Bondora

Bondora tarjoaa mahdollisuuden tehdä unelmista totta lainan avulla!

Bondoralta saat lainaa jopa 10 000 euroon saakka. Mikäli kuitenkin tarvitset enemmän, Nordic Bankilla teet lainahakemuksen jopa 70 000 euron lainalle. Kilpailuta Bondoran lainan lisäksi myös muut pankit yhdellä hakemuksella.

Lue lisää Bondoran tuotteista alta!

Bondora

Mikä on Bondora?

Bondora on virolainen rahoitustoimija, jonka toimintaa Suomessa ylläpitää Bondora AS Suomen sivuliike.

Yrityksen toiminta on perustettu vuonna 2009, ja sillä on jo yli miljoona asiakasta sekä lainoja on myönnetty jo yli 640 miljoonaa euroa.

Bondora yhdistää yksityiset sijoittajat ja lainan hakijat keskenään. Prosessi on automaattinen ja saat aina vähintään kolme eri lainatarjousta Bondoralta. Yhtiö ylpeilee olevansa mitä tahansa pankkia nopeampi lainojen myöntämisessä.

Bondoran palvelut pankkeja nopeammin

Bondora lupaa tarjoavansa lainat nopeammin kuin mikään muu vastaava toimija!

Osalta asiakkaista onkin kuultua että varat ovat tulleet muutamissa minuuteissa tilille.

Suojattu ja täysin automatisoitu lainanhakuprosessi mahdollistaa nopeasti varat tilillesi hyväksytystä lainapäätöksestä.

Bondora toimii vertaislainavälittäjänä yhdistäen lainaa hakevat ja säästöilleen tuottoa etsivät yksityishenkilöt. Lainoja on siksi perinteisiä pankkeja helpompi saada myönnettyä niitä tarvitseville.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Kenelle Bondoran palvelut sopivat?

Bondora on sopiva sellaiselle hakijalle:

  • joka on vähintään 18 vuotias,
  • saa lainan maksettua viimeistään 75 vuotiaana pois,
  • asuu vakituisesti Suomessa ja omaa vakituiset tulot lainan hoitamiseksi.

Bondora on vastuullinen lainanmyöntäjä, eikä hakijalla saa olla luottotietomerkintöjä tai uhkapeliriippuvuutta. Automaation avulla uhkapeliriippuvuuden voi tarkistaa nopeasti.

Bondoran kautta lainaa hakeneet ovat olleet tyytyväisiä palvelun nopeuteen. Lainaa saa parhaimmassa tapauksessa muutamissa minuuteissa ja pääsee nopeasti ratkaisemaan taloudelliset epävarmuudet.

Bondora kotisivut

Minkälaisia palveluja Bondora tarjoaa?

Bondora tarjoaa nopeaa ja automaattista ratkaisua lainan hakemiseen. Vakuudeton laina on saman päivän aikana helposti tililläsi.

Maksullisten lisäpalveluiden avulla saat lisää joustoa Bondoran kautta haetulle lainalle ja sen takaisinmaksulle.

Lainaa voit hakea monenlaiseen eri tarkoitukseen aina remonttilainasta muiden lainojen yhdistämiseen.

Bondora laina

Bondoran kautta voit hakea lainaa 100 – 10 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Saat lainarahat saman päivän aikana tilillesi, parhaimmassa tapauksessa jo muutamissa minuuteissa.

Lainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä ja vertaislainapalveluna lainatarjoukset voivat olla erilaisiakin. Saat aina vähintään kolme eri lainatarjousta hakemuksellesi Bondoran kautta.

B Secure

Bondoran tarjoama lisäpalvelu auttaa valmistautumaan pahemman päivän varalle. Voit valita maksupäiväsi, vaihtaa laina-aikaasi tai pitää taukoa maksuissa maksuvapaiden myötä. Kaikki tämä vain 14,99e kuukaudessa huolimatta siitä montako lainaa on.

Saat lisää joustavuutta maksamiseen, kun voit pitää taukoa lainan maksamisesta muuttaa lainasi takaisinmaksun pituutta sekä muuttaa eräpäiviä maksamiselle.

B Secure+

B Secure+ on Bondoran kautta hankittu premium-asiakastaso. Saat kaikki B Securen edut ja lisää!

