Credigo

Credigo on helppo ja yksinkertainen tapa ratkaista väliaikainen rahantarve. Tee hakemus 500€ – 10 000€ lainasummalle tarpeesi mukaan ja saat alustavan lainapäätöksen samantien!

Jopa 94% prosenttia Credigon lainanhakijoista piti lainan hakemista helppona, siksi se on hyvä ratkaisu lainan tarepeseen. Credigon laina on selkästi hinnoiteltu ja hakeminen onnistuu ilman liitteitä. Saat Credigolla ennen kaikkea reilusti maksuaikaa, mikä helpottaa tilannettasi varmasti.

Lue lisää Credigo palveluista alta.

Credigo

Mikä on Credigo?

Credigo on pohjoismaalainen lainan tarjoaja, minkä omistaa ruotsalainen Northmill Bank AB.

Jo vuodesta 2006 lähtien Credigon lainat ovat parantaneet suomalaisten rahallisia haasteita nykyaikaisilla ratkaisuilla ja vakuudettomalla lainalla. Yrityksellä on 15 vuoden kokemus ja auttanut yli 200 000 asiakasta pohjoismaissa.

Northmill Bank AB on henkilökohtaisten taloudenhallinnan ratkaisujen tarjoaja nykyaikaisen teknologian ja innovatiivisten palveluiden kautta. Yritys toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisena.

Credigo on vastuullinen luotonantaja, joka huolehtii asiakkaan yksityisyydestä, turvallisuudesta sekä hyvästä asiakaspalvelusta.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailut lainallesi edullisin korko!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Credigosta:

Paljonko voin saada lainaa?

Credigolta on mahdollista saada lainaa 500 € – 10 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta kulutusluottosi Nordic Bankilla

Mikäli harkitset Credigon kulutusluottoa, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on täysin maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Credigon lainan lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Credigon laina tarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Tee järkevä valinta ja hae Nordic Bankilla monen pankin kautta kilpailutettua lainaa. Saat meillä lainamarkkinoiden parhaan korkotarjousken, joten valitse meidät rahoituskumppaniksesi ja helpota arkeasi!

Kilpailuta Credigo laina

Credigo palvelut

Credigolla on laaja valikoima palveluita verkkosivullaan aina oppaista lainoihin. Voit hakea vakuudetonta lainaa Credigolta 50010 000 euroa, 15 vuoden takaisinmaksuajalla joustavasti.

Voit hakea lainaa erittäin nopealla ja toimivalla verkkoratkaisulla, lainaa tilille jopa 10 minuutissa hyväksytystä lainahakemuksesta. Lainan korko 6,9-19,8 %, todellinen vuosikorko 9,45-28,64% ja tilinhoitokulu 1,40-12,5 euroa.

Credigo myöntää vastuullisesti lainaa ja mikäli luottotiedot eivät ole kunnossa, ei lainaa ole mahdollista saada.

Credigo palvelut verkossa

Kenelle Credigo palvelut sopivat?

Mikäli tarvitse nopean ja turvallisen kulutusluoton, on Credigo ratkaisu rahoitus palveluille.

Kätevä ja nykyaikainen verkkopalvelu mahdollistaa helpon väylän lainan hankintaan sekä omien tietojen hallinnointiin verkossa.

Lainaa voi hakea vähintään 20 vuotta täyttäneet sekä puhtaat luottotiedot omaava henkilö. Jos olet hoitanut raha-asiasi kunnolla, on sinun mahdollista hakea Credigolta lainaa!

Credigo tuotteet ja palvelut

Saat alustavan lainapäätöksen heti ja voit hakea lainaa jopa 15 vuotta pitkällä maksuajalla sekä edullisella korolla.

Reilulla sekä selkeällä hinnoitteluilla tiedät mistä maksat. Näet kulut lainalaskurista arvioituna, mutta todelliset luvut näkyvät lainasopimuksessasi.

Credigo tarjoaa vakuudetonta lainaa helpolla ja digitaalisella verkkoratkaisulla. Perusvaatimukset lainalle ei ole kummoiset, tärkeintä on puhtaat luottotiedot.

