BusinessCredit kokemuksia

BusinessCredit on ratkaisu suomalaisen yrittäjän rahoitustarpeisiin. Tutustu tällä sivulla minkälaisia kokemuksia BusinessCredit laina on tarjonnut asiakkailleen. 

Nordic Bank vertailee puolestasi yrityslainat kerralla lukuisilta rahoitusyhtiöiltä jopa 250 000 euroon saakka. Täysin maksuton Nordic Bankin lainavertailu takaa, että saat parhaan lainatarjouksen yrityksesi investointeihin.

Lue BusinessCredit kokemuksia tältä sivustolta.

Business Credit kokemuksia

Yrityslainavaihtoehdot:

CapitalBox

BusinessCredit

Ameron Yrityslaina

CrediNord

Vauraus

Kasvurahoitus

OPR Yritysluotto

Qred yrityslaina

Mikä BusinessCredit on?

BusinessCredit on yrityslaina, jonka tarjoaa WS Finance Oy. Yhtiö on suomalaisomisteinen ja keskittyy nimenomaan yritysten rahoittamiseen. Yhtiöllä on kattavat verkostot pankkeihin sekä pääomasijoittajiin rahoituksen alalla, mikä takaa palvelun laadun.

WS Finance Oy noudattaa vastuullista luotonantoa markkinoinnissaan sekä toiminnassaan. Yhtiö tiedostaa velvollisuutensa yhteiskuntaa sekä asiakkaitaan kohtaan, minkä vuoksi toiminta on pyritty tekemään mahdollisimman läpinäkyväksi ja luotettavaksi.

BusinessCredit on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 saakka, tarjoten rahoitusratkaisuja Suomalaisille yrityksille jo 15 vuoden ajan. BusinessCredit rahoitusratkaisut ovat nopeasti saatavilla ja saat alustavan lainapäätöksen jopa muutaman tunnin sisällä.

BusinessCredit kokemuksia

BusinessCredit lainaa hakiessa tulee ottaa huomioon se, että lainalla on aina oltava henkilötakaaja. Tämä saattaa tulla yllätyksenä lainan hakijalle ja myöhemmässä vaiheessa aiheuttaa epäselvyyksiä, jos sitä ei ota huomioon.

Yhtiön omat verkkosivut ovat simppelin näköiset sekä nykyaikaiset. Tästä huolimatta vaikka BusinessCredit kertoo olevansa läpinäkyvä toimija, se ei kerro julkisesti asiakaskokemuksia sivuillaan.

Mikäli siis haluat tietää enemmän vaihtoehtoja ja läpinäkyvyyttä, voit vertailla BusinessCredit lainan helposti Nordic Bank lainavertailupalvelussa. Vertailemme BusinessCredit lainan lisäksi noin kymmenen muuta yritysrahoituksen tarjoajaa.

Vertailun myötä voit saada yrityslainaa jopa 250 000 euroa ja joustavammalla maksuaikataululla. Olemme täysin riippumaton toimija lainan tarjoajiin nähden. Tavoitteenamme on, että saat yrityslainaa maltillisella kustannuksilla. Tämän lisäksi tarjoamme nopean lainaprosessin ja saat luottopäätöksen hakemukseesi jopa samana päivänä.

Tietoa BusinessCreditista

BusinessCredit tarjoaa lainaa yrityksille jo 15 vuoden kokemuksella. Yritysrahoitus myönnetään joko limiitti- tai lainamuotoisena. Yritysrahoitukset tehdään BusinessCreditin, eli WS Finance Oy:n omasta taseesta, minkä vuoksi on lainan hinta kilpailukykyinen ja joustava.

Businesscredit lainaa voi hakea nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö yksin tai yhdessä yhtiökumppanin kanssa. Yrityksen vastuuhenkilöllä ei myöskään saa olla tuoreita maksuhäiriöitä. Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys sekä yritys ja sen johdon tulee toimia Suomessa.

Voit hakea helpoiten BusinessCredit yrityslainaa Nordic Bankin lainavertailupalvelussa, josta saat myös muiden pankkien tarjoukset yhdellä yrityslainahakemuksella. Näin saat enemmän tietoa lainamarkkinoista ja lainavaihtoehdoista. Voit säästää pienellä lainavertailulla huomattavia summia lainan kuluissa.

