Lea Bank eli BRAbank

Lea Bank (ent. Brabank tai Easybank) on uusi pankki suomalaisille, joka tarjoaa yhdistelylainaa sekä kulutusluottoa jopa 50 000 euroa.

Uutuudestaan huolimatta Lea bank on toiminut ulkomailla jo muutaman vuoden ajan.

Lue lisää Lea Bankin eri tuotteista ja lainoista.

Brabank

Mikä Lea bank on?

Täysin digitaalinen pankki Lea Bank tarjoaa innovatiiviset ja kuluttajaystävälliset ratkaisut kulutuslainaan ja yhdistelylainaan. BraBank ja Easybank yhdistyivät vuonna 2022 norjalaiseen Lea Bank ASA yhtiöön. Suomen lisäksi Lea Bank toimii Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa, Itävallassa ja Ranskassa.

Leabank panostaa vastuullisuuteen ja innovatiivisuuteen kehityksessään. Lea Bankilla on jo yli 70 000 asiakasta ja se on listattuna Euronext Growth Oslo pörssissä.

Lea Bank palvelut

Lea Bank tarjoaa täysin digitaaliset lainan hallinnoinnin työkalut omilla asiakassivuilla sekä lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

Lea Bank mahdollistaa vakuudetonta kulutuslainaa sekä mahdollisuutta yhdistellä pienemmät lainat yhdeksi halvempikorkoiseksi kokonaisuudeksi.

Yhdistelylaina on jopa hieman halvempi kuin kulutusluotto, ja säästät myös yksittäisten pienempien lainojen kulut puhumattakaan ajasta ja mielenrauhasta…

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen laina tästä!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Lea Bankista:

Paljonko voin saada lainaa?

Lea Bankista on mahdollista saada lainaa 1 000 € – 50 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Leabank kotisivut

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa Lea Bankilta, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailu-palvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa Leabankin lisäksi jopa noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Leabankin lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea kauttamme esimerkiksi paremman koron kalliskorkoisille lainoillesi tai mihin tahansa muuhun kulutustarpeeseen. Lainahakemuksen tekeminen hoituu parissa minuutissa ei sido sinua mihinkään.

Kilpailuta lainat fiksusti

Kenelle Lea Bank palvelut sopivat?

Lea Bankilla (ent. Brabank) on pitkä kokemus rahoitusmaailmasta sekä lainatuotteiden kanssa toimimisesta luotettavana toimijana.

Palvelut helpottavat arjen rahoitusratkaisuja yhdistelemällä vanhat lainat tai ottamalla uutta hankintaa varten kulutusluotto. Hae lainaa yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa varmemman lainan saamiseksi. Täysin digitaalinen pankki tarjoaa helpon väylän netissä lainan hankintaan ja hakemuksen täyttämiseen.

Voit saada Lea Bankilta lainaa, kun olet vähintään 23 vuoden ikäinen, asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, tulosi ovat vähintään yli 1 200 euroa kuukaudessa, sinulla on tarpeeksi tuloja kuukausierien lyhentämiseen eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa.

BRAbank kokemuksia

Minkälaisia palveluja Lea Bank tarjoaa?

Oletko hakenut lainaa Brabankilta tai Easybankilta? Saat Lea Bankista täysin samat palvelut, kuin Brabank ja Easybank tarjosivat aiemmin, koska ne ovat nykyään Lea Bank. Lea Bank tarjoaa digitaaliset palvelut arjen rahoitusratkaisuihin yhdistelylainan tai kulutusluoton muodossa.

Voit tarkastella omilta asiakassivuiltasi lainaasi liittyvät tiedot sekä tarkastella maksusuunnitelmaasi. Lainaan liittyvissä muutoksissa olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

Voit hakea vakuudetonta lainaa 1000-50 000 euroa ilman takaajia tai käsirahaa. Hae yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa jopa 15 vuotta pitkällä takaisinmaksuajalla olevaa lainaa. Suuremmalla summalla voit hakea pidemmän takaisinmaksuajan.

