CrediNord kokemuksia

CrediNord on PK-yritysten rahoitukseen keskittynyt suomalainen rahoitustoimija.

Yrityslaina kannattaa aina vertailla, jotta et maksa turhasta. Kilpailuta CrediNord laina Nordic Bankilla yhden yksinkertaisen yrityslainahakemuksen avulla. Lainahakemus on täysin veloitukseton ja saat markkinoiden edullisimman lainan helposti!

Lue lisää CrediNordin palveluista alta.

Yrityslainavaihtoehdot:

CrediNord pähkinänkuoressa

CrediNord Oy tarjoaa yrityksille joustavia ja selkeitä rahoitusratkaisuja. CrediNord on merkitty finanssivalvonnan maksulaitosrekisteriin merkitty yrityslainojen tarjoaja. Suomen lisäksi yhtiöllä on toimintaa myös Tanskassa, Hollannissa ja Ruotsissa.

Yhtiön perustajajäsenet johtavat toimintaa operatiivisesti ja ovat CrediNordin suurimpia omistajia. Yhtiön muita omistajia ovat muun muassa muutamat suomalaiset ammattisijoittajat.

CrediNord Oy aloitti toimintansa vuonna 2019. Yhtiön kotipaikkana on Helsinki. 

CrediNord rahoitusta yrityksille

Saat CrediNordilta kilpailukykyisen rahoituksen yrityksellesi. Lainan hakeminen on helppoa ja sitä voi hakea ilman avauspalkkioita ja sitoumuksia.

Vakuudeton yrityslaina on 1 000 – 350 000 euroa. Helpoiten lainan hakeminen hoituu Nordic Bankin lainavertailupalvelussa, josta saat CrediNordin lainatarjouksen lisäksi muita tarjouksia ja todennäköisesti paremmat ehdot, kuin suoraan pankilta hakiessa.

Lainaa voit hakea niihin tarkoituksiin, mihin yrityksesi sitä tarvitsee. Uudet investoinnit, kasvusuunnitelmat, työntekijän palkkaaminen, projektin aloittaminen tai vaikka laskujen maksaminen voivat olla hyviä syitä hankkia yrityslaina.

CrediNord palvelut

CrediNord myöntää lainaa kevyemmillä perusteilla kuin perinteiset pankit. Voit tämän lisäksi hakea lainaa ilman minkäänlaista reaalivakuutta, pelkällä henkilötakauksella.

Vakuudeton yrityslaina on joustava tapa saada rahoitettua yhtiön kassaa. Sitä voi hakea seuraavat toimijat:

  • Yrittäjä, jolla nimenkirjoitusoikeus yritykseen
  • Aloittava yritys, jolla toimintaa vähintään 12 kuukautta
  • Luottokelpoinen pk-yritys

Yrityslainaa voidaan myöntää osakeyhtiöille, toiminimelle, kommandiittiyhtiölle sekä avoimelle yhtiölle.

Yrityslaina

CrediNordin yrityslaina on laina, jota kaiken kokoiset yritykset voivat hakea ilman avauspalkkioita tai pakkositoutumista. Lainaa voi saada jopa 350 000 euroa ja maksuaika lainalle on mahdollista hakea 6-36 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Yrityslainojen yhdistäminen

CrediNord mahdollistaa myös lainojen yhdistämisen. Voit säästää kustannuksisssa, jos yhdistät monta lainaa yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yksittäisten lainojen kuukausittaiset kulut ja korot kasvavat suureksi, mutta yhtä lainaa takaisinmaksaessa säästät sekä rahaa että aikaa. Saat yrityksen yhdistelylainatarjouksen yhtä nopeasti, kuin tavallista yrityslainaa hakiessa.

Luottolimiitti

Luottolimiittilainaa voisi ajatella kuten perinteistä luottokorttia. Laina on aina käytettävissäsi, ja takaisinmaksaessa saat limiittiä käyttöön uudestaan.

Maksat vain nostamastasi luoton määrästä, sopimuksesi mukaisen kiinteän kuukausikulun. Et siis maksa perinteistä korkoa lainastasi, vaan etukäteen sovitun kiinteän summan.

Hae CrediNord lainaa

Voit hakea CrediNordilta lainaa maksuttomasti vuorokauden ajasta riippumatta. Lainoja ei kuitenkaan käsitellä yöaikaan, joten asia etenee asiakaspalvelun auetessa.