Laina

Lainaa netistä hakiessasi saat vastaan paljon eri vaihtoehtoja sekä tarjouksia. Hae lainaa Credigolta.

Credigo lainaa voi hakea jopa 5 00-10 000 euroa, joustavalla 2-15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Saat lainapäätöksen samantien ja rahat tilille jopa 10 minuutissa.

Kulutusluotto

Kulutusluotto voi tarkoittaa myös esimerkiksi osamaksua, sitä otetaan yleensä pienten arjen hankintojen ostoon tai vaikka suurempaan remonttiin. Kulutusluotto on yleensä helppo saada, sillä niitä tarjotaan netissä.

Credigolta saat kulutusluoton selkeällä hinnoittelulla, edullisella korolla, maksuttomalla asiakaspalvelulla sekä korkealla asiakstyytyväisyydellä.

Credigo noudattaa vastuullista luotonantoa sekä jopa 94% kyselyyn vastanneista kokee Credigolta kulutusluoton hakemisen helpoksi. Lue lisää: Mikä on kulutusluotto?

Vakuudeton laina

Credigon tarjoamat lainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse käsirahaa tai takaajia lainan saamiseksi. Vakuudeton laina tulee silloin tarpeen, kun haluaa nopeaa lainaa ilman, että siihen tarvitsee muuta takausta tai vakuutta lainan saamisen tueksi. Esimerkiksi asuntolainassa oma asunto toimii lainan vakuutena. Mikäli lainan ottaja ei lainaansa saa takaisin maksettua, pankki voi hyödyntää vakuutena olevaa omaisuutta velkojen kuittaamiseen.

Saat Credigolta vakuudetonta lainaa 500-10 000 euroa ja rahat tilille jopa 10 minuutissa. Lainan korko on 6,9-19,8% ja sen suuruus riippuu taloudellisesta tilanteestasi sekä maksukyvystä.

Yhdistelylaina

Onko sinulla tullut tilanne, missä olet ottanut monta pientä kulutusluottoa korkealla korolla sekä jokaisella rullaa kuukausittain tilinhoitomaksu vielä ikävänä kaupanpäällisenä?

Tilanteen korjaa Credigon yhdistelylaina. Voit kilpailuttaa Credigon lainan yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi ja maksat vain yhtä lainaa takaisin monen pienen kalliin lainan sijaan.

Credigo laina Nordic Bankin avulla netistä

Lainasopimuksen ehdot

Saat heti ennen allekirjoittamista itsellesi sinulle räätälöidyt lainaehdot nähtäväksi sekä näet selkeästi mistä lainasi hinnoittelu koostuu.

Voit katsoa selkeästi Credigon verkkosivuilta lainaa hakiessasi minkälaista kuukausierää on odotettavissa sekä arvion mikä on esimerkiksi todellinen vuosikorko.

Näet arviolta laskurin avulla minkälainen kuukausierä on ja mistä se koostuu, lainan nimelliskorko, todellinen vuosikorko sekä vuoden kokonaiskustannukset. Lainan ehdot ovat kuitenkin hakijakohtaiset ja todellinen luku tulee vasta esiin lainaa hakiessasi.

Laina-aika ja määrä

Credigolta haettu laina on maksimissaan 10 000 euroa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Mitä pidempi laina-aika on, sitä suuremmaksi lainan kokonaiskustannus muodostuu korkokulujen ja muiden kulujen takia.

Lainan loppusummaan vaikuttavat lainan korko, tilinhoitomaksu, lainasumma sekä laina-aika.

Pienemmissä lainoissa on yleensä lyhyempi maksimiaika lainalle.

Maksuvapaat kuukaudet

Luotonantaja voi lain puitteissa päättää tarjota lainaajalle lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapaan kuukauden korko sekä mahdollinen tilinhoitomaksu veloitetaan osana lyhennysvapaan kuukauden kuukausierää.

Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä ja niiden saaminen edellyttää lainan takaisinmaksua maksuaikataulun mukaisesti.

Credigo veloittaa lyhennysvapaan kuukauden myöntämisestä 5 euroa ja vuodessa maksimissaaan 20 euroa.

Laskut

Laskut lähetetään sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoitetulle osoitteelle. Mikäli haluat laskut kirjallisena, omilta asiakassivuilta voit valita itsellesi sopivamman laskutustavan.