BusinessCreditin palvelut

Kotimainen ja joustava vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle löytyy BusinessCreditin kautta. Saat haettua lainaa yrityksellesi ilman vakuuksia, ajasta ja paikasta riippumatta.

Lainan takaajaksi riittää yksi henkilö aina 20 000 euroon asti. Suuremmille lainasummille tarvitaan kaksi takaajaa. Voit valita hakiessasi summan sekä takaisinmaksuajan.

Vakuudeton BusinessCredit yrityslaina on 1 000 – 100 000 euron väliltä ja sen voi käyttää monipuolisesti oman yrityksen tarpeiden mukaisesti. Lainalle voidaan ottaa 3-18 kuukauden takaisinmaksuaika. Helpoiten haet lainaa Nordic Bank lainavertailupalvelussa.

Yrityslaina

BusinessCredit yrityslainan hakeminen onnistuu kätevästi verkossa ja voit hakea sitä aina 100 000 euroon asti ja 18 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Laina on tarkoitettu suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopeasti rahoitusta yrityksen kasvua varten tai investointeihin.

Yrityslimiitti

Yrityslimiitti on vaivaton ratkaisu yrityksesi rahoitustarpeisiin. Voit hakea 5 000 tai 10 000 euron suuruista limiittilainaa, mikä on nostettavissa tarpeesi mukaan.

Maksat korkokuluja vain nostetusta luotosta ja saat aina takaisinmaksaessa luottolimiittiä takaisin käytettäväksi. Voit pitää limiitin toistuvana lainana ja se on aina käytössäsi. Huomaa, että voit kilpailuttaa myös yritysluotot Nordic Bankissa.

BusinessCredit Pro

Kun tarvitset hieman suurempaa lainaa, on silloin BusinessCredit Pro vaihtoehtona yrityksellesi. Voit hakea lainaa 100 000 – ja 5 000 000 euron väliltä.

Lainapäätöksissä otetaan huomioon kaikki tulevaisuudenkin positiiviset näkymät arvioinnissa. Laina-asiantuntijat varmistavat rahoitussuunnitelman sekä takaisinmaksun sinulle sopivaksi.

Kilpailuta BusinessCredit yrityslaina turvallisesti verkossa ja toteuta unelmasi fiksusti!

Hae BusinessCredit lainaa Nordic Bankilta

BusinessCredit hakemuksen lähettäminen ja täyttäminen onnistuu helposti verkossa ja helpoiten teet BusinessCredit lainahakemuksen Nordic Bankilla. Saat kauttamme tarjoukset BusinessCredit lainalle ja muille yrityslainoille jopa 250 000 euroon saakka.

Kun teet hakemuksen palvelussamme, sinun ei tarvitse käyttää omaa kallisarvoista aikaasi eri palvelujen läpi käymiseen, vaan hoidat kaikki raha-asiat yhden palvelun periaatteella.

BusinessCredit yrityslainan korko

BusinessCredit yrityslainan korko saattaa olla hieman korkeampi, kuin mitä perinteiset pankit voivat tarjota. Lainan korko on alkaen 6% vuodessa, mikä on suuremmille lainoille todella merkittävä korkoprosentti. Toisaalta, jos yrityksellä ei ole vakuuksia lainalle, niin esimerkiksi Finnveran lainatakauksen hankkiminen tuo myös omat kulunsa pankkilainan päälle, joten kokonaiskustannukset voivat nousta lähelle 6 % tasoa myös vakuudellisella lainalla.

Lainojen takaisinmaksuajat ovat tavallisia lainoja lyhyempiä, kuitenkin maksimissaan 18 kuukauden pituisia. Sen vuoksi lainalle tulee hieman suurempi korko.

Saat yrityksesi tietojen pohjalta lainatarjouksen, minkä korkokulut sekä muut kustannukset pääset tarkastelemaan ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Lainatarjouksen saatuasi voit vertailla kulurakennetta muiden tarjoustesi kanssa.