Aloita hakemuksen täyttäminen syöttämällä lainasumma, yrityksen y-tunnus, lainatakaajan henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä lainan tarkoitus.

Hyväksymällä tietojen lähettämisen voi CrediNord aloittaa lainantarjouksen tekemisen ja arvioinnin siitä, minkä hintaista lainaa sinulle voidaan myöntää. Kun CrediNord voi tarjota sinulle lainaa, näet kaikki tiedot kätevästi lainatarjoukselta.

Voit tehdä myös Nordic Bankilla lainahakemuksen moneen eri pankkiin yhdellä kertaa. Säästät aikaa ja vaivaa täyttämällä vain yhden verkkolomakkeen ja sen myötä näet, mikä on oikeasti paras laina sinun yrityksesi tarpeisiin. Ei turhille kuluille tai loputtomalle selvittelytyölle – valitse Nordic Bank!

CrediNord lainan kustannukset

CrediNord tarjoaa selkeää sekä helppoa yritysrahoitusta ilman piilokuluja. Ei yllättäviä lisämaksuja tai epäselvyyksiä. Kaikki kulut on helposti budjetoitavissa ja asiat ennakoitavissa.

Maksat lainaa takaisin ennalta sovitulla kuukausilyhennyksellä kuukausittain. Tiedät siis tasan tarkkaan, mitä jokaisena kuukautena maksat takaisin. CrediNord varmistaa, että takaisinmaksuaika sekä kiinteä kuukausittainen lyhennys ovat tasapainossa yrityksesi talouden kanssa.

Saat CrediNordilta yrityksesi taloustilanteeseen perustuvan yksilöidyn lainatarjouksen, missä näet selkeästi mikä on lainasi korkotaso sekä muut kustannukset. Lainan allekirjoittamisen jälkeen rahat voi saada parhaimmassa tapauksessa jo samana päivänä tilille.

CrediNord muihin yrityslainoihin verrattuna

Mikäli lainantarjoaja kertoo tarjoavansa lainaa helpommin kuin perinteiset pankit, tarkoittaa se silloin sitä, että yritys ottaa suuremman luottoriskin ja tottakai myös kustannukset lainalle ovat silloin suurempia. Näin tekee myös CrediNord, joka ei edusta perinteisiä pankkeja vaan uuden tyyppisiä rahoitusyhtiöitä.

CrediNord kertoo sivuillaan, että se ei ota piilokuluja palveluistaan. Tämä voi olla keino yksinkertaistaa kallis lainanlyhennystä helpolta kuulostavaan ratkaisuun. Lopullisesta lainatarjouksesta selviää todellinen korkokustannus ja sen perusteella voidaan tehdä päätös yrityksen lainan tarpeesta sekä siitä onko kustannukset sopivia.

Mikäli yrityslainan hakeminen tuottaa harmaita hiuksia, hätä ei ole tämän näköinen. Voit kilpailuttaa lainasi Nordic Bankilla ja selvittää kaikki tiedot omassa rauhassa, ilman myyntihenkilön painostusta tai korulauseita.

Läpinäkyvän lainaprosessin myötä saat tietoa siitä, mitä eri lainoja markkinoilla on ja mitä kuluja todellisuudessa maksat eri vaihtoehdoilla. Tee järkipäätös ja kilpailuta lainat jo tänään!

Kilpailuta CrediNord yrityslaina turvallisesti verkossa ja toteuta unelmasi fiksusti!

CrediNord asiakaspalvelu

CrediNord asiakaspalvelu palvelee arkisin ma-pe klo 9-17 numerosta 09 4245 3157 sekä sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Kirjepostia voi laittaa tiedoilla: CrediNord Oy, Haapaniemenkatu 7-9b, 00530 Helsinki. CrediNord y-tunnus on 2994963-1.

Yleistä tietoa CrediNordista ja sen palveluista löytyy myös yrityksen nettisivuilta. Yhtiön sivuilla on lisäksi blogi. Blogissa kerrotaan kaikenlaista yritystoimintaan sekä niiden rahavirtoihin liittyvästä, esimerkiksi miten markkinoinnilla saadaan kasvua aikaiseksi ja miten taloushallinto toimii.