Automaattiset ennenaikaiset takaisinmaksut, nopeamman asiakaspalvelun, kätevät automaattiset ilmoitukset, tarjoukset yhteistyökumppaneilta sekä pidemmän maksuvapautuksen. Voit saada jopa 5 vuodeksi pääoman maksuvapaata aikaa hintaan 24,99e kuukaudessa.

Miten haen lainaa?

Bondoran sivuilla pääset täyttämään yksinkertaisen hakemuksen sekä tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla. Saat sen jälkeen vähintään 3 eri tarjousta Bondoran lainalle.

Bondora mahdollistaa halvemman koron, jos asiakas lataa Instantorin kautta tiliotteensa. Kannattaa nähdä pieni vaiva näyttääkseen säännölliset tulot, sillä sillä voi olla suuri vaikutus lopulliseen takaisinmaksettavaan summaan.

Jos haluat vertailla Bondoran lisäksi muita lainoja samaan aikaan yhdellä hakemuksella, kannattaa silloin täyttää Nordic Bankin lainahakemus.

Yleisiä kysymyksiä Bondorasta:

Paljonko voin saada lainaa?

Bondoralta on mahdollista saada lainaa 100 € – 10 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Lainasopimuksen ehdot

Bondora on vertaislainapalvelu, ja eroaa hieman lainan kulujen esittämisessä muista pankeista. Saat hakemuksen tehdessä eri tarjouksia, mutta kaikkia kuluja et näe suoraan tarjouksesta, vaa ne pitää katsoa Bondoran sivujen kautta.

Ehdot löytyvät selkeästi Bondoran sivuilta, mutta muista pankeista hieman poiketen. Tavalliset palvelut mitä voi saada ilmaiseksi tai pienellä kululla muilta pankeilta, sisältyvät premium-asiakkaiden palveluihin Bondoralla.

Kannattaa Bondoralta lainaa hakiessaan miettiä voiko tulevaisuudessa olla tarvetta maksuvapaalle tai eräpäivän siirrolle, ja sen perusteella katsoa tarkkaan minkälaisen asiakkuuden ottaa.

Laina-aika ja määrä

Bondoran kautta voi hakea lainaa 100 – 10 000 euroa. Laina-aika vaihtelee 3 – 60 kuukauden välillä.

Lainan todellinen vuosikorko on 17,15 – 30,9%. Korkeinta vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 euron suuruisiin lainasummiin.

Takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin kiinteissä kuukausierissä sopimuksesi mukaan. Varat vähennetään Bondora tililtäsi maksupäivänä, ja sinun tulee itse huolehtia että pidät Bondora tililläsi riittävästi rahaa kuukausierän maksamiseen.

Kannattaa pitää siis huoli, että siirrät tarpeeksi ajoissa varaa Bondora-tilillesi lainan takaisinmaksua varten. Kun eräpäivä tulee, vähennetään tililtä automaattisesti varat ja ne kohdistetaan oikealla laskulle.

Voit tehdä verkkopankissasi toistuvan maksun, jolloin rahat siirtyvät ilman murehtimista Bondoran tilille odottamaan maksupäivää.

Peruuttaminen

Lainasopimuksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa sen solmimisesta ilman minkäänlaista selitystä. Peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti Bondoralle sähköpostilla tai suoraan Bondoran sivujen kautta. Saatu lainasumma sekä mahdolliset kulut tulee maksaa viipymättä takaisin Bondoralle.

Maksuvapaa

Maksuvapaata lainalle on mahdollista hake Bondoralta, mikäli oman asiakkuuden taso riittää siihen. Ilman lisämaksullista asiakkuutta ei maksuvapaata voi hakea.

Premium-asiakkaana voit saada lainallesi todella pitkän maksuvapaan ajanjakson, minkä aikana maksat vain mahdolliset tilinhoitomaksut sekä lainan korosta aiheutuvat kulut.

Laina-ajan pidentäminen tai lyhentäminen

Bondoran Premium-asiakkaana sinulla on mahdollisuus pidentää tai lyhentää laina-aikaasi tarvittaessa. Voit sopia uusista lyhennyseristä asiakaspalvelun kautta ja saada sitä kautta joustavuutta lainan takaisinmaksuun.

Lainan voi aina maksaa kokonaisuudessaan yhdellä kertaa pois ilman ylimääräisiä kuluja. Kannattaa selvittää Bondoran asiakaspalvelun kautta miten tämä on mahdollista, niin vältyt lisäkustannuksista.

