Easycredit

Easycredit ei tarjoa enää uusia luottoja. Sen rinnakkaispalvelu Credigo myöntää samaan vanhaan tapaan 500-10 000 euron kulutusluottoja.

Mikäli tarvitset lainaa, void käydä täyttämässä Credigon sivuilta lainahakemuksen saadaksesi kulutusluoton nopeasti.

Voit halutessasi myös kilpailuttaa lainat helposti Nordic Bankilla. Kilpailutat kauttamme yhdellä hakemuksella Credigon lisäksi jopa 30 eri rahoituslaitosta ja pankkia 70 000 euron lainaan saakka. Saat enemmän vähemmällä vaivalla, fiksusti!

Lue lisää Easycreditistä alla.

Easycredit

Mikä on Easycredit?

Easycredit sekä Credigo ovat Northmill Oy:n toiminimiä, joiden nimissä vakuudetonta lainaa myönnetään Suomessa. Toiminta on alkanut Ruotsissa jo vuodesta 2006 lähtien.

Northmill Bank AB on Ruotsin finanssivalvonnan lisensoima pankki ja se noudattaa Suomessa säädettyjä lakeja sekä velvotteita.

Easycreditillä on yli 13 vuoden kokemus rahoituspalveluista. Easycredit on auttanut yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa palveluillaan.

Vuonna 2019 astunut lakimuutos rajoitti Easycreditin toimintaa, minkä vuoksi rinnakkaispalvelu Credigo myöntää lainat jatkossa.

Easycredit lainat ja kokemuksia

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta edullinen laina heti!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Easycreditistä:

Paljonko voin saada lainaa?

Easycreditilta on mahdollista saada lainaa 500 € – 10 000 € Credigon kautta. Mikäli haluat säästää aikaa ja rahaa voit kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia kun teet ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja saada lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset Easycredit lainaa, kannattaa tehdä ilmainen lainakilpailutus palvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Easycredit lainan lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Easycredit laina tarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä lainahakemuksella netin kautta.

Hae lainaa Nordic Bankilla ilman minkäänlaista sitoutumista tai veloitusta. Meille ei ole väliä mille tarkoitukselle haet lainaa ja sinä päätät mihin lainasi käytät. Voit käyttää lainan lainojen yhdistämiseen, auton tai vesijetin hankintaan tai vaikkapa uuden harrastuksen aloittamiseen.

Miten Nordic Bankin lainaa haetaan?

Nordic Bank ei itse myönnä lainaa, vaan vertailemme puolestasi monia eri pankkeja edellisen esimerkin tavoin. Täytät hakemuksen meillä ja me välitämme sen eteenpäin.

Näin haet Nordic Bankin kautta lainaa:

  1. Täytä lainahakemus ja valitse tarvittava summa sekä takaisinmaksuaika.
  2. Alustavat lainapäätökset tulee samantien tietoosi ja kun laina on hyväksytty, saat rahat jo tilillesi saman päivän aikana.

Korko ja muut kulut ovat selkeästi esitelty lainatarjouksien yhteydessä. Lainaamisen tärkein asia, eli korkoprosentti riippuu lainattavan summan määrästä sekä siitä, kuinka pitkä takaisinmaksettava summa on. Lue ehdot huolellisesti, päätä sinulle sopiva laina ja saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana!

Hae lainaa

Easycredit palvelut

Easycredit tarjosi luottoa pitkällä maksuajalla korkokattoa noudatten, mikä auttaa pitämään lainalyhennykset pienenä.

Osana vastuullista lainan tarjoamista Easycredit haluaa pitää toimintansa läpinäkyvänä ja ilmoittaa selkeästi ehdoissa ja lainaprosessin aikana minkälaiset kulut lainasta syntyvät.

Easycreditin laina on nopean prosessin jälkeen jopa samana päivänä tilillä ja saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen täytettyäsi. Easycredit ei enää ole voimassa, mutta saman palveluntarjoajan Credigo lainaa voi hakea 500-10 000 euron väliltä ilman vakuuksia, takaajia tai käsirahaa.

