Everyday

Everyday on joustoluotto 20-2000 euron suuruisille summille. Elokuun 2019 jälkeen Everyday ei enää ole myöntänyt joustoluottoa tai lainaa.

Mikäli kuitenkin tarvitset lainaa tai haluat kilpailuttaa vanhan Everyday lainan, Nordic Bank mahdollistaa sinulle lainan kymmeniltä eri lainatarjoajilta yhdellä hakemuksella!

Lue lisää Everydayn tuotteista alta!

Everyday

Mikä on Everyday?

Everyday on osa OPR-Finance Oy yritystä ja on toiminut jo 2005 vuodesta lähtien lainanmyöntäjänä. Vaikka lainaa ei enää myönnetä, toimivat vanhat tunnukset vielä sivuilla.

Yhtiöllä on jo Suomen lainamarkkinoilla pitkä historia, asiakkaitakin on jo yli 350 000 sekä lainoja yli miljoona. Everydayn lisäksi OPR-Finance Oy:llä on muitakin lainatuotteita, kuten Yritysluotto.fi sekä Ostosraha.

Yrityksen liiketoiminta on perustunut vastuulliseen ja eettiseen luotonmyöntämiseen, asiakkaat huomioiden. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Ei uusia Everyday lainoja 1.9.2019 jälkeen

Suomessa astui voimaan korkokattolainsäädäntö 1.9.2019. Tämä vaikutti moniin luotonmyöntäjiin ja samalla siihen, ettei uusia Everyday lainojakaan enää myönnetä. Muutos ei muuttanut olemassaolevien Everyday lainasopimuksien tilaa ja entiset sopimusehdot pysyivät ennallaan.

Korkokattolainsäädäntö rajoitti nimenomaan suurikorkoisten lainojen myöntämistä ja se on edesauttanut vähentämään maksuhäiriömerkintöjen muodostumista Suomen lainamarkkinoilla.

Korkeakorkoisia lainoja on ollut hankalampi maksaa takaisin ja joissain tilanteissa se on voinut johtaa luottotietojen menettämiseen maksuhäiriömerkinnän vuoksi.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Joustoluotto Everyday

Joustoluottoa tarjonnut Everyday mahdollistaa asiakkailleen 20-2000 euron luottolimiitin ilman kiinteää vuosimaksua tai piilokuluja.

Vaikka Everyday ei myönnä enää uusia luottosopimuksia, voivat nykyiset asiakkaat vieläkin tehdä nostoja ja ylläpitää omaa asiakkuuttaan kätevästi.

Mikäli tarvitset uutta lainaa, tee lainahakemus Nordic Bankin kautta. Kilpailutamme kymmenet eri lainantarjoajat puolestasi yhdellä hakemuksella ja voit saada lainaa jopa 70 000 euroon saakka.

Kuka pystyi hakemaan lainaa Everydaylta?

Lainaa pystyi hakemaan Everydaylta aina 21-75 vuotiaat henkilöt, joilla oli käytössä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Everyday lainaa pystyi hakemaan vain itselleen ja lainan hakijan tuli asua Suomessa. Kuten useilla luottolaitoksilla, luottotietojen piti olla puhtaat.

Uudet joustoluottoa kaipaavat henkilöt voivat tehdä Nordic Bankin sivustolla ilmaisen lainahakemuksen ja kilpailuttaa kymmeniä eri lainatarjoajia yhdellä hakemuksella! Voit saada luottoa lainojen yhdistämiseen, auton hankintaan tai remonttiin. Voit itse päättää kuinka lainasi käytät.

Yleisiä kysymyksiä Everydaysta:

Paljonko voin saada lainaa?

Everyday ei myönnä uusia lainoja. Mikäli haluat säästää aikaa ja rahaa voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Everydayn osamaksurahoitus

Everyday tarjosi aikanaan mahdollisuutta ostaa ostoksia osamaksulla. Pystyit mennä siis verkkokaupasta tekemään ostoksia ja ostaa tuotteen Everyday-laskulla ja maksaa sitä pienissä erissä takaisin.