Paperilaskun lähettämisestä ei veloiteta ylimääräistä summaa ja jos et jostain syystä ole saanut laskua, ota yhteys Credigo asiakaspalvelun aukioloaikoina esimerkiksi puhelimitse tai Chatin kautta verkkosivuilta.

Takaisinmaksu nopeammin

Lainan voi maksaa halutessaan nopeammin takaisin tai suuremmissa erissä kuin mitä on sovittuna. Takaisin maksettavaa kokonaissummaa voi pyytää esimerkiksi asiakaspalvelusta tai katsoa omilta asiakassivuilta.

Jos sinulla ei ole avoimia laskuja ja teet maksun, se vähenee suoraan lainan loppusummasta ja saat normaalisti uuden laskun aina kuukauden 14. päivänä.

Peruutusturva

Sinun on mahdollista peruuttaa lainasi 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä. Mikäli et ole lainaasi tyytyväinen, olet oikeutettu peruuttamaan sen maksamalla takaisin täyden summan mitä olet lainannut takaisin korkojen kera.

Voit olla lainan peruuttamisessa yhteydessä Credigon asiakaspalveluun ja sinulle kerrotaan miten on mahdollista peruuttaa laina ja mitä lisäkustannuksia sinulle siitä koituu.

Luottotietorekisteri

Credigo voi ilmoittaa laiminlyödystä maksusuunnitelmasta luotonantajarekisteriin, jos et ole maksanut laskuasi sovitulla tavalla.

Mikäli lasku on viivästynyt yli 60 päivää maksukehotuksen alkuperäisestä päivämäärästä ja samalla on kulunut 21 päivää siitä kun maksukehotus on lähetetty, voidaan maksuhäiriö merkitä luottotietorekisteriin ja silloin heikkenee kyky saada tulevia lainoja tai osamaksusopimuksia.

Credigon todellinen vuosikorko

Credigo lainan todellinen vuosikorko

Credigo tarjoaa edullista lainakorkoa, mikäli sinulla on tarpeeksi hyvä luottoluokitus. Lainan korkohaarukka on suhteellisen laaja 9,45%-28,64%, mikä tarkoittaa aika isoa väliä esimerkiksi jos puhutaan 10 000 euron lainasta 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Lainan saanti on Credigolta helppoa ja kannattaa tarkistaa minkälaisen korkoprosentin olet saanut, mikäli et ole esimerkiksi muista lainaajilta saanut lainaa yhtä nopeasti.

Lainalaskuri

Credigon verkkosivuilla on lainalaskuri, minkä avulla voit vertailla erilaisten lainasummien ja aikojen arvioitua kokonaiskustannusta.

Syötät laskuriin vain lainasumman ja laina-ajan ja näet selkeästi minkälaisista kustannuksista laina koostuu. Huomioithan että verkkosivuilla oleva lainakustannus on vain arvio, ja todelliset luvut saat selville henkilökohtaisesta lainasopimuksestasi.

Katso korkotasosi

Credigo kokemuksia

Credigo on tehnyt laajasti asiakastyytyväisyyden mittaamista ja saanut erinomaista palautetta asiakkailtaan. Credigon asiakkaat ovat suosittelisivat mielellään lainapalveluja muille niiden vaivattomuuden takia.

Credigon asiakaspalautteisiin voi luottaa. Credigon etusivulta löytyy heti video, missä asiakas nimeltä Juho kertoo tyytyväisyydestään Credigon lainaan ja suosittelee sitä mielellään. Lainaehdot ovat tarjolla olevista lainoista hänen mielestään parhaita ja valituksi tuli Credigo suomalaisuuden ja luotettavuuden perusteella.

Asiakaspalvelun tehokkuudesta sekä palvelualttiudesta ylpeä Credigo myös tarjoaa helposti saatavilla olevat asiakaspalvelun yhteystiedot verkkosivuillaan sekä Chattimahdollisuuden suoraan asiakaspalvelijalle.