Kenelle Easycredit palvelut sopivat?

Easycredit palvelut sopivat henkilölle, joka tarvitsee vakuudetonta lainaa nopeasti, helposti ja läpinäkyvällä hinnoittelulla.

Helppokäyttöinen verkkosivujen Omat sivut-palvelu mahdollistaa lainan tietojen sekä viimeisimmän laskun tarkastelun ja päivittämisen.

Easycredit lainaa on voinut hakea 20-70 vuotias henkilö, kenellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainahakemuksen täyttämiseen on tarvittu verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Verrattuna muihin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin, Easycredit lainan vaatimukset eivät ole kovin korkealla lainan saamiseksi.

Easycredit tuotteet ja palvelut

Easycreditin lainat ovat olleet suuruudeltaan 500 – 5 000 euroa. Easycredit on tarjonnut vakuudetonta lainaa nopeasti, jopa 15 minuutissa tilillesi. Lainaa on myönnetty vain yksityishenkilöille ja yritykset eivät ole voineet hakea Easycredit lainaa laisinkaan.

Easycredit lainan korkokustannukset on läpinäkyvästi ilmoitettu ja ne näkyvät edelleen Easycredit.fi-verkkosivulla.

Vakuudeton laina

Easycreditin vakuudetonta lainaa on voinut hakea pitkällä maksuajalla ja pienillä kuukausierillä 500-5 000 euron väliltä vakuudettomasti ja ilman takaajia. Pitkä laina-aika mahdollistaa pienituloisellekkin mahdollisuuden hankkia lainaa korjaamaan arjen yllättäviä menoja.

Laina-aika on 2-10 vuoden pituinen ja mitä pidemmäksi laina-aika menee, sitä suuremmalla hinnalla se pitää maksaa takaisin. Esimerkiksi 5000 euron ja 10 vuoden maksuajan lainalle tulee 107 euron kuukausierä takaisin maksettavaksi.

Hinnoittelu on läpinäkyvää ja selkeää. Lainojen korko on aina 19,95% ja todellinen vuosikorko 25,44-29,35% määräytyy lainasumman sekä laina-ajan perusteella.

Easycredit ei enää myönnä lainaa

Easycredit ei enää myönnä lainoja. Mikäli kuitenkin tarvitset lainaa, voit hakea sitä toiselta lainanmyöntäjältä. Nordic Bank kilpailuttaa kymmeniä pankkeja puolestasi kätevällä hakemuksella ja saat lisälainan äkilliseen tarpeeseen hetkessä.

Yhdistä lainasi Nordic Bankilla

Yhdistelylainat ovat nykyään kovassa suosiossa, mutta Easycredit ei ole varsinaisesti tarjonnut niitä. Voit kuitenkin kilpailuttaa hyväkorkoisen yhdistelylainan meiltä Nordic Bankilta vaivattomasti.

Yhdistelylainan hakeminen hoituu yhtä helposti kuin muidenkin lainatuotteidemme hakeminen. Yhdistelylainalla voit maksaa pienet yksittäiset kulutusluotot pois ja säästät aikaa ja vaivaa maksaessasi vain yhtä lainaa pois monen sijaan.

Hae edullinen laina turvallisesti Nordic Bankista

Lainasopimuksen ehdot

Mikäli sinulla on aiemmin haettu laina Easycreditilta, näet kaikki lainan tiedot lainasopimukselta. Mikäli et löydä Easycredit lainasopimustasi, voit olla yhteydessä Northmill Bank AB yhtiöön, joka toimii nykyään Credigo-brändillä Suomessa.

Laina-aika ja määrä

Easycredit laina on kulutusluotto ja sitä on voinut hakea 500 – 5 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Easycreditin laina-aika vaihtelee 2-10 vuoden välillä.

Pieni laina ja pitkä laina-aika tarkoittavat suurempaa takaisinmaksettavaa summaa, mutta pienet kuukausittaiset erät on helpompi maksaa kuin yksittäinen suuri hankinta, varsinkin jos se on tärkeää omalle elinkeinolle.

