämiseksi.

Bluestep ei määrittele kuka voi hakea lainaa, mutta lähtökohtaisesti Bluestep myöntää asuntovakuudellista lainaa henkilöille, jotka eivät saa sitä tavallisesta pankista. Heillä suositellaan haettavan ensiksi omasta pankista lainaa, ja sen jälkeen Bluestepilta asiantuntija tarjoaa omaa verrokkiaan.

Bluestepin asuntolainaa voi kilpailuttaa muiden pankkien kautta itsenäisesti. Vakuudellista lainaa ei Nordic Bank tarjoa, mutta meidän kautta voit kilpailuttaa yhdistelmälainaa kätevästi.

Lainan voi maksaa kokonaisuudessaan pois ennen viimeistä eräpäivää, näin sanoo lainsäädäntö. Olethan yhteydessä Bluestep asiakaspalveluun, mikäli haluat maksaa lainan aikaisemmin pois.

Bluestep tarjoaa lainaa 30 000 - 1 000 000 euroa riippuen asuntosi vakuudeksi luokitellusta arvosta sekä taloudellisesta tilanteestasi. Laina-aika voi olla jopa 40 vuotta.

Lainan korko Bluestepilta määrittyy hakijan tietojen sekä vakuudeksi annetun asunnon perusteella. Korkoprosentti on 3-7% luokkaa.

Laina-aikaa on mahdollista saada jopa 40 vuotta. Kannattaa miettiä jos 40 vuotta kestävää asuntolainaa ottaa suuremmalla korolla, että minkälaiset tulevat lopulliset kustannukset oikeasti olemaan.

Lainoja käsitellään aina yksilöllisesti ja hakemuksen tekemisen jälkeen asiantuntija on sinuun yhteydessä. Puhelimessa käydyn keskustelun perusteella sovitaan minkälaista lainaa voi Bluestep mahdollistaa.

Arvostele palvelu: Bluestep Bank

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4 / 5. Arvostelujen määrä: 5

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.