Osamaksurahoitus on kätevä tapa, jos tarvitsee tehdä suurempia hankintoja, mutta siihen ei ole sillä hetkellä varaa. Vastaavia palveluita tarjotaan erilaisilla ehdoilla suurimmissa verkkokaupoissa.

Osamaksurahoitusta ei välttämättä pääse kuitenkaan niin helposti kilpailuttamaan, varsinkaan jos verkkokaupassa on vain yksi vaihtoehto tarjolla.

Mikset siis kilpailuttaisi itsellesi lainaa etukäteen? Voit ottaa suuremman lainan hankintaasi varten ja samalla tavalla lyhentää lainaa kuten lyhentäisit osamaksurahoitustakin.

Suuremmalla lainalla pääset pitämään varoja säästössä pahan päivän varalle tai sitten voit rauhassa selailla, mistä saat parhaimman tarjouksen hankinnallesi ja ostaa sen, kun sitä tarvitset.

Nordic Bankin kautta voit kilpailuttaa lainat kätevästi ja hankkia juuri sen suuruisen lainan kun itse haluat. Älä tee hätiköityjä päätöksiä vaan kilpailuta itsellesi laina paremmalla korolla!

Miten nostan Everyday lainaa?

Vaikka Everyday ei myönnä enää lainoja uusille asiakkaille, voivat vanhat asiakkaat vielä tehdä nostoja luottotililtään entiseen tapaan.

Vaihtoehtoja on tarjolla kolme erilaista:

Everyday sovellus

Everyday puhelinsovelluksessa pääset tekemään kätevästi nostoja luotoltasi suoraan puhelimestasi. Everyday mobiilisovellus toimii luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Everyday lainan nosto tekstiviestillä

Tekstiviestillä pystyy tekemään nostoja vanhalta Everyday luotolta perinteiseen tapaan. Lähetä tekstiviesti NOSTO SUMMA numeroon 16456. Saat valitsemasi summan nostettua kätevästi suoraan tekstiviestillä.

OPR-Online -palvelu

OPR-Online palvelu on Everyday asiakkaiden henkilökohtainen tili, missä voit hallinnoida sekä seurata omia asiakastietojasi, tehdä nostoja Everyday luotolta, sekä tarkastella lainasopimustasi. OPR-Online on avoinna vuorokauden ympäri.

Everyday verkkosivut

Joustoluottojen kilpailutus

Oletko kenties etsimässä samankaltaista joustoluottoa, kuin Everyday, mutta et vain keksi miten sen voisi löytää?

Käy katsomassa Nordic Bankin Joustoluotto sivujen kautta mitä kaikkea sinun tarvitsee joustoluotosta tietää. Meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva ratkaisu rahatilanteesi turvaamiseksi.

Joustoluotto on vakuudeton laina, joka toimii käytännössä virtuaalisena luottokorttina. Sinulle myönnetään luotto ja maksat kuluja vain silloin, kun käytät luottoa ja sinulla on avoin saldo.

Voit siis pitää itselläsi luottotiliä pahan päivän varalle ja nostaa lainaa silloin, kun rahatilanne sitä kaipaa. Eli saat joustoluotolla nimenomaan joustavuutta.

Joustoluottoa voi pitää joko pahan tai hyvän päivän varalla itsellään tarvittaessa. Auto hajoaa ja se täytyy korjata tai löydät hyvän lomatarjouksen minne haluat perheesi viedä. Ei hätää, joustoluotto on aina turvanasi ja mukana matkassa.

Kilpailutamme Nordic Bankin kautta kymmeniä eri rahalaitoksia ja pankkeja puolestasi yhden hakemuksen avulla. Saat tarjoukset jopa muutamassa minuutissa sähköpostiisi ja voit valita itsellesi sopivan tarjouksen kätevästi omalta kotisohvalta.

Everydayn todellinen vuosikorko

Everyday on lopettanut lainojen myöntämisen samaan aikaan, kun Suomessa tuli uusi laki, joka säätelee korkorajoituksia. Moni lainantarjoaja on samoihin aikoihin lopettanut toimintansa, ja juuri tästä syystä voisi epäillä myös Everydaynkin lopettaneen.