Kulutusluotto

Hae sitoumuksettomasti lainaa ja saat alustavan lainapäätöksen jo samantien. Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä ja löydät kaikki tiedot lainaasi liittyen omista asiakassivuistasi verkosta.

Lea Bankista voi saada lainaa 1 00050 000 euroa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla – ilman vakuuksia tai takaajia. Hae lainaa auttamaan arjen haasteissa ja tuomaan mielenrauhaa.

Yhdistelylaina

Onko sinulla tilanne, missä olet ottanut itsellesi monta pientä lainaa missä jokaisella lainalla on omia kulujaan joka kuukausi? Ei hätää voit nyt kilpailuttaa Lea Bankista itsellesi yhden lainan, millä maksat pois kaikki pienet kulutuslainat tai osamaksut.

Kilpailuttamalla yhden yhdistelylainan säästät aikaa laskujen maksamisesta ja rahaa yhdestä parempikorkoisesta sekä pienempikuluisesta lainasta. Ei enää päänvaivaa monen laskun maksamisesta.

Lainasopimuksen ehdot

Lea Bank myöntää lainan nopeasti, saat alustavan lainapäätöksen jo samantien ja lainasopimusehdot luettavaksi. Huomioithan, että lainasi kuluihin vaikuttaa kokonaisvaltainen arviointi taloudellisesta tilanteestasi.

Lainaehtoja miettiessä kannattaa harkita tarkkaan miten pitkään haluaa olla sitoutuneena lainaan ja mitä kuluja siihen sisältyy.

Lainehdot pitävät sisällään mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen, kahden viikon perumisajan ja muita lainan hallinnassa hyödyttäviä toimenpiteitä.

Laina-aika ja määrä

Lea Bank myöntää lainaa 1 000-50 000 euron väliltä ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa parantaaksesi lainan saannin mahdollisuuksia.

Laina-aika on 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla riippuen lainan suuruudesta sekä valitsemastasi kuukausilyhennyksestä.

Maksuvapaat kuukaudet

Lea Bank ei voi myöntää täysin maksuvapaata kuukautta, mikäli olet joutunut tilanteeseen missä olet joutunut maksukyvyttömäksi, voit lähettää pyynnön maksuvapaista kuukausista [email protected]

Lyhennysvapaata voi saada enintään kolmeksi kuukaudesksi, eikä sitä voi myöntää jo erääntyneelle lainaerälle. Laskut pitää olla maksettu ajallaan ja asiakkaana on pitänyt olla yli kolme kuukautta.

Lomautuksesta johtuvasta maksukyvyttömyydestä Leabank tarvitsee lomautustodistuksen ja voit hakea lyhennysvapaata omien asiakassivujen kautta. Lyhennysvapaasta ei tule lisäkuluja, mutta lyhennysvapaan ajalta tullut korko saattaa nostaa vähän kuukausimaksua.

Toteuta unelmasi, fiksusti!

Lisälaina

Jos joudut tilanteeseen, missä tarvitse lisälainaa, voit hakea lainan korotusta aikaisintaan kolmen kuukauden päästä lainan ottamisesta. Sinulla voi olla vain yksi laina kerrallaan ja lainaa hakiessasi voit merkitä että vanha Leabank laina maksetaan uudella lainalla pois.

Huomioithan että uudella lainalla voi olla esimerkiksi parempi korko, mikäli taloustilanteesi on parantunut merkittävästi aiemmasta lainahakemuksestasi. Uuden lainapäätöksen saantiin vaikuttaa muiden vaatimusten lisäksi myös se, miten olemassaolevaa lainaa on maksettu takaisin.

Laskutus

Saat laskun kuukausittain sähköpostitse. Mikäli et klikkaa sähköpostissasi olevaa linkkiä 72 tunnin kuluessa, lähetetään laskusta paperiversio tai lasku Omaposti-palvelun kautta.

Voit tarvittaessa vastaanottaa laskut myös e-laskuina ja sopimuksen voi tehdä oman pankkisi sivuilta ja tarvittaessa kysyä ohjeet pankkisi asiakaspalvelusta.