Maksuvapaat kuukaudet

Easycreditin vanhat asiakkaat voivat edelleen hakea maksuvapaata Northmill Bank AB:ssa. Easycredit voi päättää tarjota lyhennysvapaan kuukauden laina-asiakkaalle, mikäli lainaa on lyhennetty sovitun mukaisesti.

Lyhennysvapaat kuukaudet eivät saa olla peräkkäisiä kuukausia ja laina-aika pitenee sitä mukaan, kun lyhennysvapaita kuukausia otetaan käyttöön.

Lyhennysvapaan kuukauden ajalta peritään seuraavassa erässä lainan korot sekä muut kulut, lisäksi lyhennysvapaan kuukauden myöntämisestä peritään 5 euron kertamaksu, maksimissaan 20 euroa vuodessa.

Laskut

Laskut lähetetään oletuksena ilmaiseksi ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskut ovat löydettävissä myös omien asiakassivujen kautta verkkopalvelusta.

Mikäli laskuja on pyydetty toimitettavaksi kirjeitse postiin, voidaan siitä veloittaa ylimääräinen laskutuslisä.

Pidennä laina-aikaa

Laina-aikaa voi pidentää maksuvapaiden kuukausien myötä huomattavasti, sillä jos hoidat asiasi hyvin voit pyytää monta kertaa maksuvapaan kuukauden vuodessa.

Suoraan laina-aikaa ei voi pidentää, mutta uuden maksusuunnitelman sopimiseksi voi olla yhteydessä Easycreditin asiakaspalveluun.

Peruutusturva

Lainan voi ehtojen mukaan perua 14 vuorokauden kuluessa lainapäätöksen hyväksymisestä. Lainan kulut pitää maksaa kuitenkin siltä ajalta kun laina on ollut käytössäsi ja sen lisäksi tietenkin maksaa laina takaisin kokonaisuudessaan.

Lainasopimuksen peruuttaminen tulee tehdä aina kirjallisesti postilla tai sähköpostitse ja sen tulee sisältää seuraavat tiedot: Lainanhakija nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, paikka ja päiväys sekä allekirjoitus.

Kirjallisesti peruutus toimitetaan osoitteeseen: Northmill Oy, Peruuttamisilmoitus, Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki tai sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Lainavertailu fiksusti verkossa, ilman lisäkuluja

Easycredit lainan todellinen vuosikorko

Easycredit on tarjonnut lainaa selkeällä hinnoittelulla ilman piilokuluja.

Lainojen nimelliskorko on aina 19,95% ja todelliseksi vuosikoroksi muodostuu laina-ajasta ja summasta perustuen 25,44 – 29,35%.

Easycreditin sivuilla on esiteltynä esimerkissä 5000 euron laina, 10 vuotta takaisinmaksuaikaa, nimelliskorko 19,95%, todellinen vuosikorko 25,44%, tilinhoitomaksu kuukaudessa 9,90 euroa ja takaisinmaksettava summa kuukaudessa 107 euroa. Laskelma on tehty sillä olettamalla että laskut maksetaan eräpäivänä ajallaan.

Lainalaskuri

Lainalaskuria ei sivuilla ole enää laisinkaan, mutta sivuilla olevasta taulukosta näet edelleen helposti, minkälaisia kustannuksia erilaisille Easycreditin tarjoamille lainoille syntyy.

Mikäli halua tehdä laskurin kautta arvioita lainasta, voit tehdä sen kätevästi sivuillamme Nordic Bankin lainalaskurilla ja voit samalla myös hakea kymmenien pankkien kautta lainaa kilpailuttamalla samalla lainat suoraan.

Easycredit kokemuksia

Muista pankeista erottuen Easycredit on myöntänyt lainaa ilman ylimääräisiä liitteitä ja on kertonut lainakulut todella avoimesti ilman minkäänlaista hämmennystä.

Arvostelut Easycreditista ovat keskinkertaiset Trustpilot-palvelussa. Monet asiakkaat ovat kehuneet asiakaspalvelua nopeaksi sekä inhimilliseksi.