BusinessCredit vs. muut lainat

Yrityslainaa hakiessa kannattaa tehdä kattava kilpailutus muiden tarjoajien kesken. Meiltä Nordic Bankilla voit kilpailuttaa noin kymmenen yrityslainojen tarjoajaa huomattavasti laajemmilla vaihtoehdoilla. Laina-aika voi olla myös pidempi, kuin BusinessCreditillä.

Ilman kilpailutusta et voi koskaan tietää, olisitko voinut saada edullisempaa lainaa muilta pankeilta. Onneksesi se on erittäin kätevää meidän kauttamme.

Yksittäisten hakemuksien tekeminen on työlästä ja turhanpäiväistä. Tee yksi hakemus Nordic Bankille ja saat alustavan lainapäätöksen jo saman päivän aikana. 

Lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään ja voit vertailla saamiasi lainatarjouksiasi jo samana päivänä. Valitse rauhassa itsellesi sopiva laina ilman vakuuksia ja ilman muita kuluja, kuin mitä lainaehdoissasi lukee.

Nordic Bank yrityslaina

Nordic Bank mahdollistaa sinulle yhdellä hakemuksella jopa 250 000 euroa lainaa, 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yhden hakemuksen avulla voit kilpailuttaa monia eri lainatarjoajia kätevästi ja tehokkaasti.

Lainan hakeminen on sinulle täysin ilmaista eikä sido mihinkään. Voit täysin rauhassa tarkastella esimerkiksi mikä lainan hinta, toimituspalkkio, kulut ja kaikki muut kustannukset pitävät sisällään.

Jos yrityslainaa ei kilpailuta, ei silloin voi tietää mistä jää paitsi. Osakeyhtiölle on kuitenkin tärkeintä saada tuottoa aikaiseksi, joten kaikki ylimääräiset kulut ovat poissa

Yrityslainalaskuri

Lainaa hakiessasi voit kätevästi tarkastella minkälaisia arvioita lainan takaisinmaksuun on olemassa. Eri summia vertailemalla pääset tutkailemaan ja arvioimaan itsellesi sopivia kuukausieriä lainan takaisinmaksulle.

Kun summa on selvillä voit saman laskurin avulla tehdä hakemuksen lainaan ja sitä kautta aloittaa lainojen vertailemisen keskenään ja kilpailuttaa parhaimman tarjouksen.

Kilpailuta yrityslainat fiksusti

BusinessCreditin asiakaspalvelu

Yhtiö kertoo tarjoavansa laadukasta ja asiantuntevaa rahoitusasiantuntijoiden palvelua yritysten vaativiin tarpeisiin.

BusinessCredit asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-pe klo 8:30-16:00. Puhelimella saat yhteyttä numerosta 03 3399 3601 tai sähköpostitse [email protected]

BusinessCredit hyvät ja huonot puolet

Kuten kaikissa lainoissa, myös BusinessCreditin lainoissa on hyviä ja huonoja puolia. Perinteisempiä pankkeja vertaillessa on lainan hakeminen huomattavasti helpompaa, mutta kulutkin ovat suurempia.

Hyvät puolet

Lainaa voi hakea vaikka perinteiset pankit ei sitä myöntäisikään ja lainan hakeminen on nopeaa sekä kätevää. Voit saada yrityslainaa tilille jo samana päivänä sekä lainan hinta on heti tiedossa, joten takaisinmaksun aikataulu on helppo suunnitella.

Huonot puolet

Lainan hintataso on huomattavasti korkeampi perinteiseen lainaan verrattuna. Yrityslainaan joudut ottamaan henkilötakauksen lainalle, mikä ei ole tavanomaista yrityslainoja hakiessa. Lyhyellä takaisinmaksuajalla joudut sitoutumaan suurempiin takaisinmaksueriin.

BusinessCredit lainan kilpailuttaminen

Voit säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa kilpailuttamalla. Minkä takia valitsisit heti ensimmäistä lainan tarjoajaa jos voit yhdellä hakemuksella säästää aikaa ja rahaa tekemällä sen Nordic Bankilla?

Kilpailutamme puolestasi lähes kymmenen pankkia ja rahalaitosta puolestasi yhdellä hakemuksella. Saat kaikkien toimijoiden lainatarjoukset saman päivän aikana ja voit alkaa vertailemaan minkälainen laina voisi olla sinulle parhain. Lähtökohtaisesti kuitenkin lainalle tärkein asia on sen korkokulut, sillä niillä on suurin merkitys lainan takaisinmaksussa.