Miten haen Nordic Bank yrityslainaa

Voit kilpailuttaa yrityslainan kätevästi yhdellä hakemuksella ja säästät selkeästi aikaa ja rahaa. Hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja saat samalla kilpailutettua CrediNordin lisäksi monia muita yrityslainaa myöntäviä rahoitustoimijoita. Saat yksilöllisen lainatarjouksesi ehdot selkeästi luettavaksi ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Täytä lomake

Lomakkeen täyttämiseen menee muutama minuutti ja pääset sen jälkeen eteenpäin prosessissa. Ei tarvetta täyttää monen eri toimijan sivustoilla olevia lomakkeita vaan yksi ainoastaan.

Kilpailuta

Lomakkeen lähettämisen jälkeen alat saamaan eri lainatarjoajilta erilaisia lainatarjouksia. Kaikki tarjoukset tulevat yleensä kuuden tunnin kuluessa arkisin, joten kannattaa malttaa yksi päivä odottaa kaikkia tarjouksia. Tarjoukset pääset näkemään selkeästi korkojärjestyksessä ja tekemään lopullisen valintasi lainan suhteen.

Valitse laina

Lopussa pitää valita laina ja allekirjoittaa sopimus. Voi olla, että lainan myöntäjä tarvitsee jotain liitteitä, ja ne tulee toimittaa lainan saamista varten. Voit myös tässä vaiheessa päättää olla ottamatta lainaa laisinkaan, sillä hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Hakeminen on myös maksutonta, joten voit palata myöhemmin asiaan, kun yrityksesi tilanne muuttuu paremmaksi ja haluat hakea lainaa senhetkisen tilanteen ehdoilla.

CrediNord asiakkaiden kokemuksia

CrediNordin sivuilta löytyy Trustpilot-palvelun avulla tehtyjä arvosteluita. Arvosteluita on 15 kappaletta keskiarvolla 4,0/5,0.

Asiakkailta on jäänyt kokemus on ollut lähtökohtaisesti hyvä ja asiakkaiden mielestä palvelun laatu on ollut nopeaa ja tehokasta.

Alla muutamia kommentteja asiakkailta:

”Lainahakemus sekä siihen liittyvien lisätietojen käsittely tapahtui viivytyksettä. Lainaehdoista ja lainan takaisinmaksusta sain riittävästi tietoa ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Tapatumien kulku hakemuksesta lainapäätökseen oli siis sujuva ja selkeä kokonaisuus.”

”Heillä toimi palvelu kuten lupasivat. Eipä tarvinnut kauaa odotella ja kulut olivat selkeitä. Asiakaspalvelu oli ystävällistä. Kiitos. Käytän varmasti jatkossakin.”

”Positiivinen kokemus. Tarjous oli hyvinkin selkeä, palvelu mukavan henkilökohtaista, ei tyrkyttävää ja ratkaisu löytyi nopeasti.”

”Pitivät hyvin ajantasalla, miten homma toimii. Ja se toimi hyvin. Sain tarjouksen samana päivänä ja seuraavana päivänä näkyi raha tilillä. Ei valittamista!”

Toki arvosteluita on pieni määrä yhtiön sivuilla ja arvostelijat ovat lähinnä antaneet täydet pisteet, mutta se kertoo silti jostain. Kommenttien perusteella voidaan ajatella yhtiön toimivan oikein lainapalveluidensa tarjoamisessa.

CrediNord blogi

CrediNord tekee sivustolleen blogiartikkeleita, jotka liittyvät erilaisiin rahoitustarpeiden tukemiseen tai ratkaisemiseen. Lisätietoa kannattaa käydä lukemassa, mikäli kiinnostaa tietää tarkemmin esim. lainamuotoisesta joukkorahoituksesta.

Blogeja löytyy aiheesta kuin aiheesta, ja löydät sieltä varmasti omaa tilannettasi koskevan rahoitusmuodon. Tietoa löytyy esimerkiksi myös siitä, miten haet Business Finlandin avulla yrityksellesi valtion takaamaa rahoitusta.

Kilpailuta laina Nordic Bankilla

Lainan kilpailuttaminen on aina tärkeää ja siinä säästää aikaa sekä rahaa. Onneksi Nordic Bankillä on helppoa kilpailuttaa monia lainatarjoajia yhden hakemuksen avulla.