Löydät avointen laskujen sekä muita lainaasi liittyviä tietoja kirjautumalla Omille sivuille Leabankin kautta.

Pidennä laina-aikaa

Jos rahatilanteesi on yllättäen muuttunut radikaalisti, voit pyytää maksuvapaita kuukausia enintään kolme yhdellä kertaa asiakaspalvelun kautta.

Uuden maksusuunnitelman tekemiseksi tai laina-ajan pidentämiseksi voit olla myös yhteydessä suoraan 09 4245 5000 tai [email protected]

Eräpäivää voi muuttaa asiakaspalvelusta, huomioithan että jo muodostuneen laskun eräpäivää ei voi enään muuttaa.

Lea Bankilta haetun lainan todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko määräytyy hakijan antamien tietojen perusteella yksilöllisesti. Lainan voi kilpailuttaa muilta pankeilta ja katsoa mikäli Leabank tarjosi parhaimman lainan.

Leabank lainan korko on 7,54-19,54%, avausmaksu 45-90 euroa sekä kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Huomioithan että kaikki nämä kulut laskettuna yhteen saa tiedon, mikä todellinen vuosikorko on. Voit omalta lainatarjoukseltasi tarkistaa onko todellinen vuosikorkoprosentti kilpailukykyinen muiden kauttamme saamiesi lainatarjousten kanssa.

Löydät Lea Bankin sivuilta esimerkin lainasta, joka menee tällä tavalla:

  • Laina-aika 5 vuotta
  • Lainasumma 10 000 euroa
  • Todellinen vuosikorko 14,98%, sisältäen avausmaksu sekä tilinhoitopalkkio.
  • Takaisinmaksettava summa yhteensä 13972,66 euroa.

Korkein mahdollinen vuosikorko Leabankiltä on 45,858% ja kannattaakin tarkistaa omasta lainatarjouksestasi mitä sinulle on tarjottu.

Katso korkotasosi

Lea Bank kokemuksia

Moni Brabank asiakas on siirtynyt Lea Bankin asiakkaaksi Brabankin lainojen siirryttyä Lea Bankin omistukseen. Brabank on tarjonnut vuosia hyviä kokemuksia asiakkailleen ja jatkaa sitä uudella nimellä ja brändillä, Lea Bank.

Kuten Brabankillakin, Lea Bankilla lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja kätevästi modernin nettisivun ansiosta. Saat alustavan lainapäätöksen samantien ja lainan nopeasti tilille jos kaikki on kunnossa. Nopea toiminta parantaa asiakkaiden kokemuksia Lea Bankista.

Muutamia huomioita on löytynyt, että harvat asiakkaat saavat lainan halvimmalla korolla, liite pitää toimittaa palkkakuitista, sekä joskus lainan saaminen voi kestää odotettua pidempään. Mikäli lainaa tarvitsee samantien tilille eikä voi odottaa muutamaa päivää, kannattaa silloin harkita mihin tarkoitukseen lainan on hankkimassa.

Moni asiakas on sanonut että on saanut lainat pienellä korolla ja paljon helpommalla prosessilla kuin muissa pikavippipalveluissa. Kuten kaikissa muissakin rahoituslaitoksissa, on nähtävästi kommentteja molemmilta puolilta vaakaa.

Leabankin verkkopalvelut

Leabank tarjoaa modernit verkkosivut, minkä kautta on mahdollista hakea täysin digitaalisesti lainaa sekä kirjautua omille sivuille hoitamaan omia lainan liittyviä asioita näppärästi verkossa.

Verkkosivuilta löydät kaikki hinnastot sekä tiedot lainoihin liittyvistä asioista, asiakaspalvelun yhteystiedot, omat sivut sekä yleiset kysytyt kysymykset ja vastaukset.

Lea Bankin omat sivut

Hakiessasi lainaa LeaBankilta saat pääsyn omille sivuille, missä voit hallinnoida sähköisesti lainaasi liittyviä asioita. Monille kirjepostin korvannut sähköinen palvelu on toiminut helpompana väylänä laina asiakkaille.