Lainaa hakiessa et myöskään sitoudu mihinkään vaan voit tehdä päätöksen lainan hankinnasta täysin omassa rauhassa. Tee hakemus ja kilpailuta lainasi Nordic Bankin kautta. Säästät aikaa sekä rahaa!

Usein kysytyt kysymykset BusinessCredit yrityslainasta:

Sinulle jäi ehkä jotain kysyttävää vielä siitä, mikä BusinessCredit yrityslaina on. Olemme keränneet alle muutaman yleisimmän kysymyksen ja vastaukset kysymyksiin, joihin voit tutustua ennen lainahakemuksen tekemistä.

BusinessCreditin lainatuotteen takana on vakavarainen suomalainen yritys, WS Finance Oy. WS Finance Oy on mahdollistanut yritysrahoituksia kilpailukykyisellä hinnalla jo 15 vuoden ajan. Yritys myöntää rahoitukset omasta taseestaan, minkä vuoksi hintoja voidaan pitää maltillisena ja lainan myöntämisen prosessit ovat nopeampia.

BusinessCredit yrityslainaa voit hakea aina 1000-100 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaika on 3-18 kk. Lainan myöntäminen perustuu yrityksesi taloustietoihin sekä lainan hakijan luottokelpoisuuteen. Yrityslainaa hakiessa tulee kuitenkin ottaa huomioon se, että BusinessCredit yrityslaina on henkilötakauksen piirissä.

Voit kilpailuttaa lainat kätevästi meillä Nordic Bankilla yhden hakemuksen avulla. Saat itsellesi listan eri vaihtoehdoista, mitä voit verrata keskenään parhaimman tarjouksen kilpailuttamiseksi. Näin sinun ei tarvitse käydä läpi eri palveluntarjoajia, sillä me olemme koonneet kaiken tiedon yhteen paikkaan puolestasi. Palvelumme on täysin puolueeton ja tavoitteenamme onkin, että saat edullista yrityslainaa helposti ja nopeasti.

BusinessCreditin asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-pe 8:30-16:00 ja lainojen myöntäminen tapahtuu myös saman aikavälin sisällä. Asiakaspalvelu vastaa numerosta 03 3399 3601. Sähköpostitse voit olla yhteydessä yhtiöön osoitteesta [email protected] Postitse yhtiö palvelee tiedoilla WS Finance Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti. Y-tunnus: 2954832-8.

Yrityksille suunnattu laajempi yrityslainojen malli on nimeltään BusinessCredit PRO. Yrityksille suunnattua lainaa voidaan hakea laajempiin käyttökohteisiin aina 1 00 000 ja 5 000 000 euron väliltä. Lainapäätöksien tekoon otetaan huomioon myös positiiviset näkymät tulevaisuuden liiketoiminnan kehityksestä.

Voit hakea yrityslainojen väliltä 1000-100 000 euroa ympäri vuorokauden, mutta lainan myöntäminen ja käsittely tapahtuu asiakaspalvelun auetessa klo 8:30 arkisin.

Laina on kuitenkin heti käytössäsi sen siirtämisen jälkeen, mikä voi jo parhaassa tapauksessa tapahtua ennen vuorokauden vaihtumista.

Mikäli et saanut lainaa, huomioithan lainan myöntäjän kriteerit yrityksen tilanteen ja henkilötakauksen osalta. Mikäli yritystiedot eivät täytä vaatimuksia tai hakijalla on luottotietomerkintä, lainaa ei myönnetä. Iso osa lainojen hausta voi epäonnistua myös virheellisesti täytetyn lainahakemuksen takia. Voit kuitenkin aina tehdä uuden lainahakemuksen palvelussamme uusilla tiedoilla, tai vaikkapa silloin kun yrityksesi tilanne muuttuu.

Olemme koonneet sivustollemme tietoa monista eri lainantarjoajista ja autamme sinua mielellämme oikeanlaisen rahoitusratkaisun löytämisessä. Mikäli tarvitset apua palvelun käytössä tai tietoa yrityslainoista, voit rohkeasti olla yhteydessä [email protected]