Bondora lainan kilpailuttaminen

Bondoralta saat aina muutamia erilaisia lainatarjouksia hakemuksen tehtyäsi. Niiden kilpailuttaminen on hieman hankalempaa muihin pankkeihin verrattuna, koska et näe suoraan tarjouksista kaikkia lainaan liittyviä kustannuksia.

Paras tapa kilpailuttaa Bondora laina on tehdä hakemus kauttamme Nordic Bankissa. Saat selkeät tarjoukset kymmeniltä lainan tarjoajilta ja voit korkojen suuruden perusteella tehdä oman kilpailuttamisesi käden käänteessä.

Lainojen hakeminen tai kilpailuttamien Nordic Bankissa ei sido mihinkään ja on täysin veloituksetonta. Voit rauhassa hakea lainaa ja tarkastella sinulle räätälöityjä tarjouksia ja tehdä vasta lopullisen päätöksen myöhemmin otatko lainaa vai et.

Bondoralta saadut lainatarjoukset ovat voimassa vain 24 tuntia, mikä voi olla pakottavan tuntuista, jos lainan ottamista haluaa rauhassa pohtia.

Kilpailuta Bondoran laina

Bondoran todellinen vuosikorko

Bondora toimittaa sinulle lainan hakemuksen tekemisen jälkeen muutamia erilaisia tarjouksia lainoihin liittyen. Näet kuitenkin tarjouksista vain summia, etkä välttämättä suoraan löydä kulurakennetta yhtä helposti kuin muiden pankkien kautta.

Bondoran sivuilta löytyy kuitenkin tietoa minkälaisilla kuluilla mahdollisesti laina voi olla tarjolla. Korkeinta mahdollista vuosikorkoa sovelletaan maksimissaan 2 000 euron suuruisiin lainoihin. Todellinen vuosikorko on 17,15 – 30,9%.

Tarkista arvio Bondoran sivuilta

Bondora mahdollistaa sinulle laskurin avulla arvion, minkä suuruista kuukausierää voisit joutua maksamaan lainaa hakiessasi. Lainan korot ja kulut määräytyvät tarkemmin sivustolta löytyvän materiaalin mukaisesti, mutta hakiessasi lainaa voit syöttää laskuriin valitun summan sekä takaisinmaksuajan ja näet arvion kuukausieristä.

Bondora kokemuksia asiakkailta

Nopea ja digitaalinen prosessi tuo monia erilaisia mielipiteitä asiakkaiden suusta. Jotkut ovat sitä mieltä että sivusto on sekava ja joillain on ollut pelkkää hyvää sanottavaa palvelusta.

Jos on ennestään hakenut lainaa muilta pankeilta, voi Bondoran hinnoittelu yllättää hakijan. Tarvitse premium-asiakkuuden monenlaisiin ominaisuuksiin mitä muilta pankeilta saisi yksinkertaisemmin, kuten eräpäivän siirtoon tai lyhennysvapaan hyödyntämiseen.

Lisäksi huomiota on herättänyt Bondoralta puuttuva asiakaspalvelupuhelin. Kaikki yhteydenpito tapahtuu viestien välityksellä Bondoran sivujen tai sähköpostin välityksellä, joka on joillain asiakkailla vienyt tolkuttomasti aikaa asioiden selvittämiseen. On myös asiakkaita ketkä ovat olleet todella tyytyväisiä sähköisesti käytyyn keskusteluun, mikä taas kertoo siitä, että asiakkaitakin on monenlaiseen eri lähtöön.

Hae lainaa Nordic Bankilta ja toteuta unelmasi fiksusti!

Bondoran verkkopalvelut

Bondora toimii vain verkossa, mikä saattaa hämmentää joitain asiakkaita. Pääset kuitenkin omalla asiakastililläsi hoitamaan kaikki tarvittavat asiat lainaasi liittyen netissä.

Todella kattavat tietopankit usein kysytyistä kysymyksistä auttavat Bondoran asiakkaita selvittämään asioita itse, ilman että tarvitsee olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Puhelimen välityksellä toimivaa asiakaspalvelua ei ole laisinkaan, mutta voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse tai viestiportaalin välityksellä Bondoran sivuilta.

Omat sivut

Kaikki asiat tapahtuvat Bondoran omien asiakassivujen kautta. Pääset asiakassivuilta tarkastamaan oman Bondora tilisi saldon, minne siirrät rahaa odottamaan seuraavaa maksua.