Everydayn joustoluotolla olikin huikean korkea todellinen vuosikorko. Tiedot Everyday lainasta on vieläkin nähtävissä sivuilla ja sieltä näkee helposti esimerkin, että 2000 euron suuruisessa joustoluotossa on ollut 10 kuukauden takaisinmaksuajalla todellinen vuosikorko 92,04%. Tämä ei nykyisten lainsäädäntöjen puitteissa ole sallittua.

Tarkista arvio todellisesta vuosikorosta Nordic Bankin sivuilta

Nordic Bankin lainahakemuksen yhteydessä pääset näkemään selkeästi erilaisten lainasummien sekä laina-aikojen puitteissa arvion lainan todelliselle kustannukselle. Lainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä ja saat oikean todenmukaisen tiedon vasta lainatarjouksesi yhteydessä.

Voit esimerkiksi kokeilla samankaltaista lainaa Nordic Bankin sivuilta. 2000 euron suuruisella lainalla todellinen vuosikorko on 4.59% yhden vuoden takaisinmaksuajalla. Tieto perustuu vain arvioon, mutta jos sinulla on hyvät edellytykset lainan takaisinmaksuun, ei luotonmyöntäjillä ole epäilyksiä takaisinmaksun suhteen ja voit saada huomattavasti paremmalla hinnalla lainan kuin Everydaylla.

Katso korkotasosi

Everyday kokemuksia asiakkailta

Kuten kaikissa muissakin lainapalveluissa, kommentteja löytyy laidasta laitaan myös Everydayn historiasta. Ymmärrettävää jos lainan kustannukset ovat aiemmin olleet pilvissä, silloin asiakkailla voi olla tunne että lyhentää lainaa mutta summa ei juurikaan muutu mihinkään.

Muutamia suoria lainauksia asiakkailta:

”Everydaysta on hyviä kokemuksia. Palvelu toimii luotettavasti ja nopeasti. Rahat saat tilille melkein samalla sekunnilla ja omia tietoja ja lisälainaa voi nostaa suoraan OPR-online palvelun kautta – eli kaikki hoituu netin kautta nopeasti”

”Pelottavan näkönen toi korkoprosentti 447 % … Mutta sitten kun katsoo tarkemmin, niin 15 € kokonaiskulut, kun lainaa 100e kuukaudeksi. Ei se sitten enää niin pelottavalta vaikuta. Ihan kohtalaiset hinnat mun mielestä”

”En suosittele käyttämään k.o yrityksen palvelua. Laskutukset ihan sekaisin, olen kuukauden sisällä maksanut n.8 laskua k.o puljulle(jokaisesta nostosta tulee 3 laskua eli laskua pukkaa ovista ja ikkunoista) ja nyt tuli erittely, että olisi muka kaikki maksamatta ja lasku melkein 400e.Soitin sitte tänne puljuun ja oli tullut kuulemma moka TAAS eli rahat kyllä häviää heidän tileille, mutta mitään ei näy missään.”

Huonoja sekä hyviä palautteita löytyy, lähinnä vaikuttaisi olevan asiakkaiden omaa piittaamattomuutta jos on lainan hallinnoinnissa jokin mennyt pieleen. Korkolain uudistus on myös voinut vaikuttaa siihen, ettei vastaavia kommentteja enää satele.

Jos haluaa verrata palvelua Nordic Bankiin, niin täältä voi lukea Iltalehden artikkelista suoraan kommentteja.

Everydayn verkkopalvelut

Everydayn asiakassivujen kautta pystyy vielä nostamaan lainaa kun sitä tarvitsee. Everydayn asiakassivut ovat OPR-Online nimiset ja yrityksen emoyhtiön hallinnoimat.

Everydayn sivuilta löydät vieläkin tietoa miten joustoluotto toimii ja mitä kaikkea se pitää sisällään, vaikka sitä ei kuitenkaan enää voi hakea uutena asiakkaana.

Everydayn palvelut ovat selkeästi verkossa esillä ja sieltä löytyy ohjeet mobiilisovelluksen sekä OPR-Onlinen käyttöön.