Kilpailutamme myös CrediNordin tarjoaman lainan samalla hakemuksella. Sinun ei enää tarvitse murehtia yksittäisten hakemusten tekemistä tai eri lainatarjoajien etsimistä, sillä me olemme tehneet jo työn puolestasi. Meillä löytyy parhaat lainatarjoajat ja helppo hakemus.

Voit tehdä hakemuksen muutamassa minuutissa ja se ei sido sinua mihinkään. Hakemuksen lähettämisen jälkeen alat saamaan lainatarjouksia ja voit rauhassa selvittää onko niistä jokin sinulle sopiva, vai päätätkö olla ottamatta lainaa täysin.

Kilpailuta yrityslainat fiksusti

Usein kysytyt kysymykset CrediNordista:

Olemme keränneet alle listan usein kysytyistä kysymyksistä ja niiden vastauksista CrediNordiin liittyen.

Lainan saa viimeistään seuraavana arkipäivänä tilille siitä, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja yrityksen tilinumero tarkistettu.

Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnusten avulla ja tilinumeron omistajuus varmistetaan vielä kuvakaappauksen avulla. Tämän jälkeen voidaan laina maksaa samantien tilille.

Yrityksellä tai lainan takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja luottotiedot tulee olla kunnossa.

  • Yrityksen ja takaajan toimipaikka Suomi
  • Yritys aktiivinen vähintään 12 kuukautta
  • Yrityksen liikevaihto vähintään 15 000 euroa vuodessa

Yrityksen ei tarvitse välttämättä olla voitollinen lainen myöntämistä varten. Lainatarjouksessa otetaan huomioon yrityksen taloustiedot ja mitä viimeisen tilikauden aikana on tapahtunut. Lainatarjous lähetetään sinulle aina yksilöllisesti.

Lainan takaisinmaksussa on aina kiinteä kuukausikulu, mikä pysyy muuttumattomana ja on siten helppo laskea mukaan yrityksen budjettiin. Lainaan ei kohdistu muita piilokuluja, vaan maksat takaisin etukäteen sovittua summaa.

Lainatarjous tehdään aina yhtiön yksilöllisiin tietoihin perustuen. Yrityksen perustiedot ja talous tarkistetaan, jotta lainantarjoaja voi varmistua riittävästä maksukyvystä. Kannattaa aina tarkistaa lainatarjouksessa olevat ehdot ja kulut, sekä kilpailuttaa ne toisten lainatarjoajien kanssa. Helpoiten teet sen meidän palvelussamme.

Tällä hetkellä yrityksen perustajajäsenet johtavat operatiivisesti yritystä sekä ovat suurimpia omistajia. Muita yhtiön omistajia ovat kotimaiset ammattisijoittajat. Yrityksen on perustanut Jan Forsbom, Roope Lindroos, Jim Forsbom sekä Matias Peltoniemi.

Lainan määrä perustuu yksilölliseen arviointiin yrityksen maksukyvykkyydestä. Lainaa voi saada CrediNordilta parhaimmassa tapauksessa jopa 350 000 euroa ilman reaalivakuuksia. Takaisinmaksu on kiinteä kuukausikulu mikä on sovittu etukäteen lainatarjouksen yhteydessä.

Lainan saannissa yleensä prosessi alkaa automaattisella tarkistuksella. Voi olla, että olet täyttänyt hakemuksen huolimattomasti tai yrityksesi taloudellinen tilanne ei ole riittävä lainan hakemiseen. Sinulla tai yhtiölläsi voi olla myös maksuhäiriömerkintä, mikä saattaa vaikuttaa lainan saantiin negatiivisesti.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla ja saat kilpailutettua monta eri lainatarjoajaa samanaikaisesti yhdellä hakemuksella. Saat hakemuksen myötä myös aika helposti selvää siitä, voidaanko sinulle ja yrityksellesi myöntää lainaa laisinkaan.

Kyllä, jos lainaa on maksettu sovitun mukaisesti vähintään kolmen kuukauden ajan, voidaan silloin hakea lyhennysvapaata kuukautta. Lyhennysvapaasta kuukaudesta tulee aina sopia erikseen ja etukäteen asiakaspalvelun kanssa.

Lyhennysvapaata voit saada lainan takaisinmaksuun korkeintaan 4 vuodessa, olettaen että laina on maksettu ajallaan takaisin. Erääntyneisiin laskuihin ei myönnetä lyhennysvapaata.