Lainanhakuprosessi on tehty todella helpoksi ja vaivattomasti, mikä nopeuttaa lainan hakemisaikaa ja asiakas voi tulla tyytyväiseksi jo samana päivänä lainan hakemisesta.

Easycredit verkkopalvelut

Easycreditin omat sivut mahdollistavat kätevän tavan hoitaa laina-asioitaan netissä mistä tahansa ajasta riippumatta.

Lainan hakeminen tapahtuu myös täysin verkossa täytettävästä hakemuksesta ja lainan hyväksyntä varmennetaan verkkopankkitunnuksilla.

Vaikka Easycredit ei enää myönnä lainoja, netistä löytyy edelleen vastaukset helposti kysymyksiin, asiakaspalvelun yhteystiedot, tietoa yrityksestä sekä kaikkea muuta tärkeää.

Omat Sivut

Easycreditin Omat Sivut mahdollistavat netissä tapahtuvan lainan hallinnan asiakkaille helpolla palvelulla. Easycredit laina hankittuna saat itsellesi kirjautumistunnukset palveluun.

Pääset katsomaan tällä hetkellä olevan lainan saldon, viimeisimmän laskun ja muuttamaan laskutustapaa. Tietojen päivitystä varten tulee olla asiakaspalveluun yhteydessä Chat-palvelussa, sähköpostilla tai puhelimitse.

Asiakaspalvelu

Easycredit asiakaspalvelu on edelleen voimassa, vaikka lainoja ei myönnetä. Asiakaspalvelukokemus on ollut asiakkaille nopeaa ja positiivista sekä tiedot onkin löydettävissä helposti verkkosivuilta.

Asiakaspalvelun puhelinnumero palvelee arkisin ma-pe klo 9-17 numerosta 09 3158 5983 sekä sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Mikäli haluaa lähettää kirjeitse postia, tulee ne toimittaa osoitteeseen Northmill Oy, Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki.

Easycredit laina Nordic Bankista

Usein kysytyt kysymykset Easycreditistä:

Easycredit ei myönnä uusia lainoja, mutta saman yrityksen Credigo-palvelusta voi hakea lainaa 20-70 vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Mikäli haluat säästää aikaa ja rahaa voit myös käyttää lainavertailupalveluamme Nordic Bankia ja saat tarjoukset kymmeniltä muilta pankeilta Credigon lisäksi.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-17 numerosta 09 3158 5983. Voit ottaa myös helposti yhteyttä sähköpostitse tai chatin välityksellä.

Easycredit ei myönnä uusia lainoja. Voit hakea lainaa Credigolta tai vertailla lainat kätevästi meillä, Nordic Bankilla.

Easycredit lainojen todellinen vuosikorko riippuu lainasummasta sekä ajasta. Lainojen korko on ollut 25,44 - 29,35 % väliltä.

Positiivisia Easycredit kokemuksia on tullut varsinkin asiakaspalvelun tehokkuudesta sekä palvelualttiudesta. Lisäksi helpon oloinen ja nopea lainan hakemisprosessi on pitänyt asiakkaat tyytyväisinä lainaa hakiessaan.

Northmill Oy:n pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja ei ole suomalainen toimija. Northmillin pääasiallinen toiminimi Credigo myöntävät kuitenkin suomen markkinoille kulutusluottoja ja asiakaspalvelu on suomeksi.

Easycredit ei enää myönnä uusia lainoja. Nordic Bank kilpailuttaa lainasi ja voit saada lainan joltain muulta rahoitusyhtiöltä jo saman päivän aikana tilillesi. Saat alustavan lainapäätöksen samantien ja näin voit olla suhteellisen varma siitä, voidaanko sinulle myöntää lainaa antamien tietojesi perusteella.

Voit hakea maksuvapaan kuukauden ottamalla yhteyttä Easycreditin asiakaspalveluun. Lainoja voi maksuvapailla pidentää ja helpottaa takaisinmaksua maksamalla vain korkokulut ja pienet kustannukset maksuvapaan ajalta.

Arvostele palvelu: Easycredit

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4 / 5. Arvostelujen määrä: 4

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.