OPR-Online

OPR-Online palveluun kirjaudutaan vanhaan tuttuun tapaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Palvelu toimii moitteettomasti ja turvallisesti.

Omien asiakassivujen kautta pystyy hallinnoimaan omia yhteystietojaan, nostamaan luottoa, tarkastelemaan avoimia laskuja sekä joustoluottotilin historiaa.

Asiakaspalvelu

Vaikka Everyday lainaa ei enää myönnetä, palvellaan vanhoja Everyday asiakkaita vielä normaalisti asiakaspalvelun avulla.

Everydayn joustoluottoon liittyvissä asioissa tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun, numerolla 020 741 2030, arkisin klo 9-15.

Laskuihin liittyvät tiedustelut menevät Arvato nimiselle palvelulle arkisin klo 8-17 numerolla 020 722 9476.

Jos kirjepostia tarvitsee lähettää, niin osoite sille on: OPR-Yritysrahoitus Oy/ Everyday asiakaspalvelu, Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki.

Kilpailuta lainat turvallisesti Nordic Bankilla ja vertaa korko

Usein kysytyt kysymykset Everydaysta:

Suomessa astui voimaan korkokattolainsäädäntö 2019 ja samalla loppui uusien Everyday joustoluottosopimusten myöntäminen. Everyday myönsi pääosin korkeakorkoista lainaa, joka ei tuotteena enää sovi Suomen lainamarkkinoille, lainsäädännön vuoksi.

OPR-Online on henkilökohtainen palvelu asiakastietojesi sekä Everyday lainasi hallinnointiin. Pääset takastelemaan sieltä omia asiakastietojasi, tehdä nostoja sekä tarkastella lainaasi liittyvän sopimuksen tietoja. Se on avoinna vuorokauden ympäri ja pääset kirjautumaan tilille tästä.

Everyday lainan lasku lähetetään kerran kuukaudessa muutama viikko ennen laskun eräpäivää. Laskulla näkyy kooste edellisen kuukauden tapahtumista sekä mahdollinen jäännöserä edelliseltä laskulta. Lainan loppusumman voi maksaa yhdellä kertaa pois ja säästät huomattavan määrän rahaa, sillä kuluja ei enää muodostu uusille laskuille korkojen muodossa.

Everyday ei myönnä enää uusia lainoja, joten suoraan sitä et voi kilpailuttaa. Voit kuitenkin Nordic Bankin kautta tehdä yhdellä hakemuksella kilpailutuksen kymmenille eri lainatarjoajille, mistä varmasti löytyy laina paikkaamaan rahoitustesi tarvetta!

Everyday lainan nostoja käsitellään ympäri vuorokauden ja hyväksyttyjä nostopyyntöjä siirretään tilille arkisin klo 8-22 välillä. Nosto kannattaa tehdä ennen klo 14, silloin varmistat pankista riippumatta että saat rahat tilillesi kuluvan päivän aikana.

Everyday lainan nostoja voi tehdä kolmella eri tavalla: Tekstiviestillä lähettämällä viesti NOSTO SUMMA numeroon 16456, kirjautumalla OPR-Online palveluun tai kirjautumalla Everyday -mobiilisovellukseen.

Muutos ei vaikuta vanhoihin Everyday lainoihin ja vanhat sopimusehdot pysyvät ennallaan eikä mitään toimenpiteitä tarvitse tehdä entisenä laina-asiakkaana. Mikäli Everyday lainan korko on kuitenkin suurempi kuin haluaisit, voit kilpailuttaa lainan Nordic Bankilla ja saada jopa 70 000 euroa lainaa.

Löydät Everyday mobiilisovelluksesta lisätietoja täältä. Everyday-mobiilisovelluksen avulla voit tehdä nostoja lainallesi, nähdä saldon, tarkastella sopimustasi, hallita omia asiakas sekä laskutustietoja, lukea palveluviestejä tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Everyday mobiilisovellus on käytössä Android- sekä iOS-käyttöjärjestelmille.

Arvostele palvelu: Everyday

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 5 / 5. Arvostelujen määrä: 2

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.