Voit myös omilta sivuiltasi tehdä tarvittavia muutoksia tilisi tietoihin, hakea maksuvapaata tai muuttaa lainasi lyhennystahtia.

Ala sijoittajaksi

Bondora tarjoaa myös mahdollisuuden alkaa itse sijoittajaksi ja voit valita erilaisia tapoja minkälaista riskiä otat sijoituksillesi.

Vertaislainapalvelu mahdollistaa kätevän tavan yhdistää lainan hakijat ja niiden tarjoajat keskenään.

Asiakaspalvelu

Bondoran asiakaspalvelu eroaa hieman muista pankeista siten, että sillä ei ole suoraa asiakaspalvelunumeroa. Kaikki yhteydenpito tapahtuu lomakkeen kautta suoraan Bondoran sivuilta. Bondora perustelee sähköisiä palveluja sillä, että voi siten tarjota edullisempia ja parempia luottoja asiakkailleen.

Muut tiedot netissä

Bondoran nettisivuilla on paljon tietoa palvelusta, mutta se voi osittain tuntua hieman sekavalta, jos ei osaa etsiä tietoa oikeasta paikasta.

Melkein kaikkiin kysymyksiin löytyy kuitenkin vastaukset netissä usein kysytyt kysymykset -osiosta, joten ihan tyhjän päälle ei kuitenkaan Bondora asiakastaan jätä.

Kilpailuta Bondora Nordic Bankissa

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Bondora AS Suomen sivuliike voi tuntua hieman pelottavalta ja monimutkaiselta kulurakenteen osalta. Siksi suosittelemme hakemaan Nordic Bankin kautta yhdellä hakemuksella lainat!

Myös Bondorasta haettu laina on mahdollinen kilpailuttaa kauttamme. Saat muutamassa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset ja voit valita itse minkälainen korko tai kulurakenne sinulle sopii.

Bondorasta saa lainoja 500- 10 000 euroon asti minimissään 3 kuukautta olevalla maksuajalla, mutta meidän kauttamme saat lainatarjouksen kuin lainatarjouksen yhdellä kertaa, sillä kilpailutamme puolestasi jopa kymmeniä eri lainatarjoajia.

Kilpailuta todellinen vuosikorko

Usein kysytyt kysymykset Bondoran lainoista:

Voidaksesi hakea lainaa, tulee sinun olla 18 vuotta, sekä lainan takaisinmaksun päättyessä alle 75 vuotta. Vakituinen asuinmaa tulee olla Suomi, säännölliset tulot, ei uhkapeliriippuvutta tai maksuhäiriöitä.

Bondoran laina-aika on 3-60 kuukautta. Suomen lain mukaan voit kuitenkin maksaa lainasi aina etuajassa takaisin, kuinka haluat.

Laina haetaan täysin digitaalisesti. Aloita tunnistautumalla sekä lisäämällä Instantor -palvelun avulla tiliotteesi. Lähetä sen jälkeen lainahakemus ja valitse sen jälkeen sopiva lainatarjous. Allekirjoita lainasopimus 24 tunnin kuluessa ja varat siirretään pankkitilillesi.

Bondoralta saat muutamia erilaisia tarjouksia hakemuksen tehtyäsi, mutta parhaiten kilpailutat lainat hakemalla suoraan Nordic Bankin kautta tarjoukset kymmenistä eri lainatarjoajista.

Bondoralta saatu lainatarjous voi olla erilainen riippuen hakijan tyypistä. Tarjouksia tulee heti, mutta niitä voi saada kuitenkin 100 - 10 000 euron väliltä.

Lainatarjoukset ovat yksilöllisiä ja saat hinnat selville tehtyäsi hakemuksen. Asiakkaiden kokemusten mukaan lainan korko on hankalasti selvitettävissä, mutta pääset lainaa hakemalla selvittämään arvion mahdollisista koroista ja kuluista.

Lainan voi maksaa aikaisemmin kokonaisuudessaan pois ilman lisäkustannuksia. Kysy aina asiakaspalvelusta todenmukainen summa, kun maksat lainasummaa pois. Näin vältyt liikamaksuilta.

Lainat käsitellään nopealla aikataululla, ja voit saada jo muutamissa minuuteissa rahat tilillesi tarjouksen allekirjoittamisesta.

Arvostele palvelu: Bondora

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.3 / 5. Arvostelujen määrä: 3

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.