Danske Bank

Kilpailuta Danske Bankin kertalaina, käyttölaina, haavelaina tai autorahoitus helposti Nordic Bankilla. 

Voit hakea lainaa Nordic Bankilta jopa 70 000 euroa haaveittesi toteuttamiseen.

Kilpailutamme Danske Bankin lisäksi noin 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä lainahakemuksella.

Kilpailuta Danske Bank laina ja säästä rahaa!

Danske Bank

Danske Bank kasvun edistäjänä

Suomen kolmanneksi suurimpana pankkina Danske Bankin tavoitteena on kehittää vahvaa asemaansa tarjoamalla ratkaisuja ja työkaluja päivittäisen pankkiasioinnin tueksi.

Jopa 150 vuoden ajan Danske Bank AS on pyrkinyt olemaan kasvun ja kehityksen edistäjänä yhteiskunnassa. Pankki on kehittynyt yhdessä ympäristön kanssa ja mahdollistaneet kotitalouksille sekä organisaatioille tavoitteita sekä unelmia.

Danske Bank on tunnettu uudenlaisista palveluista

Danske Bank erottautuu kilpailijoistaan innovaatioilla. Oletko kuullut Mobilepaysta tai Autolaina.fi -palvelusta?

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

MobilePay maksamisen edistäjänä

MobilePay Danske Bankin kehittämä maksusovellus, jonka avulla voidaan kätevästi maksaa ostoksia tai lähettää rahaa tuttavilleen. Sovelluksen lataaminen on helppoa ja liittämällä pankkikorttisi siihen, pääset käsiksi digitaalista maksamista.

MobilePay, Vipps ja Pivo on sopinut yhdistymisestä yhdeksi toimijaksi. Tavoitteenaan sillä on olla Euroopan kattavin digitaalinen lompakko. Uusi yhtiö on yli 11 miljoonalla käyttäjällään yksi Euroopan suurimmista pankkiomisteisista palveluntarjoajista mobiilimaksamisessa.

Autolaina.fi

Autolaina.fi on Danske Financen tarjoama autolainapalvelu, jonka avulla voit hakea Danske Bankin autorahoitusta. Hae unelma-autosi rekisterinumeron tai ajoneuvohaun perusteella ja täytä lainalaskuriin tiedot autoilun kulujen selvittämiseksi.

Toisaalta jos haluat vertailla autolainoja myös muiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, kannattaa valita palvelu, joka kilpailuttaa myös muut lainavaihtoehdot Danske Bankin lisäksi!

Kilpailuta lainat Nordic Bankillä

Danske Bank ei suurena pankkina pysty tarjoamaan välttämättä samanlaista korkotasoa tai palvelua, kuin pienemmät pankit. Siksi Danske Bankin laina kannattaa kilpailuttaa, ja selvittää voisiko tarpeisiisi löytyä toiselta pankilta parempi vaihtoehto!

Nordic Bankin yhden lainahakemuksen avulla kilpailutat jopa kymmeniä eri rahalaitoksia sekä pankkeja. Hae lainaa jopa 70 000 euroon saakka ja säästä korkokuluissa valitsemalla markkinoiden todennäköisesti paras vaihtoehto!

Voit hakea lainaa moneen eri tarkoitukseen. Hae pikalainaa, tonttilainaa, mökkilainaa tai lomalainaa kätevästi yhdestä paikasta ja toteuta haaveesi!

Danske Bank kokemuksia

Monella asiakkaalla tuntuu olevan huonoja kokemuksia Danske Bankin toiminnasta. Erilaisten sivustojen arvosteluissa tulee esille se, että nykyään hinnat ovat kalliita sekä asiakaspalvelun laatu on heikentynyt.

Suurena pankkina ei mahdollisesti ole aikaa enää miettiä pienempien asiakkaiden tarpeita, sillä suuremmat asiakkaat tuovat tässä kokoluokassa leivän pöytään.

Suosittelemme lainan kilpailuttamista aina ennen pankin valintaa!

Danske Bank kysymyksiä

Olemme keränneet alle listan usein kysytyistä kysymyksistä sekä vastauksista Danske Bankiin liittyen.

Danske Bank ei tarjoa yhdistelylainaa. Voit kuitenkin tehdä maksuttoman yhdistelylainahakemuksen Nordic Bankilla ja madaltaa lainojesi korkoa huomattavasti.

Danske Bank on Tanskalainen pankki ja sen pääkonttori sijaitsee Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Suomalainen Sampo-pankki on aikanaan yhdistynyt osaksi Danske Bankia.

Danske Bank myöntää erilaisia lainoja, kuten asuntolainaa, opintolainaa ja autolainaa. Näiden lisäksi käyttölainaa on mahdollista saada 2000 - 10 000 euroa sekä vakuudellista lainaa yli 10 000 euron hankintoihin.

Danske Bank on vakavarainen ja suuri pankki, joka todennäköisesti on tarkka lainojensa kanssa. Lainaa ei saa kovin helposti ja sen korot voivat olla suurempia kuin pienten pankkien. Kilpailuta lainat Nordic Bankin kautta ja näet minkälaisia lainatarjouksia voit saada. Saat samalla hakemuksella Danske Bankin ja myös muiden pankkien tarjoukset kootusti yhteen paikkaan.

Voit hakea lainaa Danske Bankista Nordic Bankin kautta. Välitämme lainahakemuksen Danske Bankin lisäksi myös muille pankeille ja voit tehdä vertailun siitä, mikä olisi sinulle sopivin pankki. Toki voit hakea lainaa suoraan Danske Bankin verkkosivuilta, mutta suosittelemme hakemaan lainaa meiltä, koska saat näkyville myös muut vaihtoehdot ja mahdollisuuden saada lainaa jopa 70 000 euroa.

Mikäli teit lainahakemuksen Danske Bankin sivuilla, suosittelemme jatkossa hakemaan lainaa Nordic Bank lainavertailupalvelussa. Vaikka et saisi jostakin syystä lainaa Danske Bankilta, voit saada lainaa toiselta pankilta. Välitämme lainahakemuksesi moneen paikaan, jonka myötä lainan saamisen todennäköisyys kasvaa.