Credigo verkkopalvelut

Credigon verkkosivuilta pääset hakemaan lainaa todella nopeasti, saat alustavan luottopäätöksen samantien ja allekirjoitetusta sopimuksesta rahat tilille jopa 10 minuutissa. Voit kuitenkin hakea lainaa myös Nordic Bankin kautta, jolloin voit helposti vertailla Credigon lainat jopa 30 muun pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjousten kanssa.

Credigo tarjoaa asiakkailleen omat sivut, mistä pääsee näkemään mm. viimeisimmän lainalaskun ja sen perusteella myös lainasaldon.

Credigon asiakaspalvelu auttaa verkkosivujen kautta olevasta chatista, sekä sivustolta löytyy laajasti tietoa yrityksen toiminnasta sekä lainoista ja minkälaiset ehdot niihin kuuluvat.

Credigo Omat sivut -hallinnointipalvelu

Credigon omien sivujen kautta kirjautumalla pääset tarkastelemaan omia asiakastietojasi. Kirjautumistunnus on henkilötunnuksesi ja vahva tunnistautuminen.

Omien sivujen kautta pääset tarkastelemaan laskujasi sekä valitsemaan esimerkiksi itsellesi paremman maksutavan laskuillesi.

Pääset asiakassivujesi kautta tarkastelemaan viimeisintä laskuasi, mikäli se on hukassa tai sinua kiinnostaa lainasi kokonaissaldo.

Asiakaspalvelu

Credigon paras ominaisuus on asiakastyytyväisyys, minkä myötä myös asiakaspalvelu on huippuluokkaa. Hyviä Credigo kokemuksia löytyy runsaasti, joka vahvistaa, että palvelu todella auttaa asiakkaitaan. Credigon asiakaspalvelu vastaa nopeasti asiakkaan kysymyksiin mm. chatin sekä sähköpostin välityksellä.

Verkkosivuilta pääset suoraan keskustelemaan asiakaspalvelijan kanssa reaaliajassa, tai voit lähettää sivujen kautta lomakkeen kautta viestiä tai kysymyksiä lainaasi koskien.

Asiakaspalvelun puhelinpalvelu on ma-pe klo 9.00-17.00 avoinna ja voit soittaa sinne numerosta 09 4272 0663. Mikäli haluat lähettää suoraan sähköpostia, onnistuu se osoitteeseen [email protected]

Credigo laina Nordic Bankista

Usein kysytyt kysymykset Credigosta:

Credigo ei myönnä lainaa ilman luottotietoja. Credigon kautta saa lainat pienemmällä vaatimuksella, sinun tulee olla 20 vuotias ja ei maksuhäiriömerkintää.

Voit hakea Credigolta jopa 15 vuoden laina-ajalla olevaa vakuudetonta lainaa. Lainasummasta riippuen 2-10 vuotta.

Voit hakea lainaa 500-5000 euroa pienemmällä takaisinmaksuajalla ja jopa 10 000 euroa maksimissaan. Lainan korko ja takaisinmaksuaika määrittelevät takaisinmaksettavan summan. Mikäli tämä lainasumma ei riitä, voit saada Nordic Bankilta jopa 70 000 euroa lainaa.

Credigo on ruotsalainen pankki, joka on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 lähtien. Credigo lupaa olevansa Suomen selkeimmin hinnoiteltu lainatarjoaja. Kokemuksia Credigosta on helposti saatavilla ja palvellut jo yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa.

Maksuvapaan kuukauden voi hakea, mikäli olet hoitanut maksusi sopimuksen mukaan. Lainan korot ja kulut lisätään seuraavalle laskulle ja kaksi maksuvapaata kuukautta ei voi olla peräkkäin.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ma-pe ja muun muassa asiakaspalvelu auttaa myös chatissa reaaliajassa. Fyysinen osoite on Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki.

Korko on henkilökohtainen ja lainat perustuvat aina asiakkaan luottoluokituksen mukaisilla kuluilla. Kaikki kulut ovat selkeästi selvillä Credigosta tulleessa lainasopimuksessa.

Lainan hakeminen Credigosta on aina nopea. Saat luottopäätöksen heti ja laina maksetaan samana päivänä tilillesi. Credigosta saa Suomen helpointa ja nopeinta lainaa.

Arvostele palvelu: Credigo

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.5 / 5. Arvostelujen määrä: 2

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.