Omilla sivuilla voit hoitaa kätevästi lainan lyhennykset, seurata talletustiliäsi, tai hakea lainan muutoksia. Lomakkeiden lataaminen onnistuu kätevästi ja voit toimittaa ne verkossa asiakaspalveluun suljetun viestin muodossa.

Omien sivujen käyttö on kätevää puhelimella selaimessa ja pöytäkoneella. Sovelluksia ei tarvitse erikseen ladata.

Asiakaspalvelu

Leabankin tavoittaa puhelimitse kätevästi numerosta 09 4245 5000 arkisin klo 10-16 kaikenlaisissa lainaasi tai muutoksiin liittyvissä kysymyksissä.

Jos sinun tarvitsee ottaa kirjeitse yhteyttä Lea Bankkiin, on osoite Holbergs gate 21 0166 Oslo, Norja. Yrityksen Y-tunnus on 986 144 706.

Mikäli et ole entuudestaan Leabankin asiakas tai haluat muuten vain asiakkaanakin ottaa sähköpostitse yhteyttä, tavoittaa Leabankin osoitteesta [email protected] Yritys mainostaa ottavansa asiakaspalautteet vastaan mielellään!

Reklamaatiot

Mikäli et ole tyytyväinen Leabankin toimintaan, voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä puhelimitse ja asia voidaan ratkaista samantien. Jos kuitenkin olet puhelunkin jälkeen vailla päätöstä, voit laittaa sähköpostitse viestiä [email protected] tai kirjeitse BRAbank ASA, Holbergsgate 21, 0166 Oslo, Norja.

Kilpailuta lainat verkossa

Usein kysytyt kysymykset Lea Bankista:

Oman talouden tilanteen korjaukseksi voit saada 1000 eurosta aina 50 000 euroon asti vakuudettomia lainoja. Lainaa voi saada erilaisilla korkoprosenteilla riippuen vanhojen lainojen tilanteesta sekä kokonaisvaltaisesta arvioinnista.

Brabank oli Lea Bankin aiempi nimi, ja se on muuttunut ajansaatossa Brabankin ja Easybankin fuusioitumisen tuloksena. Lea Bank aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2017 ja Ruotsissa vuonna 2019.

Tällä hetkellä Lea Bank myöntää esimerkiksi 10 000 euron lainalle omien sivujensa esimerkin mukaan todellisella vuosikorolla 14,98%. Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 45,858%. Saat lainatarjouksessasi tarkan tiedon sinulle myönnettävän lainan kustannuksista, kun haet lainaa.

Miten pitkä on Lea Bankin lainan takaisinmaksuaika?

Voit hakea lainaa 1-15 vuotta pitkällä takaisinmaksuajalla joustavasti. Lainasumma määrittää miten pitkä laina-aika on, sekä miten suurella takaisinmaksuerällä pystyt lyhentämään lainaasi kuukausittain. Pankki arvioi lainojen hakijoiden perusteella minkälaista lainaa voidaan myöntää.

Voit hakea maksuvapaata kuukautta mikäli rahatilanteesi heikkenee yllättäen. Maksuvapaan kuukauden aikana lainaa voi jättää maksamatta maksimissaan kolmen kuukauden ajan. Olethan yhteydessä asiakaspalveluun maksuvapaan kuukauden pyyntöihin liittyen.

Voit hakea aina 50 000 euroon asti lainaa 1-15 vuotta pitkällä takaisinmaksuajalla, mikäli tienaat vähintään 1200 euroa kuukaudessa, olet asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, omaat puhtaat luottotiedot ja olet 23-70 vuotta vanha.

Leabankin asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 10-16. Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä ympäri vuorokauden osoitteesta [email protected]

Kyllä, lainan voi maksaa ehtojen mukaan aina ennen lopullista lainan maksusopimuksen päättymispäivää. Olethan yhteydessä asiakaspalveluun mikäli haluat maksaa lainasi pois ennenaikaisesti.

Arvostele palvelu: Lea Bank

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.7 / 5. Arvostelujen määrä: 3

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.